ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
הספק שלי הוא TOPOWER 550W. מאחורה בספק עצמו ליד חיבור החשמל ומתג הMASTER יש עוד מתג שרשום עליו V12 SPLIT/COMBINED. כרגע זה על SPLIT עם כרטיס 2600PRO שאין לו כמובן שימוש בקונקטור ה6PIN לPCIE. אם אני מחליף את כרטיס המסך שלי ל9800GT שכן עושה שימוש בקונקטור 6PIN, האם הוא צריך להישאר שם או לעבור לCOMBINED?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לאל פסק למערכת מצלמות הכוללת 16 מצלמות ו-DVR ,שיחזיק בזמן נפילה למשך כ-45 דקות עד שעה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי מארז פשוט וזול שנראה שיש בו את הכל: [h=1]Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black[/h] יהיה בו core i7 4770k asus z78 deluxe GTX770 4GB אולי מאורר Noctua NH-C14 CPU Cooler OC ברמה בינונית האם מארז הזה יצליח לעזור לי לשמור על טמפ' נמוכות? ראיתי שיש לו מקום לכבלים מאחור יוש בו לא מעט מאווררים... האם יש תכונות שפספתי במארז הזה? אם יש לכם הצעות למארזים אשמח לשמוע.(אני מעוניין לקנות בKSP או איבורי - זה מה שיש לי בעיר)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך להשוות בין 2 הספקים הבאים כי אני כבר ממש מזמין ואין להם את אחד מהם Corsair Rm650 Seasonic s12g 650 וגם מארז יש להם את ה p280 ולא את ה obsidian 550d ההבדל בינהם הוא ממש גדול או שלא להתפשר על ה p280 כי ממש רציתי את obsidian 550d חייב תגובה מהירה תודה מצטער על ההצקה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התייעצות בנוגע לקניית UPS לחברה שאני עובד בה, אז ככה: להלן מאפייני הUPS שאני צריך: 1. מחיר עד 1200 שקל 2. יכולת לקבל פקודות לינוקס 3. תמיכה בפרוטוקולי NAT , SNMP 4.במקרה של הפסקת חשמל יכולת תמיכה של 20 דקות אשמח אם מישהו יכול לסייע במידע אשמח מאוד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים נתחיל במפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ ספק: EZCOOL 600W לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 2GB DDR2 800 KINGSTON דיסק קשיח: SATA-2 400GB SEAGATE 7200RPM 16MB כרטיס מסך: HD6850 1GB כרטיס קול: SOUND MAX 6/8 CHANNEL AUDIO O.B צורב די וי די : SAMSUNG DLX20 BLACK SATA יש לי מחשב בן 4 שהכרטיס מסך מת (8800GTS 512MB), אז החלפתי אותי ל - HD6850 1GB בהפעלה הראשונה המחשב נדלק, הופיע לי המסך פתיחה של הביוס, ואז המסך נהיה שחור. שמתי לב שהמאוורר הפסיק לפעול, ומנסה בשארית כוחותיו להסתובב. עשיתי ריסטרט והמחשב נדלק, הכל היה בסדר. שיחקתי באיזשהו משחק, שיניתי להגדרות הכי גבוהות, לאחר כ - 10 דקות המשחק קפא ולא יכלתי לצאת ממנו. עשיתי שוב ריסטרט, המס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת הזאת? Gigabyte EP45-DS3 E8400 עם אוברקלוק ל3.7 בערך (אין לי מושג אם זה קשור לספק כוח אני לא מבין בחשמל חח) 2X2GB DDR2 8800gt 1TB של סמסונג ומארז Tempest תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני קונה את המחשב הבא: לוח אם Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L מארז מחשב NZXT M59 דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS זכרון Kingston HyperX KHX8500D2K2/4G דיסק קשיח חיצוני WD דגם My Book Essential נפח 1000GB מאוורר למעבד The rmaltake V1 CL-P0401 Retai צורב LG GH22LS50 DVDx22 כמובן שלמחשב יהיה מחובר כל הציוד הבסיסי ההיקפי יחובר כניראה עוד הארדיסק מעבר לאלה הנמצאים ואולי יתתווסף בעתיד כרטיס מסך לתוכן HD השאלה שלי היא מה צריך להיות הספק של ספק כח (אני לא הולך על ג'נרי אלא על חברה ידועה) שיחזיק את המערכת? תודה מראש, דימה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי ביקורת שקראתי, בה סיקרו את סונטה 2 ובין השאר השוו בינו לבין ה"אורגינל", הבנתי שההבדלים היחידים הם בחורי איוורור נוספים. הגודל הוא אותו גודל וכך גם המאווררים. אם כך, למה כדאי לקנות סונטה 2 (מלבד הספק כוח הטוב יותר)?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21572 יש להניח שייכנס בעתיד כונן ssd למרות שזה לא מזיז ממש. ואולי, בדגש על אולי ייכנס כרטיס מסך שישמש לסרטים בלבד. אתם יכולים לתת המלצה לספק מבלי להתחשב בעובדה הזאת. כמובן שמפלונטר - - - תגובה אוחדה: - - - ובנוגע למארז, מה עדיף את מה שיש לי במפרט או ללכת על משו כמו זה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SST-PS09B
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
seasonic x-660 vs corsair ax650 ה- corsair יקר בכ-100 ש"ח. שניהם מדורגים כ- gold. יש אומרים ש corsair מבוסס על seasonic. איזה מבין השניים לרכוש?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בספק המון אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפרק אותו ממש ולנקות שם זה לא יגרום לבעיות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי במשהו דיי מוזר, לוח אם gigabyte תושבת 775 שמסיבה לא ברורה קורס כל כמה דקות, בדקתי את כל האופציות, טמפרטורה תקינה, החלפתי זכרונות, דיסקים נותקו, החלפתי מעבד, בקיצור כל מה שיכולתי בדקתי והחלפתי, לבסוף החלטתי להחליך ספק לבדיקה, הבאתי ספק חדש של קורסאייר vs350 והוא לא הדליק אותו, נדלק וכבה מיד, והספק הגנרי כן מדליק, בדקתי והספק תקין (עובד עם לוח אחר ונבדק בחנות) הבאתי ספק אחר חזק יותר vs450 למרות שאין כל סיבה שהקודם לא מספיק או משהו, עדיין, אותו הדבר.. יש רעיונות ממה זה יכול להיות? לוח מקצר? מה יכול לגרום ללוח לא לעבוד ככל עם ספק מסויים ועם אחר כן, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי מארז עם ספק שאי אפשר להסיר או להחליף את הספק. האם אני צודק? מה עושים במקרה כזה? המארז נקרא MUSTIFF, זה מארז ידוע או שמכרו לי את המיץ של הזבל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מאמר מאוד מעניין. כל מי שמתלבט איזה ספק כח לבחור למערכת שלו - מומלץ לקריאה לפני. שווה אולי אפילו לצרף לסטיקי: http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3413&p=1
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Terrific Weekend 2 everybody ============================================================================================ Corsair Announces TX Series of Power Supplies for PC Enthusiasts and Extreme Gamers New High-Performance, Energy-Efficient Power Supplies Meet and Exceed the Most Demanding Requirements of Enthusiasts & Performance Seekers Fremont, CA, October 16, 2007 Corsair® www.corsair.com, a worldwide leader in design and manufacturer of high-performance memory and peripheral components, today announced the latest addition to their Corsair power supply lineup: the Corsair TX Series. Inspired by Corsairs award-winning HX Series, Corsair has engineered the…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב את החומרה הישנה שלי (i7 920, לוח אם X58 וכו'...) למחשב עבור הגיס שלי. הוא מספק את הספק כוח של סיסוניק. המחשב הנוכחי שלו נמצא מאחורי טלוויזיה בסלון, שקרובה לחדר שינה (דירה קטנה מאוד). המלצתי לו אם כבר מרכיבים מחשב 'חדש', עדיף להשקיע במארז נורמאלי ובמיוחד כמה שיותר שקט. המרחק בין המחשב לספה בסלון הוא בערך 2 מטר ומהמחשב למיטה בערך מטר וחצי. אז חשוב שהמארז יהיה שקט ככל שניתן. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. עדיפות לחנות TMS. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פסח שמח כולם =) אני צריך המלצה למארז HTPC שוכב, שקט וקטן. הבת דודה ראתה את הגודל של ה-2084 של אנטק ואמרה שהיא רוצה משהו בחצי מהגודל שלו... ועוד שאלה קטנה, לא בדקתי יותר מדי אבל מארזים קטנים כל כך מקבלים גם לוחות אם וקירורים קטנים בהתאם לא? תודה על העזרה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם האל פסק הנ"ל יחזיק מסך LCD "30 ואת המפרט שלי (מופיע בצד)? האם אל פסק מסוג On-Line מצדיק את הפרמיה בסך כ-1K ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק HEC 500TDT נמכר ב250 ש"ח בסקאי פיסי. רציתי לדעת אם יש הצדקה לזה שהוא כל כך זול או ששוה לקנות אותו,צריך להחזיק את המפרט שבצד עם OC למעבד ו8800GTS G92 בבטחה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח 320 גיגה הספק שיש לי עכשיו נדפק ואני צריך אחד חדש.. איזה מומלץ? ואם אפשר מחברת ksp כי הם קרובים אליי זה יהיה טוב, לא צריך משהו מפוצץ אלא משו אמין ושיחזיק להרבה זמן. תקציב חופשי לנוכח הדרישות. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מחפש ספק כוח מספק ( - אבל לא יותר, התקציב מאוד חשוב כאן - ולוחץ) עבור המפרט הבא: [גר בארה"ב - אז קחו בחשבון בבקשה] מעבד: quad q6600 כרטיס מסך: GTX 460 לוח אם: DFI P35 2 כוננים קשיחים של 250 ג'יגה סך הכל 3 מאווררים נמצאים במארז ו.... אני חושב שזה בסך הכל..... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהספק בן שנה וחצי ועובד מצויין של חברת FSP 350W 60GLN זה השם המלא . מעבד : Intel Core i5 760 Box או שאני יקנה את הגירסא ללא המאוורר ויוסיף את הפרייזר 7 . לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H כרטיס מסך : 8600GT . זיכרונות : Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 דיסק קשיח : Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 צורב : צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז : Antec Two Hundred תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן צריך המלצה לאחד כזה לא משנה המחיר שיהיה טוב, ואולי יש דבר כזה מכשיר או חלק או משו... שברגע שיש אפסקת חשמל או קצר שהוא שומר את הנתונים שעבדתי שלא נשמרו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם החישוב הבא של ההספק של המפרט הבא תקין: E6600 - 65Watt HD 320GB - 15Watt 8800GTS 640 - 270Watt GIGABYTE DS3 - ??? LG DVD_RW - 45Watt זיכון - זניח (1.5 - 2 וואט לאחד) כמה בעצם צורך הלוח אם? האם נכון לחשב ככה את ההספק?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-