עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הספק הזה טוב??? עד איזו מערכת הוא יחזיק?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=425 ועוד שאלה......אני רואה לאחרונה בהרבה ספקים שיש שתי מסילות 12V........כאילו 12V1 ו12V2 ועל כל אחת 18A זה אומר שיש שה"כ 36A???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by werp,

מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX Eyefinity Radimax agusta (מארז) חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 חשוב שיהיה לי ספק גם לעוד 4-5 שנים. ויכול להיות שבעתיד אני יעשה OC. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by אוריאל 248,

שלום לחברי הפורום. איזה ספק כח עדיף corsair rm1000 או corsair ax860i מצד אחד הRM מגיע עם 1000W אבל הAX מגיע עם רמת יעילות גבוה יותר חיפשתי בכל מיני אתרים אבל אין תשובה, עזרה בבקשה ותודה לעוזרים

4. Started by tzahi20,

הזמנתי מחשב עם המארז הזה [h=1]Sharkoon VG4-W ATX[/h] אבל אני עדיין יכול להחליף אותו. המחשב שהוזמן הוא : GAH97M-D3H I5 ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET אני צריך מארז בלי ספק אבל עם מאווררים בעל חיבור USB3 מקדימה בעלות של 200 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. איזה קומבינציה של ספק ומארז עדיפה? שימוש עבור HTPC חשיבות: 1. שקט 2. עיצוב (ענין של טעם...) 3. יעילות ויציבות (ספק) מפרט עדיין לא סגור אבל ללא OC יכול להיות אפילו כ.מסך OB בהתחלה (יותר מידי כסף על מארז + ספק) תודה יוגי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by pain_killer12,

בשיחה עם חנות סקאי פיסי ועם יבואן נודע לי שהאפולו צריך להגיע רק באוגוסט, זה נכון? ולמה זה ככה, אני כבר חודש רוצה לקנות את המחשב ואני מחכה רק לאפולו הזה, יא אללה, כמה אפשר למשוך? עדיף לי לקחת טריניטי ולהוסיף לו 2 מאווררי 120? והאם GTX (לא שאני קונה אחד כזה, אלא סתם להתעניינות לעתיד) נכנס בו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BEN903,

סתם ראיתי חשבתי יעניין מישהו http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_137&products_id=2507

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by none77,

KAKADU999‏ צילמתי לפני שראיתי את הפוסט שלך, מה אתם אומרים, האם חסרים רכיבים קריטים? ובכלל

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איזה מארז ניתן למצוא בכמה שפחות כסף, שלא ישמעו אותו. בתוכו אמור להיכנס אינטל סלרון 2.4GHZ סוקט 478, לוח אם מיקרו, 2 כוננים אופטים, 2 כוננים קשיחים, כרטיס מסך FX5200. מצד אחד יש את הSOLO, ומצד שני יש את הHUSH ומצד שלישי את ה NSK4480. השאלה מי יותר שקט והאם זה מורגש.... אני מניח שהסולו, אבל הוא מגיע עם מאוורר 120מ"מ ועוד 2 של 92מ"מ מה שעבור להיות חסרון בהשוואה לHUSH שאין לו מאווררים קטנים כאלו. באמת מעניין איך המארז חרישי אם יש לו 2 מאווררים 92מ"מ. תגובות יתקבלו בברכה, במיוחד מבעלי ניסיון. טוב האשכול הזה מופנה בעיקר לבעלי ניסיון כי תיאוריה כאן לא כל כך עוזרת לי. קראתי כבר בsilentpcreview מס' נושאים שמצאתי בחיפוש שם + את דף הנושא על כל מארז בnewgg.com. המחירים שיוצ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by viper_sb,

מישהו מכיר מארז עם שני ספקי כוח ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי UPS וקיבלתי איתו כבל USB וכבל רשת למה הם נועדים? והאם האל פסק יכול לעבוד בלי שניהם ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by adi518,

לא מצאתי בזאפ וכאלה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by phantomII,

יש לי כרגע מארז של TT SOPRANO ודי נמאס לי ממנו הוא ממש צפוף לי על איזה מארז הייתם ממליצים לי ללא קשר לתקציב שיהיה יותר גדול אני יודע שהחומרה שלי לא משהו אבל מארז זה דבר שילך גם למחשב הבא

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, בעזרת אנשים ב"מפרטים" הרכבתי לעצמי מפרט נחמד: מעבד: AMD Phenom II X3 720 Black Edition - Box לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD זכרון: 2X Transcend 2Gb DDR2 800 = 4Gb דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4850 512Mb GDDR3 PCI-E - הבנתי שזה כרטיס שקט יחסית צורב: ASUS DRW-24B1ST ההתלבטות הגדולה שנשארה לי היא לגבי מארז וספק כוח... אני לא מתכוון OC רציני למרות שקראתי שלקנות black edition ולא לעשות OC זה חטא אז אולי אשחק עם זה קצת בעזרת AMD OverDrive - לא יותר מזה אני כן רוצה שהמחשב יהיה שקט עד כמה שניתן בתקציב של 700-800 ש"ח, עדיף פחות. אלו הן שתי האופציות שיש לי כרגע: 1. מארז: Antec SOL…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי שאלתי כבר, אבל עדיין מאוד קשה לי להחליט במה לבחור - 3d aurora 570 או nzxt zero או אולי משהו אחר? נראה לי שאני אלך על אחד מהשניים אבל אני לא יודע על איזה, ה zero נראה לי יותר טוב (יותר מאוורר ונותן יותר תמורה למחיר) אבל אני לא בטוח ה 570 יותר יפה לטעמי. על מה כדאי ללכת? מה יותר איכותי? את המארזים של antec לא אהבתי עוד שאלה קטנה: בחלק מהתמונות של ה zero רואים שיש לו צג שמראה טמפ', המארז מגיע עם הצג או שזה אופציונלי? מצטער שאני שואל שוב, אבל אני רוצה כבר לקנות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מתלבט בין שני המארזים הנ''ל KANDALF EXTREME EDITION ל- THERMALTAKE KANDALF הישן והטוב מה ההבדל בין שני המארזים? האם שווה להוסיף קצת יותר על KANDALF EXTREME EDITION מה הוא עוד נותן ביחס לקודמו דרך אגב לא מצאתי את דגם האקסטרים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אחי מזמין מחשב E8400 וכרטיס מסך או 8800GT עם OC . או 880GTS 512 . השאלה אם הספק הזה יחזיק את המערכת ? או שבכלל לא טוב? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=13127&Count=0817000013 http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=355&detail=oo כי את הספק הזה כבר יש לו. והוא לא רוצה להוציא עוד כסף .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yigal83,

מחפש דגם מארז למחשב חדש שאני קונה (רצוי כמה שיותר קטן). במארז יהיו 3-4 כונני HD וכונן SSD אחד וכן צורב. במערכת יהיה רק כרטיס מסך אחד - אך הוא צריך להיות מספיק גדול להכיל את כרטיסי המסך העתידיים (כיום יש לי NVIDIA GTX 970). חשוב נושא האוורור והקירור של הרכיבים הפנימיים (מאווררים להכנסה והוצאת אויר) וכן יציאות נוחות מקדימה ואחורה (USB, למיקרופון ואוזניות). פירוק והרכבה נוחים וקלים. אין צורך בגימיקים, אורות במארז... כיום אני משתמש ב Poseidon. חשבתי על מארז Define R5 Black. בנוסף אני זקוק להמלצה לספק איכותי למחשב - פרט לרכיבים שרשומים למעלה - כרטיס מסך מתקדם אחד. חשבתי על antec 650w 80 plus bronze. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by michabb,

שלום, מבקש המלצה לאל פסק למערכת מצלמות הכוללת 16 מצלמות ו-DVR ,שיחזיק בזמן נפילה למשך כ-45 דקות עד שעה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shlomidoom,

שלום רב לחברי הפורום היקרים. רציתי קצת עזרה בנושא בבחירת ספק. יש לי מחשב שנשרף לי בו הספק וגם הכרטיס מסך, לאחר ריפרוף קל בפורום הבנתי שכנראה היה לי ספק לא ממש איכותי ג'רני זה הכינוי אם אני לא טועה. היה לי כרטיס מסך גיפורס 9800 512M DDR3 וספק 550W. החלפתי לכרטיס מסך מאותו סוג חדש ורציתי לקנות ספק יותר איכותי ממה שהיה לי שלא יעשה פדיחה כמו הקודם וילך לעולמו ביחד עם עוד כמה חלקים במחשב, ואני זקוק להמלצה לספק איכותי בסביבות 300 -+ 400 שקל של חברה איכותית .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם, אני חושב על קניית אל-פסק למחשב שלי ואני לא רוצה לקנות את הדבר הראשון שייפול עלי באיזה sale אלא משהו שבאמת יכול להועיל. לפני כמה זמן היה דיון קנייה קבוצתית של אל פסק אבל זו לא יצאה לפועל ובכלל לא היה ברור שהדגמים שם התאימו למפרט שלי. אשמח לקבל המלצה או כמה המלצות על דגמים קונקרטיים. המפרט שלי הוא: SeaSonic X-560 560W Active PFC Fractal R3 + המאווררים שמגיעים יחד איתו. Scythe Mugen 3 2 סטיקים של 8Gb 1600Mhz Caviar Blue 1 7200rpm sata3 Intel SSD 520 180GB Gigabyte GTX670( WindForce OC) Intel I7 3770K על DZ77GA-70K בדרך כלל מחוברים אליו רק מקלדת, עכבר ואוזניות מדי פעם טעינה של מכשיר אקראי ב-USB (ז"א אין כוננים חיצוניים שמחוברים אליו באופן קבוע או דברים אחרים בסגנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני חושב שיש לי מארז עם ספק שאי אפשר להסיר או להחליף את הספק. האם אני צודק? מה עושים במקרה כזה? המארז נקרא MUSTIFF, זה מארז ידוע או שמכרו לי את המיץ של הזבל?

23. Started by daniel89,

שלום, אני רוצה לקנות אל פסק ואני לא יודע איזה לבחור... איך זה בעצם הולך? מחברים אותו לחשמל ומאחורה מחברים את מה שרוצים? (עד כמה אשפר לחבר?) איך אני יודע עד כמה זמן הוא יכול להחזיק את המערכת??? מה זאת אומרת מתח 1200VA 600VA מה זה אומר? אתם יכולים להסביר לי איך בוחרים אל פסק ובקיצור הכל על אל פסק... תודה, דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הרוב נמצא בכותרת, אשמח להמלצות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. העומק הסטנדרטי של מעמדי טלויזיה לפני בדיקה מהירה בקטלוג של איקאה נע סביב ה40 סנטים מהו העומק הסטנדרטי של מארזי מחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים