עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם? חברה אני ממש צריך את עזרתכם, יש לי מארז וספק מאפנים במיוחד, הם עושים רעש של מטוסי סילון( אפילו יותר), לכן אני רוצה להחליף אותם אבל למרות החשיבות הגדולה לשקט חשוב לי גם הטמפ' יש לי מחשב עם: AMD 3000 ATLON 64bit לוח אם MSI K8-NE0 (ללא מאוררים, החלפתי אותם לקרור פסיבי של ZALMAN) כרטיס מסך 6600GF של MSI הטמפ שלי היום הן: 35C - 42C למעבד 31C - 42C ללוח אם 30C - 42C לכרטיס מסך חברה אני אשמח לרעיונות, אני גר באזור חיפה, כך שחינות כמו KSP, נועה מחשבים, IVORY נמצאות קרוב אשמח אם הקניה תהיה מהן (עדיף IVORY)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אנשים יש לי פה מבחר של מארזים שנעים בין 300-400 ש"ח רציתי לדעת איזה מבינהם הכי איכותי מבחינת איוורור ומבחינת רעש, איזה הכי מומלץ לדעתכם אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע. Raidmax SMILODON ATX Mid Tower Black (No PSU) ‏Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black/Silver (No PSU)‎ ‏Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS‎ ‏Thermaltake M9 VI1000BWS‎ NZXT APOLLO (No PSU) AeroCool AeroEngine Plus Black No PSU AeroCool AeroEngine II Black No PSU TAGAN 188A BLACK Rubber Coating TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating ENERMAX Chakra ECA3052B No PSU Mid Tower Case Black Thermaltake M5 Black 120mm Fan + Window - Up to 6 Fans אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם המארז שלי יוכל להכיל בתוכו כרטיס 8800gts וספק ליברטי 500w ? אני מתכנן להחליף לשני הרכיבים האלה בקרוב מאוד. המארז שיש לי הוא מארז סטנדרטי של חברת אייבורי למי שמכיר בצבע לבן. לצערי אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא.....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המערכת הזאת? Gigabyte EP45-DS3 E8400 עם אוברקלוק ל3.7 בערך (אין לי מושג אם זה קשור לספק כוח אני לא מבין בחשמל חח) 2X2GB DDR2 8800gt 1TB של סמסונג ומארז Tempest תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TBomber,

איפה אני יכול למצוא מארז אם חלון פתוח אורות במחיר של 300-100 שקל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות מעבד + לוח אם חדש כשהלוח אם הוא Asus P8Z77-V : http://ksp.co.il/?uin=15705 והמעבד (קצת פחות חשוב, אבל סתם שתדעו) I7 3770K. הכרטיס מסך הוא HD5870. הכרטיס מסך מאוד ארוך ויכול להיות שגם הלוח אם, לכן צריך מארז בהתאם שיתאים בול / ישאר אפילו טיפה מקום. אשמח אם תרשמו לי על מארז מומלץ עד 600 ש"ח שגם יהיה מקום למאוורר קירור על המעבד עצמו. תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בקיצור ולעניין, אם למישהו יש חוות דעת שלילית לגבי מכשיר מסויים שהיה לו ניסיון איתו, תרשמו פה את החברה\דגם ומה שקרה. העניין הוא, ש"על הנייר" אין הרבה הבדל בין המכשירים וכל אחד יכול לקנות מה שנראה לו הכי יפה או מה שהכי זול, אבל בתכלס אין בארץ שום תגובות וחוות דעת רציניות ואמינות על תפקוד המכשיר לאורך זמן (סקירות אחרי שימוש של שעה לא נחשבות אמינות). נ.ב, למי שאין שום דבר רע להגיד על מכשיר, אין צורך לרשום "לי יש X כבר שנה ואין שום בעיות איתו!" זה לא כל כך עוזר לדעתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by פבלו,

שלום, אני כרגע בשלב של להחליף את הספק כוח שלי. יש לי Corsair RM1000X, אבל אני מחליף אותו בגלל coil whine. החנות מציעה לי להחליף לספק אחר מאחר וכל ה-RM1000X עוושים את הרעש הזה, לטענתם. חשבתי להשתמש בהזדמנות הזאת ולהחליף ל- Corsair RM850x 80+ Gold Fully Modular. לפי מה שהבנתי 850W אמור להספיק לי, אבל אני לא בטוח. זאת המערכת שלי: מעבד: Intel Core i7 12700K קירור: Noctua NH-D15 CPU Cooler כרטיס מסך: Gigabyte RTX 3080 Ti GAMING OC-12GD לום אם: Gigabyte Z690 AORUS PRO DDR4 זיכרון: Corsair Vengeance ProDDR 4 64G (32Gx2) 3200 מארז: Fractal Design Torrent עם 5 מאווררים ללא RGB. מאוורר אחורי: Fractal Design Fan…

9. Started by idan100,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה מהמארזים עדיף. המפרט שלי: Intel i5 2500 3.3 Gigabyte GTX560 Ti 2 כונני Samsung F3 Seasonic 620w קישורים: http://tms.co.il/product/8777 או http://tms.co.il/product/10485 מה שהכי חשוב לי זה שיהיה שקט וקטן ככל האפשר ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by qwerty1987,

ברשותי Advice SV1000, שאחרי כ-3 שנים הסוללות עשו את שלהן... באל פסק יש 2 מצברים בטור: Yuasa NPW36-12 12v, 36W/Cell, 10min מה משמעות ה- 36W/Cell? האם יש מצברים מומלצים ששווה לרכוש, או לקנות את מה שהחברה מציעה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by spider272,

האם הספק enermax naxn 550 יחזיק תכרטיסים עםאוברקלוק למעבד ולא יתאמץ? 79503GB OC 7870 6950 מיפרט: e7500 2.93-3.30 ep45 ud3lr 6GB ram 3HDD 1 cd rom

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by outburst,

שלום לכולם, קניתי חלקים למחשב נייח, אשמח להתאמת מארז שקט ואיכותי. (מ-KSP בלבד) תודה מראש דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i9 9900K 3.6Ghz 16MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z390-H GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 GAMING OC WHITE 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD 1 ספקי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by haimamazavs,

שלום אני צריך להשוות בין 2 הספקים הבאים כי אני כבר ממש מזמין ואין להם את אחד מהם Corsair Rm650 Seasonic s12g 650 וגם מארז יש להם את ה p280 ולא את ה obsidian 550d ההבדל בינהם הוא ממש גדול או שלא להתפשר על ה p280 כי ממש רציתי את obsidian 550d חייב תגובה מהירה תודה מצטער על ההצקה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avivboker,

אני מחפש מארז שיתאים למפרט שלי שבין היתר יש בו כרטיס מסך GTX לא כל כך משנה המחיר רק עדיף שיהיה שחור מבריק או סתם שחור איזה מארז עלי לקנות? אני חשבתי על Poseidon GA-XA1CAוGigabyte אבל הבנתי שיש בו חלון צד עם רשת וזה ממש לא אקוסטי ומרעיש מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

כן/לא/גבולי/בכיף? אותה שאלה לגבי 5830 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. McFly זה המשך השיחה ממקודם.. אני מקווה שלמרות השאלות הרבות תוכל לענות לי עליהן.. (כמובן כל אחד אחר שיודע אחת מהתשובות אני אשמח לקבל גם ממנו תשובה.. ) אז בעצם מעבד E6300 שצורך 76W.. ו2 כרטיסי מסך SLI X1900XT שכל אחד צורך 120W יענו 240W.. ביחד יוצא 316W.. ליבראייטי 400W מספק בשתי המסילות 12V ביחד 360W.. זאת אומרת שליבראייטי 400W מחזיק כזאת מערכת.. ושאר החלקים לוח אם זיכרון כוננים אופטיים לא מסתכלים עליהם שהרי אמרת שכמעט תמיד המסילה של ה3.3 וה5 לא מגביל.. 1.אז האם חישבתי נכון וזה באמת מחזיק כזאת מערכת? רשמת : כרטיס מסך, כוננים - 12V ו-5V 2.כמה כונן אופטי וכמה כונן קשיח לוקח מה12V? ליאור אמר לי 1.5A הכונן אופטי ו0.6 הכונן קשיח.. 3.הW של הכרטיסי מסך במאמץ מלא שבודק…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by andrei21,

מצאתי מארז פשוט וזול שנראה שיש בו את הכל: [h=1]Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black[/h] יהיה בו core i7 4770k asus z78 deluxe GTX770 4GB אולי מאורר Noctua NH-C14 CPU Cooler OC ברמה בינונית האם מארז הזה יצליח לעזור לי לשמור על טמפ' נמוכות? ראיתי שיש לו מקום לכבלים מאחור יוש בו לא מעט מאווררים... האם יש תכונות שפספתי במארז הזה? אם יש לכם הצעות למארזים אשמח לשמוע.(אני מעוניין לקנות בKSP או איבורי - זה מה שיש לי בעיר)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הבנתי כאן בפורום מה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת שסומכים על מה שהיא מייצרת, אבל אני עדיין לא מבין מה הופך ספק מסוים לאיכותי יותר ומה הופך אחר לאיכותי פחות. המגמה הבולטת בפורום היא להמליץ בד"כ על הLiberty 400W של אנרמקס ועל מארז P150 של אנטק והספק המובנה שלו (NeoHe אם אני לא טועה) לא בדיוק הבנתי מהי איכותם על פני ספקים אחרים של חברות כמו Hec (ה500W TDTF נותן יותר Watt ואמפר משני העליונים) או של coolermaster וכדומה... אשמח אם יוסבר לי איך קובעים איכות של ספק ולא רק על פי חברה או מחיר או אם יש לינק לאיזה אתר או מדריך "ספקי כוח לטמבלים" אשמח אם יובא לתשומת ליבי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

לקחנו לביקורת את אחד המארזים המבוקשים בשוק, ה-H440 של NZXT. בואו לראות כיצד נראה השילוב שבין אסטטיקה ויכולות קירור לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsunzxt_h440_mid_tower/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ardan4000,

האם מותר לחבר ספק / 10vdc 1a במקום 5vdc 2a?

21. המארז והספק למחשב, E6420,8800GTS,2007WFP , אני לא עושה OC. המראה של המארז פחות חשוב לי. העיקר שהספק יהיה לכמה שנים ויחזיק את המערכת בצורה יותר מטובה ושהמארז יהיה מאוורר בצורה טובה, אם יהיה שקט זה רק בונוס אבל לא על חשבון האיכות שלו ושל הספק.. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי שתי בעיות עם הזיווג של שניהם... א. הכרטיס דורש חיבור 6 פינים כמו הכרטיסים החדשים של PCIE ולא קיבלתי איתו מתאם . מאיכן אפשר להשיג אחד כזה ? ב. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס ? אני יודע ש 480W אמורים להספיק אבל האם המתח עצמו שהוא מוציא מספיקים לכרטיס ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ולצערי אין לי את המתאמים ל- CD-ROM, אשר צריך להרכיב אותם על ה- CD-ROM וכך להכניס אותו למארז. האם יש למישהו אשר בבעלותו המארז הזה, זוג מתאמים כאלה שהוא יכול לוותר עליהם, אני מחפש את המתאמים האלה בנרות ולא מוצא. אשמח לעזרתכם.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Rhiadara,

אהלן, אני מחפש לעצמי מארז למחשב שאני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים, לא אכפת לי אם הוא שקט או רועש, רק אכפת לי מהעיצוב שלו . אני מחפש משהו יפה מאוד ובמחיר עד 800 ש"ח. אני לא ממש מבין בזה, אבל הוא אמור להכיל ספק כוח של 500 WATT , כרטיס מסך 4870 ומעבד דו ליבתי. אז אני לא יודע באיזה גודל הוא צריך להיות. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.