ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי במשהו דיי מוזר, לוח אם gigabyte תושבת 775 שמסיבה לא ברורה קורס כל כמה דקות, בדקתי את כל האופציות, טמפרטורה תקינה, החלפתי זכרונות, דיסקים נותקו, החלפתי מעבד, בקיצור כל מה שיכולתי בדקתי והחלפתי, לבסוף החלטתי להחליך ספק לבדיקה, הבאתי ספק חדש של קורסאייר vs350 והוא לא הדליק אותו, נדלק וכבה מיד, והספק הגנרי כן מדליק, בדקתי והספק תקין (עובד עם לוח אחר ונבדק בחנות) הבאתי ספק אחר חזק יותר vs450 למרות שאין כל סיבה שהקודם לא מספיק או משהו, עדיין, אותו הדבר.. יש רעיונות ממה זה יכול להיות? לוח מקצר? מה יכול לגרום ללוח לא לעבוד ככל עם ספק מסויים ועם אחר כן, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המארז שלי יוכל להכיל בתוכו כרטיס 8800gts וספק ליברטי 500w ? אני מתכנן להחליף לשני הרכיבים האלה בקרוב מאוד. המארז שיש לי הוא מארז סטנדרטי של חברת אייבורי למי שמכיר בצבע לבן. לצערי אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא.....
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, בעוד כחודש אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם הספק שלי מספיק למפרט החדש מעבד - I5 4670k לוח אם - gigabyte GA-Z87M-D3H 8 גיגה ראם כרטיס מסך hd 7970 dual x ספק - seasonic s12II 520W יספיק? ואם לא, לאיזה ספק כדאי לי לשדרג?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב נאה לכולכם, חברי קונה עם מחשב (P43, E8400,HD4870), והוא מעוניין להתאים מארז גדול מאוד ומעוצב, עדיפות עם לדים וכדומה. הוא מעדיף FULL TOWER הרבה מקום לעבוד בתוכו. יש 2 מארזים שעולים לי (יותר נכון לו...) בראש, הראשון הוא ה אנרמקס UBER צ'קרה והשני הוא ה TWIN ENGINE של TAGAN. הטמפסט משום מה קטן מדי בשבילו והוא לא ממש אוהב את העיצוב. אני יודע ששניהם FULL TOWER, ומבין שניהם הוא מעדיף את הTAGAN משום שהוא רוצה חלון גדול בצידו של המחשב, והמארז נראה בומבסטי, לכן שאלתי היא האם המארז מספיק גדול בתוכו כדי להכיל (אולי בעתיד) כרטיסים גדולים מ HD4870 לדוגמא והאם הוא במציאות לא נראה כמו חתיכת פלסטיק מצועצעת והקירור שלו טוב. אם יש לכם עוד מארזים בסכום של עד 700 ש"ח (גמיש) שעונים על הדרי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשביל להחזיק CROSSFIRE של HD2900XT לקחת בחשבון שצריך שני חיבורים של 8 פינים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן צריך המלצה לאחד כזה לא משנה המחיר שיהיה טוב, ואולי יש דבר כזה מכשיר או חלק או משו... שברגע שיש אפסקת חשמל או קצר שהוא שומר את הנתונים שעבדתי שלא נשמרו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז של TT SOPRANO ודי נמאס לי ממנו הוא ממש צפוף לי על איזה מארז הייתם ממליצים לי ללא קשר לתקציב שיהיה יותר גדול אני יודע שהחומרה שלי לא משהו אבל מארז זה דבר שילך גם למחשב הבא
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6182 מה דעתכם עליו? המחיר נראה טוב מאוד..וגם המארז תשתפו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה איכותי ושקט, ללא אבק ועמיד בילדים עד כמה שניתן. תקציב 500~, אכפת לי שיהיה עם קוים נקיים מבחינה אסטטית. תודה רב לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום. איזה ספק כח עדיף corsair rm1000 או corsair ax860i מצד אחד הRM מגיע עם 1000W אבל הAX מגיע עם רמת יעילות גבוה יותר חיפשתי בכל מיני אתרים אבל אין תשובה, עזרה בבקשה ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בגדול אני די נעול על Corsair air 540. אבל אם יש הצעות מעניינות יותר או זולות יותר אני אשמח לשמוע. חשוב שיהיה שקט יחסית, שחור ומאוורר בגלל זה ה540 קורץ לי. כרגע יש לי Corsair obsidian 550d.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי UPS כדי שישמור לי על המחשב היות וקרו מספר מקרים של הפסקת חשמל בבית. המכשיר הוא מסוג VT-650 של eitan engineering התקנתי את התוכנה ועשיתי בדיקה מהתוכנה של כיבוי, זה כיבה את המחשב בצורה תקינה אחרי שראיתי שזה עובד כמו שצריך אמרתי לעצמי נעשה ניסיון כאילו יש הפסקת חשמל ו.... הוא פשוט כיבה את המחשב והמסך מיידית והתחיל לצפצף מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד? אני מצרף תמונה של התוכנה שלו תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את הספק שקרס לי , לספק מתקדם יותר מפני אני מכוון לקנות ספק ובהמשך גם כרטיס מסך חדש, כול זה מפני שרצוני שיהיה לי ספק חזק וכרטיס מסך חזק למשחקים. המפרט שלי הוא: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte P43-ES3G זיכרון : DDR2 667Mhz 4GB Kingston כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4300 Series כרגע, מפני אני מתכוון להחליף אותו . קראתי הרבה תגובות שממליצים על הספק הזה: CORSAIR 750W TX אם כן אשמח לתגובות . ועוד שאלה בקטנה האם יש אפשרות בלוח שלי להרכיב DDR3 ? תודה.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הספק הזה איכותי ? זה לא מודולרדי ואני לא צריך.. חרטבונה! דרך אגב הוא 80+ SILVER
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלו םלכולם, אני שוקל לקנות מארז למחשב חדש, ורוצה מארז שנוח לשימוש, לא יקר וגם בכל פילטר אבק ניתן לשטיפה. כרגע יש לי את ה Comucase 6A19 ואני מרוצה, אבל חשבתי לגוון. הצעות באותה סביבת מחיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, תוכל להמליץ לי על ספק כוח חדש בסביבות ה300 שח למערכת הזאת: כרטיס מסך - geforce 9600GT מעבד - אינטל Core 2 Duo 8500 לוח אם - Gigabyte ga-ep45-ds3l זכרון 2gb תודה מראש :-)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיניתי את המפרט. המחיר כולל ספק, ושוב, חשוב לי מארז מעוצב,צבע כסוף אם אפשר, לא שחור. תודה ליועצים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דברים התגלגלו והגעתי מפורום גרפיקה, לפורום כח.... הזמנתי כרטיס מסך,ספק כח,מעבד וזכרונות. זה המפרט: לוח אם gigabyte GA-K8NF-9 מעבד amd athlon 4200 dual core socket 939 זכרון 512X4 כרטיס מסך radeon x1950gt 256mb והקטע : ספק כח Thermaltake 450Watt, 140mm Fan, 20+4 pin, 2X 12V, 2X SATA, PCI-E, PFC, 16dBA, Cable Management, W0146RI http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/80/products_id/6298?osCsid=c959af1e452d58fca3c6ad92c680680f עכשיו כמה חברה אמרו פה שהספק הזה לא שווה, וכדאי לי ללכת על ה HEC 400W TRT אבל אין אותו בחנויות שאני רוצה לקנות מהן.... ראיתי שאחד הבכירים פה ממליץ על ה- ספק כח FSP 450W, Fan 120mm, 24 Pin, PCI-E, 3x SATA, Passive PFC, Low Noise, ATX450-P…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעצמי מארז למחשב שאני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים, לא אכפת לי אם הוא שקט או רועש, רק אכפת לי מהעיצוב שלו . אני מחפש משהו יפה מאוד ובמחיר עד 800 ש"ח. אני לא ממש מבין בזה, אבל הוא אמור להכיל ספק כוח של 500 WATT , כרטיס מסך 4870 ומעבד דו ליבתי. אז אני לא יודע באיזה גודל הוא צריך להיות. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בימים הקרובים אזמין מאינטל את המעבד החדש ולוח אם מתאים וארכיב סביבם מערכת חדשה. המארז שלי הוא Antec Solo והכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte HD 5450 1GB. כעת מה שנותר הוא לבחור ספק. דרישה עיקרית: שיהיה שקט! האם ה SeaSonic S12II-430 יעשה את העבודה? לא מתוכנן OC בשום שלב. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שהלך לו תוך שנתיים ספק כוח גנרי שהתקינו לו. המערכת שלו היא : לוח gigabyte עם ציפסט P43 מעבד אינטל e8400 2GB RAM שני צורבים DRD/RW כרטיס מסך giga byte nvidia 9500GT עם קירור אקטיבי. יש לי בבית ספק seasonic 350w חדש. אני יודע שעדיף ספק 450w אבל בכל זאת בגלל שכבר יש לי ספק חדש קיים ללא שימוש האם הספק הזה יחזיק לו את המערכת ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלי : Intel Pentium D 3.0Ghz 4MB + Arctic Cooling Freezer 7. MSI 945GCM5 V2 - 1333 FSB. Kingston 2GB (1GB X 2) DDR2 667Mhz CL 5-5-5-15. MSI RX1550 512MB PCI-e. WD 160GB 8MB 7200RPM SATA2. כרגע הכל עובד מצויין עם הספק הנוכחי שלי (EZcool 300W) ואני מתכוון להחליף את הכרטיס מסך שלי (MSI RX1550 512MB PCI-e) ל - Nvidia 8800GT 512MB, האם יהיו בעיות ? ואם כן על איזה ספק אתם ממליצים בתקציב הכי נמוך שיחזיק את כל המערכת שלי כולל הכרטיס החדש שאני מתכוון לקנות. תודה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5628 או: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9903 אגב אם למישהו יש מושג כמה שוקל הקורסאייר, אשמח לדעת (אפילו באתר היצרן אין אזכור לגבי זה.) לדעתי זה מעיד הרבה על איכות המארז..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח להם ספק כוח שמת בתקופת האחריות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-