ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לארגן הגנה לציוד פה, ויש פה המון ת'רדים שקשורים לנושא הזה אבל החומר מאד מפוזר - אני לא ממש מצליח להבין מה בדיוק אני צריך, רוצה, יכול וכו'. בכל ת'רד נזרקים המון מושגים והדיון בד"כ גולש לוויכוחים טכניים על דברים שאני לא ממש מבין. יש לי בסלון: 1. מסך 50 אינץ' 2. , HTPC - עם מעבד i3 ובלי כ. מסך או כרטיסים אחרים - לא צורך יותר מדי חשמל. 3. רסיבר 6 ערוצים של 80 וואט לערוץ. 4. סאב אקטיבי 200 וואט. כל המטרה שלי היא לשמור על הציוד - גם מברקים וגם מהפרעות אחרות במתח (יש עוד משהו שצריך להזהר ממנו מבחינת חשמל?). לא חושב שאני צריך UPS - אין לי בעיה שהמחשב ייכבה פתאומית מבחינת מסמכים לא שמורים וכו' - רק צריך שלא יתקלקל כלום. אני אשמח לשמוע הסברים והמלצות, גם באופן כללי וגם לדג…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם נתקלתם בחנויות שמוכרות לצרכן הביתי? אני עובד במקום שיש בו מחשבים של UBM והם שקטים בטירוףףףףףףףף יש עליהם מדבקה של "אומניטק" הקטע שמוכרים את זה ביחד עם רכיבים ואני הייתי רוצה רק את המארז. יש לכם דעה בנושא ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיניתי את המפרט. המחיר כולל ספק, ושוב, חשוב לי מארז מעוצב,צבע כסוף אם אפשר, לא שחור. תודה ליועצים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1096 קבלו איזה מארז !!! מה זה !!! מקדימה 2 מאווררי 140 וכתוב שיש עוד 4 מאווררי 120 - רק איפה דחפו אותם !?!!? למשהו יש מידע אליו, כי במחיר הזה אני לוקח אותו בטוח (במקום ה LEXA) אם הוא באמת טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שבכותרת ,עדיפות מ K S P, ושאני אומר לא יקר אני מתכוון לזה , עד 300 שקל גג נגיד ,אפשר גם ג'נרי עם הם שווים קניה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך לי הספק הנוכחי, צריך חדש... בהסתמך על ההמלצות כאן בפורום על ספקים של Seasonic, נותר לי להתלבט בין שני ספקים: SeaSonic SS-400ET SeaSonic S12II-430 בהנחה ושניהם נמכרים באותו מחיר, איזה מהם עדיף לקנות? המחשב משמש לגלישה + צריכת מדיה (אולי יצורף בעתיד הקרוב כרטיס מסך ATI HD5450). לא משמש למשחקים/משימות כבדות אחרות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Cooler Master מציגה קו מעודכן מרשים של מארזים, ספקי כח ומוצרי מודינג מגוונים ב-Cooler Master לא נחים. לאחר השקה מוצלחת של מארז ה-MasterCase 5 שלה לאלו שמעוניינים בשינויים ותוספות למארז, היא מציגה מארזים חדשים בסדרה לצד ספק כח וקירור מתקדמים. ל-MasterCase Pro 5 הושק אח גדול בסדרה, מתקדם יותר, העונה לשם MasterCase Maker 5. מדובר בגרסה משופרת שמאפשרת לשחק עם מיקום של כוננים קשיחים בגמישות גבוהה יותר, ויש יותר מהם. כמו כן, ל-Maker יהיה קיים שוק גדול של חלקים להחלפה ושיפור המארז ממגוון מודרים ברחבי העולם. בנוסף למארז הזה, הכריזה Cooler Master גם על קירור מתקדם שיהווה את ספינת הדגל החדשה שלה – ה-MasterAir Maker 8. קירור זה עושה שימוש משולב …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אין ברירה אז אני אוסיף עוד קצת כסף ספק S12 430 של seasonic ומסך SAMSUNG 2233 \תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
- שני מאווררים עליוניים של 14 ס"מ ! - שני מאוררים קדמיים של 12 ס"מ ! -מאורר אחורי של 12 ס"מ - מאורר צדדי של 12 ס"מ מנהרת רוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - חלון בגודל לוח אם בעיצוב מדהים עיצוב סולידי ולא מצועצע. יש כבוד. חיסרון - רבאק, עדיין לא השכלתם לשים גומיות מונעות רעידות לדיסקים הקשיחים? http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6407&Itemid=1 http://www.nzxt.com/products/tempest
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח חדש מהחנות KSP במחיר של 400-500 שקל בלי חריגה זה לפרוייקט מסויים אבל אני לא מצליח לבחור ביניהם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, אני מתלבט בין המארזים Thermaltake V9 BlackX או Thermaltake Armor A60 או ANTEC 902 רציתי חוות דעת על שלושת המארזים האלו .. קראתי קצת בפורום וראיתי חוות דעת מאוד טובות על ה V9 וה ANTEC 902 ולכן אשמח אם תתמקדו ב A60 ועל ההבדלים. יש מצב שאני ארצה לשים גם קירור מים, המארזים יתאימו ??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיפרט i5 4590 לוח אם msi z87 gd65 gaming כרטיס מסך הנל gtx 560 ti ספק 500w אינמקס ליברטי התחדשתי ב r9 290 מחפש עבורו ספק מתאים למיפרט שלי בכמה שפחות כסף!!! הציעו לי ספק זה ב300 חדש בקרטון!! העם שווה ? או זה ב330 http://ksp.co.il/?uin=26422 נ.ב ספק של 550 הבנתי מספיק!! המידע שקבלתי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לעבודה משרדית ללא למשחקים או המהרה. חשבתי על השילוב ANTEC P183 w/o PSU SEASONIC X-400FL 400W PASSIVE COOLING מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לחלץ את החיבורים של ה 24 פינים בספק?? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש ספק זול אך יעיל (כמו שכתבתי) למארז שלי ראיתי כל מני ספקים וחברות יש חברות מוכרות יותר ויש פחות התקציב אולי מצחיק אבל זה מה יש כרגע אני לא שואל כאחד שלט יודע מחירים אלה כאחד שרואה שיש ספק של 600 וואט במחיר נמוך של TrendSonic למרות שקראתי על זה שזה מה שהוא לוקח לא מה שהוא נותן אבל אולי חלומות מתגשמים אז בבקשה אם אפשר לעזור אם אין כזה דבר לא להתעצבן עלי אני לא מכיר את השוק או את הביפנוכו של הספק!!! ועוד שאלה לוח אם ga-p55-ud3r יכנס במארז הזה 6a21+hec-400ld-t
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי UPS כדי שישמור לי על המחשב היות וקרו מספר מקרים של הפסקת חשמל בבית. המכשיר הוא מסוג VT-650 של eitan engineering התקנתי את התוכנה ועשיתי בדיקה מהתוכנה של כיבוי, זה כיבה את המחשב בצורה תקינה אחרי שראיתי שזה עובד כמו שצריך אמרתי לעצמי נעשה ניסיון כאילו יש הפסקת חשמל ו.... הוא פשוט כיבה את המחשב והמסך מיידית והתחיל לצפצף מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד? אני מצרף תמונה של התוכנה שלו תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי UPS של גמאטרוניק דגם G-ME 750 אמפר מחוברים אליו מסך מחשב 22 אינץ', מחשב-עם ספק ג'נרי של 500W ורמקולים של לוגיטק דגם X530 בדקתי שהוא מחזיק את שלושתם יחד והוא תקין והכל עובד מעולה... אני חייב לציין כי הייתה בעיה עם הUPS בעיה חשמלית שכל החוטים שלו יצאו החוצה מהאחורה והוא לאחר תיקון ע"י גמאטרוניק. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת קורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמל אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי כי זה קורה לי הרבה כשאני באמצע דברים חשובים ואז פתאום יש צפצוף מהUPS ואז המחשב עושה ריסטרט תודה מראש למי שיעזו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ברצוני לקבל המלצות לגבי ספק כוח (PSU) עבור התצורה הבאה . CPU - i5 4440 MaderBord - MSI- X87-G55 Memory - 2X4GB, G.Skill - F3-12800CL7D-8GBXM ממליץ בחום (תודה לויטלי מפלונטר) Display - AMD Radeon HD 5770 Sound Card - Asus xonar x2d 3X rdisk + 1X SSD 4x big Fan למארז, מופעל כיום ללא כרטיס הסאונד עם ספק 500W של חברת REBEL (לא מצליח להחזיק הכל) יש לקחת בחשבון לעתיד מעוניין לרכוש, Display - 2 X (AMD Radeon 280X) or (HD 7950) ספק שנראה לי מתאים, Corsair CP-9020015-EU CX750 תודה מראש, ויום נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המיפרט שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח אם ASUA P5B Deluxe 3. זיכרון 2GB מהירות 800MHz 4. כרטיס מסך 8800GTS 320MB 5. דיסק קשיח 320GB עם באפר 16MB 6. צורב/קורא DVD 7. מארז Gigabyte Aurora. 8. ספק כוח 500-550W. צ"ל איכותי מבחינת צריכת אנרגיה ורעש 9. קרור למעבד Zalman 7700Cu ולשאלה המתבקשת מדוע 500-550 וואט לכרטיס 8800GTS? אז בעתיד אני מתכנן לשדרג לכרטיס חזק וזללן יותר. ע"ע 8800GTX תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספק הנוכחי היה 450W ג'נרי, ולאחר זמן רב שלא כיבו את המחשב, הוא חזר יותר לחיים. החלפתי את הספק בFSP-300W. הלדים בלוח-אם דלקו הפעם וגם המחשב (לא חיברתי מסך). הבעיה היא שה-FSP מגיע עם חיבור ללוח-אם של 20 פינים (P4) לעומת 24 או משהו כזה, שנחוץ היום. האם יש דרך לעקוף את זה עם איזה מתאם? במידה ויש האם 300W יספיקו למפרט המחשב עם OC בקירור סטוק? לוח-אם: Abit AB9 Pro - P965 Express כ. מסך: 7300GT זיכרונות: G. Skill PC2-6400 (DDR2-800) 5-5-5-15 Dual Channel 2x512MB מעבד: כנראה E6400 אני מניח שהתשובה לשאלה לעיל היא לא, אם כך, איזה הספק מינימלי נחוץ פה? חשוב גם שהספק לא יהיה רועש, ולצערי מאייבורי, KSP או חנות אחרת בי-ם. תודה, ריפר.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז זול עם מינימום 6 bay של 5.25 איפה שהסידירום יושב...יש דבר כזה? עד 150 שקל גג 180
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם יש לי ספק של OCZ 600W http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2000 רציתי לדעת אם הוא יחזיק קרוספייר של http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2195 בנוסף יהיה מעבד זמני Q6600 או E8500 ובעתיד אני רוצה לרכוש QX9775 3 קשיחים מארז וי9 שתי קתודות סידירום כול זה ישב ככל הניראה על מקסימוס 2 פורמולה עם 4 ג'יגה זיכרון DDR2 יחזיק ? או שמא עשיתי טעות ברכישת הספק ???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי כאן בפורום מה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת שסומכים על מה שהיא מייצרת, אבל אני עדיין לא מבין מה הופך ספק מסוים לאיכותי יותר ומה הופך אחר לאיכותי פחות. המגמה הבולטת בפורום היא להמליץ בד"כ על הLiberty 400W של אנרמקס ועל מארז P150 של אנטק והספק המובנה שלו (NeoHe אם אני לא טועה) לא בדיוק הבנתי מהי איכותם על פני ספקים אחרים של חברות כמו Hec (ה500W TDTF נותן יותר Watt ואמפר משני העליונים) או של coolermaster וכדומה... אשמח אם יוסבר לי איך קובעים איכות של ספק ולא רק על פי חברה או מחיר או אם יש לינק לאיזה אתר או מדריך "ספקי כוח לטמבלים" אשמח אם יובא לתשומת ליבי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול כשבאתי להדליק את המחשב יצא ניצוץ מהספק כוח, הספק כוח כבר ישן והגיע הזמן שלו ללכת. אני חייב ספק כוח חדש דחוף, ואני חייב משהו שנמצא במלאי. הספק שאני צריך חייב לעבוד על מערכת עתידית של קונרו ו- 1900XT שאני קונה באוקטובר, בדקתי וראיתי שלנועה יש במלאי ליברטי 400W. בנתיים זה הספק שאני הולך אליו, אלא עם יש לכם הצעות לספקים טובים באותו טווח מחירים שנמצאים במלאי. ועוד שאלה: הניצוץ שהיה בתוך הספק שנגרם בהפעלת המחשב יכול להרוס חומרה שהיתה מחוברת אליו? (כרטיס מסך,מעבד,כוננים קשיחים,לוחאם) ואם כן, איך אי יכול לבדוק מה נהרס לפני שאני מזמין . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי בעיה עם המחשב שהוא נדלק ונכבה כל שנייה,פתחתי שירשור בתמיכה טכנית אבל מת שם. אחרי כמה בדיקות והתייעצות,אמרו לי שאולי נלך הספק. אז היתי רוצה המלצה לספק כח בתקציב של עד 450 שקל. ההבנה שלי בספקים לא גבוהה אבל אני יודע שמודולרי זה טוב? זה המפרט: http://imgur.com/ngamtM0 איך הספק הזה? http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=974&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pccenter.co.il%2fproduct.asp%3fPid%3d1015606%26Cat2Cat1ID%3d1185%26Cat2ID%3d1260%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=0&prodId=1990906125&platform=2
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-