עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Xebu,

שלום לכולם לאחרונה המארז שלי מתחיל לעשות בעיות (קולות של הHDD זזים - הכל מחובר יציב בברגים - והHDD תקינים לאחר בדיקה) זה מעיין "ויברציות" לגוף המארז כמו כן רוב הרכיבים מתחממים (עד אזור ה50 מעלות) אז אני מניח שכדאי לרכוש מארז חדש ויעיל יותר (המארז הוא ג'נרי בן כ7-8 שנים ועם הזמן הוא שודרג ורובו תפוס בחוטים ורכיבים - ספק וכ"ו) אנא תקנו אותי אם אני טועה. אני מנסה לחשוב קצת הלאה כי בעתיד אני כן מתכנן לשדרג את המחשב אז החלטתי להשקיע עד ה450-500 שקלים במארז איכותי דרישות הן יציאת USB3 (כרגע אין בלוח אם - כשאשדרג זאת תהיה דרישה מהלוח אם גם) שיהיה שקט (שהמאווררים שאיתו יהיו שקטים יחסית) שיהיה Tool-Free (כל החיבורים של הHDD וCD וכ"ו) בשורה התחתונה שיביא תמורה למחיר. התבלטתי בין …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מושמוש,

אהלן קניתי את המפרט הבא, אבל יש לי התלבטות לגבי הספק. לוח אם ¤ 1,060 DFI INFINITY 975X/G LGA775 מעבד ¤ 1,350 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU זכרון ¤ 630 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANEL כרטיס מסך ¤ 1,175 BFG GeForce 7600GT OC 256 PCI-E כונן קשיח ¤ 560 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA RAID צורב ¤ 260 PIONEER DVDR DVR111 BLACK מארז ¤ 1,000 ANTEC P180 BLACK ספק כוח ¤ 380 FSP 400W ATX 12V(Version 2.0) 400w 12c מסך ¤ 2,700 מסך ''19 LCD EIZO FlexScan S1910 האם הוא חזק מספיק לגבי שידרוגים עתידיים, כמו כרטיס עריכה PVR150 , זכרון ג'גה נוסף. למרות שיש עליו ביקורות טובות, האם כדאי להשקיע עוד קצת ולהחליף אותו, נניח לליברטי 400W ? למרות …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי שאלתי כבר, אבל עדיין מאוד קשה לי להחליט במה לבחור - 3d aurora 570 או nzxt zero או אולי משהו אחר? נראה לי שאני אלך על אחד מהשניים אבל אני לא יודע על איזה, ה zero נראה לי יותר טוב (יותר מאוורר ונותן יותר תמורה למחיר) אבל אני לא בטוח ה 570 יותר יפה לטעמי. על מה כדאי ללכת? מה יותר איכותי? את המארזים של antec לא אהבתי עוד שאלה קטנה: בחלק מהתמונות של ה zero רואים שיש לו צג שמראה טמפ', המארז מגיע עם הצג או שזה אופציונלי? מצטער שאני שואל שוב, אבל אני רוצה כבר לקנות

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני חדש כאן. אני רוצה לכנות מארז חזק שיוכל להחזיק לי E6300 עם הכרטיס החזק 8800GTS. התקציב שלי הוא 500 ש"ח. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. תודה 8)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kokoki,

שלום , יש לי את המארז nzxt phantom 530 ויש בו "fan hub" שאליו מחוברים המאווררים כדי שיהיה אפשר לשלוט במהירות שלהם ע"י מתג במארז המאפשר שליטת מהירות בשלוש רמות, נמוך, בינוני וגבוה. בנוסף למאווררים שבאים ביחד עם המארז קניתי אחד נוסף antec 80mm וחיברתי אותו ל "fan hub" אולם כשאני מדליק את המחשב המאוורר שהוספתי לא נדלק כאשר מתג כוונון הרמות נמצא על מצב נמוך ורק כאשר אני מעלה אותו למצב גבוה, רק אז נדלק המאוורר הנוסף ואז הוא נשאר דולק גם לאחר שאני מוריד את מתג הכוונון לדרגה נמוכה. מדוע לא נדלק המאוורר עם המחשב כאשר רמת המאווררים מכוונת לדרגה נמוכה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by deelad,

קניתי היום את הספק Enermax Infinity 720W וריציתי לשתף אתכם ;D

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by G_E_M_S,

שלום חברים, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מארז המתאים כמה שיותר למערכת NAS, מה אני באצם מחפש??? משהו בסיגנון המארז הזה... http://www.chenbro.com/corporatesite/products_detail.php?serno=100 לא הצלחתי למצוא אותו בארץ, ושום אתר בחו,ל שמסכים לשלוח לי אותו לארץ (אין לי בעיה להזמין אותו מחו'ל). לא אכפת לי אם זה מארז יעודי או לא כל עוד יש לי אפשרות ל"הות סוואפ" (Hot Swap) לפחות ל-4 כוננים מקדימה. לדוגמא: http://www.cooldrives.com/firemorasaii.html רק עם אפשרות להתקנת לוח אם. האמת שגם מתאם מ 5.25 ל "הוט סוואפ" יכול להתאים לי, פשוט אני לא מצליח למצוא שום דבר בסגנון... לדוגמא: http://www.anitec.ca/product/8866/snt_3051_black_5_hard_drive_sata_backplane/ תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ללא ספק. יש לי ספק Enermax Noisetaker 420W שאותו הרכבתי במחשב החדש (הספק הזה כבר בן 3 שנים אם לא יותר). בכ"מ, הספק תמיד עשה בעיות, כאילו המגעים שלו דפוקים בספק עצמו. כל פעם אם לא היה נדלק המחשב הייתי משחק קצת מאחורה עד שנדלק. עד... שהיום הוא לא נדלק ולא משנה כמה שיחקתי מאחורה לא עזר. אחרי שעות של התעסקות, גיליתי שאם אני דוחף את המחבר של הכבל כשהוא מחובר לספק בזווית כלשהי חזק, אז המחשב עובד אך ברגע שאני עוזב הוא נכבה. ניסיתי "להזיז" את הפינים שלו אבל ללא הצלחה. האם אפשר לפתוח את הספק ולסדר את זה לבד? *** ניסיתי עם כבלים אחרים, זה הספק. בכל זאת, אני כבר רוצה להזמין ספק חדש בלי שום קשר אם אני אצליח לסדר אותו או לא. צריך ספק איכותי, אמין ו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by roiv11,

שלום אני קונה CF 6850 והייתי מעוניין על המלצה של ספק שיעשה את העבודה כראוי במינימום עלות מ-ksp בלבד עד 500 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by esaly,

שלום לכולם! אני מתלבט בין שני המארזים בכותרת, האם ההבדל של 75 שקלים לטובת הPLUS מצדיק את קנייתו? המון תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kip,

פירוט המערכת שלי מימין. יש לי UPS חדש מדגם PRPC650 ואני מעריך שהוא של אדוויס (אין מדבקה). http://advice.co.il/data/files/specifications%20partnerpche.pdf אני משתמש כרגע במסך CRT 19. לפי מחשבון http://extreme.outervision.com/PSUEngine המחשב צורך 335W. ה UPS הוא W360 כמדומני. האם לחבר גם את המסך? אפשר לשמוע חוות דעתכם על הדגם? האם ההגנות מספקות? מה החיבורים הנדרשים? הגנת קו טלפון- החיבור שלי הוא של הכבלים. איפה לחבר את האלפסק? לפני המודם? לפני המחשב? האם לא תהיה הפרעה בקו? האם מתאים לספק עם PFC? ו... שאלת תם... נוספת... האם צריך לטעון UPS חדש לפני חיבור המחשב? בהנחה שהוא עמד ללא חיבור לחשמל מספר חודשים... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איך זה נקרא? לא מצאתי אצלי בדברים של הלוח אם , ועם הכרטיס מסך החדש גם לא הגיע איתו מעביר מ-4 ל-6.. אני חיפשתי בזאפ גם כלום, התקשרתי ל-10 חנויות בת"א - כלום.. זה היה ברור שמשהו יעכב את העניינים הצילו... עריכה: אני מתכוון לשקע כוח הלבן השטוח בעל 4 פינים שיוצא מהספק, יש לו ממיר כזה לשקע אחר 6 פינים, שחור כזה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי את המארז ללא שם, אבא או אמא של אייבורי, זה עם הידית הזאת למעלה... לא ייכנס בו הקירור הנ"ל של TT נכון? וגם אם כן, אז האוורור יהיה נוראי, נכון?? יש סיכוי לטוניק?!?!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, היום היו לי כמה קפיצות חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלק... פירקתי את הספק כוח (hec-500TD-TF) והכל בפנים נראה תקין ולא שרוף ולכן אני חושב שזה הפיוז נשרף. איך אני יכול להחליף אותו ? או שאתם חושבים שיש בעיה אחרת... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מפרט שבניתי ואני חייב לקבל חוות דעת מקצועית רכיב נתונים intel ספק כוח+מארז בסימן שאלה אני חושב על Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מקלדת עכבר צורב DVD לא צריך צורב CD מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3L מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 3450 כרטיס קול קירור ARCTING COOLING- 775 FREEZER-7-PRO יש לי כמה שאלות האם Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt הוא ספק כוח ריל או לא כי אני יודע שממליצים עליו ואיני יודע אם הוא א…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל UPS אמין, טוב וחזק. מעוניין לחבר אליו: - מחשב (dual core עם ספק 400W מובנה במארז HEC 6A19B, לוח GIGABYTE עם זכרון 2 ג'יגה 667MHZ וכרטיס מסך 8800GTS 320MB) - מסך 17" LCD - טלוויזית 32" LCD אני מעוניין שהוא יחזיק בממוצע כ-10 דקות, וחשוב שתהיה לו את התוכנה לכיבוי נכון של המחשב במקרה ונגמר הזמן. טווח מחיר: בסביבות ה 600 שקל. תודה מראש 8)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kalimero1234,

אני צריך ספק שקט עד 500 ש"ח. 550W מספיק לי.... מה דעתכם על: VX 550W Active PFC 12cm Fan GS 600W Active PFC 14cm Fan 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail) איזה מהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם חבר שלי לפני קנייה של ספק OCZ 520W POWER STREAM שאלתי היא האם יחזיק לו מערכת די רצינית של E6600 8800GTX 2GB ולוח STRIKER ושני האריסקים אחד 10KRPM של WD ועוד אחד 300GB?? האם הספק יחזיק??האם מודולרי ובכלל המלצות כי אני המלצתי לו על הליברטי 400 שהוא ייתן לו מספיק מרווח מקום האם הספק הזה מודולרי/אמין ושווה את התמורה?מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by malcolmx9,

קניתי כרטיס מסך חדש, אבל עוד לא חיברתי אותו למחשב כי לא הייתי בטוח אם הספק יוכל לעמוד בעומס. המערכת רשומה בפרופיל, והכרטיס החדש הוא ATI 3850. לפי האתר הזה: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp המערכת, עם השינוי האחרון, תצרוך בסביבות ה-217W (לא יודע עד כמה זה מדוייק). הספק שיש לי הוא 300W, ובא מחברה די אמינה, אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות בטוח, הוא יוכל לעמוד בעומס? אם אפשר תתיחסו בנפרד גם לעובדה שארצה בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2G זיכרון ולשדרג את הכוננים הקשיחים ל-SATA בודד. אבל זה יקרה רק בעוד חודש-חודשיים, כך שאוכל לשדרג אז גם את הספק במידת הצורך.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bogdant,

Model ZU-400W 12 Features - ATX12V Ver. 2.0 - Silver Nickel Reflective Coating Chassis - 120mm Cooling Fan with Blue Color LED - Turbo Fan Switch - Connectors: - 20+4Pin Slide-In & 12V 4Pin Motherboard Connector - 2 Serial ATA - 4 Molex for Peripheral - 2 Floppy - 4 Case Fan - Velcro Color Cable Band - Protections: OCP, OVP, SCP - Dimensions: 5.9'' x 3.4'' x 5.5'' (W x H x D) - Package: Retail - Shipping Weight: 5lbs Max Output +3.3V@14A, +5V@30A, +12V1@14A, +12V2@15A, -5V@0.5A, -12V@0.8A, +5VSB@2.5A זה יספק את ק6300 DS3 X1600?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gilloze,

שלום, יש אני מעונין ליקנות ספק כוח חדש כי יש לי גנרי אז ככה תקציב 500 , 600 אם שווה כל כך לחרוג אני מתלבט בין זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3400 לזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 מה יותר כדאי תודה רבה או שיש לכם הצעה אחרת תודה גיל

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Mesatla,

A new PSU for my current build, thanks. I'd like it to be extremely quiet.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חשיבות היא לפי סדר:איוורור,שקט,ויזואליות. מה דעתכם על המארז הזה-Chieftec Giga Case GX-01B Medi-Tower נמכר ב KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4054 ביקורת: http://tech-gear.org/reviews/cases/gx01b/index.htm או שיש משהו אחר במחיר הזה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ברשותי ספק כוח ישן (בן 6 שנים בערך) של אנטק מדגם true control 550w, ששימש כספק כוח למחשב פנטיום 4 סוקט 478. ה"צמה" של החוטים שלו כמובן ישנה מאוד מבחינת החיבורים (20pin למשל במקום 24, אין לו 6pin של הpci-e), האם ניתן להחליף באופן עקרוני את הצמה שלו לצמה עם החיבורים החדשים? זה יתכן טכנית? (להשיג צמה זו לא בעיה גדולה, אפשר לפרק מספק דפוק מהדור הנוכחי) פשוט חבל לי עליו (עלה לי בזמנו 980 ש"ח), זה ספק סוס עם הספק שגם היום סוחב כל מערכת סטנדרטית.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המערכת היא e6300 ג'יגה זיכרון saphire 1900xt הספק הישן שלי כנראה כבר לא מחזיק מי יודע מה מדובר ב antec430 השאלה שמתי עין על ה liberty500w אבל נראה לי שהוא Overpowerd למערכת כזאת לכן השאלה שלי עם הliberty400 w יספיק אם כן מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד למה מומלץ בכרטיס 450w וספק של 400w כמו הLibery יספיק? ושאלה אחרונה מישהו יודע מה הצפי תאימות שלו לכרטיסי D10? אה כמו כן לא מתוכנן שום OC ולא מערך CROSSFIRE תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.