ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
מחפש מארז אם זרימת אוויר טובה וחיבורים חיצוניים נוחים עדיף גם אם יש שליטה על המאוררים . מומלץ פול טאוור . מעבד AMD לוח גיגהבייט. תקציב 500 ש"ח +-. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי EZ Cool H-550D ואני מעוניין לשים בו Bearup Lake DDR3 1333, עם i7 ו-GTX660ti של gigabyte. פעם אחרונה שהתעסקתי בחומרה היתה לפני 5 שנים, אז אולי רכיבים גדלו, אני לא יודע, כך שאני שואל אם המפרט הזה יכנס לי בפנים, או שאני צריך להחליף מארז. אם כן, המליצו בבקשה. בנוסף, על איזה ספק אתם ממליצים למפרט? אני מתכנן לשים עוד 2-3 הארדיסקים של 1GB כל אחד, אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני לקראת קניה והייתי די נעול על ה P150 פתאום ראיתי את ה Sonata III מישהו יודע משהו עליו איך הוא לעומת ה P150? פשוט בזמן האחרון אנשים כותבים פה שהם לא כל כך מרוצים מהמארז למרות שלא מצאתי ממש ביקורת (וקראתי הרבה) שלא זיכתה אותו בציון גבוה עד גבוה מאד. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Sonata-III&affiliate=zap 840 שקל למארז + ספק 500 של ANTEC נשמע לא רע בכלל לא? http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08143 הוא כבר זמין? כי ראיתי במספר חנויות בחול שיש אותו כבר במלאי למשל פה.. http://www.vibecomputers.com/index.cfm?loc=iview&vID=673942 דרך אגב איך הספק שלו לעומת ה NEO430 ב P150? the Z-Guy
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיועד למערכת עבור חמי. פנסיונר שמשתמש במחשב לסקייפ, גלישה ומיילים. לא יותר משעתיים ביום. המחשב ישב בחדר לא כ"כ מאוורר, מתחת לשולחן, שלוש דפנות בתיבה חסומות (לא נושמות) - הדופן העליונה, התחתונה והימנית (כשמסתכלים מהחזית). המערכת כוללת לוח בסיסי B85M, מעבד I3-4130 ו 4 ג"ב זיכרון, כונן קשיח אחד ו DVD אחד. לא צפוי לצרוך יותר מ 200-220 ואט. מגבלות פיזיות למארז הן 42 ס"מ בגובה ו 43 ס"מ בעומק. תקציב זול. מתלבט בין שתי האופציות בפלונטר: 1) cougar (מארז+ ספק + מאוורר 120 ממ) 2) HEC6T10(case+PSU) + 92mm zalman אישית מעדיף את אפשרות מס 2. בגלל המראה הפשוט והלא מתיימר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המארז הבא CM STORM STRYKER אין לי קרור נוזלי או משהו ואין כוונה לקנות יש כאלא בדרגתו שהם יותר טובים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המפרט: AMD Phenom 2 X4 920 Quad Core AM2 BOX 969.00 ¤ - 1 1 Scythe Katana 3 136.00 ¤ - 1 1 Gigabyte MA-770-DS3 AMD770 CHIPSET 449.00 ¤ - 1 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 277.00 ¤ - 1 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 530.00 ¤ - 1 1 Cooler Master Centurion 590 Black 296.00 ¤ - 1 1 FSP Epsilon 80Plus 450W 281.00 ¤ - 1 1 חוץ מזה, איך הCooler Master Centurion 590 מבחינת השקט, לפי מה שהבנתי הוא יותר שקט מה690...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדלקתי על המארז הזה , נראה לי שקט , איכותי , עם קירור טוב וסידור כבלים נחמד . יש למישהו ניסיון עם המארז הזה ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי תספרי אוויר הזה לניקוי אבק..נקיתי את כל חלקי המחשב כולל הספק ...לאחר מכן חברתי לחשמל ...איך שמחבר כבל לספק ולחשמל מקצר..ללא הדלקה המחשב.. זהו נהרס ?0: נ.ב כמובן שהספרי מיועד לזה.רשום גם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש..... כן להתחדש.... תודה, תודה. אבל לאחר ההרכבה (זו לא פעם ראשונה) כשנסיתי להדליק אותו הספק מן נדלק לשניה ונכבה וכל 3-4 שניות הוא נדלק שוב ונכבה מיד, ניסיתי לחבר את הספק ללוח אחר וזה עובד בסדר, אין לי ספק נוסף לחבר ללוח ולכן אני חושב שהלוח שרוף משום מה..... (באסה יש למישהו רעיון אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך להזמין את המחשב שלי תיכף ויש לי התלבטות לגבי הספק...וזה המפרט מארז 6A19 עם ספק HEC300 ART לפי המצלות של הרבה זה מארז טוב+זול+ספק כח אמין לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA 2 מעבד E6300 זיכרון 2X 512 MB 667 כרטיס מסך 7600GS EXTREME דיסק קשיח 1 SATA 2 250 GB דיסק קשיח 2 SATA 2 250 GB (2 הקשיחים הנ"ל יחוברו במערך RAID) דיסק קשיח 3 IDE 320GB -זה לא משהו שאני מתכוון לרכוש אלא פשוט יש לי כבר אותו ואני יצרף אותו למחשב החדש צורב NEC 3550 המחשב יעבור OC קליל ביותר כמה שהלוח יאפשר בלי שום העלאת מתחים לא לזיכרונות ולא למעבד ולא ללוח כמו שאתם בוודאי רואים זה מפרט מחשב זול יחסית וכל החלקים בו הם ביחס עלות/תועלת מצויין אז אנא מכם לא זקוק להמלצות על ספקים יקרים כמו EN…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט המלא (כמו שרואים גם בצד ימין): Desktop (Windows 7 Ultimate): AMD Athlon II X2 250 Arctic Cooling Freezer 64 Pro Asus M4A785-M Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Western Digital WD3200AAKS PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W NZXT hush אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך (הבחירה היא בין GTX460, 4890, 4870). בדקתי בביקורת של אנאנד (שהיא מאוד אמינה בעיניי) והתוצאות מראות שצריכת החשמל הכוללת של המחשב (יש להם יותר זכרון, מעבד "רעב" יותר) נעה סביב 300W, כלומר מקסימום 75% ממה שנותן הספק שלי, לא אידאלי אבל אני חושב שזה יספיק כרגע. יש צורך לשדרג גם את הספק בכל מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת בנוגע למארז Antec NSK6500 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=nsk6500-nps&cat2cat1id=42&cat2id=0&aff=scn〈=he ובנוגע לספק HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=22894 המארז צריך להיות שקט והספק צריך להתאים לHD4850
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספק הישן החליט שתם זמנו בעולם... אין לי תקציב בשמיים בכלל (חייל...), אז אני מחפש ספק מינימלי למפרט שלי שרשום בצד. לא מעניין אותי שקט או כל דבר אחר. אם זה אפשרי שהספק יהיה בחנות ksp, אני גר באיזור חדרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לייעוץ לגבי בחירת מארז חשוב שקט,שיתאים לכרטיסי מסך ארוכים למשחקים,בקר מאווררים וכניסת הרד דיסק חיצוני מומלצת המתמודדים הם nzxt h2 nzxt phantom coolermaster sniper coolermaster cm690 advanced גם שאלה האם ללכת על full tower או לא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב של אחותי לא מגיב ללחיצה על כפתור הדלקה , עד אז במשך כחודש היא היתה מנתקת מהחשמל לכ 10 שניות ואז מחזירה חשמל והוא היה מגיב ומתחיל לפעול. לאור הסיפטומים האלה אני מניח שמדובר בספק כוח שהלך לעולמו (למרות שזה ספק טוב - globalwin saf eleel 450W שנקנה בזמנו מ TMS , אני מעריך שלפני כ 4 שנים ) בכל מקרה , כיום המחשב אצלה ולא מתאמץ יותר מדיי , בעיקר אינטרנט , win7 וכו' . מה שכן , הוא מריץ כ.מסך HD4850 של powerColor . אני רוצה להזמין את הספק הזול ביותר שיעשה את העבודה , ככל הנראה בקרוב אמכור את המחשב ואקנה חדש. תודה רבה על העזרה חברים עריכה : שכחתי לכתוב שכל חנות אונליין עם משלוח יכולה לעזור חוץ מ KSP שוב תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי פה באחד הפורמים מישהו כתב על המארז HUSH שאפשר להזמין אבל יקח חודש חודשיים עד שהוא יגיע לארץ. הזמנתי לפני שבוע וחצי מחשב מפנדה עם מארז אפולו ועד עכשיו המחשב לא מוכן. יש את המארז בארץ? [התקשרתי פעמיים ביום שני שעבר וביום רביעי ואמרו לי שזה צריך להגיע תוך כמה ימים] :-X מישהו כבר רכש אותו מאיזו חנות או משהו וקיבל אותו?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קניית אל-פסק למחשב שלי ואני לא רוצה לקנות את הדבר הראשון שייפול עלי באיזה sale אלא משהו שבאמת יכול להועיל. לפני כמה זמן היה דיון קנייה קבוצתית של אל פסק אבל זו לא יצאה לפועל ובכלל לא היה ברור שהדגמים שם התאימו למפרט שלי. אשמח לקבל המלצה או כמה המלצות על דגמים קונקרטיים. המפרט שלי הוא: SeaSonic X-560 560W Active PFC Fractal R3 + המאווררים שמגיעים יחד איתו. Scythe Mugen 3 2 סטיקים של 8Gb 1600Mhz Caviar Blue 1 7200rpm sata3 Intel SSD 520 180GB Gigabyte GTX670( WindForce OC) Intel I7 3770K על DZ77GA-70K בדרך כלל מחוברים אליו רק מקלדת, עכבר ואוזניות מדי פעם טעינה של מכשיר אקראי ב-USB (ז"א אין כוננים חיצוניים שמחוברים אליו באופן קבוע או דברים אחרים בסגנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטיות רבות (לילות על גבי לילות) להלן המפרט עליו החלטתי: מעבד E8400 לוח אם P43 DS3L כ.מסך ATI HD4670 ד"ק 500G זכ.זכרון 2X1024 CORSAIR ועכשין הדילמה..... איזה מארז+ספק יענו למפרט הבא בהתחשב בדרישות: שקט,מאוורר ורצוי אסטטי (ישב ב"נישה" בסלון) חשבתי לכיוון הantec sonata 3 עם ספק שך thermaltake 430W לא ציינתי אך התקציב ,למארז עד 350 ש"ח. תקציב לספק עד 230 ש"ח. אודה לתשובתכם המהירה, עמיר
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! חיפשתי איזה סקיצה שאיתה אני מבקש עזרה למציאת מארז אבל לא מצאתי. אני מחפש להזמין מארז מחו"ל רציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין בחו"ל??, חשוב לי שהיה קריר מאוד עם אופציות למאווררים כמה שאפשר,שהיה מחומרים טובים כמובן מארז גדול. לא משנה לי חברה או דגם או עיצוב אתם תציעו אני כבר יבחר,אני מתעסק ב OC. תקציב אין תציעו משהו טוב אם אני יראה לנכון אז אין בעיה עם הכסף.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האפולו יותר זול. ואם יש לכם מארז במחיר של אפולו והוא יותר כדאי אז תגידו. ושיהיה מסקאי פיסי
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני עוד לא סגור לגבי התקציב, אבל מספר דגמים שאהבתי מבחינת מראה/יעילות וכו', וכמובן - מספר שאלות. Themaltake Kandalf LCS - זה עם המערכת קירור המובנית. המערכת הזו שווה משהו או שזה סתם גימיק שלא עושה ת'עבודה? CoolerMaster Mystique 632 - נראה טוב, אבל קצת צפוף. לא מצאתי ביקורות עליו, מומלץ? Antec P182 SE - מצד אחד יש לו גימור מדהים, מצד שני... שם זה בערך נגמר. יש לו עוד יתרונות? NZXT Zero - פשוט נראה מדהים. לא מצאתי ביקורות. לסיכום, התקציב הוא באיזור ה-700 עד 1,500 (גג, אני מעדיף להשאר מתחת ל-1,000 ש"ח למארז, אבל אם יש משהו יוצא דופן שממש שווה את זה - אני בהחלט אשקול). יש המלצות? משהו ממה שאהבתי שווה משהו? המפרט עוד לא סגור (ולמען האמת - גם לא ממש משנה). צאו מנקודת הנ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מארזים שכתוב שיש להם 2 יציאות usb 2.0 ו usb 3.0 בלוח אם כתוב שיש . וכ'..8x usb 3.0 6x usb בקיצור בלוח האם יש לי יותר יציאות מאשר במארז. איך אני בוחר מארז שיתאים למספר היציאות שבלוח האם ( asus Z170-K )
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין שני ספקים אחד ספק כח אקטיבי ומודולארי seasonic 850w 80+ bronze m12ii-850 והשני ספק כח מודולרי CORSAIR CX750M 750W המפרט שלי הוא Core i5 4690k oc4.4ghz Z97x gaming 7 Gtx 770oc 4gb rev2 16gb ram
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שאני לא טוחן כאן מים... הספק דרוש למערכת הבאה: intel c2q q9550 asus p5q gainward gtx260 216sp samsung 1tb hdd עם אפשרות להוספת כונן קשיח נוסף בעתיד. הבנתי מקריאה בפורום שהאנרמקס שקט מאוד. האם הוא שקט משמעותית מהקורסאיר? האם הוא שווה את ההבדל במחיר לעומת הקורסאיר? (100 שקל בפנדה) לצורך העניין המארז הוא אנטק P182B. ובאופן כללי, האם למערכת הנ"ל אוכל להסתפק בספק כוח חלש יותר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-