ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
מחפש מארז ענק FT - לא מעניין כל מיני אלמנטים -שחור - מארז שמיועד לשרתים בעיקר -זול גמיש דומה של חברת טריפלטק 9000 אבל במחיר טוב יותר
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המארז של TT משך את עיני, בשל מבנהו הייחודי, וכן הפשטות העיצובית שבו, שתאפשר לי לתמרן הרבה בפרוייקט המודינג שיעבור, במידה ואני ארכוש אותו האם מישהו התנסה עם המארז? עבד איתו? הבנתי שהוא מגיע בכמה דגמים (עם חלונות , ללא חלונות, דלתות בצבע שחור \ כסוף) ההתלבטות שלי היא בין 3 מארזים, כאשר ה2 הנוספים הם 1.CM STRAKER 2. LIAN LI V2000 (הגדול יותר מהV1000 ) מה לדעתכם יהיה יותר קל להשיג בארץ באופן מיידי, ומה נחשב למוצלח יותר בסופו של דבר? אני מחפש מארז ענק, עם מרחב גדול, כדי שאוכל לתמרן ולדחוף המון רכיבים אשמח לקבל ביקורות על הTT..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, זקוק להמלצה למארז במחיר של עד 450 ש"ח כולל תוספת מאווררים במידה ויש צורך, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך חוות דעת בנוגע למארז Antec NSK6500 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=nsk6500-nps&cat2cat1id=42&cat2id=0&aff=scn〈=he ובנוגע לספק HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=22894 המארז צריך להיות שקט והספק צריך להתאים לHD4850
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נעול על המארז הזה כבר די הרבה זמן- מה דעתכם עליו? אני אוהב את העיצוב שלו ואת כניסות הUSB וכו' בלמעלה שלו. עכשיו מה מעבר לזה- איך הוא נבוי מבחינה פנימית? האם הוא מארז סביר למערכת כבדה יחסית? ראיתי איפהשהו באינטרנט מעין "מחשבון" לחישוב כמה מתח אני צריך במחשב- יש למישהו לינק? אני מתכוון לקנות מערכת E6300 X1900GT PQI 1GB 667 1 HD 1 DVDRW איזה ספק אני צריך? האם 400 מספיק? או שכדאי לא לקחת סיכון וללכת על איזור ה480? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G). רוצה מתאמי נוחות להעביר אותו למארז שוכב אבל לא מחיר גובה (המחשב ישן לא חושב שכדאי להשקיע). א. יש לכם הצעות למארזי שוכבים זולים יחסית? ב. תסתכלו על מארז, איך המארז הזה ? http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm לפי החנות הוא אמור להיות מיועד ל mirco ATX אבל תסכלו תחת structure מופיע שב-MAIN BOARD : ATX / Micro ATX . ג. בחנות הוא בא כבר עם ספק עם נתונים הבאים T.W של 450W ו-O/P W של 200W) מה זה אומר זה מספיק? כרגע יש לי A350ATX (לא כל כך מבין בזה). ד. משהו מכיר את מארז באופן אישי ויכול להגיד לי אם ניתן להתקין לוח ATX שם? ה. יש לי בעיות של חום לא ברורות במחשב (לא אתרתי את בעיה, המחשב עובד תקין ומישהו פעם אמר…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יצאנו לבחון מארז מתקדם של Cooler Master, עם הרבה כיווני אוויר והרבה RGB בתוכו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת כמה WATT צורכים כרטיסי המסך הבאים: 1) X1950XTX 2) 7950GX2 3) SLI של 6800ULTRA
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כוח שקט ככל הניתן ומארז עד גודל בינוני, שיהיה מאוורר ושקט עד כמה שניתן. התקציב לשניהם עומד על כ-1200 ש"ח ביחד. אשמח להמלצות + היכן ניתן לרכוש אותם בארץ תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לספק 26A על מסילת ה-12V. אמור להחזיק Q6600 בלי כרטיס מסך רציני (2400PRO) ובלי OC. לינק לספק: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=29 תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המפרט שאני בונה הוא: מעבד I3 530 לוח אם gigabyte ga-h57m-usb3 זיכרונות g.skill 1333mhz cl7 2x2gb דיסק samsung hd103sj צןרב lg gh22np20 בלי OC רציתי המלצה למארז בלי קשקושים וספק כח שלא יהיו גנריים אך יספיקו למפרט וכן לכרטיס מסך עתידי מבוסס ATI סדרה 5xxx בסיסי(מהנמוך ביותר) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ההתלבטות שלי היא בין THERMALTAKE 750W המודולרי לבין TOPOWER SILENTEZ 800W שהוא גם מודולרי לשניהם ארבעה ריילים וניצולת של 80+. כרגע יש לי TT TP 600 שאני מרוצה ממנו (אז בלי לכלוכים על TT בבקשה) אבל CF בOC ושיהיה יציב אני לא יכול לדרוש ממנו (בטמפרטורות גבוהות מרגישים את קצה גבול היכולת שלו) ובכל מקרה מדובר במערכת עתידית שתחזיק יותר מכרטיס מסך אחד. ידוע לי שTOPOWER מייצר לOCZ (ה600W SXSשלהם ככל הנראה זהה ל600 לזה של TOPOWER וגם MOD EXTREME שלהם מיוצר שם) ולCORSAIR כמו כן ידוע לי שהTT מיוצר על ידי CWT (ושהגרסא של CWT יותר איכותית רק לא ניתנת להשגה כאן). מדובר פחות או יותר על אותו מחיר 660-670 ש"ח, מה שכן יש בהחלט פחות חוויות משתמשים מהTOPOWER ברשת ובכלל. כך שאודה מאוד ל…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי NAS שישמש להזרמת תכנים ברשת, אבל המחירים שלהם גבוהים והיקרים שבינהם יכולים להכיל עד 6 דיסקים קשיחים. היום אני משתמש להזרמת תכנים במחשב הביתי שמכיל 9 דיסקים קשיחים (CM 690 שמכיל כלוב של 4 דיסקים) . אני רוצה להרכיב מחשב ייעודי למטרת זו (בדומה ל NAS), עם מארז שוכב (שיהיה אסטטי בסלון), שיכול להכיל כמה שיותר דיסקים קשיחים. האם קיים מארז כזה? מה הפתרון המומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך להזמין את המחשב שלי תיכף ויש לי התלבטות לגבי הספק...וזה המפרט מארז 6A19 עם ספק HEC300 ART לפי המצלות של הרבה זה מארז טוב+זול+ספק כח אמין לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA 2 מעבד E6300 זיכרון 2X 512 MB 667 כרטיס מסך 7600GS EXTREME דיסק קשיח 1 SATA 2 250 GB דיסק קשיח 2 SATA 2 250 GB (2 הקשיחים הנ"ל יחוברו במערך RAID) דיסק קשיח 3 IDE 320GB -זה לא משהו שאני מתכוון לרכוש אלא פשוט יש לי כבר אותו ואני יצרף אותו למחשב החדש צורב NEC 3550 המחשב יעבור OC קליל ביותר כמה שהלוח יאפשר בלי שום העלאת מתחים לא לזיכרונות ולא למעבד ולא ללוח כמו שאתם בוודאי רואים זה מפרט מחשב זול יחסית וכל החלקים בו הם ביחס עלות/תועלת מצויין אז אנא מכם לא זקוק להמלצות על ספקים יקרים כמו EN…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות מספר תקלות ושונות של "קפיאות" והפעלות מחדש באופן בלתי צפוי שתמיד מקושרות בדרך כלשהי לכרטיס המסך ATI Radeon™ HD 4850, אחרי שכבר ניסיתי כמעט הכל, עדכון כל הדרייברים במחשב, החלפת "מפענחי" וידיאו ועדכונם ועוד עדכון כללי של מערכת הפעלה וניקוי כללי של המחשב פיזית מאבק ומבחינת תוכנה ניקוי קבצים זמניים ותיקוני "רישום". יש לציין ששללתי כמובן גם טמפ' גבוהה של כרטיס המסך וליתר ביטחון שדרגתי את גוף הקירור הג'נרי שהגיע עם הכרטיס והטמפ' שלו תקינה כעת. התקלה מתרחשת בעת הפעלת סרטי HD או הפעלת משחקים שונים, אך באופן השוטף של המחשב הכל תקין ולא מתרחשות תקלות שונות. מפרט המחשב הכולל הינו: Intel® Core™2 Duo Processor E6300 GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-945P-S3 AT…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי אין ספור התלבטויות והתכתבויות בפורום הזה סוף סוף קניתי את המחשב שרציתי , תודה לכולכם על העזרה,להלן המפרט: מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 ספק כח: ENERMAX LIBERTY ELT 400W מעבד: CONROE E6600 לוח אם: GIGABYTE 965 DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB זיכרון: KINGSTON DUAL CHANNEL 667MHZ , 512MB X 2 = 1GB דיסק קשיח: SEAGATE SATA 2, 320GB, 16MB צורב LG X18 : DVD מסך EIZO S1931 SH 19" :LCD יצא לי סה"כ: 8.300 ש"ח אמרו לי שבשביל מערכת שלי שעולה די הרבה כסף צריך ספק אל פסק הכוונה ל- UPS כדי למוע נזקים כמו שריפה כתוצאה ממתחי חשמל האם באמת אני צריך ספק אל פסק ? האם באמת הוא יכול למוע נזק למחשב? מה אתם חושבים כדי להשקיע עוד קצת ולרכוש או…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו ספק כוח טוב וכמה שיותר זול שיוכל להחזיק לי מערכת כזאת: E6300 (בOC לבאס 400) 7900GT/X1900XT אני שוקל לקחת את ה7900 בגלל הצריכה המוגזמת בחשמל של ה1900 DDR2 512X2 800MHZ עדיין לא ידוע חברה ומארז טרנספורמר (יש בו 3 מאווררי 80 ו1 של 120 ואולי אני יוסיף אחד של 120)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש מארזים שכתוב שיש להם 2 יציאות usb 2.0 ו usb 3.0 בלוח אם כתוב שיש . וכ'..8x usb 3.0 6x usb בקיצור בלוח האם יש לי יותר יציאות מאשר במארז. איך אני בוחר מארז שיתאים למספר היציאות שבלוח האם ( asus Z170-K )
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w הוא נראה ממש טוב וזול השאלה שלי היא בעיקר בקשר לספק - האם הוא חרא-ג'נרי-על-הפנים או מספיק בשביל מערכת כמו: E6300 + 7600GT + 1GB DDR-II תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה גם אנרמקס אחרי 4 שנים הולך לעולמו .... המלצה לספק עד 400 ש"ח ? חשבתי על כמה במבט מהיר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv יש דומה לו אך חדש יותר : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv מישהו יודע מה ההבדל בכלל בינהם ? שמתי לב גם שהם נותנים רק 17A במסילת הרייל 12 ....זה לא ממש ממש קצת !? הרי זה הרייל הכי חשוב בעצם (במיוחד שאני מתכנן כרטיס מסך חדיש יותר מ 4850 שיש כרגע ) ואחרון חביב מה לגבי זה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv כמה ב12 רייל הוא נותן ? לא ראיתי נתונים ....... נ.ב צריך ספק שקט מאוד ! (כרית השינה 20 סנטים מהמחשב )
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למארז: מספיק מרווח לstandard atx. 1080GTX כמה שיותר שקט, אבל הכי חשוב - כמה שיותר חסין לאבק. אם אפשר מKSP זה יהייה מצויין. לא חשוב לי עיצוב בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש..... כן להתחדש.... תודה, תודה. אבל לאחר ההרכבה (זו לא פעם ראשונה) כשנסיתי להדליק אותו הספק מן נדלק לשניה ונכבה וכל 3-4 שניות הוא נדלק שוב ונכבה מיד, ניסיתי לחבר את הספק ללוח אחר וזה עובד בסדר, אין לי ספק נוסף לחבר ללוח ולכן אני חושב שהלוח שרוף משום מה..... (באסה יש למישהו רעיון אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איזהו המארז שיתן לי הכי הרבה אפשרויות לOC וקירור הכי טוב שיש במחירים כאלו? שעד 1100 ש"ח?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוץ מעיצוב הפאנל הקדמי? האם הישן בגודל בערך של הטרנס'? יותר גדול? יותר קטן? האוורור שם אני יודע שיותר טוב בודאות האם שווה לי הישן ב-600?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-