עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by haim855,

קניתי תספרי אוויר הזה לניקוי אבק..נקיתי את כל חלקי המחשב כולל הספק ...לאחר מכן חברתי לחשמל ...איך שמחבר כבל לספק ולחשמל מקצר..ללא הדלקה המחשב.. זהו נהרס ?0: נ.ב כמובן שהספרי מיועד לזה.רשום גם!

2. Started by OAD77,

האם הספק והמארז של JSP + ספק EZCOOL 420 יחזיקו את כרטיס המסך 1950+AMD 6000+

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kobi3797,

שלום. איזה מארז עדיף יותר? foxconn TLA 397 400W או foxconn TLA 002 300W והספק של מארזי foxconn איך הוא נקרא?[כי נדמה לי שהמוכר שם לי ספק של חברה אחרת] תודה- מחכה לתשובות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kip,

ה ANTEC NSK4480B Mini ATX בא עם Antec EarthWatts EA430 430Watt 80Plus ואילו ה NZXT GAMMA בא עם Gigabyte LC500 500W. הספק +80 מתוצרת GIGABYTE עם 3 שנות אחריות... ספקים מסדרות אחרות שלהם נחשבים מעולים (ODIN), על זה אין יותר מדי מידע.... http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=24&Cat2ID=0&pid=959010 ניתן להוסיף כ 100 ש"ח ולקחת ספק 500W של OCZ. המארז (NZXT GAMMA) בכל הביקורות נחשב טוב מאוד, במיוחד עם עוד מאוורר (מה שאני מוסיף). מה לא בסדר? יש לציין שהמפרט (או אחד מאוד מאוד דומה לו) נקנה מחנות מסויימת (סיטונאי) והמבחר של המארזים שאני יכול להרשות לעצמי לא גדול מדי. אופציה נוספת היא LUXO X140 ו LUXO M1000 של גיגבייט. לא נראה יותר טוב. שני הבאנדלים אותו המחיר.…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by spider272,

מה ההבדל בין ספק שהוא תקן 80PLUS לבן ספק שלא בתקן הזה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by biodome,

צריך למארז HTPC דיי מצומצם במקום - Coolermaster ATC610: מתכוון לקנות מ-IQPC כי נוח לי להגיע אליהם - מה עדיף? Seasonic SS-400ET - שנה אחריות Seasonic S12-II 330W Bronze - חמש שנים אחריות Enermax Tomahawk 405W - שלוש שנים אחריות Corsair CX400 - שלוש שנים אחריות חשוב שלא יהיה רועש. מכיוון שאין הרבה מקום כבלים קצרים יותר = יתרון. יש לי הרגשה שזה יהיה המצב רק עם הספק OEM. צריך שלושה חיבורי SATA. אחריות ארוכה זה פלוס. ושלא יהיה אקזוטי מדי (כלומר זמינות של מעל שבוע). חומרה פשוטה למדי: E4300 Abit F-I90HD HDD: 1TB + 320GB DVDRW 802.11n Card Provision 98ex DVR card

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

לפי מה שקראתי פה באחד הפורמים מישהו כתב על המארז HUSH שאפשר להזמין אבל יקח חודש חודשיים עד שהוא יגיע לארץ. הזמנתי לפני שבוע וחצי מחשב מפנדה עם מארז אפולו ועד עכשיו המחשב לא מוכן. יש את המארז בארץ? [התקשרתי פעמיים ביום שני שעבר וביום רביעי ואמרו לי שזה צריך להגיע תוך כמה ימים] :-X מישהו כבר רכש אותו מאיזו חנות או משהו וקיבל אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחר התלבטיות רבות (לילות על גבי לילות) להלן המפרט עליו החלטתי: מעבד E8400 לוח אם P43 DS3L כ.מסך ATI HD4670 ד"ק 500G זכ.זכרון 2X1024 CORSAIR ועכשין הדילמה..... איזה מארז+ספק יענו למפרט הבא בהתחשב בדרישות: שקט,מאוורר ורצוי אסטטי (ישב ב"נישה" בסלון) חשבתי לכיוון הantec sonata 3 עם ספק שך thermaltake 430W לא ציינתי אך התקציב ,למארז עד 350 ש"ח. תקציב לספק עד 230 ש"ח. אודה לתשובתכם המהירה, עמיר

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם הספק HX1000 corsair מתאים למארז CM 690 II Advanced (הכוונה מבחינת גודל) דבר נוסף הספק יכול להחזיק מערך SLI של 580GTX עם מעבד I7 950 והאם המארז שבחרתי מומלץ לתקציב של 450~500 שקל? ואיך הוא יחסית שקט? ועוד שאלה קטנה 580GTX נכנס באורך שלו נכון? תודה רבה לעוזרים המשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג תומך 4K, אני מניח שצריך הרבה מקום לקירור מים, כרטיס מסך מפלצתי וכו'. שקט חשוב לי מאוד. רציתי לדעת מה דעתכם על המארז הזה: Corsair Carbide Quiet 600Q Inverse ATX Full-Tower אפשר להשיג אותו ב TMS ב 600 ש"ח בערך, ובחו"ל ב 400 ש"ח. למישהי יש ניסיון איתו? האם יש לכם המלצה על מארז אחר שנותן תמורה יותר טובה למחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by paton1973,

איך RAID MAX COBRA?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מיועד למערכת עבור חמי. פנסיונר שמשתמש במחשב לסקייפ, גלישה ומיילים. לא יותר משעתיים ביום. המחשב ישב בחדר לא כ"כ מאוורר, מתחת לשולחן, שלוש דפנות בתיבה חסומות (לא נושמות) - הדופן העליונה, התחתונה והימנית (כשמסתכלים מהחזית). המערכת כוללת לוח בסיסי B85M, מעבד I3-4130 ו 4 ג"ב זיכרון, כונן קשיח אחד ו DVD אחד. לא צפוי לצרוך יותר מ 200-220 ואט. מגבלות פיזיות למארז הן 42 ס"מ בגובה ו 43 ס"מ בעומק. תקציב זול. מתלבט בין שתי האופציות בפלונטר: 1) cougar (מארז+ ספק + מאוורר 120 ממ) 2) HEC6T10(case+PSU) + 92mm zalman אישית מעדיף את אפשרות מס 2. בגלל המראה הפשוט והלא מתיימר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by israelolcha,

מישהו יודע מיהו היבואן של מארזי ARCTIC COOLING ? אם אפשר פרטי התקשרות אני אודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ibud,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש..... כן להתחדש.... תודה, תודה. אבל לאחר ההרכבה (זו לא פעם ראשונה) כשנסיתי להדליק אותו הספק מן נדלק לשניה ונכבה וכל 3-4 שניות הוא נדלק שוב ונכבה מיד, ניסיתי לחבר את הספק ללוח אחר וזה עובד בסדר, אין לי ספק נוסף לחבר ללוח ולכן אני חושב שהלוח שרוף משום מה..... (באסה יש למישהו רעיון אחר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Emmanuell,

נדלקתי על המארז הזה , נראה לי שקט , איכותי , עם קירור טוב וסידור כבלים נחמד . יש למישהו ניסיון עם המארז הזה ויכול לתת חוות דעת ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by avirz,

שלום לכולם, סיימתי להרכיב לוח אם M2A-VM HDMI למארז HEC 6A-21 הכולל ספק מקורי של HEC 400W. הבעייה בה נתקלתי היא בחיבור 4 פין של הספק ללוח האם. צבעי הכבל הם שחור, צהוב, כתום ואדום. מישהו יודע מה מהצבעים הוא אדמה ומה 12V? הפלסטיק שבור והכבל יכול להכנס במספר כיוונים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Jekin,

מחפש מארז אם זרימת אוויר טובה וחיבורים חיצוניים נוחים עדיף גם אם יש שליטה על המאוררים . מומלץ פול טאוור . מעבד AMD לוח גיגהבייט. תקציב 500 ש"ח +-. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by oza87,

יש לחבר שלי ספק מהסוג Mustiff 550W אני יודע שהספק גנרי ולא מומלץ,אבל זה מה שיש לו כרגע אין מה לעשות,אנחנו רוצים לשדרג לו כרטיס מסך, עכשיו השאלה שלי כמה הספק נותן בפועל? אם אפשר לסמוך עליו שיתמוך בכרטיס מסוג sapphire 7770....רשום בדרישות באתר של ספייר שהכרטיס דורש ספק של 450W.....תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, המפרט: AMD Phenom 2 X4 920 Quad Core AM2 BOX 969.00 ¤ - 1 1 Scythe Katana 3 136.00 ¤ - 1 1 Gigabyte MA-770-DS3 AMD770 CHIPSET 449.00 ¤ - 1 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 277.00 ¤ - 1 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 530.00 ¤ - 1 1 Cooler Master Centurion 590 Black 296.00 ¤ - 1 1 FSP Epsilon 80Plus 450W 281.00 ¤ - 1 1 חוץ מזה, איך הCooler Master Centurion 590 מבחינת השקט, לפי מה שהבנתי הוא יותר שקט מה690...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני הולך להזמין את המחשב שלי תיכף ויש לי התלבטות לגבי הספק...וזה המפרט מארז 6A19 עם ספק HEC300 ART לפי המצלות של הרבה זה מארז טוב+זול+ספק כח אמין לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA 2 מעבד E6300 זיכרון 2X 512 MB 667 כרטיס מסך 7600GS EXTREME דיסק קשיח 1 SATA 2 250 GB דיסק קשיח 2 SATA 2 250 GB (2 הקשיחים הנ"ל יחוברו במערך RAID) דיסק קשיח 3 IDE 320GB -זה לא משהו שאני מתכוון לרכוש אלא פשוט יש לי כבר אותו ואני יצרף אותו למחשב החדש צורב NEC 3550 המחשב יעבור OC קליל ביותר כמה שהלוח יאפשר בלי שום העלאת מתחים לא לזיכרונות ולא למעבד ולא ללוח כמו שאתם בוודאי רואים זה מפרט מחשב זול יחסית וכל החלקים בו הם ביחס עלות/תועלת מצויין אז אנא מכם לא זקוק להמלצות על ספקים יקרים כמו EN…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by רועיקי,

ברשותי EZ Cool H-550D ואני מעוניין לשים בו Bearup Lake DDR3 1333, עם i7 ו-GTX660ti של gigabyte. פעם אחרונה שהתעסקתי בחומרה היתה לפני 5 שנים, אז אולי רכיבים גדלו, אני לא יודע, כך שאני שואל אם המפרט הזה יכנס לי בפנים, או שאני צריך להחליף מארז. אם כן, המליצו בבקשה. בנוסף, על איזה ספק אתם ממליצים למפרט? אני מתכנן לשים עוד 2-3 הארדיסקים של 1GB כל אחד, אם זה משנה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Rbix,

ספק איכותי וחסכוני, 500W מינימום, באזור 350 ש"ח. מתלבט בין: http://ksp.co.il/?uin=13683 http://ksp.co.il/?uin=18382 http://ksp.co.il/?uin=21910 פתוח להצעות נוספות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. הרכבתי מפרט , אני מאוד מרוצה ממנו , המליצו לי בשבילו את הספק ENERMAX 400W E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLY , אבל אני עדיין לא בטוח בקשר לזה , והריי אומרים שספק זה הרכיב שהכי גורם למערכות להישרף בתת או ביתר מתח , אז הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים על הספק הזה למערכת או על ספק אחר? עכשיו למערכת עצמה... מעבד : TRAY DEAL CORE 2 DOU E6400 (core type : allandale) לוח אם : ASUS P5B DELUXE זכרונות : G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel KIT CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + גוף קרור arctic cooling accelro x2 צורב LG GSA H10A : דיסק קשיח : MAXTOR diamondmax 10 מארז : SILVERSTONE TJ06 BLACK סטיק : LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 קרור למעבד : THEREMALTAKE BIG TYPHOON…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by guyz6471,

הי, אני לקראת קניה והייתי די נעול על ה P150 פתאום ראיתי את ה Sonata III מישהו יודע משהו עליו איך הוא לעומת ה P150? פשוט בזמן האחרון אנשים כותבים פה שהם לא כל כך מרוצים מהמארז למרות שלא מצאתי ממש ביקורת (וקראתי הרבה) שלא זיכתה אותו בציון גבוה עד גבוה מאד. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Sonata-III&affiliate=zap 840 שקל למארז + ספק 500 של ANTEC נשמע לא רע בכלל לא? http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08143 הוא כבר זמין? כי ראיתי במספר חנויות בחול שיש אותו כבר במלאי למשל פה.. http://www.vibecomputers.com/index.cfm?loc=iview&vID=673942 דרך אגב איך הספק שלו לעומת ה NEO430 ב P150? the Z-Guy

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם , המחשב של אחותי לא מגיב ללחיצה על כפתור הדלקה , עד אז במשך כחודש היא היתה מנתקת מהחשמל לכ 10 שניות ואז מחזירה חשמל והוא היה מגיב ומתחיל לפעול. לאור הסיפטומים האלה אני מניח שמדובר בספק כוח שהלך לעולמו (למרות שזה ספק טוב - globalwin saf eleel 450W שנקנה בזמנו מ TMS , אני מעריך שלפני כ 4 שנים ) בכל מקרה , כיום המחשב אצלה ולא מתאמץ יותר מדיי , בעיקר אינטרנט , win7 וכו' . מה שכן , הוא מריץ כ.מסך HD4850 של powerColor . אני רוצה להזמין את הספק הזול ביותר שיעשה את העבודה , ככל הנראה בקרוב אמכור את המחשב ואקנה חדש. תודה רבה על העזרה חברים עריכה : שכחתי לכתוב שכל חנות אונליין עם משלוח יכולה לעזור חוץ מ KSP שוב תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.