עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני קונה מחשב חדש. האם הבאנדל Fractal R4 + FSP Raider 650W נחשב לשקט? חשוב לי שלא יהיה רועש יותר מדי למרות שאני יכול להסתדר עם קצת רעש.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by Overlocker,

איך המארז והספק ? http://www.tms.co.il/product/12961

3. Started by ^Z^,

אשמח לקבל מדריך\הסבר בנושא (לקראת המוד הקרב ובא שלי )

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by norni,

כותרת... והאם מומלץ להוסיף עוד מאורר מקדימה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by kindermaN,

האם שווה לקנות אותו? יש עליו מחקרים.. מאמרים.. המלצות? זה בעקרון מה שבתכנון : NZXT HUSH + SeaSonic M12-500 500W PSU

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by DownLoad_Master,

הוא פשוט ענקי ומרווח.. לפי מה שאני שמתי לב, יש לו רק מאוורר 120 אחד.. זה נורא?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. טוב הבנתי כבר לבד שהמארז הזה (SunBeam Samurai Silver case ) הוא המארז הכי יפה וכנראה טוב במחיר הזה (200+) עכשיו רציתי לדעת אם כדי להחליף מאווררים במארז איפשהוא? ואם כן איך מבצעים את זה? אני לבד לא יודע להחליף אז בכל חנות שאני קונה ממנה יוכלו להחליף לי? תדוה מראש, רועי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MaidBoxie,

המארז NZXT H630 + ספק הכוח HALE90 V2 1000W מתאימים? שווה לקנות אותו? אני הולך לבנות לו מערכת קירור מים עם מעבד i7 ו SLI

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  9. Started by DorM,

זה המארז : http://www.skypc.co.il/pl_product~40752~6~0.htm איך הוא בתור מארז? איך הוא לעומת הEUREKA והCM690? מקווה שהכל בסדר ותודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by ronle,

למישהו יש את המארז הזה? לא הצלחתי למצוא עליו אפילו ביקורת אחת נורמלית

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

איך המארז וכמה מאווררים הוא מגיע ואיפו הם נימצאים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יתאים ללוח אם ATX ולכרטיס מסך גדול יחסית? החסרון שלו שיש לו מקום רק לשני הארדיסקים. איך הוא חוץ מזה? מבחינת זרימת אוויר וOC?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DarkAnus,

אני זקוק למארז איכותי וזול לקראת קניית מחשב חדש מדובר בEP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, עם E5200מיועד לOC, 4 גיגה kingstone value 800MHZ GTX260 216SP ספק enermax tomahawk 450W המארז ממש זול,170 ש"ח..אני מעדיף שלא לעבור את ה250 בקניית מארז, אלא אם כן זה ממש ממש הכרחי. הוא נראה לא רע ונראה נוח... אשמח לשמוע דעות על ה 6C60BS או לקבל המלצות על מארזים זולים אחרים שעדיפים.. אני קונה מKSP כך שיש להיתייחס למבחר ולעלות שלהם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. אני רוצה לדעת איך המארז CoolerMaster Centurion 5

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת איך המארז COOLERMASTER CENTURION5 CAC-T05-WW שימו לב שלא מדובר בגרסא הרגילה אלא עם החלון, ורציתי לדעת האם היא כמו הגרסא בלי החלון ובכלליות האם המארז הזה טוב לסביבת מחיר של 400-450 ש"ח. תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RDragon,

מה אתם חושבים על המארז? אפשר לשים את הספק כוח למטה ... יש בו אפשרות ל2 מאווררי 140MM(למעלה ומקדימה) ואלו שבאים איתו יותר שקטים מאלו בCM690. ראיתי אותו ב KSP במחיר סביר. מישהו התנסה בו?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. אז איך המארז? הבנתי שהוא כמו הפוסידון רק עם פאנל קדמי שונה.. דבר שבעייני לא מצדיק את הפרש המחירים.. שמעתי בפורום אחר שהוא לא משהו.. שהעובי פח שלו רק 7 מילימטר, אין לי מושג מזה אומר.. עוד משהו.. האם ה8800 נכנס בו? אפשרי בכלל? או שיהיה צפוף נורא? אם הוא לא טוב, איזה מארזים יש בטווח מחירים שלו?, הספק שיבוא איתו הוא הליברטי 400.. אולי תוכלו להציע לי מארז כלשהו שבא עם ספק במחיר של שניהם ביחד.. המארז יכיל את המערכת הבאה : E6400 Asus P5B DLX 2GB ram צורב, כונן קשיח, וR1950pro ואני רוצה שיהיה בו מקום לשידרוג עתידי לכרטיס מסך DX10. תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חשבתי על להזמין את המארז הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5412 חשוב לציין שהשקט חשוב לי במארז, והבנתי שהמארז הזה די שקט אבל גם די חלש מבחינת האיוורור. מה אתם אומרים עליו ? כדאי לקחת אותו ? אני קונה מחשב חדש ואני מתכוון להזמין גם את ה 8800GT אם זה עקרוני (הבנתי שהכרטיס גדול וחוסם את האיוורור?). אם לא יש הצעות אחרות בתקציב הזה? אני מוכן לחרוג כל עוד זה ישתלם לי וגם אם אפשר שזה יהיה מהאתר זיגזג כי אני מזמין את המחשב שלי משם תודה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  19. מישהו לא מרוצה ממנו או יודע שהוא לא משהו? בתודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

איך המארז הנ"ל בתור מארז למחשב רגיל? (לא HTPC). פשוט לא בא לי מארז רגיל גדול כזה אז חשבתי על לקחת מארז כזה. איך הוא בכללי? איך הקירור? האם FREEZER 7 PRO יכנס ו8800GT? כל ספק נכנס שם?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. Started by eliranl,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1160 המארז הכי טוב שראיתי עד עכשיו אחרי סריקה של כל המארזים מה אומרים?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by yotam360,

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. הזמנתי אתמול את המארז APOLLO בצבע שחור מאייבורי , ויש לי עד יום ראשון להודיע להם אם אני מבטל... איך הוא? מבחינת יופי נראה לי שהוא לוקח הרבה מארזים אחרים - ואני גם אוסיף לו מאוורר 120 מקדימה , הוא איכותי? הוא קריר? שקט? לא היה בא לי על ה690 בגלל שהוא די מכוער לדעתי , אז מה אתם אומרים איך המארז? וההבדל בינו לבין ה690 גדול בקירור? - אפילו אם אני אוסיף לאפולו מאוורר מקדימה (יש לו שם מקום אבל המאוורר לא בא מובנה) הנה תמונה "ביתית" שלו

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. איך המארז NZXT APOLLO BLACK, קראתי עליו ביקורות מצויינות באתר NEWEGG ואני רק רוצה להיות בטוח לפני קנייה, ומישהו יכול להמליץ לי על מאוורר שאשים מקדימה, מהחנות TMSFOX? תודה.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by ShakedB,

אפשר ביקורת עליו? חפשתי בגוגל ולא מצאתי, ואני לא מתמצא באתרי חומרה. מה אתם חושבים עליו ביחס למארזים אחרים? כמו למשל GIGABYE AUORA CM690?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים