מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
ולתת כיוון מסודר לגבי מסכי LCD, מה הכי טוב לפי סדר גודל של מחירים: 1800,2000,2200 ועוד אני ביצעתי חיפוש בפורום ולא הגעתי לכל מסקנה ברורה אני מעונייןבמסך 19 LCD באזור ה1800 ש"ח. יש לי כבר סלט תורכי מכל המסכים כל אחד רושם משהו אחר. מישהו יכול לעזור... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
-
קישור לאתר ואללא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF239CL2SB קישור למוצר באתר היבואן http://www.easx.co.il/products/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_''LED_2ms_Ulta_Slim_23.aspx מחירו באזור 900-1000 ש"ח אין לי שום דרישה מיוחדת ממסך, קצת מכול דבר, משחקים, עבודה, לימודים וכו... אני מחפש את העלות\תועלת הכי טובה.. תודה לעוזרים טל
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
גודל 26 על זה אני סגור. הוא ישמש גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב.. המסך יעמוד על השולחן ולא תלוי על הקיר. התקציב הוא עד 2000 שזה המקסימום ורצוי מתחת לזה.. אם יש מישהו בעל מסך 26' אשמח לחוות דעת על הדגם ואיכות וכל זה... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבינה בנושא ואשמח לכל עזרה בבחירת מסך טוב.ניסיתי לקרוא כאן בפורום ולהבין מה כדאי אבל ללא הצלחה הגעתי להבנה שיותר מתאים לשימושים שלי מסך רחב וגם שבין 20" ל22" עדיף 20". אני מבלה ה מ ו ן שעות מול מסך מחשב וצריכה משהו באמת טוב. ראיתי המלצות על: DELL 2007WFP ASUS PW201 VS2035 (איזו חברה לא הבנתי) כולם יפים אבל מה הכי כדאי/שווה/איכותי וגם מתאים לכרטיס המסך שלי: GeForce 7600GT ? כמובן שאם יש עוד דגמים אשמח לשמוע עליהם. אודה לכם על כל עזרה :hi:
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! בגלל שנמאס לי מהסרטן המתפשט במסך שלי (כמות אדירה של פיקסלים שרופים), החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. הבעיה היא שאני לא מבין דבר או חצי דבר במסכי מחשב, ואני לא יודע בכלל איפה מתחילים (כן, עברתי על המדריכים, אבל אני עדיין לא מרגיש אוטוריטה בתחום). בכל אופן, המסך החדש ישמש בעיקר לאינטרנט\תכנות (עבודות משרדיות, בקיצור) וכן לסרטים\סדרות, ראוי לציין שאני יושב מול המחשב מספר מרובה של שעות ברצף. התקציב הוא עד 700-800 שקל (אפשר לחרוג מהגבול העליון, אבל לא יותר מדי)
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי. במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי בשלוש הערות/ביקורות על ה U2410 שגרמו לי להרים גבה. אשמח אם בעלי המסך יתייחסו אליהן. 1.בביקורת ב flatpanelshd על ה Eizo FS2331 השתמשו ב U2410 כמסך ביקורת. מן הביקורת משתמע שה U2410 הוא בעל מסך קריסטלי!...האם DELL הדרדרו עד כדי כך? הנה הציטוט: 2.ביקורת משתמש מאתר DELL טוענת שאם מכבים את המסך כשוינדוס 7 עובד, הוינדוס מתחיל לעשות "התאמה מחדש" למסך והפיתרון היחידי הוא ריסטרט או להעביר למצב שינה...לי לא מתאים דבר כזה..כשאני יוצא מהחדר אני מכבה את המסכים....אני מקווה שלא הבנתי נכון את הביקורת... 3.ביקורת משתמש מאתר זאפ טוענת ש"המסך לא זוכר הגדרות": מה זה אומר...? האם אחרי שבעל המסך עמל ומכוון את המסך עד שישביע את רצונו, הוא מאפס את כל השינויי…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי פה הרבה, קראתי ביקורות וכו' וכו'. יש לי בדיוק שלושה שאלות לפני שאני הולך לקנות את המסך. 1. אני משחק הרבה, 5MS, נחשב הרבה יחסית, האם זה מורגש ? 2. האם הוא Full HD ? 3. האם הוא ישב טוב עם הכרטיס מסך - Nvidia GTX260 golden sample ?? בבקשה תעזרו, ואפילו לשניה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהו ההמסך האיכותי (פאנל VA) הזול ביותר שניתן למצוא? [עדיף מאתר www.pandas.co.il] תודה. קראתי נושא שעזר לי בעניין ואנסח את השאלה שלי אחרת. להלן המסכים בעלי פאנל VA המומלצים: Philips 190P7EG - האם המסך בעל מריחות? Samsung 940T - האם המסך בעל מריחות? NEC 1970NXp - לגביי הנק הזה בעל פאנל M/PVA, האם המסך ממש איטי? האם בכל משחק שאשחק אראה מריחות? האם בסרטים אראה איתו מריחות? ומה לגבי המסך Philips 19 LCD 190B8CS SXGA, איזה פאנל נמצא בו?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דבר כזה שלט כזה או שלט אוניברסלי שידוע שמתאים לזה.. שבעיקרון ישלוט על המסך מחשב (שורה תחתונה הדבר העיקרי אם הוא יכול לשנות מצבים בין hdmi ל dvi ואם אפשר לשנות בו ווליום) אהה ולא להיתחכם ולהגיד לי לקנות מסך מחשב שהוא גם טלויזיה כמו 2370hd ובלה בלה.. אלא אם יש שלט כזה תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים שימוקמו אחד מעל השני ושתהיה לי אפשרות להחליף בין המסכים הכוונה היא: מחשב א' מחובר למסך 1 מחשב ב' מחובר למסך 2 --- לחיצה על כפתור --- מחשב א' מחובר למסך 2 מחשב ב' מחובר למסך 1 יש חיה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, במסך האהוב שלי - Dell 2209 הישן והטוב (בן 5 כבר) - מסך עם פאנל IPS יום אחד הופיע פתאום פס כהה לרוחב המסך על כל השליש המרכזי. הוא לא משחיר את התצוגה לגמרי, אלא מעמעם אותה - כאילו עוברת התמונה רק עם תאורה חלשה מדי. השוליים שלו חדים כמו סכין - וישרים על הפיקסל לכל רוחב המסך. הוא מופיע ונשאר זמן מסויים, ולפעמים מהבהב ונעלם כלא היה. מצורפת תמונה עם הפס. אני משוכנע שמדובר בבעיית חומרה אבל אין לי מושג מה הסיפור. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע אם שווה לנסות לתקן (מבחינת העלות - הרי אני יכול לקנות מסך 24 אינצ' כזה חדש ב-900 ש"ח). אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
סיפור ארוך...אז אני יקצר כדי שלא ישעמם...אבל הנושא רציני ומאוד דחוף, מתלבט בין 3 מסכים... T240 חינם או 2333HD חינם אוHD T260 בתוספת של כ-400-500 ש"ח, מה הכי כדאי לי,גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכות מסך , אני חייב תשובה באופן דחוף!!! ו...תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שמעתי הרבה המלצות על הDELL 23 אבל אני לא אוהב מסכים בגודל כזה גדול. איך המסך הזה בהשוואה ל23? http://ksp.co.il/?uin=18413
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל מסכי הLCD שלהם הם מפרטים בנתונים את הניגודיות הדינאמית (והמפוצצת) כמו 1:3000, ובסוגריים את הניגודיות האמיתית והדי נמוכה. למשל כאן http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA ב226 הנפוץ שלהם הם מפרסמים את הניגודיות הדינמית 1:3000, והניגודיות הרגילה שהיא בעצם 1:700. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 16:26:53 או כאן-http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל כשיש לי פיקסל אחד!!! שרוף באמצע המסך, אני מאבד אשתונות... נניח שנשרפו לי רק 4 והם מחליפים כשיש 5. יכול להיות שה 4 השרופים יהיו וישארו עד שתגמר כל האחריות!!! בקיצור ולעיניין: יש כאן מישהו שיודע איך לשרוף פיקסלים בכוונה? (בלי לגרום נזק למסך כמובן - שכן יגידו שאני שברתי אותו). אני חושב שזהו נושא שחשוב לכולנו... תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם המגמה לא אמורה להיות הפוכה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-