עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ron1979,

איך המסך הזה? יש לו DVI? למה משמש DVI, האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by Pika007,

שלום D: מסיבה מסוימת ההורים שלי החליטו לקנות לי טלויזית LCD. אני לא יודע למה, אבל אני כמובן שלא יכול להתלונן ;D LG, SAMSUNG, SHARP ו SONY כמובן יקרות מדי. הדרישות שלי הן: גודל 23" עד 32" גג 8ms (גג גג גג 12) רזולוציה 1366X768 כניסת DVI קונטראסט (ניגודיות) של 1:700 ומעלה תאורה בעצמה של 550 CD/M^2 לפחות (אפשר להתפשר גם על 500) ראיתי את הטלויזיה הבאה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9081600&d_link=Main_%E4%F9%E1%E5%F2 על החברה שמעתי רק לאחרונה ששוק טלויזיות ה LCD התפתח בארץ. מה אתם אומרים? שווה משהו? אחלה פרטים, אבל האיכות איך תהיה....? אם מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על משהו טוב אחר במחיר שפוי, אני אודה לכם מאוד עריכה- איך MAG בטלויזיות LC…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by XoZivviZoX,

אני צריך מסך עד 1500 ש"ח לא משנה אם 19 אינ'ץ או 17 מן הסתם 17 במחיר הזה יותר איכותי.. אגב אני משחק במשחקי רשת אז עדיף לי מסך רגיל או שזה סתם שטויות שיש דילאי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. טוב אז ככה מפרט.... P42SV6C1H Haier חברה: Haier דגם: P42SV6C1H גודל מסך: 42 אינטש יחס גובה לרוחב: 16x9 טכנולוגיה: פלזמה מסך שטוח: שטוח לחלוטין סטריאו: ו NICAM (לא חשוב יש מע קולנוע) רזולוציה: 1024x768 חס ניגודיות : 1:3000 זיות צפיה: 160ומעלות בהירות: 1000וcd/m2 רוחב: 109.6וס"מ עומק: 11.5 סמ גובה: 59.5וס"מ טכנולגיה:פלזמהו כניסות אחוריות: 15pin?-?vga?-?Dsubו, AVו, Component?x?2ו, DVIו, S-videoו איך היא??? טווח מחירים: 7,850-9900 מידע נוסף....: http://zap.co.il/model.asp?model_id=304974

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Jarhead,

היי, שמעתי ש-ViewSonic VP930 הוא בין המסכים הטובים ביותר ואני מעוניין לקנות אותו. רציתי לדעת אם יש LCD בגודל 19 אינץ' שטוב יותר ממנו גם במשחקים וגם בסרטים. תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by nadaviz,

קיבלתי את המסך אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... לחצתי על הכפתור, הרמתי את הרגלית לאמצע הדרך אבל מה עכשיו? ??? תודה מראש לכל בעלי המסך הזה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. High Definition Multimedia Interface מה זה??? הכניסה הזאת עדיפה על חיבור DVI??? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Bagheera,

לפחות לפי המאמר כאן נראה שיש עיקוב בהצגת התמונה על מסך LCD שיכול להגיע למספר מילישניות בחלק מהמסכים. למרות שישנם מסכים שמצטיינים כמו ה VX922. מסכי הLCD כמעט תמיד פיגרו טיפה אחרי מסך CRT ואף פעם לא עברו אותו. אין קשר בין זה לבין זמן התגובה של הפיקסלים אלו שתי נתונים שונים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Nasok,

בקיצור הגעתי למסקנה שהם שתי המסכים הכי טובים לתקציב השאלה מה יותר טוב. 1) מה יותר טוב לעבודה מרובה על מחשב וסרטים 2) מה יותר טוב למשחקים ובבקשה תנסו לבסס על עובדות וגם על ניסיון אישי עם שניהם תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מבקש המלצות וחוות דעת מבעלי אסוס PW191 איך רואים בו תמונות וכתב? האם נוח לעבוד איתו הWIDE?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  11. אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by eli_xXx,

בקרוב אני הולך לקנות מסך LCD 17 אינטש עכשיו ראיתי את המסך של פיליפס (שפיליפס היא חברה טובה אבא שלי עובד איתם) בקיצור יש לו 12 מיני סקנד עכשיו יש מצב שאני אבחין בזה? אני לא גיימר מי יודע מה משחק משחקים אבל לא כ"כ הרבה ולא משו רציני עכשיו יש לי מחשב נייד ובגלל זה אני שואל כי אני מתכוון לחבר אליו את המסך ורציתי לדעת אם יראו הבדל ממשי שהעין יכולה לקלוט בן הזמן של המסך של הנייד לבין המסך LCD עכשיו הנגידות שלו זה 1:500 האם זה בסדר זה יספיק לי? טוב עוד פרטים על המסך אפשר למצוא פה: http://zap.co.il/compModels.asp?sog...model_id=152715 והנה תמונה ברורה של המסך: המסך נמכר ב1250 ומעלה ואני משיג אותו ב850 בקיצור שווה? כל תגובה תתקבל בברכה!

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by NIR36,

התרשמתי מהמסכים של VIEWSONIC השאלה היא אם לאינטרנט+מישחקים בכרטיס הייאנד שווה להשקיע במסכים 20-23אינץ' שעולים פי 2 עד 4 ממסכי 19 (מדובר בVIEWSONIC?) מרחק הצפיה קרוב-בין 60 ס"מ למטר ניר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Chymes,

הורי החליטו להשתתף ברכישת מסך LCD למחשב ולכן התקציב עלה מ-2,000 ל-3,000 ש"ח. זה מסך בעיקר לסרטים/אינטרנט וקצת משחקים. מומלץ מסך רחב, אך לא חובה. יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by asaf999,

שלום לכולם, קניתי מחשב ועכשיו אני מחפש מסך טוב בתקציב עד 5K (ניתן לחרוג עד 500 ש"ח~ אבל רצוי מאוד שלא). בהתחלה חשבתי לקנות LCD TV בגודל של 26, אבל אני לא בטוח בקשר לזה, זה ניראה לי פחות איכותי ממסך מחשב בעל רזולוציה גבוהה. לכן החלטתי לרדת מעניין הTV ולחפש מוניטור רגיל. אשמח לקבל המלצות למסכים איכותיים, זה מה שחשבתי עליו: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=122&PHPSESSID=4b9651e6450c4ee89decc0215d23bfe5 ד"א המחשב מיועד למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by NIR36,

שלום לכולם האם ניתן להגדיר בכרטיס המסך רזולוציה גבוהה מהרזולוציה הטיבעית של המסך(לדוגמא הגדרת מישחק ב1200*1600 על מסך של 1024*1280)? ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rino,

מתלבט בין סמסונג 960BF לLG 1970HR אני לא מתכוון לשחק משחקים המסך ישמש בעיקר לגרפיקה ממוחשבת ושימושים כלליים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הי חברים, מעיון מעמיק בפורום הבנתי שהויוסוניק מסדרת VP הכי מתאים ואני די נעול עליו כרגע. עכשיו אני מתלבט בקשר לגודל המסך בעיקר עקב תחום המישחקים יש לי כרטיס מסך חזק(X1900XT) ואני מעונין לשחק על רזולוציה מינימלית של 1200*1600 עם הגדרות הפילטרים הגבוהות ביותר על איזה מסך כדאי לדעתכם ללכת ללכת מבחינת גודל? 19-20 או אף 23? האם מסכים מעל 19 ישתלמו ביחס לתמורה המיתקבלת לדעתכם? תודה ניר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by סולל הדרך,

אודה לבעלי הנסיון צג 1750 עולה 1150 עם בהירות 250 וניגודיות של 500 והרבה חוות דעת טובות צג 1717 עולה 1050 עם בהירות 250 וניגודיות 600. אין חוות דעת לכאורה מדובר בצג עדיף. אם כך מדוע הוא זול יותר? האם למשהו יש נסיון עם ה1717 ויכול לחוות עליו דעה? סולל

20. Started by tascam,

סוף סוף קיבלתי את EIZO 1931S ורואים בו נהדר אבל שמתי לב לדבר משונה שמישתמשים ב DVI חלק גדול מאוד כמו גמא וקונטרסט לא ניתנים לכיוון (לא שהכיוון הכרחי רואים מצויין גם בלי כיוןן) ושימשתמשים באנלוגי כבל רגיל כל אפשריות הכיוון פעילות האים כך צריך להיות ? למה הם תיכננו את זה כך ? נ.ב. המסך באמת מעולה והמחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לא שהוא כמעט ואינו נופל מ IBM CP 220 שלי בן השנתיים שהוא דימטרון 22" CRT..... וזו באמת מחמאה ענקית. TASCAM

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by _Rami_,

טוב אחרי מחקר די גדול שעשיתי בגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות את המסך הזה: viewsonic vx922 הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה לראות פיזית את המסך בפעולה, טייליתי כבר די הרבה בחנויות אבל עדיין לא מצאתי חנות שמציגה את המסכים האלה, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסך הזה (באזור המרכז), זה יעזור לי מאד, תודה , רמי

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by ilaysk,

אני יודע שדנו על זה הרבה אבל בבקשה תעזרו לי כי אני קונה את המסך היום שתי המסכים שחשבתי עליהם הם ה930B והL1970HR מי מהם עדיף? ועם יש משהוא יותר טוב אז בבקשה תגידו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pumbatal,

אם צריך לשאול בפורום מפרטים אז סליחה תקציב עד 1500 ש"ח כרטיס מסך שלי 7900GT מסך נוחכי 17 MAG טרינטרון (ישן אבל טוב) מעוניין ב LCD 19 או משהו דומה למשחקים + סרטים תודה יפתח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zoman,

רציתי לברר האם יש למישהו בפורם את המסך הזה ויכול להחוות דעה ,קיבלתי המלצות חמות לגביו אך מדובר במסך יקר מאוד יחסית ואני רוצה להיות בטוח ,תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים