עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nirlevin,

היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by omri1509,

אפשר לחבר את המסך LG 1970HR לLCD?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by most,

האם מישהו יודע לגבי מסכי ACER בגדלים 19' או 20' אינץ שיהיו איכותיים בתקציב של עד 1600. השימושים הם בעיקר אינטרנט, עבודות אופיס ומשחקים קלים ופשוטים. אני צריך מסך טוב, משהו מומלץ וטוב עם פאנל טוב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  4. Started by QQQ,

האם יש קשר בין תדר הרענון של מסך CRT (HRZ) לבין כמה שהוא מזיק/לא מזיק לעיניים? כלומר האם זה מזיק יותר לעיניים אם אני על 60 HRZ לעומת 85 HRZ? יש לי מסך CRT 17" והתרגלתי לרזולוציה של 1280*1024 (ברזולוציה זו יש לי רק אפשרות אחת - 60HRZ) ורק ב1024*768 יש לי 85HRZ עריכה: אני הפוך לגמרי תעבירו ל"תצוגה וגרפיקה" התבלבלתי בפורום

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

מה זה אומר: פאנל S-IPS ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. Started by es88,

אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by gal,

היי, יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם: T220 2253BW 2243BW ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה? ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  10. השאלה בכותרת, לאחר הקראתי וקיבלתי מספיק מידע על נושא מסכי המחשב, הכלתתי שאני באמת מעדיף מסך 16:10, כי רוב השימוש שלי הוא טקטסים וגלישה באינטרנט, לגבי פאנל TN או IPS עוד לא סגור, אני חייב לראות פיזית את המסכים אחד וליד השני, מניסיון אם מסכי TN, רק במחשבים ניידים זה סיוט, יש לי בנייד 15.4 פאנל של סמסונג (מט), ובאמת זווית הצפיה בו די מעצבנת בכל תזוזה, איכשהוא התרגלתי לזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסך 15.4 הוא גם 16:10 לא כך הדבר? (כיום מוכרים 15.6). בTN של מסך מחשב המצב הרבה יותר טוב, מה שמעיין אותי הוא, האם יש עוד מסכי 24" וגם 16:10?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Benz0r,

זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. Started by Pitus,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי פאנל TN: 1. האם מרגישים בו הורדה באיכות התמונה לעומת מסך CRT ובמיוחד במשחקים? 2. מה ההבדל המורגש בדרך בולטת לעין? 3. למישהו יש מושג איזה פאנלים מסתתרים בניידים עם ציפוי מבריק? יש לי FUJITSU כזה עם מסך 15.4 ורואים בו מצויין יותר טוב מכל מסך LCD או CRT שיש. רכשתי לאחרונה מסך NEC 90GX2 ואני מניח שכולם תרדו עלי חזק ביגלל שיש לו פאנל TN וגם מצופה בציפוי מבריק, אבל אני אוהב את הציפוי הזה מהנייד שיש לי... תודה רבה לכל העוזרים! ליאור.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by mushroom man,

למשך כחודשיים היה אצלי ה- samsung 226bw של חבר, כאשר הרצתי משחקים ברזולוציה גבוהה המשחק עבד יותר לאט מאשר במסך 19 crt שיש לי. השאלה אם זה בגלל גודל המסך שצורך יותר כח מהכרטיס מסך או שזאת בעיה במסך?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by eh50,

אם אני משחק במסך lcd שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280*1024 ואני משחק ב1600*1200 איך המשחק יראה???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kobibo,

רוב מסכי ה LCD תומכים ב 16 מיליון צבעים ורציתי לדעת אם יש לי אופציה בהגדרות המסך לשים את הגדרת הצבע ל 32 מיליון ,האם אראה שינוי כלשהו או שבגלל שהמסך תומך רק ב 16 מליון צבעים אין שום ערך לכך?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  16. למסך DELL 2408WFP הורכב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤333 האם יהיה ניתן לנצל את כל יכולות המסך : לעיבוד גרפי ממוצע (פוטושופ אקסטנד)? צפיה בסירטי HD? עריכת וידאו בפרימייר ? אפשרות לחיבור מסך דיגיטאלי נוסף לעריכת וידאו? האם המיפרט מגביל את יכולות המסך או את פונקציות החיבורים שיש לו ?- אם כן באיזה אופן בדיוק? +++++++++++++++++ לגבי מסך DELL 2007FP…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. Started by Kirma,

שלום, קניתי את ערכת ניקוי מסך של Silverline ב 20 שקל והמגבת\מטלית הזאת דווקא כן ניראת לי כאחת שתסרוט לי את המסך .. מה אתם אומרים, אפשרי להשתמש בא ? * אגב, קראתי את האשכול "FAQ - ניקוי מסכי LCD "

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  18. שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by liav12,

שלום, יש ברשותי מסך LCD 20' של benq fp202wv3, פשוט ולא יותר. ברצוני לדעת אם בכלל ניתן להפעיל על המסך סרטים באיכות HD, והאם יהיה אפשרי במלוא האיכות? או שיש צורך בחיבור חיצוני כלשהו או במסך שתומך ספציפית בסוג סרטים זה? אני מדבר על סרט שימצא בתוך המחשב שהוא HD. תודה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם לאחר שקראתי את המאמר על מסכי LCD ובתור אחד שקורא הרבה מסמכים יש לי שאלה לגבי הפאנלים השונים: מדוע מסך TN אינו טוב לצפייה וקריאה ממושכת במסמכים לעומת הפאנלים האחרים? האם זה עניין בריאותי או אחר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם בלפטופ כמו במסכי LCD יש את העניין הזה של בדיקת פיקסלים שרופים בזמן הקנייה והאם זה בערך אותו דבר. ברשותי נייד מדגם HP6515EJ מסך 15.4 מבריק. איך אני יכול לבדוק האם יש אצלי פיקסלים שרופים? תודה.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by badmama,

היי לכולם, כאשר אני צופה בסרטים ברזולוציה הנ"ל, אני לא מקבל מסך מלא אלא תצורה של 4:3 ו-2 עמודים שחורים בצדדים. כיצד ניתן לסדר זאת?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by ppp111,

בשירשוא הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472891.msg4040997#msg4040997 הומלץ לי לבחון את המסך ביחס למסכים אחרים לפני הקניה... השאלה שלי היא: אם יש לי כבר מסך של סמסונג ואני מרוצה ממנו (אבל הוא רק מסך מחשב) והמסך שמופיע בשירשור, ה- P2770HD כולל פחות או יותר (האמת יותר, אבל לא משנה) את אותן תכונות (כמות צבעים, זווית צפייה וכו'...), אז למה לבדוק אותו ביחס למסכים אחרים? (עבור המסך הנ"ל ה- P2770HD, אני הולך להשתמש בו גם כטלווזיה) הרי במחיר כזה הבנתי שלא אוכל למצוא משהו דומה. כדאי לי לנסות לבדוק משהו עם פאנל IPS? או שסוג המסך של ה-P2770HD מספיק טוב? מה אתם אומרים? תודה רבה ושנה טובה.

24. בוקר אור =] ראיתי את המסך הבא Hanns·G HG-281DPB ב480$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254026 היבואן שלו הוא AMTEL בארץ. אם אני רוכש אותו ויש לי תקלה בו,האם מסגרת האחריות תקפה רק לחו"ל או שאפשר יהיה לטפל בו גם בארץ? המידה והתשובה לשאלה תהיה שלילית,האם יהיה אפשר לרכוש אחריות עבור המסך שAMTEL מיבאת? הכוונה לרכוש אחריות דרך החברה? בתודה מראש -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לאחר בירור מול AMTEL ניתן לרכוש אחריות ב300ש"ח ל3 שנים. הבעיה היחידה באחריות שהיא לא כוללת פיקסלים שרופים למסך שאינו נמכר בארץ.

25. Started by shimon23,

קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים