מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1)אני עכשיו משפץ את החדר, ובמסגרת זה שחלטתי לנסות לחסוך במקום ולקנות שתי מסכי LCD. מדובר על תקציב של סביבות 9000 שקל. ומה שחשבתי זה לקנות מסך מחשב LCD של 17'-19' אינצ' לצרכי עבודה, אינטנט וכו', ועוד מסך LCD טלוויזיה סביבות ה 27'-30' לצורך צפיה בטלויזיה, סרטים, ואולי בקטנה משחקי מחשב. אשמח לקבל הצעות למסכים. 2)שנית האם תהיה בעיה כלשהי עם חיבור שני המסכים למחשב? 3) יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO PLUS האם הוא יתמוך בטלויזיה, ואיך יראו סרטי DIVX וDVD דרך המחשב? חשבתי לקנות מסך 27' של טושיבה ועוד מסך 17', לא בטוח איזה... כל מידע קטן יעזור... המון תודה ניב
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות מסך LCD 32" לחדר שלי שיהיה מחובר למחשב עכשיו יש לי כמה דרישות שיתמוך תמיכה מלאה ב HDTV ושיהיה עד +-5500 אם לא מסתדר משהו איכותי בתקציב אז אפשר 29" עכשיו לשאלה שלי... באיזה חיבור אני צריך לחבר אותו למחשב בשביל לראות באיכות המקסימלית לדוגמה שאני יוכל לנגן מהמחשב HDTV וככה אני יוכל לנצל את הפוטנציאל של הטלויזיה אני צריך בשביל זה לחבר את המסך דרך ה DVI ? ולפי התכנון המסך יהיה תלוי על הקיר מעל המסך של המחשב ככה שאני ישתמש ב LCD 32" רק לסרטים ומשחקים (: תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, KSP מוכרים מסך chi mei cmv wide "22.1 ב 2350 שקל , נותנים לו אחריות של 3 שנים. אני יודע שהייצרן לא ממש מוכר, וכבר דיברתי עליו, ולא המליצו בגלל הייצרן. אבל העובדה שנותנים עליו 3 שנים לא משנה משהו ?? לא שווה לחשוב על העסקה פעם שנייה ? תודה MORIEL
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל כשיש לי פיקסל אחד!!! שרוף באמצע המסך, אני מאבד אשתונות... נניח שנשרפו לי רק 4 והם מחליפים כשיש 5. יכול להיות שה 4 השרופים יהיו וישארו עד שתגמר כל האחריות!!! בקיצור ולעיניין: יש כאן מישהו שיודע איך לשרוף פיקסלים בכוונה? (בלי לגרום נזק למסך כמובן - שכן יגידו שאני שברתי אותו). אני חושב שזהו נושא שחשוב לכולנו... תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את החברה cmv האם כדאי לקנות את המסך chimei cmv 19 945a תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
samsung 731BF 17" זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:2000 חיבור: דיגיטלי ואנלוגי בהירות: 300Cd/m^2 רזולוציה: 1024X1280 3 שנים אחריות סביבות ה1500 ש"ח +-.. משתלם? למישהו יש הצעה טובה יותר ? אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הבנתי שviewsonic חברה טובה אבל מרוב דגמים ניהיה לי באלגן בראש, איזה דגם הכי טוב לשימוש משרדי בתקציב הנל? יש משהו יותר טוב מviewsonic בקטגוריה? אשמח לשמוע המלצות כמו כן גם לכרטיס מסך פשוט עד 500שקל שיהיה pci-express ושיהיה טוב לצפייה בסרטים ולמשחקים קלים תודה מראש,אלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים D: קניתי היום את הטלויזיה שדיברתי עליה לא מזמן, של פיילוט, 27". טלויזה מעולה, ניסיתי לראות קטע ב 720p מהמחשב שזה מחובר ב RGB, וזה היה מדהים @_@ אני רק מחכה לחבר את זה ב HDMI :yelclap: פרטים: 27" רזולוציה 1366X768 ניגודיות 1:1000 זמן תגובה 8ms תאורה 600 ניטים (זה ב 50% וכבר מסנוור לי את העיניים) כניסות: הכל חוץ מ DVI (אבל יש HDMI, ויש מתאם HDMI ל DVI, ככה שזה בסדר P: ) טיונר מובנה והיא יפהההה @_@ קיבלתי אותה בשחור, יש גם בכסוף. טלויזיה מדהימה. איכותית ביותר, ומאוד מומלצת. ניתן לרכוש בשופרסל דיל () ב 3800 שקל, או בחנויות אחרות אבל במחירים קצת גבוהים יותר o_O מוזר שבשופרסל דיל יש מציאות. בקיצור, מומלצת D:
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
זה מה שאמרו לי על הבעיה שלי עם ה-L1970HR (הבלוקיזציה של הצבע בתנועה ובתזוזת עיניים)... Well so far you have only used LCD's with low grade TN panels. Especially in a Mag and AOC they are going to be pretty ad. The LG TN panel should be one of the better TN panels out there. But either way you should look into better panels like S-PVA or S-IPS. Essentially these are better at displaying color than a TN panel would be and are more consistent across the board eliminating a lot of the color shift effects of TN's. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1093889 מה זה הפאנל הזה? האם אפשר להחליף אותו? מה הם רוצים מהחיים שלי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שדרגתי מ וMAG 19in CRT ואוף, איזה יופי. יחס 16:10, רזולוציה WUXGA שזה 1920x1200. כל ה2 מליון פיקסלים עובדים טוב ובחנות (lcd-tv) הבטיחו לשלוח לתיקון על כל פיקסל מת. אני יודע שאי אפשר לצלם מסך, אבל בגלל שכולם עושים את זה - למה לא. התמונה שעל המסך זה פריז של סרט IMAX ב1080p, רזולוציה של 1920x1080 יושבת יופי על המסך. אפשר לסובב את המסך ב90 מעלות ולעבוד לאורך. אני מניח שעם מסך לא רחב זה אולי נחמד בשביל כתיבת מסמכים ותכנות, אבל כזה מסך רחב זה כבר מוגזם. בכל מקרה, תראו כמה רואים מהעמוד הראשי של YNET. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אני סטודנט ומבלה המון זמן מול המחשב, אני צריך מסך איכותי שייתן מענה טוב לעבודה שוטפת וגם יראה וידאו טוב (כמה שפחות "מריחות"). חשבתי על הדגמים הבאים: Samsung 931BF Samsung 970B/ 960 Viewsonic VP930/ VX924/ VX922 ומישהו בכלל הציע לי ללכת על LG 1970HR כשהלכתי לראות את המסכים VS נראה הכי טוב אבל זה לא ממש משקף... אשמח לקבל עזרה... מכל הבירורים יצאתי יותר מבולבל מאשר התחלתי... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכון שמסך LCD מעייף את העניים יותר ממסך CRT?
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, קנינו היום מסך סמסונג 931BF בגבול העליון והתחתון של המסך יש מוקרן מעין אור. זה בולט בעיקר כשרואים סרטים בפורמט קולנועי ואז הסטריפים השחורים למעלה ולמטה מקבלים מעין הילה לבנה (זה לא קשור לכך ששחור ב-LCD הוא לא אבסולוטי, כי זה קורה רק בקצוות של השחור) מאוד מאכזב האם הבעיה מוכרת למישהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-