מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי לפעמים יש משחקים כגון Need for Speed Most Wanted המשחק מקרתע יש לי 7600GS
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות מחר מסך LCD, מעדיף בגודל "19. עברתי בכמה חנויות באילת וקיבלתי הצעת מחיר לא רעה בכלל של 1300 ש"ח למסך Samsung 930B אשר עמד בתצוגה בחנות. האם העובדה הזאת יכולה לגרוע מאיכותו? האם עדיף לי להוסיף עוד 360 ש"ח וללכת על ה-LG L1970HR שאתם מהללים בפורום? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני מור.. יש לי מסך של מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל איך אני עושה את החיבור שלו? והוא צריך תקע חשמלי?? בבקשה לעזור בהקדם... תודה!...
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע. אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה. אני מתלבט בין המסכים הבאים: Samsung 931BF Samsung 930BF LG L1970HR Samsung 960BF האם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מסך LCD ב 1500 שקל אני לא יודע בנוגע לגודל אם המחיר הזה מספיק בישביל 19 אינץ או שעדיף 17 אכותי בקיצור תתחילו להציע
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ViewSonic VP930b Black 19" 8ms בסביבות ה 290 $. Brightness: 300 cd/m2 Contrast Ratio: 1000:1 Display Colors: 16.7 Million Display Type: UXGA Horizontal Refresh Rate: 24~92kHz Maximum Resolution: 1600x1200 Panel: Active Matrix, TFT LCD Pixel Pitch: 0.255mm Recommended Resolution: 1600x1200 Viewing Angle: 170°(H) / 170°(V) NEC Display Solutions 90GX2 Silver 19" 4ms LCD Monitor with 4-port USB 2.0 hub בסביבות ה 320 $. Brightness: 400 cd/m2 Contrast Ratio: 700:1 Display Colors: 16.2 Million Display Type: SXGA Horizontal Refresh Rate: 31.5-81.1 KHz Maximum Resolution: 1280x1024 Panel: TFT LCD Pixel Pitch: 0.294mm Recommended Resolution: 1280x1024 Viewing Angle: 170°(H) / 160°(…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה את המסך הזה (כניראה) LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ורציתי לשאול אם יש איזה שהוא דרך (זולה!!) שבשימוש כטלוויזיה אני יכל להוריד את הרזולוציה ממ גיליתי זהוא משנה את הרזולוציה בהתאם אז זה כבר לא בעיה אבל יש בעיה חדשה, איך אני אמור לישמוע את מה שאומרים בלי רמקולים. אני צריך 2 זוגות רמקולים (אחד למחשב ואחד לממיר) וזה לא טוב, יכל להיות ישי שם איזה שהו חיבור שאני לא יודע מה הוא עושה ואני יכל לחבר אליו רמקולים של מחשב ואז בהתאם ישתנה המצב (אם במצב מחשב זה יעבוד עם המחשב, אם במצב TV זה ישמיע את הצלילים מהTV). החיבורים הם: 15-Pin D-Sub / 24-Pin DVI-D / S-Video / Composite Video / Component Video / USB Connectors אז מה אתם אומרים יש ?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן אני מחכה שמישהו יענה על השאלה בצורה נורמאלית ועדיין לא ראיתי תשובה סבירה... המחירים שלהם כבר בערך אותו הדבר (שניהם בסביבות ה1850 את ה931BF אפשר טיפה יותר בזול... לא משמעותי) לשימוש כללי, משחקים, סרטים וגלישה (כלומר טקסטים) מי מהם עדיף ולמה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות מסך LCD 32" לחדר שלי שיהיה מחובר למחשב עכשיו יש לי כמה דרישות שיתמוך תמיכה מלאה ב HDTV ושיהיה עד +-5500 אם לא מסתדר משהו איכותי בתקציב אז אפשר 29" עכשיו לשאלה שלי... באיזה חיבור אני צריך לחבר אותו למחשב בשביל לראות באיכות המקסימלית לדוגמה שאני יוכל לנגן מהמחשב HDTV וככה אני יוכל לנצל את הפוטנציאל של הטלויזיה אני צריך בשביל זה לחבר את המסך דרך ה DVI ? ולפי התכנון המסך יהיה תלוי על הקיר מעל המסך של המחשב ככה שאני ישתמש ב LCD 32" רק לסרטים ומשחקים (: תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף רחב 20 או 19 רגיל? כרגע ישנם 2 מתמודדים VP930 וה VX2025W. אני מעוניין לקבל המלצות מאלו שיש להם מסך רחב איך הם מסתדרים במשחקים ישנים יותר? לדוגמא המשחקים האלו לא תומכים ברחב - silkroad, ut, NFS Underground, MU וכו אם יש עוד שיקולים (פרט לכסף, סרטים ושולחן עבודה רחב) אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את החברה cmv האם כדאי לקנות את המסך chimei cmv 19 945a תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל כשיש לי פיקסל אחד!!! שרוף באמצע המסך, אני מאבד אשתונות... נניח שנשרפו לי רק 4 והם מחליפים כשיש 5. יכול להיות שה 4 השרופים יהיו וישארו עד שתגמר כל האחריות!!! בקיצור ולעיניין: יש כאן מישהו שיודע איך לשרוף פיקסלים בכוונה? (בלי לגרום נזק למסך כמובן - שכן יגידו שאני שברתי אותו). אני חושב שזהו נושא שחשוב לכולנו... תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות קטנה בין הדגמים הבאים... Samsung SyncMaster 730B Samsung 740B האמת שלא מצאתי כמעט הבדל בינהם ואני מעוניין לשמוע מה אתם ממליצים יותר ולמה? והאם המסך 740N לא טוב יותר? או שבכלל עדיף לקחת LG? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-