עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by boim,

אהלן אני מעוניין במסך 2007WFP רציתי לדעת היכן אפשר למצוא אותו בתצוגה שאפשר לבוא להתרשם.. תודה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני צריך המלצה למסך LCD 17" 8 ms - עד 1000 ש"ח . בלי חריגה ! תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  3. היי מחפש מסך 28'' למגוון שימושים שיכלול משחקים,טלוויזיה,סרטי HD ב1080P המסך למערכת המחשב שכתובה במפרט שלי עם שידרוג עתידי של חטיבת המעבד\כרטיס מסך\לוח הסכום שיש בידי הוא 3100ש"ח. אינני מתכוון להחליף מסך כול שנה,המסך הינו לטווח ארוך. עריכה: מתלבט בין המסכים הנ"ל: T220 2243BW

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מתנצל שלא שמתי תקציב בכותרת, אבל יש סיבה. אז ככה... קניתי מחשב חזק לעריכת וידאו. כמובן עם כרטיס מסך QUADRO, וכל המשתמע ממנו. כרגע נשארו לי מהמחשב הישן שני מסכים: מאג 19 אינץ', ו-LG 17 אינץ' (שניהם CRT). כמובן שמה-LG אתפטר. עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם אני קונה מסך LCD חדש אחד, נגיד 22-23 אינץ', לעבודה לצד המאג 19 אינץ', או שאני הולך עד הסוף וקונה שני LCD? השיקולים שלי הם כמובן כספיים, אך גם קשורים לאיכות. האם ההבדל בין החדש לישן יהיה בלתי נסבל (רזולוציה, איכות תצוגה, ריצודים?)? ובנוסף, אם אני קונה רק אחד, אוכל ללכת על משהו קצת יותר יקר ואיכותי. אם אני קונה שניים חדשים, ההעדפה תהיה למשהו קצת יותר זול, כדי שלא אפשוט רגל. עצות? המלצות? אם מסך אחד נראה לי אוכל להוציא עד 1200 ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shaye,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2631&Pname=LG בעיקרון הוא הולך לפעול ביחד עם GTS 8800, הוא בסדר למשחקים? תגיבו כמה שיותר מהר בבקשה כי אני מעוניין להזמין את המחשב כבר... תודה

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by yehonatan28,

שלום לכולם, (אולי זה לא קשור לכאן אז אני מצטער מראש אם טעיתי) אני רוצה לקנות בקרוב או את ps4 או את Xbox Oen אבל אז הבנתי שבשביל באמת להנות מהמשחק אני צריך מסך גדול וטוב שעושה את העבודה. עכשיו בכל מקרה אני קונה מסך טלוויזיה לצפייה רגילה בלי כל קשר אבל אז חשבתי שאני אקנה כבר מסך אשר ישרת את צרכי בנושא הקונסולה. אז אני רוצה מסך גדול יחסית (בערך "45) שיהיה full HD ו- LED. אם אפשר במחיר סביר של עד בערך 2000 ש''ח. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דגמים טובים ומאיפה לקנות אותם אני מאוד אעריך את זה... תודה רבה וחג חנוכה שמח לכולם.

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by nir2,

שלום חברים, רציתי להתייעץ לגבי מסך נוסף למחשב נייד לצורך עבודה נוחה יותר. לא מחפש איזה מסך לגיימינג או משהו. מסך סטנדרטי שיהיה גם נעים לעין לעבודה ממושכת בלי להוציא יותר מידי כסף. ראיתי בזאפ את המוצר הזה, קישור לזאפ. רציתי לשמוע חוות דעת על המסך. על הנייר הנתונים טובים. החברה עצמה פחות מוכרת, מה שמצאתי ברשת סה"כ אמרו שהסחורה שלהם בסדר גמור. בנוסף 3 שנים אחריות. פתוח גם להמלצות בסגנון. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם הפאנל MVA יספק אותי בצורה הטובה ביותר בעבודה משרדית וסרטים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Dror D.,

ביקורת על המסך: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2414h.htm אני מחכה כבר כמה חודשים שהסדרת מסכים החדשה של DELL תגיע לארץ והנה היא כאן! לכל מי שחיפש את המסך יש חנות שכבר התחילה למכור אותו (קניתי יחידה): http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=2_105&products_id=7903#content המסך כבר הגיע אלי אתמול, עד שלא רואים את המסך בעיניים לא מבינים כמה המסגרת שלו דקה (מעולה למערך מסכים ). האחריות של המסך היא ל-3 שנים על ידי יבואן רשמי של DELL. לפי מה שהבנתי יש אפשרות לקנות דרך החנות את ה-P2414H אבל הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח (הפרש לא גדול ביניהם). http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. עברתי פה הרבה, קראתי ביקורות וכו' וכו'. יש לי בדיוק שלושה שאלות לפני שאני הולך לקנות את המסך. 1. אני משחק הרבה, 5MS, נחשב הרבה יחסית, האם זה מורגש ? 2. האם הוא Full HD ? 3. האם הוא ישב טוב עם הכרטיס מסך - Nvidia GTX260 golden sample ?? בבקשה תעזרו, ואפילו לשניה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. את זה והאם זה קשור לתוכנה של ווינדווס או למסך? תודה,

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

איך הצ'ימי? למישהו יש אותו? איך הוא במשחקים ,סרטים? ואפשר לחבר אליו playstation 3? מה מדיניות הפיקסלים? אותו דבר לגבי ה samsung 220p רק שהשאלה שלי זה האם הוא full hd ? ושניהם במומלצים בגלל זה השאלה..

13. Started by Torn,

יש את המבצע החדש של בזק, שבו היא נותנת למי שמשדרג את חבילת הגלישה שלו. מסך 19 של סמסונג', מישהו יודע מה הדגם המדויק? כי כשהתקשרתי אליהם נאמר לי שהדגם הוא 931C ושהוא בעל 5 ms אך מבדיקה שלי גליתי שלמסך הזה יש 2 ms. אז כנראה שהנציג טעה בדגם שהוא נתן לי. מישהו יודע בוודאות מה הדגם של מסך ה19 שהם נותנים? והאם יש לו DVI, ואם כן אז רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין זה לVGA ישן.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by amit1242,

שלום..יש לי עכשיו מסך ל\lg 1900j [המעוצב] אבא שלי קונה לעצמו סך בקורב [הviewsonic ] והוא הסכםי שאני אחליף איתו את המסך [לי יהיה את ה view sonic] מה אתם אומרים,שווה לי? ההבדל יהיה גדול? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. אוקי ראיתי שכבר פתחו כמה אשכולות לגבי נושא זה אך כשהגבתי בהם לא קיבלתי תשובה מספקת ולכן פתחתי אשכול משלי. אז ככה אני מחפש מסך שהתקציב שלו הוא כמו שציינתי בכותרת פלוס מינוס 1000 ש"ח. לפיכך אציין את הפרמטרים שיותר חשובים לי במסך (זה לפי סדר חשיבות): 1. איכות התמונה 2. חדות 3. גודל הצג 4. גודל המסך עצמו (כלומר שלא יהיה מאד עבה) כעיקרון אין לי צורך בפונקציות מסויימות כגון מסך מסתובב או כל מיני דברים בסגנון. לאור כך הלכתי לכמה חנויות שקניון שסמוך לביתי לשמוע את הצעתם, כולם פה אחד המליצו לי הצג P2370 של Samsung שהוא 23 אינץ תומך ברזולוציה של 1920*1200 או משהוא בסגנון, תומך ב HD ובכניסת HDMI, זמן תגובה של 2MS אני חושב וכמובן הוא יפה(ראיתי אותו בחנות). לשאלתי, ראיתי שבפורום כולם …

16. Started by comandobx,

היי. אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. הדרישות שאני צריך הן: 24 אינץ', HD, עם כניסת HDMI (זה מאוד חשוב כי הוא צריך להתחבר ללפטופ). התקציב הוא כ-1000 ש"ח. שימושים עקריים הם: משחקים, גלישה, סרטים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by GolfGTI,

מחפש מסך בגודל 20" בתקציב של עד 2000 שקל. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  18. שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  19. שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב ''24 שמטרתו העיקרית תהיה צפיה בסרטים/סדרות מהמחשב (ולעיתים צפיה בטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה במחשב). אני מעדיף מסך שיש לו גם חיבור HDMI (לניצול החיבורים על הכרטיס מסך ושאוכל לחבר לו עוד מקורות אם אצטרך). אשמח לקבל המלצות למסכים מתאימים. התקציב שלי עומד על כ-1300 ש"ח. אשמח בנוסף לקבל חוות דעת על מסך שראיתי באינטרנט במחיר טוב מחברה שאני יודע שנחשבת טובה - ViewSonic, דגם: VX2433wm: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2433wm.htm אם אתם חושבים שיש סיבה טובה להעלות את התקציב או אולי לרדת בגודל ואז יש משהו יותר איכותי, אשמח לשמוע, אבל עקרונית הגודל הזה נראה לי אידיאלי בשביל הצרכים שלי. בתודה מראש, רון.

20. Started by qt1h00,

שלום, שמעתי לא מעט הזהרות בפורום לגבי המסך סמסנוג 203B וגם המחיר חשוב. מישהו יכול להסביר לי למה המסך הזה לא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by vish,

קראתי כאן לא מעט ביקורות חיוביות על המסך 22 הנ"ל זה משמח אותי, כי אני לפני קניית מסך, והמחיר מפתה. (שימוש עיקרי DVD) הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא השירות (פיקסלים שרופים וכו') ומכיוון שמוכרים אותו רק בksp רציתי לשאול האם באמת כולם מרוצים מהשירות בחנות לגבי המסך הזה? האם מישהו התנסה בהחלפה\תיקון ? (האם השם הרע יצא לחנות לשווא?) או שכולם פשוט בדקו פיקסלים לפני הקניה ומאז הכל סבבה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI ומהלויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 75 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by ha,

אני חושב לקנות מסך 27" איכותי והבנתי כי מסכי Dell נחשבים לטובים בתחומם וההתלבטות היא בין 2709W ל 2707WFP. מה ההבדלים בינהם? בזאפ המפרט נראה כמעט זהה חוץ מהממשקים (1920x1200 פיקסלים ,זמן תגובה: 6 מילי שניה, בהירות 400cd/m) אולם ישנו הבדל של 2000 ש"ח. מה עדיף מבינהם? רוב הזמן אני קורא או גולש ולפעמים רואה סרטים, כך שמה שחשוב לי היא איכות טקסט/גרפיקה גבוה. בנוסף, המוניטור מוצב אצלי קצת על עגלה כך שנכון להיום אני צריך להטות אותו קצת כלפי מטה (נמה מעלות בלבד) לצפייה נוחה, האם ניתן בדגמים אלה להטות את המסך?

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by PsyDream,

רציתי לשאול משו..יש לי מסך של nec 17 lcd ומה שרציתי לשאול אם הכרטיס מסך 8800gt לא יעשה לי בעיות איתו,כי למשל ברזולוציות עם הביקורות על כרטיסים אני רואה את זה ל רזולוציות יותר ממה שאני משתמש עם המסך (אני משתמש על 700 ומשו על 1000 ומשו)??

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by bob24,

לאחר חיפושים רבים שעלו בתוהו ,אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אני אוכל למצוא את המסך הנ"ל בA01 והאם יש דרך לבדוק שזו הגרסה כאשר אני בא לחנות \פותח את האריזה האם זה כתוב איפשהו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.