עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מהו לדעתכם המסך הכי טוב (גם אם יקר) שיש כיום למשחקים? שיתן גם זמני תגובה מעולים, אך בלי פשרות על איכות התמונה? אני מדבר על מסכים בגדול 19 אינץ לפחות (אפשרי גם 20.1 ויותר רחבים)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by klayman,

סמסונג 931BF או viewsonic vx922. ממש לקראת קנייה, מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  3. כולם מכירים את המצב שבו רואים סרט המוקלט בפורמט 16:9 על גבי מסך 4:3 - החלק העליון והחלק התחתון של המסך מוחשכים. דבר זה נכון גם לגבי מסכי מחשב וגם בטלוויזיה. מה קורה כאשר יש מסך 16:9 ורואים סרט של 4:3 ? ??? האם החלק הימני והחלק השמאלי מוחשכים ? האם התמונה "נמרחת" על המסך ורואים תמונה מעוותת ? האם יש מסכים טובים יותר וטובים פחות לצפיה בשני הפורמטים ? מה קורה במסכי מחשב ומה במסכי טלוויזיה ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by ppe,

איזה מסך יותר טוב למשחקים סרטים אינטרנט Samsung 931BF VX922 19'' LCD 2ms

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by spektrum,

שלום יש לי כרטיס מסך TNT2 (כן הוא גרוע)... אני רוצה לדעת אם תהיה לי בעיה לחבר אותו למסך LG L194WT? תודה@@! אני לא בטוח שזה לפורום הזה..

• 50 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by RDS,

שמעו... אני צריך מסך בסדר גודל של 1500 ש"ח.... אני צריך שהוא יהיה 19 אינץ', עדיף רחב... צריך המלצות... תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by PTTM,

שוטטתי באינטרנט וגיליתי משהו מוזר. הE207 מציג ביצועים טובים יותר "על הנייר", ועם זאת עולה פחות מה2007WFP. מי מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lerhand,

לא כלכך מצאתי הרבה ביקורות על המסך הזה.ואני שוקל לקנותו. יש פה מישהו שראה שמע או יכול להפנות אותי לאיזה ביקורת עניינית?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Nthawk,

ברצוני לקנות מסך מחשב על מנת לצפות בסרטים ועבודה עם טקסטים לפעמים. במהלך חיפוש בפורום וגם באינטרנט עלו לי מספר מסכים LG L204WT גדול 20'' שחסר בארץ אבל מחירו בערך כ 2015 ש"ח Samsung 204BW גודל 20'' שמחירו כ 2180 ש"ח ו NU TECH W2221A שהוא 22'' ומחירו כ 2244 ש"ח רציתי ללכת על ה NU אך היא חברה לא מספיק מוכרת. אנא הביעו את דעתכם על המסכים הנל תודה מראש NTHAWK

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by lader,

המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AreaDooM,

אני (או יותר נכון אבא שלי) רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינץ' שימוש עיקרי צפייה בסרטים וקריאה תקציב 1700~ . מצטער ששיניתי פשוט אבא שלי שינה את דעתו...

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by ben389,

התחדשתי לי השבוע במסך הזה ואין מה להגיד, רואים מדהים! עכשיו כשאני מנסה לסובב אותו בדריברים אני מקבל את ההודעה הבאה: "The requested rotation mode is not supported by your current display mode (resolution and/or refresh rate and/or colour depth)." כמובן שניסיתי את כל הרזולוציות והצבעים האפשריים (הקצב ריענון תקוע על 60HZ). ניסיתי גם לבטל את הDUAL וזה גם נותן את אותה הודעה כנ"ל גם שאני מנסה "לסובב" את סוני. יש דרך לסדר את זה או שזאת בכלל בעיה של הכרטיס מסך ATI 9200? הכרטיס למרבה ההפתעה עובד לא רע כשבדל הרזולוציה היא על 1920X1200 ובסוני 1280X1024. הוא גם מצליח להריץ את FARCRY ברזולוציה 1920X1200 כאשר הכל על LOW והסוני מבוטל. ועכשיו מצא את ההבדלים: הראשונה מה 12…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kicker,

17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by kicker,

17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by timac,

טלויזיה 32 אינץ' LCD עם נתונים מרשימים במיוחד במחיר טוב http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14&ProductID=7044&VariantID=7045〈=he מה אתם אומרים שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by spektrum,

שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by itaim,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD, במחיר סביר (הכיסים לא כל כך מלאים ) בכל מקרה הצרכים: קצת משחקי מחשב, וסרטים, לכל השאר אני בטוח שכל מסך יספיק בכל מקרה, חשוב לי לשמור על העיניין ואמממ זהו בעיקרון... חשבתי על המסך הבא: http://www.samsung.com/sg/products/monitor/lcdmonitor/731bf.asp הוא עולה בסביבות ה1350-1400 יש אולי מסך 19" באותו איזור מחיר שגם סביר? ואם המסך הנל בכלל סביר? כל דעה תתקבל בברכה :]

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by SharonMan,

משהו נחמד כזה, עם זמן תגובה מהיר.. תודה,

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  19. אפשר להוציא ולחבר את הDVI מהמסך שהמחשב דולק או שזה הורס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SV123,

אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים. בעיקר לשימושים רגילים ועריכת וידאו בסיסית. על איזה מסך אתם ממליצים: 1. LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI SAMSUNG 203B 20'' LCD 8ms DVI .2 הראשון נחשב יותר טוב, אבל השני יותר גדול. לשניהם DVI ואני לא יודע אם המהירות קריטית . מה אתם אומרים. שניהם עולים בערך אותו דבר

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. שלום לכולם אז ככה, אני השבוע הולך לרכוש מסך חדש ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר שאפשר להוציא בתחום התקציב הזה, הכי טוב שאפשר, אני מעוניין לעשות קנייה טובה. אוקיי, אז ראיתי שהמסכים שבעיקר מומלצים אלו LG 1970HR והViewSonic NX922 - אני טועה? האם יש עוד מסכים שעדיפים בתקציב הזה? מה עדיף מבין שני אלו לדעתכם? אני דווקא אהבתי יותר את העיצוב של הLG, מה דעתכם? תודה, זה חשוב לי - אני רוצה לעשות קנייה חכמה, תודה לכל המגיבים..

22. Started by Bruce,

כמה בעייתי או מפריע ציפוי המסך? האם זה ברמה שאם יש אור בחדר זה מפריע מאוד? אני מעביר את הVS 930 שלי למישהו ואני יכול ללכת על הנק אבל אין איפה לראות אותו ואני דיי חושש שאני אתאכזב מהציפוי. רוב הביקורות שקראתי מציינים שזה לא ממש בעייתי אבל הייתי שמח לקבל פידבק ממישהו שיש לו את המסך ועובד איתו תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idandan2004,

שלום אני מתכונן לקנות את אחד המסכים הבאים 19": LG 1952HQ SAMSUNG 931B NEC AccuSync 92XM שימוש ביתי רגיל, כלומר קצת אינטרנט, קצת אופיס, קמת משחקים, קצת סרטים אשמח לשמוע חוות דעתכם או המלצות עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by Socrates,

.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.