עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אפשר לעשן מול מסך LCD ??סיגריות נרגילה וכו'?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by alfus73,

שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  4. Started by barnea,

לשני הצגים יש את אותם פרמטרים, מה ההבדל בניהם?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Loui1410,

כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by headg,

האם שווה להוסיף עוד 184 שקלים בשביל הMמהירות (או שלא שמתי לב למשהו) ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=304

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by barnea,

לאחר מחקר השוואתי שבצעתי (בעזרת נתוני יצרן), החלטתי לקנות מסך LCD של סמסונג 731BF. יש לציין ש שנתוני היצרן מאוד מרשימים. כדי להתרשם מהמוצר הגעתי לאופיס דיפו ושאלתי את המוכר לגבי הדגם הספציפי הנ"ל, המוכרן לא הפסיק להשמיץ את הדגם הספציפי וטען שמלבד דעתו האישית יש חוות דעת שמתפרסמות בפורומים "מקצועיים". 1. האם הדגם הזה באת גרוע? 2. מה המלצתכם לדגם תחליפי נ.ב. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח לכול היותר. תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19" באיזור ב1500 שקל השימושים הם בעיקר גרפיקה (עריכת תמונות , פוטושופ וכו'...) ראיתי את המסך MAG 905WA שיש לחברה שלי ומאוד אהבתי אותו אשמח לעצות ... ותודה .

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. חבר שלי איש מחשבים הציע לי לקנות את אחד המסכים הבאים: 1- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418972 במחיר של 1450 ש"ח 2- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399265 בערך באותו מחיר כמו הראשון.. אני צריך את המסך לשימושים הבאים בלבד: אינטרנט,אופיס,סרטים.<משחקים מחוץ לתחום.אני ממש לא משחק> האמת שרציתי לקנות את המסך LG המפורסם,אבל חברי אמר לי שחבל על תוספת של 400 ש"ח והמסכים שלעיל יעשו את העבודה בצורה מצויינת. רציתי לשאול אתכם: 1-האם המסכים האלה מומלצים? 2-איזה מבין שניהם יותר מומלץ? והשאלה הכי עיקרית היא: האם בסכום של עד 1500 ש"ח אני יכול להביא מסך יותר טוב מהמסכים שלעיל? בתודה מראש שי נ.ב-חברי עובד עם היבואנים ניוטק ונק והוא יכול לתת לי גם דגמים אחרים של …

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  12. שלום, מחפש מסך 19 אינטש שטוח למשחקים בסביבות 1500 ש"ח עם מגבלת גובה של עד 41 ס"מ. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by WillieT,

רציתי לדעת מה דעתם על המסך הזה? האם הוא שווה 1100 ש''ח? מוכר לכם הדגם? חיפשתי כאן בפורום של LCD ולא מצאתי. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by balvan64,

Smasung 940BW http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HAWKBQXAA.asp?page=Specifications תנו בבקשה מבט ותגידו מה אתם חושבים או אם אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר דומה. איך Samsung במסכים בכלל? הם טובים? רזולוציה 1440x900 זה טוב? תגידו לי מה אתם חושבים, תודה! מוכרים אותו בסקאיPC ב 1,494 ש"ח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1834

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by Itamarro,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  17. 1)האם עומד לצאת משהו טוב בתחום המסכים בשנה הקרובה? 2)מה זה FHM? 3)מה זה כיול? 4)האם בכלל אני צריך את זה או שאני יכול להסתפק במשהו אחר, השימושים שלי הם בעיקר משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט? 5) האם אני אוכל לחבר ממיר ל2407? 6)לכמה שנים הוא מחזיק? תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by balvan64,

אני מחפש משהו בגודל "19 או "20 אולי מסך רחב, משהו שאני יכול לראות בו סרטים בכיף, דרך אגב, זה באמת שווה מסך רחב? או שזה תוספת בשביל כלום? איך XP תומך בזה? בכל אופן אני מחפש משהו בסביבות 1500 ש"ח. מה ההבדל בין 16:9 ל 16:10 עם מה עובדים עכשיו? אני מודה לכל מי שישקיע בי זמן ויגיב, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  19. Started by alfus73,

התקשרי לחנות והתענניתי לגבי מחיר של מסך שטוח ורחב. המוכר הביע את הפתעתו שאני רוצה מסך מחשב רחב עבור משחקים. הוא טען שהם מעוותים את הגרפיקה של משחק והמליץ לי על מסך שטוח - לא רחב. האם הוא צדק? אני יודע שיש פורום שמסביר איך לשנות את קובץ ה- Cfg של משחקים מסויימים אבל האם קיים הסבר לגבי כל משחק ומשחק? האם, בגלל החשש, שאני אסתבך עם משחקים מסויימים, כדאי לשמוע לדעת המוכר ולרכוש מסך שטוח שאינו רחב??

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by b-or,

דגם LM-1901W מה אתם אומרים? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DILM1901W_T מהמבצעים של בזק (קיבלתי באימייל) בזאפ= http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472491 איך המסך? איך החברה? מכירים את היבואן? מקבלים 3 שנים אחריות. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים וסרטים. Dell E207WFP LG L204WT Samsung 204BW אני מעדיף 1680x1050 על פני 1280x1024 (רבוע ולא נוח לסרטים) או 1440x900 (נמוך ולא נוח לאופיס) אבל המחירים של המסכים הם על הקצה של הגבול העליון של התקציב. האם הבנתי נכון שהדל הזה לא מומלץ? אילו עוד אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by MoMo-P,

בעקרון, זה מסך לעבודות משרדיות בלבד, ללא משחקים. זמן התגובה אינו חשוב! מה שאני צריך זאת חברה טובה ואמינה עם כמה שפחות קרינה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן אני מחפש מסך 19, תקציב 1500 שח חשוב לי שיהיה לו חיבור DVI שימושיי הם אינטרנט קצת משחקים ויותר מאוחר (שנה) לימודים תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by מור23,

איך המסך של סמסונג 901N ? אני לא מוצא עליו בזאפ

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. חבריםשאלה מעניינת יש לי מסך LCD רחב כשאני צופה בתמונות הם נמתחות יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.