עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shoosho,

מסך למעצב שעובד עם פוטושופ פלאש ווידאו איזה מהמסכים של viewsonic עדיף בשבילו? http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g90fB/ או http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va930m/ המחירים כמעט זהים

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  2. אני מחפש לקנות לעצמי מסך LCD לחדר. המסך יתחבר גם למחשב(לצורך סרטים בעיקר) וגם לממיר של YES. עכשיו אני צריך שיראו טוב גם מזוית בגלל שאני אצפה הרבה מהמיטה שממוקמת כ-40 מעלות ממקום הטלויזיה. המרחק הוא כ-2.5 מטר. בהתחלה חשבתי לקנות טלוויזה 26'' של טושיבה ולאחר מכן ראיתי שבשביל עוד 600 שקל אני יכול לקנות טלוויזה 32'' של טושיבה. אני לא בטוח מה כדי לי לעשות, כי לפעמים ה 26'' נראת קטנה מידי. ה-32'' http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32WL66&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he (בעיה עיקרית ששמתי לב אליה היא מיעוט של כניסות) ה 26'' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=26WL66&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2140&aff=Zap〈=he תודה מראש לכל מי שעוזר, ניב..

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by Nthawk,

ברצוני לקנות מסך מחשב על מנת לצפות בסרטים ועבודה עם טקסטים לפעמים. במהלך חיפוש בפורום וגם באינטרנט עלו לי מספר מסכים LG L204WT גדול 20'' שחסר בארץ אבל מחירו בערך כ 2015 ש"ח Samsung 204BW גודל 20'' שמחירו כ 2180 ש"ח ו NU TECH W2221A שהוא 22'' ומחירו כ 2244 ש"ח רציתי ללכת על ה NU אך היא חברה לא מספיק מוכרת. אנא הביעו את דעתכם על המסכים הנל תודה מראש NTHAWK

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by klayman,

טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by דני א,

בגלל שהרבה אנשים מתלבטים אם לקנות אותו או לא, חשבתי שבטח לא תזיק עוד ביקורת קצרה... קודם כל, לא שזה כל כך חשוב, אבל המחיר שלו ירד עוד קצת ועומד על 2150 במזומן (שילמתי בכ. אשראי 2204 ש"ח). בחנות (בחיפה) היו בסה"כ ידידותיים ואמרו שניתן להחליף תוך שבוע בכל מקרה (לא משנה כמה פיקסלים שרופים) ככה שלא התעקשתי לבדוק בחנות (רצו שאני אחכה 20 דקות במעבדה כי לא היה להם מחשב לחבר אליו באותו רגע). בכל מקרה, הוצאנו והדלקנו אותו במעבדה, לראות שאין איזה פגם ברור. אני חייב להודות שהחלטתי לקנות לפי הביקורות (בפורום הזה ובחו"ל) ולא על סמך התצוגה. התצוגה לא שווה כלום ורק עושה נזק למי ששקל לקנות את המסך. הוא לא מוצג ברזולוציה הטבעית ויש בו הפרעות כאלו (מן צלליות משונות) בטח משהו שקשור למפצל. כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ifs2003,

שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. התקציב שלי די דל, ואני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים (גודל לא משנה). למרות שהתקציב נמוך, אני לא מעוניין להתפשר בביצועים ורוצה שהמסך יחזיק מעמד כמה שנים טובות. אז אני מוכן להרים את התקציב לכל סכום שתמליצו. אין סכום מוגדר, אני רק מבקש שיהיה המסך הכי זול, בקטגוריה של הטובים למשחקים. אם תגידו 1600 שקלים, אז אני אוציא את הסכום בלי בעיה. אבל אם יש סיכוי ליותר זול ועדיין יהיה מסך מצויין, אז יהיה עדיף . תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hq4ever,

שלום חבר'ה שמעתי (שמועות) שקיימים מסכי מחשב LCD, 17 אינץ שיודעים לקבל גם כניסה של טלויזיה (S-Video?) האם מישהו יכול להמליץ על משהו דומה ? תודה, מקסים.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. אפשר לעשן מול מסך LCD ??סיגריות נרגילה וכו'?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by roylu,

מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  11. מה המקבילה של ViewSonic930 במסכי 17 אינץ' מבחינת הפאנל וכו. בעבר רכשתי עבור חברים את המסך הנ"ל אבל לי אישית למרות שאני עובד כמעצב (גרפיקה וקוד) הוא נראה לי יותר מידי...גדול. המעבר מה17 שלי לא נראה לי אפשרי. דעתכם בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, נא העבירו לי לינק לתוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  13. Started by r.b.y,

רציתי לשאול אם אפשר לחבר את המחשב ל LCD? ואם זה לא מזיק למסך שהוא גם ישמש בתור מחשב? על מה אתם ממליצים? אני מחפש עד "23 ב 2000

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by erwrxstier,

מכמה ביקורות שקראתי עליו הבנתי שהוא ה24 רחב הכי טוב שקיים כרגע (גם יותר מה-2407WFP של DELL ) יש לי הזדמנות להביא אותו מחול במחיר מטורף (820$) , הבעיה הגדולה שאני לא יוכל להתרשם ולראות אותו בעצמי מצד אחד , הביקורות עליו אדירות, הניסיון של המסכים של SAMSUNG עד היום היה מצויין והמחיר זול מאוד מצד שני , אין דבר שאני יותר שונא מלקנות משהו בלי לראות ולנסות אותו קודם , על אחת כמה וכמה עם מסכים יש לי עוד 48 שעות להחליט ככה שאם למישהו כאן יש ניסיון אישי עם המסך ויכול לתת חוות דעת רצינית זה יעזור מאוד תודה מראש יואב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by מאפיונר,

שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש האם כדי לי את המסך הזה למשחקים כבדים וגם שהוא יהיה חד בתצוגה? LG L1970HR

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. שלום לכולם, בעקרון תכננתי לרכוש מחר את ה BENQ באופיס דיפו - ראיתי שהוא נמכר שם ב1499 ש"ח והחלטתי שזה הזמן להחליף את הCRT המזדקן והמתקלף שלי לLCD נורמאלי שייפנה לי גם מקום על השולחן שגם ככה צפוף מאד. החלטתי שאני צריך מסך טוב בעיקר למשחקים וגם שיהיה נחמד בסרטים - מאחר שאלה השימושים העיקריים שלי במחשב.. הבנתי אחרי קריאה בעשרות אתרים וביקורות שזמני התגובה זה דבר לא מדוייק אלא סתם נתון שהחברה בוחרת לציין ולא בהכרח אמיתי ומדוייק. למרות זאת, קראתי בהרבה אתרים ביקורות טובות לגבי זמני התגובה של שני אלה (2MS שניהם) וראיתי רק המלצות עליהם לגיימרים. לצערי מסך ה BENQ, עם כמה שהוא מפתה במחיר, לא מושלם. הוא עושה שימוש בפאנל 6 ביטים כדי להשיג זמני תגובה מהירים (בשילוב עם הטכנולוגייה הה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by DelPiero,

שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש ולכן אני פה. אני מחפש משהו בתחום ה-1200 ש"ח ומחברה אמינה ומוכרת. השימוש העיקרי הוא לעבודה (אופיס, תכנות קל) אבל יכול להיות שגם להרצת משחקים פה ושם - בכל מקרה לא משהו כבד באופן קיצוני. בהתאם למחיר, הגודל שכרגע אני חושב עליו הוא "17. "15 לא בא בחשבון, ו-"19 זה כבר יקר מדי. עד עכשיו, המסך הכי טוב שמצאתי הוא Samsung 731B. http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=753&catcode=82&AdCat=&parentid= המחיר בטווח, מהירות תגובה טובה (מתחת ל-5 כבר מאוד יקר), ניגודיות ורזולוציה סבירות עד כמה שאני מבין - וכמובן - סאמסונג. האם יש לכם המלצות למשהו יותר טוב במחיר דומה? בנוסף, שאלתי בחנות והם אמרו שאין אפשרות לבצע בדיקת פיקסלים במקום - א…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by Seadweller,

היום הזמנתי 32WL66 32 אינץ של טושיבה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL66 ורציתי לדעת אם הטלוזיה טובה ... קניתי אותה בשביל הסלון... אמרו לי שלא רואים עם LCD ממש טוב בYES האם זה נכון? וגם שחיפשתי פרטים על הטלוזיה מישהו כתב : " בחלק מהממירים של Yes יש חיבור רגיל בלבד (composite). לא מומלץ להשתמש בחיבור זה, תבקשו להחליף את הממיר לאחד עם חיבורים טובים יותר " מזה אומר? יש לי ממיר ממש ישן של YES... ממיר שחור... האם כדאי לי לקנות ממיר חדש? ולמה החיבור הזה לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by navk2,

מה אתם אומרים עליו ? טלויזיה טובה ? לצפייה בסרטים ושמיעה של מוזיקה ... עד כמה אפשר לשלם עליו ? האם יש בה מריחות ? איזה חיבורים יש לה ? חיבור לדי וי די וכאלא...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by soprno,

איך אני יכול לנקות אותו? ??? אי מפחד לגרום לו נזק קבוע...

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by telzur,

אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי טוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום, אני עומד לרכוש מסך מסוג Lgl194Wt שהרזולוציה שלו היא 900*1440. ברשותי כרטיס מסך מסוג GetForce 6600GT. בכרטיס מסך שלי אין אפשרות לרזולוציה כזו. האם יכולה להיות לי בעייה של התאמת הרזולוציה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  25. Started by opherc,

קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים