עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  2. אני צריך מסך שיריץ משחקים טוב , 19 אינץ'

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. במידה שכן, איפה והאם היבואן יכול לספק את המסך השחור לכל חנות שתבקש ממנו. תודה.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  4. הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by slowdive,

שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by lerhand,

קניתי לאחרונה את הLG1970HRוקיבלתי אותו בצבע לבן כשהייתי בטוח שהוא שחור. התקשרתי לחנות והם טענו שלא קיים צבע שחור אז תיקנתי אותם והוכחתי להם שיש דבר כזה. הם אמרו שהם יבררו עם היבואן ביום ראשון אם הוא מביא את המוצר הזה. השאלה שלי היא כזאת: האם בארץ מוכרים את הדגם השחור?למיטב ידיעתי כן, אני רק רוצה לוודא. למישהו מכם יש כזה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  7. הגיע הזמן לשדרג את הCRT הישן, ומכיוון שאין לי שמץ של מושג במסכי LCD (יחסי ניגודיות וכו') אני פונה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש מצב לחרוג טיפה). גודל 19 או 20 אינץ' (בעדיפות ל20 כמובן) וחובה שיהיה מסך רחב! כמו כן, כניסות נוספות לDVI כמו Component יהיוו פלוס רציני. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  8. שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  9. Started by bv500,

המסך מיועד למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב שלי הוא בסביבות 2000 עם מקסימום חריגה של 500 שקל. קודם כל מה עדיף? ולמה? (כמעט תמיד זה נראה שהמסך הרחב קטן יותר מהרגיל) ברחבים יש את ה- 22" CMV 221D ב- 2150 20" LG L204WT ב- 2000 20" DELL E207WFP ב- 2000 מה כדאי מביניהם? או משהו אחר? ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by guyfaran,

תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. יש את המסך הזה, http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=356 ומוכרים אותו בארץ בכתובת הזאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15783 מה דעתכם? שימו לב לזמני התגובה - 2 מילישניות ולצבעים - 16.7 מליון ולא 16.2

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by einpoklum,

קניתי בשמחה ובששון V930 של ViewSonic (אחרי ש-1970HR לא היה, אז החלטתי שזה סימן משמיים לקנות מסך עם פאנל יותר איכותי; ואז EIZO לא היה אז החלטתי שזה סימן משמיים שלא להקשיב לסימנים משמיים). בכל מקרה, אני מרוצה ממנו בסה"כ, חוץ מ-3 בעיות: 1. לוקח לו הרבה זמן לעבור רזולוציות (נגיד, 3 שניות) 2. לפעמים האור מצידי המסך משתקף ב-bezel, שבמקרה שלי הוא כסוף (לא היה שחור), וזה קצת מסנוור 3. כל פעם שעוברים רזולוציות ה-@$%#% הזה חייב להודיע לי על איזה input הוא בחר ע"י מלבן כחול שעליו רשום DVI (וזאת למרות שלא החלפתי שום input!) עם בעיות 1 ו-2 אני פשוט צריך ללמוד לחיות אני מניח - אבל אין איזו דרך להגיד למסך הארור הזה לא להראות לי את המלבן הכחול עם כיתוב סוג ה-input? ניסיתי דרך התפריטים, ז…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by omri_ro,

מסך רחב (16:9) / מסך רגיל(4:3) דעות בעד ונגד... יצוין - המסך מיועד יומיומית פשוטה ומשחקים פה ושם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שימושים: 60% טקסט (כתיבת קוד ומסמכים) ואינטרנט - הרבה חלונות פתוחים במקביל. 30% משחקים מהירים (FPS וכדומה) 10% סרטים ותמונות. אני "מבלה" בממוצע כ-10 שעות ביום מול המסך ואני עובד מהבית ולא בסביבה משרדית. אני לא מעוניין במסך רחב וחשוב לי שגם רזולוציות נמוכות יותר יראו טוב. במחיר הזה כבר יש CRT 22 מצויינים ואם אני כבר קונה LCD בתקציב הזה הוא צריך להיות קרוב ברמה. למשל לזה: VIEWSONIC 21" P227FB - PROFESSIONAL SERIES שעולה 3200 ש"ח דגמים ששמתי עליהם עין: SAMSUNG 204B - למרות הנתון של 5MS הוא לא ממש "מקיים" וגם זוויות הצפיה לא משהו. LG L2000C - למרות שהוא מוגדר 8MS קראתי שהוא מצויין במשחקים ומאוד משתלם - הביקורת מכאן: http://www.custompc.co.uk/custompc/buyer-reviews/94083/lg-fl…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Enthalpy,

אני מחפש מסך LCD רחב למשחקים בעיקר. וראיתי כמה אפשרויות הChi Mei 22 ה Dell 20 Asus 22 וה W2221AוNu Tech כולם בתקציב הנתון כאשר שמעתי התרשמויות טובות גם על הNu Tech וגם על הDell והכרטיס מסך המיועד הוא הR600 כאשר הוא יצא.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מגבלות: -חייב שיהיה כניסת DVI. - חייב שיהיה 19 אינצ'. - חייב שיהיה רחב! - חייב שיהיה מחברה מוכרת. - אל תציעו את סמסונג 940BW... כמה מסכים שמצאתי: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=84707&af=10 מסך מחשב BENQ דגם FP92W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=843&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& LG L194WT 19'' LCD 5MS 1:2000 DVI BLACK שמתי עין על הLG, נראה לי פצצה, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by chen1234,

בדקתי את המסך בזאפ וכתוב שם שהוא בלי DVI אבל באתר של LG כתוב שיש.. מה נכון?? ושווה לקנות אותו הוא בסביבות 1400-1600 "19 רחד ניגודיות 1:2000

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Jewish_hammer,

שלום, אני מחפש על המלצה על מסך 19 אינץ מאיכות טובה,משהו עם אחריות ל 3 שנים.... והוא קצת דחוף כרגע כי המסך שאיתו אני משתמש עכשיו מחליף צבעים בטירוף ואחריותו פגה די מזמן... בכל מקרה, איזשהיא המלצה על מסך 19 אינץ ,עד 2000 שקל,לא ממש חשוב לי WIDE SCREEN או לא,אך חשוב שיהיה טוב למשחקים (לא ימרח) ,ושיהיו לו צבעים חיים ואמיתיים כמה שאפשר....

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by ppe,

לאחר בעיה עים מסך קודם חדש שהוחזר ViewSonic VP930 ViewSonic VX922 Nec MultiSync 90GX² Hyundaï Q90U ASUS 19 LCD PG191 2Ms ASUS 22 LCD MW221U 2Ms Viewsonic - VX924תעזרו לי לבחור הכי טוב לסרטים משחקים אינטרנט או יש משהו אחר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  20. שלום לכם חברים , אני מחפש מסך בין 23"-30" באיכות גבוהה שיתאים גם למשחקים + YES+ סרטים תקציב לא מוגבל הודה לכם אם תצרפו כמה אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  21. Started by Dr.Drek,

הי אנשים טובים! רציתי להתייעץ בקניית המסך של LG1970HR. אני סטודנט שרוב עיסוקו במחשב מסתכם בקבצי וורד, מצגות פווארפוינט עם תמונות של מחלות וזוועות אחרות, אימייל, אינטרנט וזהו בגדול. משחקים מעט מאוד (לצערי) וסרטים - אני צורב ורואה בדיוידי בטלווויזיה. למה לא CRT? משיקולי מקום בלבד. 19? כי עכשיו אני על 17, ואני רוצה להתקדם למשהו יותר גדול. המלצות, דיעות, וטענות יתקבלו בשמחה... תודה מראש, אמיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by EAD,

שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום.נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר ואני מתנצל על שכפול ההודעה גם בפורום האחר. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר ע…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. Started by slowdive,

שלום, בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מסך LCD ויש לי את התוכנה DEAD PIXEL BODY כדי לבדוק במקום פיקסלים מתים. כמה פיקסלים מתים במסך חדש יש בד"כ?או אולי אני בכלל לא מעודכן והיום כשקונים מסך צריך לדרוש אחד בלי פיקסלים מתים בכלל?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by Psychedelic,

שיהיה כמה שיותר גדול P: והאם אני אוכל להשתמש בו כמסך טלוויזיה וגם כמסך למחשב? שיהיה טוב למשחקים,עדיפות לרחב. תודה.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים