עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
    • 3 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by noos,

המסך הרחב של 22' שהוא זול וצבעוני

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by hensh9,

ולא ידוע מתי יגיע מלאי.. היבואן הראשי-אומניטק טוען שלא רווחי עבורו להביא את הדגם הזה בגלל שאין לו ביקוש והוא דווקא ממליץ מאד על VX2025WM Viewsonic אשמח לשמוע אם מישהו שמע על מלאי זמין למכירה

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  4. אפשר לקבל המלצה למסך 17 אינ'ץ בסביבות 1000 ש"ח ? השימושים הם בעיקר אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים ועבודה שוטפת - אינטרנט ואופיס. אין אפשרות להעלות את התקציב, אך אם אתם חושבים שבתקציב הנ"ל אפשר להביא רק 19" איכותי שיענה על הדרישות אז תגיבו ותתנו המלצות ע"פ מה שאתם חושבים. תודה מראש לכל המגיבים

• 46 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by fire1ce,

טוב לאחר התענינות וקריאה של שבוע ימים הבחירה שלי הצטמצמה לשני מסכים אלו. המחיר והאיכות הם אותו דבר. השאלה היא הגודל. מה אתם חושבים? פשוא 20" רגיל הרבה יותר גבוה והוא לא רחוק מרוחב של 20" WIDE

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המסך מעבר לגלישה אמור לשמש לסרטים ולTV (באמצעות כרטיס לכידה) צפיה ממרחק של 2-2.5 מטר בחדר חשוך התלבטות לפי המלצות הפורום : DEll 2007Wfp CMV 221D ( או כל מסך 22" אחק בתקציב) יש עוד אופציות מעניינות? יש איזשהוא מקום שאפשר לראות את המסכים? אולי אפילו איד ליד השני?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. /

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. 1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. המסך הכי טוב של LG 19 אינטצ' זה עדין 1970HR ??

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב? BenQ FP93Gx או L1952TQ של LG

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by +Eliran+,

מה יותר טוב מבין שתי המסכים הנ"ל?(אהבתי את העיצוב של ה1900)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by duhifat,

הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by finish,

אין לי אפשרות להוסיף עוד כסף... 19/17 רחב לא רחב תציגו את ההכי משתלם

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by The_Israeli,

הפלסמה 42' בת שלוש השנים + שלנו נפטרה בשיבה טובה, ונאמר לנו שיעלה הרבה מאוד כסף לתקנה. החלטנו לקנות במקום LCD חדש. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. בעיקרון מדובר במסך שישמש אותנו בסלון הבית. לא צריך רמקולים מובנים למסך - יש מערכת 5.1 מאוד איכותית. אולי בעתיד מתישהו נחבר למחשב, אבל זה לא צריך להיות שיקול... זקוק להמלצה למסך שהוא הכי משתלם בסכום המדובר ביחס של עלות-גודל-איכות, וגם המלצה למקום לקנות בו את המסך המדובר. אנחנו גרים בר"ג ככה שעדיף משהו בסביבה של ת"א-ר"ג-גבעתיים. תודה רבה מראש חברה! באתי לכאן לשאול כי אני יודע שפה אנשים מבינים עניין.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. והאם זה נחשב לפאנל טוב? בתודה...

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מלא כתמים, אבק ועוד איכס על המסך... האם כל ערכות הניקוי האלה שמוכרים באופיס דיפו וכו' בטוחות? או שיש דרך פשוטה בטוחה ויעילה להסרת הלכלוך ללא גרימת נזק? תודה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by AreaDooM,

אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורום הנ"ל כבר למעלה משבועיים שלושה כדי לנסות וללמוד ולהחליט איזה מסך הוא עדיף יותר אני מודע לכך שיש כאן אנשים שרק רוצים לנסות לעזור ולכל אחד יש את הדעה שלו איך כפי שאני דוגל עם עובדות אין יותר מידי אפשרות לטעות אני רוצה לרכוש מסך למחשב בהתחלה התלבטתי בין DELL 2007 WFP לבין הLG 2000C { אם כתבתי את הדגם נכון } שמדוברים כאן מספיק ... לאחר מכן יש את החברות החדשות שהתצטרפו שהן VP930 VIEWSONIC ל דגמים של EIZO שהם בכלל 19" אשר נחשבים לממש טובים ואז התחילו כל הבעיות יש כאן אנשים שהמליצו לא לקנות 20" כי אין הבדל בין ה20" רחב ל 19" רגיל אז חבל על הכסף ל VP930 בדגמים האחרונים יש בעיה של "תאורה אחורית במסך שחור " { מצטער שכחתי את ההגדרה המדוייקת } ..…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by משתמש כבד,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410804

דיונים חדשים בפורומים