מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/print/990507360/93323/ תקראו,תצחקו קצת... השורה האחרונה "עוד כמה זמן יקח למסכי LCD להחליף את הCRT? רק העתיד יגיד".
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג למסך 19 אינצ'. זה מה שראיתי http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=479038 אני מתלבט אם כבר כדאי אפילו לקנות יותר גדול מזה מאותו סוג. כיום יש לי מסך מעולה של סמסונג מסוג 721s 17 אינצ' אבל
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון המסך שלי ( LG 19" FLATRON L1953TR ) התחיל למרוח לי את הצבעים, בהתחלה לא ידעתי אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך (ATI RADEON 4670HD) אז כדי לבדוק צילמתי תמונה וסימנתי בה את המריחות, שלחתי לחבר והוא לא ראה אותם - מכאן שהבעיה במסך. המסך עובד משהו כמו 4 שנים ואני לא חושב שהאחריות כלפיו עדין חלה. אני מחפש מסך חדש, עם עדיפות ל-LG או SAMSUNG, בין 20-22 אינטץ' לא ממש חשוב לי, בתקציב של 700 שקל למטרות של משחקים,סרטים, קשה להסביר, כי אני עושה במחשב כמעט הכל (: תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בבקשה בלי לחרוג. זה מסך לעבודה גרפית, לא משחקים, והוא לעבודה וצריך לחיות הרבה זמן, פרנסת אנשים תלויה על זה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר המון זמן שאני בודק מסכים בשביל להחליף את הcrt הישן שלי. אמנם כמעט לא כתבתי הודעות בפורום (אני עצלן) אבל תמיד דאגתי להיכנס ולהתעדכן לגבי שוק המסכים היום. כמובן שה2209wa עם כל התשבוחות מאוד קרץ לי, והיום בהחלטה של שנייה (הcrt נדפק סופית) קניתי אותו. רשמתי רק כמה מילים, בשביל שאנשים יקבלו מושג לגבי המסך... אחרי הרכבת המסך, ראיתי שהמסך הרבה יותר יפה מהתמונות שרואים באינטרנט. הוא נקי, לא מצועצע, ונראה מחומרים איכותיים. הארגונומיה של המסך מאוד טובה. המעמד יציב מאוד, ומאפשר את כל האופציות (הטייה, סיבוב, PIVOT) מבחינת זוויות צפייה המסך מקיים כל מה שהוא מבטיח. זוויות הצפייה מדהימות ביחס למסך TN רגיל. מכל צד התמונה עדיין ברורה ולא חשוכה. איכות התמונה של המסך מאוד איכותית…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום את המסך הנ"ל - נראה מדהים. ניסיתי לסובב את המסך ככה שהוא יהיה אנכי בעזרת אופציית הPIVOT שבו - אך המסך לא מסוגל להסתובב במלואו מבלי לפגוע בבסיס העגול. גם אם אני מרים את המסך הכי למעלה הוא עדיין נתקע. האם כדי לסובב אותו עליי לפרק אותו מהבסיס העגול שלו או שיש דרך יותר פשוטה לעשות זאת? פשוט נראה לי קצת מגוחך שבכל פעם שארצה לסובב אותו לצורה אנכית ולהחזיר למאוזנת אני צריך לפרק אותו מהבסיס העגול... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעה לגבי מסך HP L2065 ו LG L2000CP . תודה אבירם.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
טכנולוגיית החלקת התצוגה של AMD ממשיכה להפוך לזמינה ועממית יותר ויותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים.ברצוני לרכוש את המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/dell%20vostro%203360/vostro-3360-b3337um.htmהאם ניתן לחבר את המחשב ל 2 מסכים, כך שבכל מסך תוצג תמונה אחרת.דוגמא: במסך 1 יוצג אקספלורר, ובמסך ה 2 יוצג כרום.EXTENDבנוסף, האם ניתן לעבוד עם המסך של המחשב נייד שישמש כמסך שלישי שבו תוצג תמונה אחרת. לדוגמא: דפדפן אופרה. EXTENEDתודה רבה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום samsung 2253BW והשימוש העיקרי שלי הוא משחקים (starcraft 2). החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה גבוהה יותר ומסך גדול יותר. ראיתי את המסך הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588) הוא מומלץ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב אני חושב שהכותרת אומרת הכל... אני רוצה 19", לא גדול מדי. אני מעדיף מסך רגיל, לא רחב, הרחבים נראים לי לא נוחים לצפייה, למרות שלא ניסיתי אחד באמת. השימושים זה עבודה משרדית, אנטרנט, וקצת סרטים ומשחקים. המליצו לי בחום על samsung 971P אבל ראיתי ביקורות לא מתלהבות בזאפ (לא על הביצועים אלא על הכיוונונים של המסך, התוכנה וכו') התקציב הוא 1500 ש"ח. אפשר שיהיה פחות מזה. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מצד אחד ה-946D עם זמן תגובה של 2 מ"ש , זול יותר ב500 ש"ח , והוא WIDESCREEN ומצד שני לLG יש יחס ניגודיות של 1:2000 וב946D הוא 1:650 מה עדיף לשימוש של סרטים ומשחקים ?? תודה למשיבים , ליאור . דרך אגב - כרטיס המסך יהיה X1950 PRO של powercolor
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כעיקרון אין דרישה גדולה- המשתמש לא מבחין בין איכות תמונה גבוהה לאיכות מעט פחות טובה. כך שמשהו מיוחד אני לא מצפה שיצא מזה, אבל בין כל המסכים בתקציב הזה.. שלפחות יהיה הטוב מבניהם, שזה מה שמבטל ללכת על המסך הזול ביותר בגלל המחיר. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB4147=4153&orderby=price אחרי הכל הוא יהיה בתפקיד מסך שנים רבות.. ואני לא מעוניין במשהו ממש גרוע. חיבור- VGA, ועדיף שתהיה אופציה גם לDVI בנוגע לזויות צפיה- לא תהיה צפיה מזויות קיצוניות- וגם אפשר להטות את המסך הצידה, אז זה לא ביג דיל. אז זהו... 1050ש"ח גג והשימוש- צפיה בסרטים, שכן אינטרנט/וורד וכדומה -לא משנה. רק להדגיש שעדיפות היא לכמה שיותר זול.. אם יש משהו שעולה 1000-1050 ו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התחדשתי במסך LG 27EA33. הייתי מרוצה מאוד בהתחלה, עד שהתחלתי לשים לב שבסצנות שחורות במשחקים ובסרטים יש דליפת תאורה מאוד ברורה בצד שמאל התחתון של המסך. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של המסך אבל שום שינוי לא משפר (כולל החלפה ל- HDMI במקום DVI). כל האיזור השמאלתי התחתון מואר עמום. זה מאוד מפריע בסצנות חשוכות. האם יש מה לעשות עם מצב כזה או שפשוט צריך להתרגל? עריכה: אני מצרף תמונה באיכות על הפנים כדי להמחיש. במציאות הכתם יותר מורגש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי באתר של DELL ורשום שם רמת בהירור 400 באתרים אחרים 400-450 עכשיו אמרו לי בפורום שגם אם אני יוריד עד הסוף זה יגיע ל 150 שזה עדיין בהיר ומשתמשים ב 80-90 24" של EIZO למשל מגיע רק ל 320 יש לי בעיה עם מסך בהיר האם זה כזה גרוע
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה, פה ניתן יהיה לקבל את פרטי המחשב http://hwzone.co.il/community/threads/546794-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%93-6-%D7%90%D7%9C-%D7%A9?p=4908827#post4908827 ובנוגע למסך עצמו, המרחק צפיה יהיה בערך 2.80-3 מטרים. השימוש העקרי שיעשה הוא צפיה בתכנים באיכות גבוהה, גיימינג, ושימושי אינטרנט. אני כרגע לא יודע כמה אינצ' לקחת, והאם יש מסך שיתאים לבקשה הזו. כמובן שאני רוצה FHD שאוכל להפיק ממנו את הרזולוציה הכי גבוהה. התקציב הוא 2000 עד 2500 ש"ח. במידה והחריגה משתלמת, אז אשמח להסבר מדוע ולמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ שהולך למות ואני רוצה ליקנות מסך חדש הכרטיס מסך שלי זה HD4850 התקציב זה 1000 שקל הכי הרבה זה 1300 תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:01:17 שכחתי להזכיר אני צריך אותו בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1600 (אם יש בפחות אז יותר טוב) צריך מסך שיתאים לרזולוציות הגבוהות של הכרטיס מסך 8800GTS 320MB
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאחר ויש עכשיו קהילה קטנה של משתמש 2709W תודות לאלכס אנחנו צריכים ת'ראד בשבילנו ולא רק הת'ראדים שלנו האישיים עם ההתרשמויות שלנו מהמסך. הייתי רוצה להמליץ לכל בעלי המסך שיש להם יותר ממסך אחד (כמוני) על תוכנת UltraMon http://www.realtimesoft.com/ultramon/overview/ בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה הגדרות שאר המשתמשים של המסך משתמשים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-