עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by LastForOne,

אני צריך מסך בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ככה.. 1300 זה הגג אני יושב במרחק של איזה חצי מטר - מטר ממנו.. אז 20" ככה יספיק אני חושב.. אני לא משחק הרבה במשחקים וכאלה וגם לא רואה הרבה סרטים.. רוב השימוש שלי זה אינטרנט ומסנג'ר ושטויות כאלה.. אין לי מושג אם כדאי מסך רגיל או רחב.. תגידו אתם :]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ice35,

שלום החלטתי לקנות מסך חדש והייתי רוצה המלצה למסך LCD בגודל של 19 אינצ', מסך רגיל ולא רחב המסך בעיקר לשימושי יום יום כמו אינטרנט ולפעמים גם למשחקים...כמו שכתבתי עד 1500 שקל תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, ממ אני מחפש מסך כמה שיותר גדול (המעבר לLCD נובע מבעיות עיניים / קרינה של CRT), אך גם איכותי (די מתנגד לפאנל TN). השימושים שלי במחשב הם 60% עבודה עם טקסטים (אינטרנט / איסיקיו וכל אלה), 20% צפיה בסרטים (חלק 3:4 חלק 16:9 - עוד לא החלטתי על מה ללכת) ו-20% משחקים (יריות מגוף ראשון בעיקר - Crysis/COD4/Medal of Honor, וגם NFS וכאלה). בנוסף אני גם משתמש בפוטושופ, ועורך וידאו. אזז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך עד 300$ (עדיף כמה שפחות). אני גר בארה"ב ככה שהמלצות מאתרים כמו NewEgg / ZipZoomFly / Amazon או אפילו Ebay יתקבלו בברכה. תודה רבה, פיטר

5. צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by Shishio,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך בשביל אבא שלי ( עדיף 21" ומעלה ) השימושים שלו הם בעיקר גלישה ברשת , בניית אתרים ועריכת סרטונים בצורה חובבנית מצד אחד אני הייתי רוצה להשקיע יותר כסף על מנת לקבל מסך טוב אבל מצד שני אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי כסף כי השימושים הם מאוד בסיסים התקציב הוא 800 ש''ח ואני מעדיף לא לחרוג ממנו בכלל ולאחר חיפושים בפורם ראיתי שבתקציב הזה ממליצים על Acer V236HLBD אין לי הכרות עם המסכים שלהם ולפני שאני קונה רציתי להתייעץ בכל זאת אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הזה לדעתכם ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rezorax,

אני רוצה לקנות מסך טוב ב 1500 ש"ח ואני לא כל כך מבין בזה אז אני מקווה שתעזרו לי המטרה של המסך היא גיימינג וכל מיני שטויות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by איתמר,

לא משנה 17 או 19 ועדיף שיהיה פחות מ1000

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות היום בסכום הזה? 19 אינץ תודה לכול העוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by idogel,

אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. Started by Guy950,

אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  14. אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by XpHunTeR,

מסך LCD שיהיה 19", למטרות גלישה באינטרנט (לראות חד את הטקסט), וגם משחקים. וחשוב שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים. תקציב 1,500 ש''ח +- + אם אתם יודעים איפה אפשר לראות את המסך שהמלצתם בראשון לציון תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. המסך הוא מסך למשחקים סרטים ואינטרנט, כעיקרון תכננתי לקנות את הDell המדובר אבל אם יש חלופה אחרת שווה אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. היי, חשוב לי שהמסך יהיה קעור, 27 אינץ' ורזולוציה 2k. המסך יתחבר לכרטיס מסך rtx 2070. אם יש מסכים מומלצים שיוצאים מההגדרות הנ"ל, אשמח לשמוע. אם צריך עוד פרטים, let me know, תודה, $

18. Started by avi03,

תקציב 700 גג.אם אפשר לחסוך זה יהיה מצווין חבר המליץ על אלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889457 http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2414-LED-144-FHD-24-1-5ms-1920x1080-24-inch-Full-HD-144Hz-Gaming-Monitor-/111657786714?hash=item19ff529d5a תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים, יש לי לפטופ למשחקים ויש לי PS4. אני מעדיף לשבת מול מסך איכותי מאשר טלויזיה ענקית. בכל מקרה אני מחפש מסך שיוכל להתחבר לפלסטיישן 4 וגם לנייד שלי ושיהיה טוב למשחקים + סרטים. גודל לא קריטי שיהיה רק מעל23 אינצ' תקשיב בגדר הסביר. עד 2000 ש"ח נראה לי פנאן. רק תזכרו שאם הפלסטיישן יתחבר למסך אני אצטרך שתהיה יציאת HDMI למסך נכון? כי אני רוצה שהוא יעביר לי גם וידאו וגם סאונד. או שאני לא סגור על איך אפשר להסתדר עם זה. בכל אופן, עזרה! תודה

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by ~Pizza~,

היי. אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך עצה בנוגע למסך מחשב. כרגע יש ברשותי Dell ultrasharp ישן 24 אינץ' עם זרוע שמונעת ממני לדחוף את המסך עד סוף השולחן. (עוד כ10 ס"מ בערך) שזה כרגע בסדר, אבל אני חושש שאם תיהייה לי את אותה בעיה עם מסך 27 אינץ' אז אשב יותר מידי קרוב למסך (אני חושב שגם עכשיו אני יושב קרוב מידי, אבל זה עוד נסבל עם 24 אינץ') לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג 27" ללא הזרוע הזאת. או לחלופין למסך גיימינג 24". אגב, אני עדיין מתלבט בין 4K 60hz ל144hrz+ 2K. שתי האופציות מבחינתי כרגע על השולחן. קיימת חיה כזאת בשבילי? התקציב לא מוגבל.

21. המליצו לי על שניים: LG L1752TQ 17'' 4MS DVI ו VIEWSONIC VP720 4ms DVI

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by kkffiirr,

לא צריך להשתגע עם המסך, אבל הוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך, מחשב בשימושי אינטרנט וסרטים אני מעדיף מIQPC כי אני רוצה שהמחשב והמסך יגיעו ביחד. המחשב ממוקם ליד חלון....

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by solik,

לחוץ לי לקנות מסך דק ואני חייב תעזרה שלכם שתמליצו לי משהו אחת ולתמיד אני רוצה מסך 19 שלא יהיו מריחות במשחקים שיהיה צבעים חיים בתקציב של עד 1100-1150 תודה לכל העוזרים זה נורא לחוץ לי

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by Shoq,

המסך של המחשב שלי נהרס ואני צריך חדש. הגודל הרצוי למסך הוא 19-20 אינצ'. המסך לא מיועד למשחקים, אלא רק לגלישה באינטרנט עשיית עבודות, ושטויות כאלו. אשמח לכמה הצעות, ואם אפשר גם שלא יהיו מחרים גבוהים מדי, תודה מראש Shoq[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 21:03:21 אופסססס..... פתחתי פעמיים בטעות סליחה

25. Started by sahargt,

הזמנתי השבוע מחשב חדש אז אני צריך לקנות מסך כי המסך שיש לי נשאר אם המחשב הישן אז מה כדי לקנות LCD\CRT

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים