מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך עבור פוטושופ ועבודות גרפיקה עד 1000 ש"ח, המסך הנוכחי שלי בעבודה הוא LCD של סמסונג (נראה לי דגם BF960). לא משנה לי 19' או 22' מסך רחב או מרובע (האמת היא ש-22 רחב עשוי דווקא להועיל לי בעבודה) הבעייה היחידה שלי איתו זה אי אחידות בצבעים, הכוונה היא שאם אני אשים תמונה בתחתית המסך ואז לאט לאט אני אעלה אותה למעלה אז ניתן יהיה לראות שהצבעים טיפה משתנים, האדום הופך להיות במקצת אדום יותר וכהה יותר והמסך נמצא בגובה העיניים.. ברור לי שזה בגלל שהמסך רגיש לזווייות הצפייה ושיש הבדל בזוית בין החצי העליון של המסך לבין החצי התחתון. אני בהחלט מודע לזה שמסך CRT יתאים לי ביותר אבל הצלחתי להסתדר עם ה-LCD הנוכחי עד כה ואני מעדיף את שאר היתרונות שלו על פני ה-CRT, כעת אנ…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, המסך במיוחד מיועד למשחקים וסרטים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך כמה שיותר טוב לא משנה הגודל למשחקים 2000 שקל גג. בין 19 ל-22 אינץ' בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני צריך מסך בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ככה.. 1300 זה הגג אני יושב במרחק של איזה חצי מטר - מטר ממנו.. אז 20" ככה יספיק אני חושב.. אני לא משחק הרבה במשחקים וכאלה וגם לא רואה הרבה סרטים.. רוב השימוש שלי זה אינטרנט ומסנג'ר ושטויות כאלה.. אין לי מושג אם כדאי מסך רגיל או רחב.. תגידו אתם :]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מסך חדש והייתי רוצה המלצה למסך LCD בגודל של 19 אינצ', מסך רגיל ולא רחב המסך בעיקר לשימושי יום יום כמו אינטרנט ולפעמים גם למשחקים...כמו שכתבתי עד 1500 שקל תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ממ אני מחפש מסך כמה שיותר גדול (המעבר לLCD נובע מבעיות עיניים / קרינה של CRT), אך גם איכותי (די מתנגד לפאנל TN). השימושים שלי במחשב הם 60% עבודה עם טקסטים (אינטרנט / איסיקיו וכל אלה), 20% צפיה בסרטים (חלק 3:4 חלק 16:9 - עוד לא החלטתי על מה ללכת) ו-20% משחקים (יריות מגוף ראשון בעיקר - Crysis/COD4/Medal of Honor, וגם NFS וכאלה). בנוסף אני גם משתמש בפוטושופ, ועורך וידאו. אזז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך עד 300$ (עדיף כמה שפחות). אני גר בארה"ב ככה שהמלצות מאתרים כמו NewEgg / ZipZoomFly / Amazon או אפילו Ebay יתקבלו בברכה. תודה רבה, פיטר
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך בשביל אבא שלי ( עדיף 21" ומעלה ) השימושים שלו הם בעיקר גלישה ברשת , בניית אתרים ועריכת סרטונים בצורה חובבנית מצד אחד אני הייתי רוצה להשקיע יותר כסף על מנת לקבל מסך טוב אבל מצד שני אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי כסף כי השימושים הם מאוד בסיסים התקציב הוא 800 ש''ח ואני מעדיף לא לחרוג ממנו בכלל ולאחר חיפושים בפורם ראיתי שבתקציב הזה ממליצים על Acer V236HLBD אין לי הכרות עם המסכים שלהם ולפני שאני קונה רציתי להתייעץ בכל זאת אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הזה לדעתכם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טוב ב 1500 ש"ח ואני לא כל כך מבין בזה אז אני מקווה שתעזרו לי המטרה של המסך היא גיימינג וכל מיני שטויות...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות היום בסכום הזה? 19 אינץ תודה לכול העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מסך LCD שיהיה 19", למטרות גלישה באינטרנט (לראות חד את הטקסט), וגם משחקים. וחשוב שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים. תקציב 1,500 ש''ח +- + אם אתם יודעים איפה אפשר לראות את המסך שהמלצתם בראשון לציון תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-