מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מ- 19 אינץ ומעלה,כולל 19 אינץ. מה דעתכם על LG 1970HR ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=407178&DB4004=4009&DB6195=140529&DB189989=190025
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי על 17" viewsonic vg730 black dvi speakers 8ms lcd מי שמע על החברה, האם היא מומלצת, האם יש משהו יותר מומלץ, בתקציב של 1500 בערך, 17" עדיף, הכי חשוב שיתאים לתלת מימד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם ייתכן שהדגם הזה של LG: L1900R שמפורסם בכל אתר כשהוא בעל זמן תגובה של 2MS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 הוא בעצם 4MS? (לפי האתר לבדיקת סוג פאנל שפורסם בפורום: http://www.tftcentral.co.uk/ ) - תעשו חיפוש לסוג הדגם. ועוד משהו: למה מתכוונים כשכתוב על זמן תגובה שהוא G2G? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך ה-VP930b במשחקים וסרטים מבחינת המריחות אני יודע שמשאר הבחינות אין מה לדאוג איתו אבל מה עם מריחות ? תודה מראש, לירן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אבא שלי הביא שני מסכי 932B של סמסונג לא מזמן. מסך אחד לא היה תקין לגמרי, ואותו צריך להחליף, אבל המסך השני אצל אח שלי, ורואים בו ממש נורא. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב שלי, גם בVGA וגם בDVI, אבל עדיין רואים ממש גרוע. זה המסך, או שכנראה גם זה תקול? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות LCD התקציב הוא 1300-1400 ש"ח לא אכפת לי אם זה 17 או 19 כל עוד הוא רגיל ולא רחב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תמיד אומרים שכדאי להשקיע במסך כי זה כריב שנשאר לאורך זמן ושאפשר להעביר ממחשב למחשב. יש למישהו מושג מה אורך החיים של מסך LCD איכותי? יש סיכוי שזה יכול להגיע ל-10 שנים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לקרוא את חלק א' של המדריך למסכי LCD (ואני עדיין מחכה לחלק ב'). שם התוודעתי לראשונה לעובדה שיש סוגי פאנלים שונים (לא שיש לי מושג על ההבדל ביניהם, אבל בשביל זה יהיה את החלק השני של המדריך). עכשיו, גם במדריך וגם בפורומים לא יכולתי שלא לשים לב לדעות שליליות רבות על מסכים מפאנל TN. עד כדי הודעות מסוג "אל תקנה את זה, זה פאנל TN". השאלה היא - זה עד כדי כך נורא? הרי רוב מסכי ה-LCD למחשב שנמכרים כיום הם בגדלים של 17" או 19" וככאלה רובם מפאנל TN, לא? אז איך זה שהדעות עליו כל כך שליליות והוא בכל זאת "ברירת המחדל"? *אם אני אומר כאן שטויות, תסלחו לי. אני די חדש בנושא הזה [לאו דווקא מסכים - מחשבים (מעבר למשחקים) באופן כללי], אבל זה הרושם שקיבלתי ואני אשמח לקבל גם הסבר.
-
- 53 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
המסכים שאני רואה שאתם ממליצים עליהם פה(למשל x95f, 971p וכו') הם כולם מסכי 19 אינטש האם יש מסכי 17 אינטש מומלצים עם פאנלים מהדור החדש(לא tn)?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין המסך הזה: samsung 204b http://zap.co.il/model.asp?model_id=464560 לבין המסך הזה: DELL 2007WFP http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 איזה מסך יותר עדיף? ולמה? השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים.. והאם צריך בכלל מסך בכזה גודל?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש והתקציב עומד על 1700. ראיתי שתיים שהם טובים LG L1900R ו Samsung 931C. איזה עדיף והאם יש משהו יותר טוב במחיר זה ?[br]פורסם בתאריך: 17.03.2007 בשעה 18:49:46 רציתי להוסיף כי המסך ישמש למשחקים בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
השאלה שלי, איזה מסך מבין השניים עדיף? תתעלמו לרגע מהעובדה שלשניהם יש פאנל TN (אין לי מה לעשות בקשר לזה). אני יודע שיש יתרון ל LG ביחס הניגודיות, לעומת זאת לסמסונג יש איכות צבע טובה יותר (CCFL 97%) ועיצוב יפה יותר (לטעמי לפחות). איזה מהם הייתם בוחרים לעצמכם? קישור לדגם של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEPSFVXAA.asp קישור לדגם של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr_1_6.jhtml תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה משני המסכים יותר טוב 1970HR או 931C ?????
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המסך שלי הרוס, העיניים שלי נאבקות בו ממש. אז אני רוצה להשתדרג לlcd, אבל העניין שאין לי כמעט כסף. כאילו יש לי איזה תקציב קטן של1100שקל פלוס מינו. הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה. תודה מראש. אגב, אם אפשר לציין כמה דרישות - אני צריך טקסט חד (לא רואה כל כך טוב) ושיהיה טוב למשחקים. (אני משחק די הרבה.) =)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-