מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... עם המחשב תכננתי לקנות מסך אבל בגלל חוסר תקציב וידע מועט בתחום החלטתי להשהות את הקניה. בינתיים אני משתמש במסך LCD הישן שלי, שנקנה לפני שנתיים שלוש. המסך(LG L1730B) עלה לי בזמנו 1800 שקל, 17'' כמו ששמתם לב. בכל מקרה כל המשחקים שהפעלתי על המסך הזה עובדים מצויין FEAR, OBLIVION ועוד. כשאני צופה בסרטים אני נהנה ואין מריחות ואין כלום. אם מסך שנקנה לפני שנתיים מראה תוצאות כל כך טובות, מה זה באמת משנה איזה מסך אני אקנה היום? אני בטוח שהפאנל של המסך שלי הוא TN, למרות שאם הוא לא אשמח לדעת - אני פשוט לא יודע איפה מבררים את זה. אני שומע כאן על כל מיני מסכים חדשים שנקנו שמורחים משחקים, בזמן שהמסך האנטיקה שלי מציג אותם מצויין. אז מה ה…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open¤t=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קצת נתונים על המסך: רוחב המסך: מסך רחב , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, סוג המסך: LCD , גודל מסך: 20.1 אינטש, יצרן: Dell , זמן תגובה: 16 מילי שניה, מסך שטוח: שטוח לחלוטין אני קונה אותו עם 8800GTS 640MB 16MS...זה לא יפגע בביצועיו במשחקים? תודה רבה! ;D
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אחרי שהחזרתי את הBENQ FP222W שלי כי הייתי מאוד לא מרוצה ממנו, אני מחפש עכשיו להשקיע טיפה יותר בשביל מסך עם איכות תמונה גבוהה לכל השימושים. החלטתי ללכת על ה2007WFP שממש תופס כאן מעריצים, אך נתקלתי בבעיה. מה שמשך אותי בBENQ הוא קודם כל המחיר, 2000 ש"ח בפריסה ל-36 תשלומים והשירות של גטר-טק. לגבי הדל, אני מתקשה למצוא מקום שמוכר אותו בפריסה רחבה כזאת ללא ריבית מפלצתית. אם מישהו מכיר/שמע על חנות שמוכרת את המסך הזה במחיר של עד 2500 ש"ח בפריסה של 10 ומעלה תשלומים, אשמח לשמוע על כך.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עושה לי הבהובים בשעות הערב, ממה זה נובע?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כיום ניתן לרכוש מסך זה ב-1450 ש"ח עפ"י זאפ. האם כדאי ? כיצד ניתן לדעת mva או tn :s05: אם mva , שווה את המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ארז (בגירה) יסקר אותו בקרוב באופן מקצועי. זו חוות הדעת האישית שלי. * REV04, ללא פיקסלים מתים. * על המדבקה בעברית כתוב "מיוצר באירלנד" אבל במדבקה באנגלית כתוב "made in Cazech Republic" * נקנה ישירות מהיבואן (דרך העבודה). 1. איכות תמונה: מצויינת ואחידה לכל רוחב המסך (והוא ר-ח-ב). מעט כהה בפינות אבל בקושי מורגש. מעט מאוד BLEEDING למטה אבל גם כן כמעט ולא מורגש. 2. איכות טקסט: טובה מאוד, אך פחות טובה מזו של ה-DELL 2007FP. גודל ה-dot pitch מורגש יותר אבל גם הפונטים נוחים יותר לעבודה. טקסט שחור על רקע לבן נראה טוב והרקע נשאר אחיד. טקסט קטן לבן על רקע שחור מקבל גווני סגול-אדום ברורים ומטושטש יותר. עם רקע בהיר יותר (אפור למשל) הבעיה כמעט נעלמת. אותה בעיה קיימת אב…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בארץ ועוד במקום הכי זול שראיתי ה DELL 2007WFP עולה כ 2315ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255&Pname=DELL ובחול הוא עולה: $359.00 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4688 איך הגענו ל 2315?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מסך 19 אינטצ' בסביבות ה-1500 ש"ח מסך למשחקים בעיקר... שמעתי שהרבה פה ממליצים על ה XEROX XG91D אבל אני מעדיף לקנות מסך שיש ב IQPC אפשר לקבל המלצות בבקשה? תודה רבה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר יותר זול? והאם חשוב שיהיה כרטיס מסך ומסך עם יציאת MDMI תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, סבא שלי רוצה להעשיר את חוויית הקולנוע הביתי שלו תוך קניית טלוויזיית LCD. הוא מעוניין בטלוויזיה עד כ-7000 ש"ח, ומוכן להעלות קצת אם התמורה שווה את ההוצאה הנוספת. יש לי ידע בסיסי ביותר בLCD, לכן אני ישר חשבתי להתייעץ איתכם. כעיקרון אין בעיה של גודל, ב"שולחן" עליו עומדת הטלוויזיה יש 79 ס"מ לרוחב ו-49 ס"מ לאורך, ותקנו אותי אם אני טועה: אני חושב שאין בעיה להכניס טלוויזיה גם של "42 מכיוון שהטלוויזיה בסה"כ עומדת על סטאנד. לא חייבים טלוויזיה עם רמקולים מכיוון שיש לו מערכת איכותית של 5.1, רסיבר וכו' וכו'. תמיכה והצגת HD זה דבר נחוץ. החיבורים הנחוצים: מספר חיבורי RCA (אלה הבננות בצבע אדום, לבן, וצהוב נכון?) S-Video וכניסה לממיר של הוט (אני חושב שזהו חיבור אנלוגי,…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם המסך הזה? אני מעוניין לקנות אותו כדי לחבר אותו לHTPC בסופו של דבר. השאלה היא איך המסך הזה? בעיקר איכות תמונה. המסך יחובר למחשב דרך HDMI השאלה היא האם הממיר (של HOT) יתחבר למחשב אם זה אפשרי בכלל? או לטלוויזיה עצמה? ובכלל מה אתם חושבים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני רוצה לקנות מסך "19 במחיר עד 2000 ש"ח אני לא יכול להשקיע אפילו שקל יותר. אני צריך את המסך בעיקר למשחקים, אפשר להגיד ש - 85% משחקים ו - 15% סרטים. קראתי את המדריכים והבנתי בערך את ההבדלים בין הפאנלים ולמה אי אפשר להתייחס לנתוני יצרן לגבי זמן תגובה. ההתלבטות שלי היא בין 5 מסכים : LG L1900R LG 1970HR LG L1960TR Viewsonic VP930 Samsung 971P עד עכשיו רוב ההמלצות שקיבלתי היו על מסכי LG עד שהגעתי לכאן ונראה שכולם מתעלמים מהם. אודה למי שיוכל להמליץ לי על מסך (מהרשימה או לא) ולמי שיסביר לי מה יש לכם נגד LG. תודה, צבי
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחר שחבר שלי עבד קשה והשיג את הכסף אז הוא רוצה לקנות בזה מסך LCD הוא רואה המון סרטים במחשב והוא אמר שאפשר אפילו לחרוג עד 1100 .. אני יודע שזה לא תקציב גדול אבל תנסו לתת לי את המסכים הכי משתלמים. יכול להיות אפילו שהוא יקנה ממכרז אז אולי תתנו גם מסכים שחורגים מעט מהתקציב ומשתלמים (מי יודע אולי נשיג אותם במכרז ב- 1000 ש"ח) תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 23:46:50 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=489935איך המסך הזה .. אבל הוא חורג קצת מהתקציב יש לכם הצעות כלשהן? למסכים אחרים? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לא צריך להשתגע עם המסך, אבל הוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך, מחשב בשימושי אינטרנט וסרטים אני מעדיף מIQPC כי אני רוצה שהמחשב והמסך יגיעו ביחד. המחשב ממוקם ליד חלון....
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקשרתי לחנות בה הזמנתי את המסך, אמרו לי שהצפי להגעת המסכים הוא כמעט עוד 14 יום נוספים(בנוסף ל-14 שכבר עברו). כי אילו מסכים חדשים עם פאנל חדש שמייוצרים באירלנד יש למישהו מושג האם הם דוברי אמת? הזמנתי מ pccenter.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למסך שישמש לעבודה עם תוכנות שרטוט ולא יעייף את העיניים לאחר עבודה ממושכת. מסך בגודל רגיל ולא רחב. אין חשיבות למשחקים וסרטים. איזה גודל הייתם ממליצים 19 או 20 אינץ? ניתן להגדיל מעט את התקציב(1500 ש"ח) אם יש הצעות טובות. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת על המוצר הזה Toshiba 32WL58 איך הוא בהכל כי אני יכול להביא אותו ב4300 כולל התקנה על הקיר מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני חרשתי את הפורום הזה כבר לאורך ולרוחב וכל ההמלצות הולכת ל"דל" 20". הבעיה שלי איתו היא, שהוא יקר והוא 20". בשביל לשחק ברזולוציה שלו במשחקים החדשים והטובים אני אצטרך מערכת מאוד חזקה ושידרוג לעיתים תכופות יותר מאשר אני אצטרך עם מסך 19", ולכן החלטתי ללכת על מסך 19". ראיתי שהמחירים של LG מאוד אטרקטיבים ובגלל שאני רוצה מסך רחב (משחקים וגם כשאני יושב על המחשב יותר נוח עם איי סי קיו ומסג'ר ) חשבתי על המסך שלהם LG L194WT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 בגלל המדריך הנהדר שיצא בפורום, הבנתי של כדי לי ללכת על פאנל TN. פסלתי את המסך ואת LG, כיוון שכל המסכים שלה בעלי פאנל TN. המשכתי לחברה יודע אחרת "סמסונג" שמציע את המסכים: htt…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-