עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by The-StiG,

אמ בשבוע שעבר השתמשתי במצלמה , ופתאום היא נתנה לי שגיאת zoom eror וסירבה להידלק מחדש. לא יחסית לה הרבה חשיבות ותתכננתי לקחת אותה למעבדת השירות לתיקון . כשניסתי לראות אם היא עובדת שוב היא עבדה כרגיל וצילמה . היום שוב השתמשתי בה ושוב פעם לאחר כמה דקות של שימוש היא הציגה את אותה שגיאה ולמשך כשעה לא נדלקה . לבסוף ניסתי עוד פעם והיא עבדה . לאחר חצי שעה שוב אותה הודעה של EROR ונכבתה. ככה זה חוזר עד עכשיו היא עובדת פעם כן פעם לא . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התקלה ? אם ניתן לפתור לבד א שחייב לשלוח למעבדה של היבואן לבדיקה? שאלה נוספת היא אם המצלמה תעבוד כאשר אני היה במעבדה , איך אוכל להסביר להם את התקלה כדי שלא ידחו אותי בטענה שהיא עובדת . תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום לכל מי שיש ברשותו מצלמה HX5V של סוני, קיים עידכון firmware חדש. ניתן להוריד את העידכון בלינק הבא: http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?upd_id=6101&mdl=DSCHX5V חשוב לבדוק קודם אם המצלמה צריכה את העידכון.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by dima_ga,

שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. שלום, אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית. המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים, חברים, אירועים ושימושים אחרים סטנדרטיים. אני לא מקצוענית ולא נמצאת בתחום הצילום. הייתי היום בעיר והתייעצתי עם כמה מוכרים, וכרגע אני נוטה לקנות משהו של Canon. המוכרים אומנם אמרו לי ש-Canon יקרים בלי סיבה, אבל לחברה שלי יש מצלמה של Canon והיא ממליצה. מילאתי את השאלון למטה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים מומלצים. האם התקציב שלי בסדר? אוכל להוסיף עוד 100-300 שקלים אם זה שווה. תודה רבה שולמית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, אבל לפעמים גם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. ברשותי מצלמת וידיאו גידיטלית של סוני DV לא זוכר הדגם המדוייק וזה לא כ"כ רלוונטי... כאשר אני מחבר אותה למחשב הנייד שלי בחיבור ה- FW הוא פשוט לא מזהה את ההתקן, וזאת גם כאשר אני משתמש בתוכנת לכידת הוידיאו של SONY או של ה- WINDOWS. יכול אולי להיות שזה בגלל שבנייד שלי אולי אין חיבור FW עם כבל שמגיע מספק כח כמו שיש בכרטיסי FW של שולחניים? או שזה לא קשור ?? ומה עושים ??? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by zoman,

כמה סחלבים שצילמתי :

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. וואו, אם יש משהו שאני שונא לעשות זה לחפור על מצלמות. כי אין סוף לדגמים, לחברות, להבדלים בפרטים הקטנים לאתרים, לדירוגים. ניסיתי לחפש באתרים שמדרגים, ניסיתי לחפש בפורמים, תאמת עקב קריאה של מספר פוסטים בפורום הזה התמונה מתחילה להתבהר. אבל בכול זאת החלטתי לפתוח פוסט מלאתי את הטופס שיעזור לכם לקבל תמונה יותר מדוייקת. נקודה שלא הבנתי...ראיתי המון המלצות על מצלמה של פנסוניק ה TZ7 מלפני לא הרבה זמן. יצא לי לחפש קצת על המצלמה הזאת, באמת ביקורות טובות אבל המצלמה הזאת יצאה בApril 2009..קצת ישנה..לא!? האם זה משנה משהו? נ.ב אני לא חם על הפנסוניק סתם איזכרתי אותה. • מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-1600+/- • אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באו…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by davidreznic,

http://www.nasaimages.org/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אבקשכם להמליץ לי על מצלמת וידאו איכותית. התקציב למצלמה הוא עד 2300 שח יש לי אפשרות להזמין מ PAYPAL ויש לי אפשרות להזמין מחבר שמגיע מארצות הברית. מה שחשוב לי זה אחריות בארץ. איכות צילום. הבנתי שיש יתרון לDVD כי אפשר לקפוץ לכל חלק בסרט(מה שאי אפשר בקלטות). והבנתי ש HDD הוא כבד. ראיתי שיש גם מצלמות שמקליטות על כרטיסי זיכרון (קל ונוח לא?) ומה בעניין החיישנים? אני יודע ש 3CCD תצלם תמיד יותר טוב מ1CCD אבל האם זה שווה את המחיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. שלום מבקש המלצה למצלמה, בעיקר לצילום בטיולים/חברים/משפחה, חשוב מאוד אורך סוללה ארוך + סוללה נטענת עם מטען של המצלמה, לא סוללות AA חד פעמיות או משהו כזה. עדיפות לקומפקטית/אחת שגם ניתן לצלם איתה וידאו. מבקש המלצה למצלמה הכי איכותית וכדאית שניתן למצוא, בתקציב של עד כ- 1500 ש"ח תודה רבה

11. Started by ofir_bl,

אם איזה מצלמה מבין השניים אפשר להגיע לאיכות צילום גבוהה יותר? אני מודע לזה שהם שונות, וזה תלוי בהמון דברים, השאלה היא מבחינת פוטנציאל צילום? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. שלום רב: בתקופה האחרונה קרו לי לפחות 3-4 מקרים שכרטיס ה-SD של המצלמה שלי (Canon SX150IS) התאפס לאחר העברת תמונות וסירטונים ממנו למחשב שלי. הדרך שבה אני מעביר את הקבצים שלי למחשב היא כזאת: 1. מכניס את כרטיס ה-SD של המצלמה לקורא כרטיסים חיצוני. 2. מחבר את קורא הכרטיסים למחשב עם הכרטיס בתוכו. 3. מבצע Cut n' Paste לקובצי התמונות והסירטונים כדי להעביר אותם מהמצלמה למחשב (אינני צריך אותם במצלמה לאחר ההעברה למחשב, וזוהי הדרך היחידה שלי לשמור על תאריכי היצירה והשינוי שלהם). 4. מוציא את קורא הכרטיסים מהמחשב ע"י לחיצה על אייקון הוצאת ההתקן שבאיזור ההודעות. לאחר מכן, קרו לי 3-4 מקרים לאחרונה שהפעלתי את המצלמה והיא רשמה Memory Card Error (כלומר שהכר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני חייב את העזרה שלכם בבקשה רק התחום הזה שאני אוהב אותו ממש זה לעשות קליפים זה החלום שלי אז החלטתי סופית לעזוב הכל ואני רוצה להגשים אותו אז ככה אני מתחיל מכלום. אני צריך מצלמה שתוכל לצלם סרט/קליפים שאני מתכנן לעשות אני לא יודע מה כדאי דיגיטלית או וידאו ומה אתם ממליצים? ואני צריך שיהיה מיקצועי. בקשר לתקציב אני מוכן לשלם עד 2000 שקל צריך שיהיה איכותי . אם אין ברירה אפשר לעלות ל3000 4000 תלוי אם תוכלו גם לפרט לי אני אודה לכם ואם תוכלו תביאו לינקים בבקשה. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by OverclockedMyToaster,

אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בכ1600 שח. היא מיועדת לצילום חופשות משפחתיות (מדובר על טיולים בחו"ל, שעלולים לקחת יום שלם, ולכן אעדיף מצלמת וידאו עם "הרבה מרץ"), לכן צריכה להיות עמידה ונוחה (דווקא לא מבחינת גודל). האם ניתן לקנות בסכום הזה מצלמת וידאו של תקליטורים ולא קלטות? תודה מראש. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתאורה טובה, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לצילום בתאורה חלשה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אם יהיה כזה מצב - אני מעדיף להיות מסוגל לצלם האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות ב…

15. שלום! אני צריך המלצה מהמקצוענים פה למצלמה לאחי הקטן לקראת יום הולדת 12. הוא מבין במערכות ממוחשבות אבל אני מעדיף בשבילו משהו די פשוט לתפעול. חשבתי על Canon PowerShot A1100 IS אבל אם יש משהו טוב יותר אז אני אבחר בו. עריכה: הזמנתי את Canon PowerShot A1100 IS פשוט לא ענו לי קודם וזה די דחוף אבל אפשר להביע חוות דעת : הנה השאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 820 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי התאורה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן לפעמים •האם יש לך נכונות לצלם…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Hey guys, I want to buy a new digital video camera and the budget is 800 to 1000 dollars I want it to have a big display and a good resolution Its uses will be for normal and non professional filming. thanks :xyxthumbs: BTW: Have you heard about the DCR-SR62 of Sony?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by adam_godin,

היום חיברתי עדשה לפנטקס K20D מדובר ב 35-70 מ1987(כן 21 שנה!!!) עם יכולות מקרו מפוקפקות קיבלתי אותה מחבר שקנה מצלמה ב 1990 ולא נגע בה מאז (פנטקס P30 ) הנה מעט תמונות....ה2 קרופ 100% [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by D-M-X,

למישהו יש הצעות מעניינות לצילום תמונות שקשורות בפיזיקה (מכניקה)?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  21. שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by KoM,

ברוח הימים... (צולם עם W800)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by dsane,

כמה תמונות שצילמתי על הדרך, מקווה שתאהבו. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.