עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by tamigi,

שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by arad gonen,

שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמה לתיעוד הטיול. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$. כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה הזאת טובה וכדאית לקנייה? (מכל הבחינות ,מחיר וכו'...) מחכה לתשובה ברק גונן.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by yair_b,

האם כדאי לקנות פלאש ועדשה לאולימפוס e-510 אני רוצה לקבל שיפור משמעותי במהירות הפוקוס של המצלמה בתאורה נמוכה. מה עדיף לקנות פלאש fl-50 או עדשת 14-54 2.8-3.5 דור ראשון. שאלה נוספת משהוא מכיר את שני המוצרים אני מפחד שהפלש גדול מידי על המצלמה. ואך העדשה הזאת מבחינה אופטית .והאם יכולת המקרו שלה מספיק טובות. והאם אני יקבל שיפור בפוקוס רק אם אני יחליף את העדשה. יש לי שני עדשות קיט.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by kobian,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה מהפלאש שלי מאסטר בצילום אלחוטי( שהפלאש לא מחובר לגוף). כרגע אני מצליח לעשות רק בתור סלייב שהפלאש המקורי של הגוף הוא המסטר. הפלאש הוא פנטקס 540 והגוף הוא פנטקס K 20

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  5. שלום לכולם, לאחר שהתקלקלה לי הקאנון A610 אני מחפש כעת לקנות מצלמה חדשה דומה מאוד לזו שהיתה לי. בסך הכל הכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת מסך מסתובב (vari-angle זה נקרא, אם אני לא טועה) ושתהיה מבית טוב. השימוש הוא כללי מאוד ומיועד לצלם חובבני. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא כ - 150$ עם זליגה קטנה אם צריך. אני אוכל לקנות גם בארה"ב. זהו.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לייעץ לי בקניה ! תודה רבה לכולם !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by itaysp,

שלום, לפני כמה זמן צילמתי את התמונה הזו עם ה D70 של דוד שלי אצל סבא שלי. הציפור היא תור.. לא יודע איזה בדיוק אני לא מבין בזה בדיוק כמו סבא שלי.. הוא רצה שאני אצלם לו כמה דברים והצלחתי לתפוס את התור בשלבי המראה.. לא הצלחתי למצוא שם יותר טוב לתמונה קצת ערכתי בפוטושופ.. אני מקווה שלא הרסתי....

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. שלום. עד לפני שבועיים המצלמה עבדה מצוין, אבל יום בהיר אחד אני מדליק אותה ואחרי שלב Access ארוך מאוד, כתוב " C:13:01 FORMAT ERROR". הבעיה קשורה לכרטיס זיכרון כי האייקון שלו מהבהב, ובנוסף המצלמה והמחשב יחדיו לא מזהים אותו (אם אני מחבר את המצלמה למחשב לא קורה כלום). המצלמה עצמה בסדר אני מניח, אם אני מוצא את הכרטיס היא עולה רגיל (חוץ מהעובדה שאי אפשר לצלם או לעשות משהו בלי כ''ז). הכרטיס הוא מסוג Memory Stick PRO Duo MagicGate 256MB של SanDisk. שוב, עבד מצויין עד לפני שבועיים. חיפשתי באינרטנטא כל מיני דרכים לסדר דרך המחשב אבל שום דבר לא פעל (די הגיוני בהתחשב בעובדה שהמחשב לא מזהה את המצלמה...). האם הכרטיס נדפק וצריך להחליפו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by hakoki,

אני מתכנן טיול של בערך שנה למספר יעדים בעולם, רוצה מצלמה שתתפוס את החוויות האלה בצורה הטובה ביותר כרגע יש לי את ה קאנון a1000is ברמה הכללית אחריי טיול לתאילנד אני דיי מרוצה ממנה אבל בתמונות חשוכות יש לה אפס יכולת ההגדרות האוטומטיות שלה איומות ולהגדיר אותה ידנית זה סיוט אז פספסתי המון רגעים עם תמונות לא מוצלחות מה שחשוב זה שהמצלמה תהיה קומפקטית ונוחה לנסיעה בתיק קטן וכאלה לא כבדה מדיי ולא עדינה מדיי כרטיסי זיכרון כבר יש בשפע אני חושב על בסביבות ה 1500 שקל? אם אפשר להוציא משהו ברמות שאני מבקש יותר בזול זה יהיה טוב וידאו לא חשוב כמעט בכלל.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  9. מעוניין לקבל המלצה על מצלמת דיגיטלית עד 1000 ש"ח אך ורק של Canon ו 8 מגה פיקסל ומעלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by DL,

שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  11. אהלן, אין לי יותר מדי מושג בצילום אבל אני מעוניין להתנסות במצלמת MILC טובה במסגרת תקציב צנועה של 500$-600$. אני מעונין במלצמה עם דגש עם על גוף קמפקטי, לא אוהב את דמויות הDSLR. רצוי עם VF אבל גם מסך טוב. סביבת הצילום תהיה יותר outdoor אבל אין לי דרישות מסויימות מהעדשה, עדיף שתהיה ורסטילית עם focal range נורמלי. צילום וידאו פחות חשוב מסטילסז. הNEX-6 של סוני הכי עונה כרגע לדרישות שלי אבל עדיין קצת יותר ממה שהייתי רוצה להוציא. עוד דגמים (דגש #1 על גוף קוממפטי) שכדאי לבדוק?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. ערררב טוב, לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ... לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות …

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית של Canon FS100 עם כרטיס פלאש של 4GB. רציתי לדעת כמה זמן לערכתכם אפשר לצלם על 4GB ? אני יודע שהיום הכרטיסים האלו זולים מאוד ואפשר להשיג נפחים גדולים יותר.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by idoza,

שלום לכולם יש לי מצלמת סוני מדגם DSC W50 לאחרונה קניתי כרטיס זכרון MAGICGATE 2GB ויש לי בעיה מלא תמונות שמאוחסנות על הכרטיס נראות טוב על המסך הקטן של המצלמה וכשאני מעלה אותן למחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) הם נראות עם הפרעות דיגיטליות,החלפות צבעים וכל מיני דברים מעצבנים שפשוט הורסים את התמונה לגמרי יש לציין שיש לי כרטיס נוספ שאיתו אין שום בעיה(כנראה הבעיה בכרטיס תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אני רוצה לקנות פילטר כזה למצלמה שלי NIKON D40. הפילטר יצטרך להתברג על עדשת הקיט 18-55. אני מעוניין להשקיע בו עד 300 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תקציב 1000-2000 מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=715572 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691817 שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ביתית לצילום טיולים/בילוים/חברים/משפחה וכו'... אין לי ידע מקצועי בצילום ואני מחפש משהו שיתן תמונות באיכות טובה גם ביום ובלילה ובנוסף יתן איכות וידאו סבירה עד טובה(יהיה שימוש של וידאו במצלמה גם כן) למצלמה קומפקטית ראיתי את שתי הדגמים הנ"ל שהרשימו אותי אבל כמו שהבנתם אני בטוח שאתם מבינים בזה קצת יותר ממני אז אשמח לשמוע מה אתם ממליצים מבין השתים ואם יש לכם המלצות נוספות בנושא אשמחל לשמוע לגבי המחיר אני יכול לקנות את שתיהם באותו מחיר בדיוק ככה שאין לזה משמעות

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  19. כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. חשוב לי גם שיהיה בה DVI/VO >>>> טובע בשלל הדגמים והאפשרויות : : THX

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by aeroslash,

במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי מצלמת אינטרנט MUSTEK 300A שעבדה כשנתיים מעולה ולפני כמה ימים שאני מפעיל אותה יש לי מסך שחור....או צילום שהוא ממש כהה ואי אפשר להבין כלום מהתמונה...ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את הבעיה? בתודה, אסף.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Alduin,

אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by barbone,

אופי הצילום: קצת את הילדים,שיצלם טוב גם INDOOR ובתנאי חשיכה זה חשוב לי מאוד כי הניקון האחרונה שלי ממש לא היתה מוצלחת בתנאי תאורה נמוכים. אני מעדיף קנון אבל פתוח להמלצות (נ.ב רק לא אולימפוס).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.