צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בכותרת,תודה. http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s1000fd/pdf/index/finepix_s1000fd_catalogue_01.pdf
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ברצוני לשתף את גולשי הפורום במידע על בלוג בו מתוארות שיטות לתיקון עצמי , לא על ידי טכנאי מצלמות, של עדשה תקועה במצלמות דיגיטליות קומפקטיות זולות. נעזרתי בבלוג זה בהצלחה אתמול ובכך חסכתי לעצמי הוצאה יקרה של קניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית חדשה. כתובת הבלוג היא http://camerarepair.blogspot.com/ יתכן שיש בבלוג זה הנחיות לתיקונים עצמיים אחרים, לא בדקתי כי לא היה לי צורך. אני השתמשתי בתיקון מספר #7 בהנחיות הראשיות. ======= הערה: ======= היתקעות של עדשה במצלמות דיגיטליות קומפקטיות היא תקלה מאוד נפוצה, אני מנחש שלפחות 20 אחוז מהתקלות הן מהסוג הזה. תקלה זו ידועה גם בשם שגיאה E18 במצלמות קנון הקומפקטיות. מדובר בעדשה המסרבת להישלף, או מסרבת להתכנס למצב המנוחה שלה, או מתקשה בפיקוס …
-
- 0 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
במצלמת finepix f-420 התחילו להופיע על המסך קוים לרוחב המסך שיורדים מידי פעם מלמעלה למטה מה גורם לכך? מה ניתן לעשות לתיקון?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
דגש על מעבד מהדור האחרון , יצוב תמונה , עם סוללה נטענת , עדשה רחבה וקומפקטית .
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית CANON ixus 80, וכן המלצה על מצלמות אחרות עדיפות עליה (אם יש) באותו סדר גודל של מחיר (900 ש"ח~)
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המצלמה הנ"ל (שוקלת 113 גרם ובעובי 15 מ"מ). לפני שאני קונה, רציתי לדעת האם מישהו מכיר מצלמה באותה רמה פחות או יותר, אך בעלת נתונים פיזיים (משקל ו/או גודל) טובים יותר? מחיפוש שעשיתי באתר http://www.dpreview.com עולה כי יש 3 מצלמות ששוקלות פחות מזאת אך לא מציעות מפרט באותה רמה (מסך LCD גדול, איכות צילום טובה יחסית). אם מישהו מכיר מצלמה דקה יותר או שוקלת פחות אשמח לדעת. תודה רבה, יובל
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מומלצת ? בטווח של עד 1,000$, כמובן רצוי שלא לנצל את כל התקציב, לדעתי עדיפות משמעותית לרכישה בחו"ל + רכישת ביטוח MACK, מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים משמעותית. לכן אשמח אם תציינו אם המחיר של המסרטה המומלצת שלהם היא בחו"ל או בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המסך בה לא פועל כמה בערך יעלה לתקן אותו אתם חושבים? והאם אפשר לצלם תמונות סטילס איתה?אם כן אז זה רק עם הממורי סטיק נכון? ובכדיי להעביר את הוידיאו למחשב גם חובה ממורי סטיק נכון? ועל איזה memory stick אתם ממליצים לי? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחפש מצלמה עם זום 10 ומעלה עד 1000 שקל .. חשבתי על הפוג'י S1000fd היא עולה 850 ש"ח .. יש לכם אולי אלטרנטיבות יותר טובות ?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה תקציב ממש נמוך למצלמה, אבל בשבילי בתור חובבן זה בינתיים מספיק. או שאם יש לכם משהו אחר סביר להציע בתקציב הזה אז בכיף.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתאפשר לי לצלם וידאו בצורה איכותית... אפשרות של צילום תמונות זה רצוי מאוד גם, והמצלמה צריכה להיות זולה יותר מ1000 ש"ח (לא משהו רציני ומקצועי) אני רוצה שהמצלמה תתמוך בבטריות ולא סוללת ליתיום, ושיהיה קל מאוד לתפעל אותה ולהדליק אותה במהירות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה חדשה לבת דודה שלי, היא צריכה שהיא תיהיה מעל 5-6 MP ,קומפקטית, קלה לתפעול, עם סוללה נטענת (לא סוללות אצבע) ובעלת מהירות תגובה טובה, היא גם אמרה שהיא מעדיפה של קנון אבל אני לא יודע כמה זה רלוונתי לרצונות שלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג/שמועה אם אמורה לצאתPanasonic DVX100C לשוק מתישהוא?...
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בבחירת מצלמה חדשה. יש 4 דגמים שמצאתי ונראים לי אחרי קריאה פה בפורום וקצת גיגול ברשת Panasonic Lumix DMC-FZ18 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1954&p=20 Panasonic Lumix DMC-FZ28 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2631&p=20 Nikon COOLPIX P80 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2533&p=14 Canon PowerShot SX100 IS http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1936&p האחרונה של קנון , במחיר של 1100 ש"ח בערך .. אני מאמין ששאר האחרות קצת יותר טובות ממנה.. ? לגבי ניקון אני יודע שהם טובים במצלמות לגבי פנסוניק , אף פעם לא שמעתי המלצות על פנסוניק , תמיד זה היה קנון או ניקון או פוג'י .. אני צריך את העזרה שלכ…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לטיול בחול של אחותי.. (בטיול שלי תהיה רק SLR כמו שצריך) צריכה להיות קטנה ונוחה.. בלי יותר מדי התעסקות - P&S טובה לטיולים. התקציב הוא עד 800 שח בערך - היא צריכה לסגור כמה כסף יש לה הבאתי כמה אופציות.. מי מהם עדיף לטיול? או שיש דגם אחר יותר טוב? FinePix F40 הבנתי שהיא מומלצת מאוד בכללי עם איכות צילום טובה.. FinePix F31 כמו הקודמת רק שאומרים שהיא איכותית יותר, תמורת פחות מגה-פיקסלים.. Fuji finepix-a920 בעלת אותו חיישן כמו השתיים הקודמות.. רק עם זום X4 Ricoh R3 הבנתי שיש לה אחלה טווחים ועדשה Canon IXUS 80 אחותי פשוט ממש מתלהבת ממנה..וכן אני יודע שזה מעל התקציב תודה לכל העוזרים.. זה קצת דחוף
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה מקצועית עד 500 דולר (אני קונה בארה"ב). אני מצלם דיי הרבה ברמה טובה אבל עם המצלמות שהיו לי לא היה לי אפשרויות לצילומים טובים בגלל איכות גרועה. אני מוכן להשקיע עד 500 דולר שיכלול מצלמה + עדשה עם צריך ובלי ציוד נלווה (כרטיסי זכרון, נרתיקים...). בשביל מחירים תשתמשו בחנויות גדולות כמו: cuircit city, best buy, target, wallmart אמזון וכדומה. או אפשר בישראל עד 1700 שח חשבתי על ה CANON S5 IS אבל הוא קצת מיושן לפי מה ששמעתי. הייתי מת לNIKON D60 אבל נראה לי שהוא קצת יקר. לגבי נתונים אני צריך: לפחות 8MP עדיפות לSD ואם כן עדיף שיהיה מתאים לSDHC זום לפחות 10X צילומי לילה טובים, מאקרו טוב ופלאש שאפשר לשלוט עליו בקולת.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, כמו שכבר יכולתם להבין מהכותרת, אני מחפש מצלמה להורים שלי. המצלמה תשמש בעיקר לצילומי משפחה, אירועים וכד' .. לא לצילומים מקצועיים. התקציב - 700 ש"ח. אני יודע שזהו תקציב יחסית נמוך, אבל לא אני רוכש את המצלמה, אז קצת קשה להתפרע. חשבתי על מס' דגמים עיקריים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת המצלמה המתאימה במסגרת התקציב. Fuji FinePix S5700 - דמוי SLR, האם נחשבת כבר כישנה מדיי ולא כדאית לרכישה ? Fuji FinePix F40 Canon PowerShot A590IS במידה וקיימות מצלמות מומלצות נוספות אשר לא הוזכרו כאן, במסגרת התקציב כמובן, אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה מראש, שבת שלום, סופשבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-