עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by zoman,

ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. שלום, אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית. המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים, חברים, אירועים ושימושים אחרים סטנדרטיים. אני לא מקצוענית ולא נמצאת בתחום הצילום. הייתי היום בעיר והתייעצתי עם כמה מוכרים, וכרגע אני נוטה לקנות משהו של Canon. המוכרים אומנם אמרו לי ש-Canon יקרים בלי סיבה, אבל לחברה שלי יש מצלמה של Canon והיא ממליצה. מילאתי את השאלון למטה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים מומלצים. האם התקציב שלי בסדר? אוכל להוסיף עוד 100-300 שקלים אם זה שווה. תודה רבה שולמית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, אבל לפעמים גם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by itaim,

יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Chevy,

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by PyroGhost,

אז כמו שאתם רואים בתקופה האחרונה אני מנסה כל הזמן דברים חדשים, הנה עוד אחד מהנסיונות שלי, חשיפות ארוכות בספורטק הרצליה : תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  6. ברשותי מצלמת וידיאו גידיטלית של סוני DV לא זוכר הדגם המדוייק וזה לא כ"כ רלוונטי... כאשר אני מחבר אותה למחשב הנייד שלי בחיבור ה- FW הוא פשוט לא מזהה את ההתקן, וזאת גם כאשר אני משתמש בתוכנת לכידת הוידיאו של SONY או של ה- WINDOWS. יכול אולי להיות שזה בגלל שבנייד שלי אולי אין חיבור FW עם כבל שמגיע מספק כח כמו שיש בכרטיסי FW של שולחניים? או שזה לא קשור ?? ומה עושים ??? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by linkinuser,

שלום לכולם, שמי ניר ואני מעוניין ברכישת מצלמת DSLR אמיתית פעם ראשונה בחיי , ולהפסיק עם מצלמות הפוקט הגרועות שהתשמשתי בהן עד היום. ברשותי תקציב שלא יעלה כנראה על 700-800 ש"ח , מכיוון שאני מתוכנן לצאת לטיול באירופה בן חודש ולאחריו נאפל... מכיוון שאני מתוכנן לצאת לטיול הזה ב-15.8 רציתי להצטייד במצלמה שתפיק איכות צילום טובה בלי ידע בצילום כלל, בזמן הקרוב למטרת אימונים. אני מחפש המלצות למצלמות טובות שיעמדו במסגרת התקציב והדרישות ולא אכפת לי גם יד2. רציתי להתייעץ בנוסף אם עדיף לי לדוגמא להסגר על דגם בארץ ולרכוש אותו בדיוטי פרי או אפילו באירופה כבר?? או שכדי לקנות בארץ מטעמי אחריות ובדיקה מקיפה של הציוד טרם הטיול?? תודה רבה מראש לעוזרים ויום מצוין. נ.ב יש שני דגמים שתפסו את עיני…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אז נלך לפי השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ ואם ממש כדאי אז אפשר לחרוג עד ל300$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא יהיה שימוש בחצובה. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? היו ברשותי 2 מצלמות, כאשר במצלמה הנוכחית מאוד חסר לי המסך הנשלף שהיה לי במצלמה הראשונה (שנשברה..). * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מ…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by zoman,

כמה סחלבים שצילמתי :

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של כ-1000 שקלים (מצלמה בלבד). מבחינת גודל, רצוי שהיא לא תעבור את סדרת A של קאנון (וגם מצלמות מהסדרה הזאת הן בגדר מוצא אחרון), ואם קיימת מצלמה כזאת עם שליטה ידנית מלאה, מה טוב. אין חשיבות למגה פיקסלים (6, 8 או 10, אין הבדל אמיתי לצרכים ביתיים), זום זה בונוס נחמד אבל מעבר ל-150-160 מ"מ זה רק בונוס ומייצב תמונה זו תוספת רצויה. הדבר האחרון - יש עדיפות למצלמות של אולימפוס (אבל לא חייב), וכמו כן עדיפות לחנויות באזור חיפה והקריות. אחד הדברים הכי מרגיזים שיש זה זמן טעינת הפלאש אחרי צילום במצלמות האלה, לכן אני מעדיף מצלמות עם מינימום לאג בין תמונה לתמונה. אחרי קצת שיטוט בזאפ מצאתי את הפאנאסוניק LZ8 (איך היא מבחינת גודל?):http://zap.co.il/model.…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  11. וואו, אם יש משהו שאני שונא לעשות זה לחפור על מצלמות. כי אין סוף לדגמים, לחברות, להבדלים בפרטים הקטנים לאתרים, לדירוגים. ניסיתי לחפש באתרים שמדרגים, ניסיתי לחפש בפורמים, תאמת עקב קריאה של מספר פוסטים בפורום הזה התמונה מתחילה להתבהר. אבל בכול זאת החלטתי לפתוח פוסט מלאתי את הטופס שיעזור לכם לקבל תמונה יותר מדוייקת. נקודה שלא הבנתי...ראיתי המון המלצות על מצלמה של פנסוניק ה TZ7 מלפני לא הרבה זמן. יצא לי לחפש קצת על המצלמה הזאת, באמת ביקורות טובות אבל המצלמה הזאת יצאה בApril 2009..קצת ישנה..לא!? האם זה משנה משהו? נ.ב אני לא חם על הפנסוניק סתם איזכרתי אותה. • מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-1600+/- • אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באו…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by koala,

שלום לכולם, גם אני מחפשת מצלמת DSLR קראתי שרשורים של אחרים שמחפשים מצלמה ורק התבלבתי מכל ההיצע האפשרי. ביינתים חשבתי על Canon D450 + עדשת קיט. אשמח לשמוע את דעתכם והצעות נוספות (על מצלמה וגם (ובעיקר) על עדשות ... בקיצור .... מחפשת מצלמה לצילום חובבני שאפשר יהיה ללמוד איתה. יש נכונות לרכוש ציוד נוסף בעתיד (פלאש, עדשות, חצובה ...) אבל ביינתים זה לא בתקציב כך שהמצלמה + עדשה ראשונית תצטרך להספיק תודה מראש לכל העונים * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? ~4000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום …

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by דניאל י.,

היום הגיע אלי הפלאש שקניתי -SONY F42AM, אין לי יותר מדי ידע בצילום עם פלאש חיצוני, אז רציתי לשאול: בחוברת ראיתי שיש אפשרות לצלם עם הפלאש בצורה אלחוטית, הם כותבים שצריך לכוון את המצלמה למצב אלחוטי, ולא מצאתי אפשרות כזאת בתפריטים. אני עם SONY A350, מישהו יודע? אגב, יכול להיות שצריך מתאם כלשהו? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי חברה. אני יודע שיש כאן כמה אנשים מתמצאים בתחום, לכן אני פונה לכאן ליעוץ. עברתי עד אכשיו בכמה חנויות, וקיבלתי המלצות חמות על הפוג'י S5600, האם היא טובה כפי שמשבחים אותה, והאם במחיר של 1000 ש"ח היא שווה את הקניה. כמו כן מצאתי את המצלמה הזאת: http://camera.co.il/Sale.asp?pid=1152. מה דעתכם? כאמור המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, חברים, טיולים, וכו.. השמח לשמוע על עוד אופציות. תודה.

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  15. בעיקרון הוא חשב על ה-CANON A640 שנראה לי אחלה בשבילו אבל אמרתי נשאל את המומחים פה קודם. אגב הוא מצלם בעיקר בטיולים בבית וכד'.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. Started by 00Amir,

מהספארי ברמת גן [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית Fuji FinePix A210 מה אתם אומרים על המצלמה הזאת????? שווה את הכסף???? עריכה: מה זה ISO ואיך זה משפיע בצילומים????כמה מומלץ שיהיה במצלמה ISO????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רציתי לקנות בקרוב מצלמה חדשה ובינתיים אני מסתכלת בחנויות צילום. קיבלתי את הרושם שרק מצלמות "שחורות" [שכולה בצבע שחור] הן מצלמות מקצועיות. בנוסף זה נראה לי כי ככל שהמצלמה גדולה יותר=מקצועית יותר. האם הדברים הללו נכונים? תודה מראש (:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by M86,

אני מחפש מקום (אתר) שבו אני יוכל להדפיס תמונות באיכות טובה (40+- אגורות לתמונה). ושבנוסף אני אוכל לשלוח בפעם אחת כמות גדולה מאוד של תמונות (לפחות 1000). יש כמה אתרים באינטרנט אבל אני לא רוצה להמר על התוצאה של ההדפסה... אז לכן אני מחפש המלצות... התמונות הן ביחס 4:3 לכן עדיף מקום שמסתכלים על התמונה לפני הקרופ שלא יחתכו לי שם ראשים... לא בררן יותר מידי בנושא הזה. מקווה שזה המקום הנכון לשאלה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by davidreznic,

http://www.nasaimages.org/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by KRS1,

הייתי מעוניין לקבל המלצות למצלמה בסדר גודל של עד 800 ש"ח. קומפקטית, קלה לתפעול ואיכותית (עד כמה שניתן בסדר גודל כזה).

22. שלום, אבקשכם להמליץ לי על מצלמת וידאו איכותית. התקציב למצלמה הוא עד 2300 שח יש לי אפשרות להזמין מ PAYPAL ויש לי אפשרות להזמין מחבר שמגיע מארצות הברית. מה שחשוב לי זה אחריות בארץ. איכות צילום. הבנתי שיש יתרון לDVD כי אפשר לקפוץ לכל חלק בסרט(מה שאי אפשר בקלטות). והבנתי ש HDD הוא כבד. ראיתי שיש גם מצלמות שמקליטות על כרטיסי זיכרון (קל ונוח לא?) ומה בעניין החיישנים? אני יודע ש 3CCD תצלם תמיד יותר טוב מ1CCD אבל האם זה שווה את המחיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by D-M-X,

מישהו כיכול להציע איזה דגם כדאי לי לקנות אני רוצה OLYMPUS עם לפחות 3 מגה פיקסל פלאש מובנה זום אופטי לפחות X3 דיגיטלי לא משנה לי צילום סרטון וידאו עם קול

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by PyroGhost,

בזמני החופשי מצאתי מחזיק מפתחות ישן שלי והשתעשעתי איתו ועם הS9000, הרי לכם התוצאות : ( דני, הת'רד הקודם שלי כבר התייבש ונקבר בתחתית העמוד, לא ראיתי צורך להקפיץ אותו שוב... ) תגובות, הצעות ייעול, ביקורת, עריכות, מה שבא לכם, הכל יתקבל בברכה (:

25. טוב אז הבטחתי וזה הזמן לקיים, תמונות מהסט השני, מקצה השיפורים לשבוע שעבר. נתחיל עם נתונים טכניים : מצלמה - פוג'י S9000 רזולוציה - 9 מגה פיקסל ( Normal ) ביחס חיישן 4:3 ISO : כל התמונות צולמו על 200 ISO הקטנה - ההקטנה הראשונית מהרזולוציה שבה צולמו התמונות ל 1024X768 נעשתה ע"י FastStone ( ולא ע"י ה Image Resizer Power Toy כמו בפעם שעברה ) לאחר מכן הוספתי ( בעזרתו של חבר, כמות תמונות ענקית - לא הצלחתי להשלט על זה לבד ) את החתימה בפוטושופ וההקטנה המשנית בשביל הפורום ל600X800 נעשתה תוך כדי ההעלאה ל ImageShack. אני אעלה לפה את התמונות בסטים של 4 תמונות בדר"כ אבל בהתחלה אני אפתח בהשוואה של תמונות שניסיתי לבצע שוב, ז"א התמונה משבוע שעבר מול הביצוע / ביצועים החדשים שלה. תג…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.