עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש בכל הנושא של הצילום ואין לי ידע בכלל לכן אני זקוק נורא לעזר,. החלטתי לקנות מצלמה לשימוש מישפחתי וגם לטיולים. אני צריך המלצות למצלמה אכותית דמוי SLR,דיברתי אם אנשים ורקאתי קצת ורצי גם את דעתכם על כמה מצלמות : fuji s8000 fuji 9100\9600 canon s5 sony h9 אם תוכלו לתת את דעתכם ולהציע מצלמות אחרות טובות יותר עדיף עד 1500 שח . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by shimon16,

חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by dsane,

אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by ymndl,

קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה מצלמת הרשת הכי טובה כיום בשוק?ומה צריך לדעת(אילו נתונים-מפרט)לפני הקנייה? אשמח לתגובה בתודה מראש ZIK

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by lipa,

יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by shem86,

http://yourphotoarchive.com/laugh.htm מצחיק

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

ערב טוב, לאחרונה רכשתי מצלמת Olympus C-740 כדי שיהיה לי משהו לצלם איתו. עכשיו, אחרי שגילתי שכדאי לצלם תמונות באמת איכותיות צריך לדעת יותר מאשר ללחוץ על הכפתור צילום, אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזה מדריך, או אתר שמתעסק בטכניקות קצת יותר מתקדמות כמו מהירות צמצם, וחשיפה לאור. אני גם מאוד אשמח אם מדריך זה יהיה מאוד ספציפי למצלמה אותה רכשתי, ככה שאתמקצע עליה בצורה טובה. תודה רבה, Tall-Guy

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by tzahi04,

אנשים! הציעו לי לקנות מצלמה משומשת של SONY במחיר 1200 כאשר בארץ המחיר הכי זול שלה זה 1700 שקל. השאלה אם היא יותר טובה מCANON A510 (הצלחתי לשכנע את אבא שלי לשקול אותה גם) ? לSONY יש רק 5 ביקורות בZAP שזה מאוד קצת (אולי בגלל שהיא יקרה) אבל הביקורות מעולות. יש גם לשים לב שהרזולוציה של הקלטת וידיאו שלה זה 640 כפול 480 עם 30 תמונות בשנייה! (לCANON זה בסביבות -15-10 בשנייה בהגבלה של 30 שניות). היא גם באה עם מטען משלה ואופן תפקוד הצילום שלה נחשב מהיר ביותר. מצלמה דיגיטלית DSC P100 עם 5 מגה פיקסל http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2092,normal_sales השוואה מלאה בין שתי המצלמות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sid…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by rangerman,

המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II)‏ - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  13. אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by moshe_ben_kipod,

האם יש מצלמה טובה יותר או מומלצת מהפוג'י S5600 במסגרת התקציב שלה (הפוג'י עולה קצת יותר מ1000)? האם הקודאק, אולימפוס/כל האחרות במחיר דומה (עד 1400 בערך) טובות יותר או פחות? אני שואל כי קראתי המלצות בקטגוריה הזאת, במסגרת התקציב הזה על הפוג'י הנ"ל, שהיא הטובה ביותר, אז אפשר מעט ייעוץ לפני רכישה?

15. Started by שמואלל,

מה זה אומר בקשר למצלמה?שהבטירות חזקות חלשות? ומה המיספר הכי גבוהה בזה?ומה המיספר הכי נמוך?והאם גבוה זה טוב או ההפך?תודה רבה\\\ (רמת סוללה)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by benor,

אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by galav1,

אחיות שלי רצו מצלמה עד 750 שקל בערך ואני לא הייתי בבית כדי לבדוק לפני אז הם קנו את ה-e1 של canon עכשיו לתקציב כזה נמוך עד 800 שקל בערך יש מצלמות יותר טובות ממנה? ואיך היא בסך הכל?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by andrei21,

Canon PowerShot SX150 IS Canon PowerShot SX230 HS Panasonic Lumix DMC TZ20 / ZS10 אשמח לדעות וחיזוקים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ESAB1,

אני רוצה לקנות מצלמת ודיאו לסרט דוקמנטרי שאני רוצה לצלם והיתי רוצה המלצות של מצלמות שמתאימות אני מחפש מצלמה סבירה לסרט שיכול בעתיד להיות מוקרן אחרי עריכה זה אומר שהפורמט צריך להיות דיגטלי ומצלמה שאפשר לשלוט על רמת הסאונד בצילום. למצבים שיש סאונד רועש באזור הצילום אני יוכל להמניך כדי שלא יפגע בצילום בנוסף יכולת סבירה לצילום באזורים חשוכים ולילה ובמסיבות הדווח מחיר עד 3500 ש"ח תודה רבה לכל העוזר ואני ישמח לקבל לינקים מתאימים יותר לפורומים שעוסקים בצילום

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצים פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? האם יש תוכנת עריכה מסוימת שתומכת בקבצים מסוג זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by ערן ורד,

האם למישהו יש מושג/שמועה אם אמורה לצאתPanasonic DVX100C לשוק מתישהוא?...

23. Started by D-G-tal,

שלום אנשים! אני חדש פה בפורום. אני כרגע מעוניין במצלמה חדשה וחשבתי על ה Canon S1 IS... מה דעתכם? שמעתי עליה רק דברים טובים.. גם פה בפורום ראיתי קצת.. שאלתי היא יותר בקשר לחנויות.. מישהו יכול להמליץ על איזו חנות נורמלית (שירות סבבה, מחירים נוחים..)? מישהו שמע פעם על Camera4Less? שמעתי שהיא סבבה, רצתי חוות דעת שניה. אז אם מישהו יכול להגיד מה דעתו על החנות או לחילופין, להציע מקומות אחרים לקנייה (במיוחד של הS1) מוזמן להגיב פה. ומה בדבר camera.co.il? אותה מישהו מכיר? ובכלל- מה דעתכם על המצלמה? יש הצעות אחרות בתחום המחירים הזה (2500-2800~)? תודה לעוזרים! ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by carmel6,

אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  25. ברשותי מצלמת Canon PowerShot SX150IS, ויש איתה בעייה שכאשר אני מעביר תמונות וסירטונים שצילמתי למחשב (דרך כבל USB באמצעות סייר החלונות), תאריך היצירה והשינוי של הקבצים משתנה לזה של מערכת ההפעלה. הבעייה מפריעה לי בעיקר בסירטונים, בהם המצלמה לא מאחסנת את תאריך צילום בפרטי הקובץ, כמו בתמונות ואשר איננו משתנה בעת ההעברה למחשב, כך שאני מסתמך על תאריך יצירת הקובץ במקרה של סירטונים. מה הסיבה לבעייה? איך מתמודדים איתה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.