עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by amit_amit,

יש לי בבית שלוש מצלמות של סוני אחת פשוטה (P150) ו2 יותר מתקדמות (F-828 וF-717) ואינלי מושג מה לעשות איתם אני יודע צילום רגיל אבל את השאר אני לא יודע חוצמזה נראלי גם שיש שם קצת אפשרויות יחסית למצלמה בטווח המחירים הזה מישהו יכול לתת לי כמה טיפים למצלמה הזאת ספציפית וד"א יוצאות לי תמונות נורא אפורות ומלוכלכות ולא כ"כ נקיות עם הF-828

2. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000-1500 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אור וגם תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?אולי האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטל…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by amitur91,

קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.

4. היי! קניתי מצלמת וידאו JVC דגם GRD-350 האיכות לא משהו ,יש אפשרות לשפר? קיימות עיניים אדומות כיצד מבטלים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. בעיקרון הוא חשב על ה-CANON A640 שנראה לי אחלה בשבילו אבל אמרתי נשאל את המומחים פה קודם. אגב הוא מצלם בעיקר בטיולים בבית וכד'.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by benbun,

שלום לכולם הייתי שמח לקבל המלצה עד הסכום הנ"ל השימושים העיקריים זה צילום בתוך הבית מה שלא תמיד מאפשר תאורה אופטימלית התמונות בעיקר נשלחות במייל וחלקן מפותחות לתמונות רגילות מקווה שזה מספיק בכדי להמליץ על מצלמה אמינה וטובה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by gdigital,

מומחים בהפקות אלבומים דיגיטליים לארועים, דפוס דיגיטלי ומידע משתנה. מחוייבים לתוצאה הטובה ביותר תוך דגש לשימוש בפרופילי הצבע המתאימים לכל עבודה. http://www.gdigital.co.il http://www.gdigital.co.il/contact.asp

8. כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  9. תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by moris,

היי! קיימת ברשותי מצלמת וידאו מסוג JVC דגם GRD350 . אשמח לקבל מכם הגדרות למצלמה ע"מ לקבל צילום איכותי וברור. צילמתי כמה פעמים אך הצילום לא חד במיוחד. תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by em28,

בסדרת ה-IXUS המסך אינו שקוע בגוף מספיק. היות והמצלמה קטנה (מאד) והמסך גדול , טביעות אצבעות על המסך הן דבר שבשגרה . לשם כך צריך איזשהוא מגן למסך. אבל מה , מיליון סוגים :s05:!! איזה טוב ? איזה רע ? ממה להתרחק ? איזה משתלם ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by ^GunX^,

אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by nesber,

ראיתי שבאופיס דיפו ובאג לא מוכרים יותר L10 ו L11 אלא את הדגם L14. לא ראיתי לגביו שום ביקורות בזאפ. מישהו פה מכיר את הדגם ויכול להגיד האם מדובר במצלמה טובה יחסית למחיר, כמו שני הדגמים הישנים יותר? כמו כן, אני רוצה שתסבירו לי עד כמה זה "הכרחי" שיהיה מייצב תמונה במצלמה(שלפי מה שאני מבין אין בL14), לבנאדם שמצלם תמונות סטנדרטיות(בעיקר אנשים לא בתנועה). האם יש טעם להשקיע פי 2 יותר כסף ולקנות canon 720 שבה יש מייצב בעדשה, והמון ביקורות חיוביות בזאפ(אני באופן אישי מתחיל לחשוד שחלק מהביקורות על קאנון מזויפות.....)?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by ron1979,

טעיתי בפורום

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. אהלן. אני רוצה מצלמה שתהיה עליי כל הזמן. אני במקרה גם משדרג את הסלולרי שלי וחשבתי לקנות מכשיר עם מצלמה שנחשבת טובה אבל אני רואה שגם במכשירים האיכותיים ביותר זה פשוט לא זה. אני מחפש משהו קומפקטי שיהיה אפשר להסתובב איתו בכיס כל היום בלי שיציק, שתדע לעמוד בלחצים ואולי בקצת מכות קלילות שהיא עלולה לחטוף בכיס. מה אתם אומרים ? קראתי פה דברים טובים על R4 והיא גם במחיר נוח, מה אתם אומרים ? זה עדיין אקטואלי או שהיום יש דברים מוצלחים יותר ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by id3232,

שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by pini240,

אני מחפש תקופה ארוכה פלש למצלמה יש לי אפשרות לפלש פשוט חדש בכ 400 ש"ח אבל נאמר לי שעדיף פלש של ניקון יד שניה אבל אני לא מוצא במחיר טוב מבקשים על פלש ניקון SB80DX 700 ש"ח נראה לי יקר איפה ניתן למצא פלש במחיר טוב?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. דיגיטלית כמובן דרישות - קטנה קטנה קטנה קטנה, שיהיה אפשר לשים בכיס ולא להרגיש מינימום 4 מגה פיקסל המלצות שלכם ? עד 1000 ש"ח כאמור. תודה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  22. אשמח לעזרה והכוונה לגבי אפשרויות בניית גלריה פרטית (ואני לא מתכוון לפתיחת יוזר בפליקר ) אילו אפשרויות/סקריפטים ישנם לבניית גלריה קלה לשימוש /התקנה? משהו בסגנון simple viewer .. תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. שלום מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של עד 550$ (אפשר לחרוג עם יש משהו משתלם) אנחנו יכולים לקנות מאיביי אבל רק מאיביי או מחנות בארץ. אנחנו מחפשים מצלמה קלה ונוחה לשימוש אבל עם זאת בעלת איכות תמונה גבוה וזום אופטי איכותי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by jeyjey,

Canon A530 או Kodak C360 ?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by miaoo673,

היי, לפני כ5 שנים רכשתי מצלמת וידאו של פנסוניק מדגם NV-DS50EN. המצלמה הגיעה עם כרטיס זכרון SD בנפח 8 מגה, אותו אני מעוניין להחליף בימים אלה. עברתי על חוברת ההוראות ואתר היצרן בנסיון לאתר את הנפח המקסימלי הנתמך ע"י המצלמה - אך ללא הצלחה. גם חיפוש בגוגל לא החזיר תשובות רלוונטיות. אם למישהו יש את הדגם הנ"ל, או דגם דומה, אשמח אם יסייע לי במציאת המידע הנחוץ.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.