עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by NI4NI,

שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …

3. Started by moris,

היי! קיימת ברשותי מצלמת וידאו מסוג JVC דגם GRD350 . אשמח לקבל מכם הגדרות למצלמה ע"מ לקבל צילום איכותי וברור. צילמתי כמה פעמים אך הצילום לא חד במיוחד. תודה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שלום, מצאתי כרטיס זיכרון חדש באריזה של CF של חברת KINGSTON והוא 4GB. פתחתי את האריזה וחשבתי שאוכל לחבר את הזיכרון למצלמה שלי. וראיתי שהוא לא מתאים כי למצלמה שלי יש חיבור SD. מה ניתן לעשות עם כרטיס הזיכרון הזה? אולי אוכל למכור אותו? הרי הוא כחדש, לא השתמשתי בו אםילו פעם 1! יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם כרטיס כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by pini240,

אני מחפש תקופה ארוכה פלש למצלמה יש לי אפשרות לפלש פשוט חדש בכ 400 ש"ח אבל נאמר לי שעדיף פלש של ניקון יד שניה אבל אני לא מוצא במחיר טוב מבקשים על פלש ניקון SB80DX 700 ש"ח נראה לי יקר איפה ניתן למצא פלש במחיר טוב?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by gdigital,

מומחים בהפקות אלבומים דיגיטליים לארועים, דפוס דיגיטלי ומידע משתנה. מחוייבים לתוצאה הטובה ביותר תוך דגש לשימוש בפרופילי הצבע המתאימים לכל עבודה. http://www.gdigital.co.il http://www.gdigital.co.il/contact.asp

10. היי! קניתי מצלמת וידאו JVC דגם GRD-350 האיכות לא משהו ,יש אפשרות לשפר? קיימות עיניים אדומות כיצד מבטלים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. המשפחה שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית.. מכוונים לעד 2000 ש"ח, אבל אם זה חשוב אני אוכל להוסיף עוד.. לא צריכה להיות מדהימה.. אף אחד מאיתנו לא מבין כלום בצילום.. רק שתעבוד, שתהיה עמידה (מבחינת מכות), אולי אם היא באה עם איזה כיסוי שאפשר לשים וכו'.. בסה"כ זה לתמונות סטילס משפחתיות \ הסרטות קצרות של אירועים משפחתיים ואני ואח שלי מתכננים לצלם סרט כדורסל שזה צריך הרבה זמן צילום.. וזה גם אומר שצריכים לראות בה סבבה תנועהו כאלה.. לא יודע בדיוק מה צריך כי אינ לא מבין כלום.. בסה"כ אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שלדעתכם יתאים לי.. שימו לב מצלמת וידאו דיגיטלית, לא מצלמה דיגיטלית רגילה. אה וצריך שיהיה סאונד (ממה שהבנתי יש מצלמות שאין בהן).. אני אשמח אם תמליצו על מצלמות ותכתבו על חסר…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. שלום מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של עד 550$ (אפשר לחרוג עם יש משהו משתלם) אנחנו יכולים לקנות מאיביי אבל רק מאיביי או מחנות בארץ. אנחנו מחפשים מצלמה קלה ונוחה לשימוש אבל עם זאת בעלת איכות תמונה גבוה וזום אופטי איכותי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. אשמח לעזרה והכוונה לגבי אפשרויות בניית גלריה פרטית (ואני לא מתכוון לפתיחת יוזר בפליקר ) אילו אפשרויות/סקריפטים ישנם לבניית גלריה קלה לשימוש /התקנה? משהו בסגנון simple viewer .. תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. בעיקרון הוא חשב על ה-CANON A640 שנראה לי אחלה בשבילו אבל אמרתי נשאל את המומחים פה קודם. אגב הוא מצלם בעיקר בטיולים בבית וכד'.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by id3232,

שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by dootch,

שלום לכולם, האם למישהו יש פיתרון לבעיה של היחס בין הצילום הדיגיטלי 3:4, להדפסת התמונות על נייר 10:15, כשאני מפתח תמונות הרבה פעמים יש חיתוכים של ראשי הדמויות או הרגלים או כל דבר אחר שפוגע באיכות התמונה. אנא עזרתכם הפיתרונות יכולים להיות של תוכנה של מצלמה או כל פיתרון אחר תודה, איתי

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by kip,

המצב האוטומטי זוועה באור נמוך... תאורה ביתי סבירה בערב.... לא כל כך מצליח לפצות במצבים האחרים, אולי זה אני שממש לא יודע איך ואולי.... ככה זה במצלמה הזו?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. אהלן. אני רוצה מצלמה שתהיה עליי כל הזמן. אני במקרה גם משדרג את הסלולרי שלי וחשבתי לקנות מכשיר עם מצלמה שנחשבת טובה אבל אני רואה שגם במכשירים האיכותיים ביותר זה פשוט לא זה. אני מחפש משהו קומפקטי שיהיה אפשר להסתובב איתו בכיס כל היום בלי שיציק, שתדע לעמוד בלחצים ואולי בקצת מכות קלילות שהיא עלולה לחטוף בכיס. מה אתם אומרים ? קראתי פה דברים טובים על R4 והיא גם במחיר נוח, מה אתם אומרים ? זה עדיין אקטואלי או שהיום יש דברים מוצלחים יותר ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by nesber,

ראיתי שבאופיס דיפו ובאג לא מוכרים יותר L10 ו L11 אלא את הדגם L14. לא ראיתי לגביו שום ביקורות בזאפ. מישהו פה מכיר את הדגם ויכול להגיד האם מדובר במצלמה טובה יחסית למחיר, כמו שני הדגמים הישנים יותר? כמו כן, אני רוצה שתסבירו לי עד כמה זה "הכרחי" שיהיה מייצב תמונה במצלמה(שלפי מה שאני מבין אין בL14), לבנאדם שמצלם תמונות סטנדרטיות(בעיקר אנשים לא בתנועה). האם יש טעם להשקיע פי 2 יותר כסף ולקנות canon 720 שבה יש מייצב בעדשה, והמון ביקורות חיוביות בזאפ(אני באופן אישי מתחיל לחשוד שחלק מהביקורות על קאנון מזויפות.....)?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש בכל הנושא של הצילום ואין לי ידע בכלל לכן אני זקוק נורא לעזר,. החלטתי לקנות מצלמה לשימוש מישפחתי וגם לטיולים. אני צריך המלצות למצלמה אכותית דמוי SLR,דיברתי אם אנשים ורקאתי קצת ורצי גם את דעתכם על כמה מצלמות : fuji s8000 fuji 9100\9600 canon s5 sony h9 אם תוכלו לתת את דעתכם ולהציע מצלמות אחרות טובות יותר עדיף עד 1500 שח . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by ^GunX^,

אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by galav1,

בתקציב של עד 800 שקל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468991 או שעדיפים עלייה canon a550/560?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by pokibatz1212,

היי. אני טס לארצות הברית בעוד שבועיים והבנתי ששבוע הבא עומדת לצאת שם המצלמה החדשה של fujifilm דגם ה -s8000fd המחיר השקה שלה הוא 400$ האם היא שווה את זה? האם יש מצלמות שעומדות לצאת או שכבר יצאו שמשתלמות יותר במחיר הנ"ל? אשמח שתתנו לי חוות דעת עליה. לפי הנתנונים כרגע כי עדיין לא יצאה. תודה רבה .

24. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. תודה.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים