צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380 אני לא צריך המלצה על מצלמות אחרות, אני פשוט צריך את הדעה שלכם על המצלמה הזאת! מישהו מתווכח איתי וטוען שהיא מצלמה "10" בלה בלה בלה. המצלמה הזאת שווה את המחיר שלה? http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה שהיא בסך הכל תהיה לשימושים בסיסיים ביותר. לצלם משפחה וחברים. בעיקרון היא לא מיועדת ליותר מדי צילום בחוץ (נופים וכו') אבל חשוב שהיא כן תתמודד עם זה בצורה סבירה. בסך הכל, זה לא לצלם מקצועי, ואפילו לא לצלם חובב, בסך הכל כדי לצלם תמונות פה ושם, ובטיולים, אירועים וכו'. חשוב גם שתהיה דיי עמידה ולא תהרס בקלות. התקציב הוא 600-800 שקלים (עם אפשרות לחריגה קלה, אבל עדיף שלא). אחרי הרבה חיפוש וקריאה פה ובאתרים אחרים, אני חושב שהF40 של פוג'י תתאים לי, מה דעתכם? במידה ולא, אני אשמח לקבל המלצה למצלמה אחרת שתתאים לי.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המצב האוטומטי זוועה באור נמוך... תאורה ביתי סבירה בערב.... לא כל כך מצליח לפצות במצבים האחרים, אולי זה אני שממש לא יודע איך ואולי.... ככה זה במצלמה הזו?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
-
שלום, מצאתי כרטיס זיכרון חדש באריזה של CF של חברת KINGSTON והוא 4GB. פתחתי את האריזה וחשבתי שאוכל לחבר את הזיכרון למצלמה שלי. וראיתי שהוא לא מתאים כי למצלמה שלי יש חיבור SD. מה ניתן לעשות עם כרטיס הזיכרון הזה? אולי אוכל למכור אותו? הרי הוא כחדש, לא השתמשתי בו אםילו פעם 1! יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם כרטיס כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000-1500 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אור וגם תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?אולי האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטל…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי! קיימת ברשותי מצלמת וידאו מסוג JVC דגם GRD350 . אשמח לקבל מכם הגדרות למצלמה ע"מ לקבל צילום איכותי וברור. צילמתי כמה פעמים אך הצילום לא חד במיוחד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לקבל המלצה עד הסכום הנ"ל השימושים העיקריים זה צילום בתוך הבית מה שלא תמיד מאפשר תאורה אופטימלית התמונות בעיקר נשלחות במייל וחלקן מפותחות לתמונות רגילות מקווה שזה מספיק בכדי להמליץ על מצלמה אמינה וטובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בבית שלוש מצלמות של סוני אחת פשוטה (P150) ו2 יותר מתקדמות (F-828 וF-717) ואינלי מושג מה לעשות איתם אני יודע צילום רגיל אבל את השאר אני לא יודע חוצמזה נראלי גם שיש שם קצת אפשרויות יחסית למצלמה בטווח המחירים הזה מישהו יכול לתת לי כמה טיפים למצלמה הזאת ספציפית וד"א יוצאות לי תמונות נורא אפורות ומלוכלכות ולא כ"כ נקיות עם הF-828
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית.. מכוונים לעד 2000 ש"ח, אבל אם זה חשוב אני אוכל להוסיף עוד.. לא צריכה להיות מדהימה.. אף אחד מאיתנו לא מבין כלום בצילום.. רק שתעבוד, שתהיה עמידה (מבחינת מכות), אולי אם היא באה עם איזה כיסוי שאפשר לשים וכו'.. בסה"כ זה לתמונות סטילס משפחתיות \ הסרטות קצרות של אירועים משפחתיים ואני ואח שלי מתכננים לצלם סרט כדורסל שזה צריך הרבה זמן צילום.. וזה גם אומר שצריכים לראות בה סבבה תנועהו כאלה.. לא יודע בדיוק מה צריך כי אינ לא מבין כלום.. בסה"כ אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שלדעתכם יתאים לי.. שימו לב מצלמת וידאו דיגיטלית, לא מצלמה דיגיטלית רגילה. אה וצריך שיהיה סאונד (ממה שהבנתי יש מצלמות שאין בהן).. אני אשמח אם תמליצו על מצלמות ותכתבו על חסר…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
דיגיטלית כמובן דרישות - קטנה קטנה קטנה קטנה, שיהיה אפשר לשים בכיס ולא להרגיש מינימום 4 מגה פיקסל המלצות שלכם ? עד 1000 ש"ח כאמור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו יש פיתרון לבעיה של היחס בין הצילום הדיגיטלי 3:4, להדפסת התמונות על נייר 10:15, כשאני מפתח תמונות הרבה פעמים יש חיתוכים של ראשי הדמויות או הרגלים או כל דבר אחר שפוגע באיכות התמונה. אנא עזרתכם הפיתרונות יכולים להיות של תוכנה של מצלמה או כל פיתרון אחר תודה, איתי
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-