צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בתקציב של עד 800 שקל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468991 או שעדיפים עלייה canon a550/560?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, מצאתי כרטיס זיכרון חדש באריזה של CF של חברת KINGSTON והוא 4GB. פתחתי את האריזה וחשבתי שאוכל לחבר את הזיכרון למצלמה שלי. וראיתי שהוא לא מתאים כי למצלמה שלי יש חיבור SD. מה ניתן לעשות עם כרטיס הזיכרון הזה? אולי אוכל למכור אותו? הרי הוא כחדש, לא השתמשתי בו אםילו פעם 1! יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם כרטיס כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקציב שלי בסך הכל גמיש, אבל עדיף שהמצלמה לא תהיה מעל 1500 ש"ח. הדברים שחשובים לי: 1) מייצב אופטי 2) מצלמה שמניבה תמונות טובות עם צבעים כמה שיותר "אמיתיים" בתאורה ביתית, וכל זאת במצב אוטומטי שלא מצריך ממני להתעסק עם חשיפה וכל מיני מאפיינים. 3) שלא תהיה קטנה מדי, כמו למשל אולימפוס 840, שאותה אני לא קונה בגלל שהיא מיניאטורית ולא נוחה לטעמי...מעדיף מצלמה קצת יותר פראקטית. אני לא מצפה למצלמה מושלמת במחיר הזה, אבל שיהיה כמה שיותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מאחד הטיולים שלי ליד גן אירועים בעיר... תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מומלצת ? בטווח של עד 1,000$, כמובן רצוי שלא לנצל את כל התקציב, לדעתי עדיפות משמעותית לרכישה בחו"ל + רכישת ביטוח MACK, מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים משמעותית. לכן אשמח אם תציינו אם המחיר של המסרטה המומלצת שלהם היא בחו"ל או בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה שהיא בסך הכל תהיה לשימושים בסיסיים ביותר. לצלם משפחה וחברים. בעיקרון היא לא מיועדת ליותר מדי צילום בחוץ (נופים וכו') אבל חשוב שהיא כן תתמודד עם זה בצורה סבירה. בסך הכל, זה לא לצלם מקצועי, ואפילו לא לצלם חובב, בסך הכל כדי לצלם תמונות פה ושם, ובטיולים, אירועים וכו'. חשוב גם שתהיה דיי עמידה ולא תהרס בקלות. התקציב הוא 600-800 שקלים (עם אפשרות לחריגה קלה, אבל עדיף שלא). אחרי הרבה חיפוש וקריאה פה ובאתרים אחרים, אני חושב שהF40 של פוג'י תתאים לי, מה דעתכם? במידה ולא, אני אשמח לקבל המלצה למצלמה אחרת שתתאים לי.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בבית שלוש מצלמות של סוני אחת פשוטה (P150) ו2 יותר מתקדמות (F-828 וF-717) ואינלי מושג מה לעשות איתם אני יודע צילום רגיל אבל את השאר אני לא יודע חוצמזה נראלי גם שיש שם קצת אפשרויות יחסית למצלמה בטווח המחירים הזה מישהו יכול לתת לי כמה טיפים למצלמה הזאת ספציפית וד"א יוצאות לי תמונות נורא אפורות ומלוכלכות ולא כ"כ נקיות עם הF-828
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
המשפחה שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית.. מכוונים לעד 2000 ש"ח, אבל אם זה חשוב אני אוכל להוסיף עוד.. לא צריכה להיות מדהימה.. אף אחד מאיתנו לא מבין כלום בצילום.. רק שתעבוד, שתהיה עמידה (מבחינת מכות), אולי אם היא באה עם איזה כיסוי שאפשר לשים וכו'.. בסה"כ זה לתמונות סטילס משפחתיות \ הסרטות קצרות של אירועים משפחתיים ואני ואח שלי מתכננים לצלם סרט כדורסל שזה צריך הרבה זמן צילום.. וזה גם אומר שצריכים לראות בה סבבה תנועהו כאלה.. לא יודע בדיוק מה צריך כי אינ לא מבין כלום.. בסה"כ אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שלדעתכם יתאים לי.. שימו לב מצלמת וידאו דיגיטלית, לא מצלמה דיגיטלית רגילה. אה וצריך שיהיה סאונד (ממה שהבנתי יש מצלמות שאין בהן).. אני אשמח אם תמליצו על מצלמות ותכתבו על חסר…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
היי! קיימת ברשותי מצלמת וידאו מסוג JVC דגם GRD350 . אשמח לקבל מכם הגדרות למצלמה ע"מ לקבל צילום איכותי וברור. צילמתי כמה פעמים אך הצילום לא חד במיוחד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ניקון 3200, מצלמה דיי פשוטה וחובבנית אבל מוציאה תמונות מעולות, ויש לי חיסרון אחד שנורא מפריע לי . רציתי לשאול למה יש לי השהייה מאוד ארוכה בין תמונה לתמונה? האם זה בגלל שהכרטיס שלי איטי? (קניתי אותו מזמן, אני לא יודע מה המהירות שלו אבל אני מניח שהיא ממש איטית) או שזה בגלל שהפלאש נטען בין תמונה לתמונה כמו שחלק אמרו לי? אני שואל כי אני רוצה לקנות עוד כרטיס של ג'יגה וראיתי שיש במהירות 60X ויש גם יותר מהירים במהירות 133X ואני לא יודע אם זה משנה לי כי אם המעבר בין התמונות לא יהיה מהיר ואם ההעתקה למחשב לא תהיה יותר מהירה בהרבה אז חבל לי על הכסף. כרגע אני מעתיק תמונות למחשב בפחות ממגה לשנייה (בערך 800K לשנייה) אני רוצה לציין שאם הפלאש לא מופעל אז כמעט ואין לי השהייה ב…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך ניתן לצלם במצלמה קטנה ללא מיצב תמונה או חצובה,תמונה שלא תצא מטושטש , יש טיפיםן ? :
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-