עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KRS1,

לפניי שבועיים פרסמתי נושא זהה אך כעבור כמה ימים הוא נמחק משום מה.. אז אם מישהו יכול לעזור ( ע"י מדריך או הסבר בהודעה) לתקן את הצבעים בתמונות כמו זאת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by aleXtazi,

צילמתי תמונה וזה יצא לי מתושתש איך אני יכול לעשות את התמונה לא מטושתשת???? אפשר איך שהוא בפוטושופ??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הגיע אלי פילךטר IR וקימבנתי חיבור לRICOH R6 וזה מה שיצא: איזה הגדרות אני צרי ךלשנות כדי שזה יצא יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KRS1,

לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by b3ta0,

תירס מישהו?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Bagheera,

חבר של ההורים הציע לי להיצטרף לטיסה משדה דוב לשדה תימן וחזרה, כמובן שהיצטרפתי והנה מספר תמונות.

8. Started by Dumbass,

1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by ALÞHA,

רצף תמונות שלא קשורות אח תשלניה -

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by KoM,

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  11. בזמן האחרון יוצאות לי תמונות ממש אבל ממש זבל (!!!), אז רציתי שמי שמבין פה במצלמות שילמד אותי קצת על דרך הצילום הטובה ביותר ועל כל מיני הפונקציות שיש למצלמה שלי. תודה מראש slim_shady.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by spinchicken,

מישהו כאן מתעניין בסטריאוסקופיה? אני מחפש מדריך טוב באינטרנט שיעזור לי להבין איך כדאי לצלם תמונות ( באיזה זווית צריך לפרוש את הצילומים, מה יתן תחושת עומק טובה יותר וכו' ) כמו כן האם אפשר איכשהו לשפר או אפילו להוסיף תחושת תלת מימד לתמונה בעזרת פוטושופ וכו'?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by approx,

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by ofsher,

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by dsane,

אשמח לכל תגובה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ELiA,

תמונה אחת שצילמתי בחדר במצב מאקרו איך? צולם עם A75

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  17. http://www.dresden-26-gigapixels.com/dresden26GP אז מה מספרי לוחיות הרישוי במכוניות שבתמונה?!. 8) (עדיין זה לא יכול להתחרות עם מה שיש לחיל האוויר שלנו)

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by -impreza-,

שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by artyom,

יש לי מצלמה ממש רגילה פוג'יE500.... ערב אחד יצאתי איתה וצילמתי את זה התמונה צולמה ליד ערית עפולה (בעפולה כמובן) והפס האדום לבן זה אוטו שעבר תגובות! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by kinggil,

צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  21. לפניכם תמונה תלת-מימדית של פרח שצילמתי בעזרת מצלמה דיגיטלית משני זוויות. התמונה ניתנת לצפייה בעזרת משקפיים בעלי עדשה ימנית כחולה (או טורקיז) ועדשה שמאלית אדומה תהנו!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by R0tem1,

יש עוד הרבה כאלה העלתי בנתיים רק אחת שאהבתי בגלל המטוס שנמרח הייתי מוגבל בזוית של הצילום כי עוד אין לי חצובה אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב (זום אופטי X11)

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by superginiman,

זאת תמונה ממש מגניבה שיצאה לי... היא בוא נגיד מוזרה התמונה צולמה עם minolta dimage g500 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by overload,

1940

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

ביום שני הייתי בטיול בצפון הנה תמונה שאהבתי ורציתי לשתף תהנו ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים