צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
זקוק להמלצה למצלמת וידאו ב-2000ש"ח עדיף HD [HIGH DEFINITION] אם ניתן להשיג כזאת במחיר כזה ואם כן אשמח לקבל את השם המלא ולינקים. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רציתי שתגידו לי חוות דעת שלכם על המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182710
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יופי !!! אז אחרי שקנו לי מצלמה חדשה מדגם SONY T500 עם כרטיס זכרון 4 GB ובטריה ספייר לכבוד הולדת בתי הבכורה, הצלחתי לאבד את המצלמה עם הבטריה הספייר בהמלך ההליכה מהבית לאוטו בדרך ל..............איך לא ? לבריתה. לאחר חיפוש נרחב ותליית שלטים במקום מגוריי הגעתי להשלמה שאת המצלמה הזו אף אחד לא יחזיר לי וביום שישי אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. השאלה היא האם לקנות מצלמה זהה 1:1 כפי שהיתה לי או לקנות מצלמה אחרת . האמת היא שנורא אהבתי את המצלמה הזו (במיוחד את מסך המגע שלה), את איכות הצילום והאפשרות לצלם ב 16:9 אך יחד עם זאת היו לה שני חסרונות בולטים לטעמי 1. מצלמה זללנית מאוד - דבר שלא כל כך מפריע לי כאשר יש לי בטריה ספייר אך נראה לי שככל שהבטרייה נטענת היא , כמו כל סוג של בטריה,…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום, המצלמה שהייתה לי כבר 5 שנים(אולימפוס C-370 ZOOM) שבקה חיים ובקרוב יש למשפחתי כמה טיולים שכמובן אנחנו רוצים לתעד בצורה איכותית. מישהו מבין קצת במצלמות שיש כיום בשוק ויכול להמליץ לי על מצלמה שאפשר להכניס לכיס ותיתן תמונות טובות גם ביום וגם בלילה?(שלא יהיו מגורענות) שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700-1,000 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? חברים, משפחה, בעיקר בתנאי חדר עם תאורה צהובה בנאלית. חשוב שתמונות בתנאי תאורה חלשים עם פלאש פנימי תצאנה לא מגורענות. כלומר, שהחיישן CCD יהיה כמה שיותר גדול. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אפשרי בהחלט, אך רק כאשר ארצה לצלם בחשיפה ארוכה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא, אין צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ואם לא...אז מה הא.ב. שצריך לשיפ לב במצלמות??? לדעתי 3.2 מגה פיקסל... זום אופטי 3X מה עוד??
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמה לטיול ארוך במזרח, בשיקולים הבאים: מחיר: בסביבות 900 ש"ח, כדי שכולל סוללות נוספות לא תעבור בהמון את ה-1000 צילום: חשוב לי רק סטילס אבל עיבוד אוטומטי טוב ומאפייני תמונה טובים הגעתי לאחר חיפושים לשתי אלו: Panasonic Lumix DMC-TZ18 vs Canon PowerShot A4000 http://www.dpreview....rtDir=ascending אשמח לעצות מי עדיפה מהן וכן למצלמות מוצעות אחרות. תודה רבה! אלן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות אלבום, הוא רושם Error: authentication failed מה לעשות? Aviko
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אינני בטוח שזהו הפורום הנכון. ננסה. המרתי סרט שצולם במסרטה אנלוגית לפורמט VRO. ההמרה בוצעה במכשיר DVD מקליט משולב של TOSHIBA. אני כרגע רוצה לערוך את הסרט. ניסיתי להעלות את הסרט לSony Veags 6.0 שבה אני בדרך כלל משתמש. הבעיה - הסרט עולה מצוין אבל ללא Sound. כלומר (למי שמכיר את התכנה) יש Track של וידאו אבל לא עולה Audio Track. בהרצה של הסרט דרך כל תכנה או במכשיר DVD זה רץ עם ה- Sound. השאלה שלי, כיצד ניתן בכל זאת להעלות את הסרט ל- Vegas עם ה- Sound?! ואם זה בלתי אפשרי ב- Vegas, באיזו תכנה עלי להשתמש?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש אותה בקניה ב-600 שקל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7705058.html?came=574 איך היא?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת? ביחס למצלמה שנועדה למשפחה [לוקח אותה גם בגגל שבעיברית] ביחס למחירה שווה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מהו טכניקולור? שמעתי שצילמו טכנולוגיה הזו את הסרט "חומות של תקווה", והבנתי שהוא נותן לוק יותר ריאליסטי לתמונה. http://en.wikipedia.org/wiki/Technicolor מישהו מוכן להסביר למה ואיך, הערך בויקיפדיה מסורבל ולא מובן לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב, מהי מהירות כרטיס הזיכרון הנדרשת בכדי לצלם סרטון לא מקוטע ברזולוציה המירבית במצלמה הנ"ל? האם X100 יספיק או שיש צורך בכרטיס במהירות של X200? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, יש לי וידאו ממצלמת אבטחה של רכב שנכנס ברכב שלי ובורח צריך מישהו שיצליח לדלות מהוידאו הזה את מספר הרישוי אולי יש תוכנות מיוחדת או שיטות זה הוידאו: http://www.upfile.co.il/file/943808982.html
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,אני חובב מתחיל בצילום. במצלמות ועדשות אני די מתמצא,אבל בפלאשים בכלל לא. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין הפלאשים ולאילו נתונים לשים לב בבחירה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לדעתי ולדעת ביקורות ברשת, המצלמות הביתיות של קנון נותנות תמורה מאוד טובה לכסף והתוצר הסופי בדרך כלל טוב יותר מבחברות אחרות. עד 800 ש"ח אפשר למצוא את הE1 שכוללת 10 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5, מייצב וזיהוי פנים. עד 1000 ש"ח אפשר למצוא את ה1100 שכוללת 12 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5 וזיהוי פנים. שתיהן מגיעות בדרך כלל עם 3 שנים אחריות של קרט היבואן הרשמי בארץ וקיט של 2 גיגה זכרון. עד מחר יש מבצע ללא מעמ באופיס דיפו על מצלמות דבר שמוריד משמעותית את המחיר של שתיהן, והופך אותן להיות רלוונטיות גם לתקציבים יותר נמוכים, מי שזה בהישג ידו, עסקה מאוד משתלמת. מי שלא, גם במחירים הרגילים שלהן הם כנראה מצלמות טובות יותר מהמתחרות עם חסרון (או יתרון) של סוללות AA ולא סוללת ליתיום נטענת.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי דוחק בי למצוא לו מצלמת וידאו דיגיטלת, אבל אני לא מבין כלום בתחום. אני מחפש משהו לא יותר מידי יקר, שיוכל לשמור לפחות שעה של סרט באיכות טובה האם קיים משהו כזה ? כמה זיכרון בדרך כלל צריך לקנות ? אשמח לכמה פרטים.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לטיול בחול של אחותי.. (בטיול שלי תהיה רק SLR כמו שצריך) צריכה להיות קטנה ונוחה.. בלי יותר מדי התעסקות - P&S טובה לטיולים. התקציב הוא עד 800 שח בערך - היא צריכה לסגור כמה כסף יש לה הבאתי כמה אופציות.. מי מהם עדיף לטיול? או שיש דגם אחר יותר טוב? FinePix F40 הבנתי שהיא מומלצת מאוד בכללי עם איכות צילום טובה.. FinePix F31 כמו הקודמת רק שאומרים שהיא איכותית יותר, תמורת פחות מגה-פיקסלים.. Fuji finepix-a920 בעלת אותו חיישן כמו השתיים הקודמות.. רק עם זום X4 Ricoh R3 הבנתי שיש לה אחלה טווחים ועדשה Canon IXUS 80 אחותי פשוט ממש מתלהבת ממנה..וכן אני יודע שזה מעל התקציב תודה לכל העוזרים.. זה קצת דחוף
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש המון אתרים שמציעים שירות של העלאת תמונות אליהם, הדפסה ושליחה הביתה. אשמח לקבל המלצה על אתרים מסוימים שעושים עבודה טובה, העניין הוא שהתמונות לא יגיעו ישירות אליי אז לא אוכל ממש לבדוק אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-