צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
במחיר של 1200 ש"ח כוללת שנה אחריות [ואני יכול אולי לקחת אותה גם ב-1000]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מצלמת ווידאו לשימוש כללי, ילדים טיולים מסיבות. התקציב בערך 3000 או באיזור 500$ בארה"ב מה אתם ממליצים, האם יש כל מיני פרמטרים שיש להתחשב בהם שקונים מארה"ב (תאימות וכו')
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג נורת אינפרה אדם חזקה על מנת לצלם בחושך מוחלט? תודה לעוזרים, רן.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי חובבני אני רוצה מצלמה שלא תיהיה קטנה מידי ושתיראה כמו המצלמות של פעם עם עדשה. התקציב שלי הוא בערך 1600-1800. אני קונה באילת ככה שזה יוצא יותר זול. הייתי רוצה עזרה בבחירת המצלמה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם ....אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית עד 2000 שקל . מעוניין במצלמה בסגנון פוג'י S5500 , אם יש לכם הצעות יותר טובות אני רוצה לשמוע בבקשה .....מה המצלמה הכי משתלמת ?? ושהכי נותנת תמורה למחיר....תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המצלמות הגעתי אליהן כי חיפשתי מצלמה עם זום גדול מה יש לכם לכתוב בעד או נגד כל אחת מהם ראיתי שבפנסוניק המינימום ISO הוא 80 זה אמור להגביל אותי חוץ מזה על פניו הם עם תכונות די דומות http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cpanasonic_dmcfz5&show=all עד היום הייתה לי מצלמת S70 שהתקלקלה ראיתי שההבדל בין 2 החדשות לישנה שבישנה היה Zoom wide של 28 ובחדשות זה 36 מה זה אומר שאני יצטרך להתרחק מאוביקט הצילום כדי להכניס אותו לפריים?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום !!! הייתי רוצה לדעת איזו פונקציה במצלמה עלי להפעיל בכדי שהתאריך יוטבע בתמונה. תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות WB ידני על צבע ירוק למשל (צילומי אינפרא) אני מקבל הודעה שהWB לא התקבל זה קורה גם כשהפילטר על המצלמה וגם כשהוא לא עליה.. ניסיתי על כל מיני צבעים,כמו כחול --> לא עבד אבל כחול בהיר זה עבד,כנ"ל לגבי ירוק--> לא עבד,ירוק בהיר כן עבד לא ניסיתי את זה עם הפילטר. נ.ב המצלמה היא Sony DSC-F828
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי היבואן הרשמי של FUJI בארץ הם קבוצת שמעוני (תקנו אותי אם אני טועה) באתר WWW.ZOOM4U.CO.IL מציעים אחריות של החנות עצמה (הם אומרים שהם מייבאים בעצמם את המצלמות) מישהו מכיא את החנות ויודע אם אפשר לסמוך עליה.?.?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום תסתכלו בבקשה על המפרט הבא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-VideoCamera&model_id=36421 האם מישהו יכול לומר לי מה החוזקות ומה החולשות של המצלמה הזו. הציעו לי אותה ב-1600 ש"ח, שזה מחיר יותר נמוך ממה שבד"כ מוצאים בשוק. מה אתם אומרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש כבל USB עם צד אחד שמתחבר לחיבור mini-usb מסוג A (יש גם סוג שנקרא B). תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלצת וידאו דיגיטלית ב סביבות ה 1600 שח, רציתי לדעת מה עלי לחפש במצלמה מבחינת פונקציות ואיכות, וממה עלי להמנע, אולי גם אילו דגמים מומלצים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ביקורות על מצלמות והשוואת דגמים: Digital Photography Review Imaging Resource Digital Camera Resource Page Photography BLOG megapixel.net DCVIEWS The Luminous Landscape photo.net Steve's Digicams FAQ - AA and AAA Batteries אתרים ישראלים בנושא: קליקי, הויקי הישראלי הראשון לצילום D-spot השוואות מחירים ב-Zap לגבי מצלמות דיגיטליות משתמשים המעוניינים להוסיף אתרים נוספים, מוזמנים לשלוח הודעה פרטית ל-Chevy.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני חדש פה בפורום. אני כרגע מעוניין במצלמה חדשה וחשבתי על ה Canon S1 IS... מה דעתכם? שמעתי עליה רק דברים טובים.. גם פה בפורום ראיתי קצת.. שאלתי היא יותר בקשר לחנויות.. מישהו יכול להמליץ על איזו חנות נורמלית (שירות סבבה, מחירים נוחים..)? מישהו שמע פעם על Camera4Less? שמעתי שהיא סבבה, רצתי חוות דעת שניה. אז אם מישהו יכול להגיד מה דעתו על החנות או לחילופין, להציע מקומות אחרים לקנייה (במיוחד של הS1) מוזמן להגיב פה. ומה בדבר camera.co.il? אותה מישהו מכיר? ובכלל- מה דעתכם על המצלמה? יש הצעות אחרות בתחום המחירים הזה (2500-2800~)? תודה לעוזרים! ;D
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תערוכת צילומים "אורבניה", בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, בתל-אביב התערוכה היא תערוכת היחיד הראשונה מצילומיו של גלעד בנארי. גלעד מפרסם כבר כמה שנים בגלריות אינטרנט וזוכה להצלחה רבה מאד, וזהו המעבר הראשון לצילום מודפס, ל"עולם האמיתי". בתערוכה מוצגות תמונות של המראה העירוני הקלאסי, מהזווית השונה והמאד אלגנטית של גלעד. הרבה השתקפויות, אבסטרקטים, משחקי אור וצל. התוצאה היא מאד מגוונת ומאד ישראלית. אירוע הפתיחה יתקיים ב 12/8 בשעה 20:00 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm התערוכה תוצג בגלריית החלונות עד ה 31/08 כולם מוזמנים ראו זאת כהזמנה אישית ממני גיא עולמי אוצר התערוכה http://www.guy-olami.com אורבניה - כל הזכויות שמורות לגלעד בנארי
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קראתי בחוברת שהגיעה עם המצלמה על מצב הצילום Postcard המופיע בין שאר הרזולוציות, ומה שמיוחד בו הוא שהתמונה המצולמת נשמרת ביחס של 2:3 המתאים מיד לפיתוח. צילמתי המון תמונות במצב זה ועכשיו כאשר העברתי אותן למחשב הבחנתי כי הרזולוציה של התמונות נשארה 1600x1200, כאמור יחס של 3:4. האם מישהו מכיר את מצב הצילום הנ"ל ויכול להסביר מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-