צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עינין הפלש מגביל אותי לאיטים קרובות לכן אני רוצה לרכוש פלאש. קראתי ביקורות על הקנון 580II, ויש המון תלונות על בעיות מגעים בין הפלש למצלמה, הפלש משתגע ומבזיק במלוא העוצמה וכולי מה כדאי לרכוש? :s05:
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש כבל USB עם צד אחד שמתחבר לחיבור mini-usb מסוג A (יש גם סוג שנקרא B). תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, חשבנו במשפחה לקנות לאבא ליומולדת מצלמת ווידאו שתשמש אותנו לשימושים משפחתיים (טיולים\ארועים). אף פעם לא הייתה לנו מצלמת ווידאו, ואני לא כל כך יודע מה אני צריך לחפש ומה הם הסטנדרטים. אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר של 1000 שקל + - . רק מצלמה סבירה, שתצלם באיכות נורמלית, שתחזיק טוב, שתיהיה פשוטה לתפעול ועם קיבולת זיכרון מספיק גבוהה. תודה! (ד"א, אם זה המקום הלא נכון אשמח אם תוכלו להעביר את זה לפורום המתאים). עדכון: לא משנה. כבר קנינו את ה- Samsung F33.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי עדשות פריים. השימושים הם: 1. צילום מאקרו עם reverse ring/טבעת הארכה 2. צילום בתנאים המצריכים עדשה מהירה אז המועמדות הן: Minolta f/245mm 1:2 ו MINOLTA 50MM F1.7 שניהן מתחברות עם M42. על ה50 קראתי שבחים, שהיא חדה ויש לה אחלה בוקה, ועל ה45 קראתי שהיא ממש ממש חדה. מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עבור הסרטת שיעורי תורה, אני מחפש מידע עבור מצלמת ווידאו, שאפשר לחבר אליה מקרופון, מיועד להעלות לאתר אינטרנט, לא מחפש משהו מידי יקר, אבל משהו שיעשה את זה עבודה כמו שצריך. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בשביל תמונות מקרו מ 10-15 סנטימטר ותמונות פורטרט? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי... אני הולך (אחרי הרבה עיקובים) לקנות מצלמה מינולטה Z3. זאת מצלמת 4 מגהפיקסל שמשתמשת בכרטיסי SD, ורק בהם אם אני מבין נכון. השאלה שלי היא,האם מספיק לי הכרטיסים הרגילים, או שכדאי להשקיע בכרטיס SD ULTRA? יהיה הבדל משמעותי במהירות? תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד לחיבור מצלמת וידאו למחשב ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני בעיצומו של חיפוש אחר מצלמה מתאימה. המטרה היא שהמצלמה תהיה קלה לשימוש ישר מהקופסא, כלומר שבהגדרה אוטומטית יתקבלו תוצאות טובות. רצוי גם שתוכל לצלם תמונות בקצב מהיר. זום אופטי גדול יהיה בונוס נחמד ודרושה גם יכולת צילום וידאו HD. בחיפוש עלו כמה אפשרויות. בעיקר פנסוניק FZ35 וקאנון SX20. המצלמה היא לצילום משחקי ספורט וגם של ילדים (כולל תינוק) וחלקם בתנאי תאורה לא טובים. מקווה שתוכלו לסייע לי בהחלטה. אגב זה טווח המחירים בארץ אבל את הקנייה עצמה אעשה בחו"ל. אם זה פותח לי עוד אפשרויות אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קודם כל המצלמה לא שלי אלא של מישהו שאמא שלי מכירה שהביאה לאמא שלי את המצלמה לכמה זמן כי אמא שלי רצתה לצלם משהו בכל מקרה באתר של המצלמה כתוב שהיא יכולה לשמש גם בתור מצלמת רשת דרייברים לא היו לי אז הלכתי להוריד מהאתר של מיקרוטק אבל זה לא עזר לי כל כך בגלל שנגיד במסנג'ר לא מזוהת מצלמה מה עושים? חוברת אין לי וגם באתר לא היתה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ אין ממש המון אופציות בנושא יש למישהו המלצה על משהו נחמד ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם חובבן שמחפש מצלמה טובה "לטיול הגדול" שאחרי הצבא ... יש העדפה לזום ידני (שתהיה מקצועית \ חצי מקצועית) .. ואל תשאלו אותי בבקשה לעוד פרטים כי אין לי מושג בזה , אני יסתמך כאן על אלה שמבינים תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' קלטות וידאו רגילות וכן מס' רב של קלטות וידאו 8 מ"מ של מצלמה אנלוגית ואני מעוניין להעביר אותם ל- DVD . לבי הקלטות ווידאו הרגילות אני חייב אולפן/צלם או שירותי מקצוען בתחום כי אצלי בבית אין אפילו מכשיר וידאו. אבל מה לגבי קלטות 8 מ"מ מדובר בכ- 20-30 קלטות , להעביר אותם ל- DVD נראה לי יהיה יקר מאוד. מהם הדרכים היעילות וטובות להמיר אותם ? האם ישנו מכשיר ששווה לקנות לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
את Sony NEX 6 החלטתי לקנות בין היתר בגלל שקראתי על אפליקציות שדי התלהבתי מהן, כמו Time-lapse ושלט רחוק מהטלפון... אחרי שקיבלתי אותה גיליתי להפתעתי שהאפליקציות אינן ניתנות להורדה / רכישה בישראל. את אפליקציית השלט הרחוק החינמית הצלחתי בסופו של דבר להתקין אחרי שרשמתי כתובת בארה"ב, אבל האפליקצייה של Time-lapse עולה $10 ואני לא יכולה לקנות אותה כי סוני דורשים כרטיס אשראי עם כתובת בארה"ב או באחת המדינות האחרות שהם עובדים איתן (ישראל, כאמור, לא אחת מהן ). מישהו נתקל בזה? יש מה לעשות (חוץ מלפתוח חשבון בנק בחו"ל)?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת HD - על אילו דגמים אתם ממליצים? איזה גודל מינימלי של HD מומלץ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה מצלמה עדיפה מבין ה5 הבאים מבחינת ביצועים תמונות ומחיר בתודה מראש לכל העונים. Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AXY/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-16 Canon-Powershot-A480 http://www.amazon.co.uk/Canon-Powershot-A480-Digital-Camera/dp/B001PO5WMQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-13 Samsung-ES55- http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AYI/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-19 Fujifilm-FinePix-A170 http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-A170-Digital-Camera/dp/B002GKC5M8/…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש איזו תוכנה שמאפשרת להעביר מוידאו לוידאו בזמן אמת (משהו כמו העברת ערוצים בטלויזה)? הכוונה היא שמרצה בכנס יוכל להציג וידאו שונים ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרגע מצלמת וידאו דיגיטלית, הבעיה היא שאני זקוק למעט רקע על כל האופציות שקיימות כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל. אם מישהו יכול לתת פה קישור למקום שנותן איזה סקיהר או משהו כזה על המוסים, הפורמטים וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-