עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by audi4,

שלום לכל החברים שעוזרים ותומכים בעל עת שאלתי היא פשוטה יש לי מצלמה מסוג רייבל D350 של קנון למצלמה שלי יש עדשה של 18-55 ומבזק פלאש מושנה על גבי המצלמה הבנתי שעל מנת שיהיו לי תוצאות יותר טובים אני צריך לחדש קצת את הציוד צילום שלי מכיוון שאני לא מבין המון ויודע רקע טכני החלטתי שתעזרו לי בנושא הפתוח הזה מדובר ב במצלמה שלי מסוג קנון האם אני יכול להתקין עליה עדשות מסוג ניקון מה זאת אומרת צמצם 2.8 מה זאת אומרת עדשה 17 - 55 עדשת רחבה זום מה זה נותן צמצם 2.8 מהעדשה הקיימת שלי הרגילה 18-55 איזה יתרון עדשת רחבת זום נותנת עזרתגם בברכת שנה טובה,

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by OFF-RoaD,

רציתי לדעת האם תושבות פלאש הן משהו סטנדרטי, כך שאני יכול לפרק פלאש מכל מצלמה ולחבר אותו לאחת אחרת, או שזה תלוי חברה (כמו עדשות בערך), או שזב בכל תלוי מצלמה ואי אפשר להחליף בין שתי מצלמות....

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  4. אם הייתה לכם אי פעם התלבטות לגבי הפלאש הבא למצלמת הפנטקס שלכם, הינה קישור שיסביר לכם כל פרט קטן וקטן בצורה אובייקטיבית ומעניינת לגבי הפלאשים. יש פה סיקור על רוב הפלאשים, תכונות, איכויות ובקיצור, הכל. http://knol.google.com/k/matthew-miller/pentax-p-ttl-hot-shoe-flash-comparison/3jwk7bitq8i8/1?domain=knol.google.com&locale=en#view תודה למשתמש mattdm מפורום pentaxforum.com על כתיבת המדריך הנפלא הזה. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש SD לקראת טיול ארוך אני חושב שה256 מגה לא יספיק ממש ביררתי מחירים ויש משהו מוזר... כרטיס זיכרון של 512 עולה 200 ומשהו שקל כשכרטיס 256 עולה כימעט מאתיים שקל וכרטיס גיגה עולה 350, ויש כטיסים שעולים 700 ומשהו - מה ההבדלים ביניהם? כדאי לקחת את ההכי פשוט? וגם איך כרטיס גיגה עולה 350 וכרטיס של 2 גיגה עולה מעל800 שקל... הם לא חושבים שלקוחות יעדיפו 2 כרטיסים של גיגה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by malcolmx9,

מישהו מוכר אותה ב-480 ש"ח, בלי כרטיס זיכרון, לא מודשת ועם אחריות לעוד שנתיים. מצלמה ראשונה שלי, מעוניין בצילום רגיל של משפחה, חברים, שכונה וכו'. אולי מדי פעם צילום מיקרו וכאלה בשביל הכיף. אתם ממליצים לי לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by bentzi,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by gameplan,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3024561

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. יש למישהו מושג אם פוג'י הולכת להוציא דגם חדש יותר מה S9500? ואם כן אז מתי? אני רוצה לדעת שאם אני יקנה אותה עכשיו אז בעוד כמה חודשים יצא דגם יותר טוב ואני סתם יתבעס

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by orlupo,

לדעתי קאנון רשמה כאן מיני הפסד: http://www.dpreview.com/news/0510/05102801canon24105svc.asp לדעתי מה שיקרה עכשיו הוא שאף אחד לא יקנה יותר את העדשה הזאת וגם מי שקנה אותה כבר לא יוכל למכור אותה יד שנייה למרות השילוב המעניין של טווח זום All-Around+IS+עדשה L בעלת איכות אופטית גבוהה.

12. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי לי סתם מצלמות ושמתי לב שאין למצלמה של מינולטה פלאש http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2746074 אין לה פלאש? יש שם מין חיבור מה צריך לקנות לה פלאש מי שרוצה לקנות אותה ?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני מבקש שתעזרו לי ותביאו לי שם של מצלמה אמינה שתשמש אותי לצילומים סטנדרטים כמו במצלמה אנלוגית אני מוכן להתפשר על הרבה דברים אבל לא על אמינות ואם אפשר אז שיהיה לה טיימר ופלאש ומנגנון נגד עיניים אדומות וחשוב מאוד שתהיה בעלת צג זה הכול אני מפחד שיעבדו עלי בגלל שאין לי תקציב גבוה לקניית מצלמה וברור לי שהיקרות טובות יותר אבל זה מספיק לי לשימושים שלי וכל הנתונים האלא של המצלמות מבלבלים אותי לחלוטין כי אני לא מבין גדול אשמח לקבל המלצות תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by tamiravigan,

תמונה שצילמתי לפני כמה חודשים בA640 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by elad-k1,

מחפש מצלמת וידאו הכי טובה שעד 2000 שקל.. תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by ido7,

צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. Started by Dumbass,

עוד סט תמונות 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: תהנו

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלום לכולם אני מתלבט בין Canon powershot sd300 ל Fujifilm F10 איזו עדיפה? בעקרון אני מחפש מצלמה איכותית וקטנה שנכנסת לכיס ושאין לה דילי כי יש לי Nikon 4300 כבר שנתיים ויש לה דילי רציני ובעיה בצילום בחושך והיא לא נכנסת לכיס אבל אם אשקיע שוב סכום לא מבוטל אז אני רוצה שזה יהיה עבור מצלמה שארגיש משמעותית שהיא יותר טובה מהניקון מה אתם אומרים? תודה רבה, בועז

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by big foot,

אני צריך המלצה למצלמת וידיאו דיגיטאלית לחובבנים עד 2,000 ש"ח תודה מראש BIG FOOT

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  21. התמונות לא מהוות המלצה כל שהיא להגיע לתערוכה. ואם חסר לכם איזה גלגל נחמד אז קבלו :

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by moshe_ben_kipod,

האם יש מצלמה טובה יותר או מומלצת מהפוג'י S5600 במסגרת התקציב שלה (הפוג'י עולה קצת יותר מ1000)? האם הקודאק, אולימפוס/כל האחרות במחיר דומה (עד 1400 בערך) טובות יותר או פחות? אני שואל כי קראתי המלצות בקטגוריה הזאת, במסגרת התקציב הזה על הפוג'י הנ"ל, שהיא הטובה ביותר, אז אפשר מעט ייעוץ לפני רכישה?

23. Started by Lirux,

תמיד נמשכתי לתחום הצילום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לצלם כמו שצריך... כרגע יש לי בבית קאנון a80 השאלה אם היא תספיק לי ותוציא לי תמונות טובות? אם לא, איזה מצלמה טובה אפשר לקנות עד 1500 שקל?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים