צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס SD מהיר 2 גיגה למצלמה G7 של CANON האים הכרטיס אולטרה 3 של SUNDISK במהירות 133 יותר מהיר מ PQI במהירות מוצהרת של 150 ? דן
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם זה הפורום הנכון או לא? בכל אופן, משהו סביר במחיר נמוך יחסית, יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אני חייב את העזרה שלכם בבקשה רק התחום הזה שאני אוהב אותו ממש זה לעשות קליפים זה החלום שלי אז החלטתי סופית לעזוב הכל ואני רוצה להגשים אותו אז ככה אני מתחיל מכלום. אני צריך מצלמה שתוכל לצלם סרט/קליפים שאני מתכנן לעשות אני לא יודע מה כדאי דיגיטלית או וידאו ומה אתם ממליצים? ואני צריך שיהיה מיקצועי. בקשר לתקציב אני מוכן לשלם עד 2000 שקל צריך שיהיה איכותי . אם אין ברירה אפשר לעלות ל3000 4000 תלוי אם תוכלו גם לפרט לי אני אודה לכם ואם תוכלו תביאו לינקים בבקשה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי כולם אז אחרי שקיבלתי את המצלמה הנחמדה והחדשה שלי canon a720is יצאתי לראות איך היא בהשואה לקודמת nikon 4300 בכל מיקרה בלי הרבה חפירות הנה התמונות, תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התמונה בקישור הנ'ל: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=23907767 חוץ מזה קיבלתי לTX1 סוף סוף כרטיס 8 ג'יגה CLASS-6 של קינגסטון שמאפשר לי לצלם וידיאו (באיכות והרזולוציה הכי טובה) 56 דקות ואני שמח וטוב לי
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב, קודם כל חוות דעת כללית על המצלמה תעזור לי להחליט.. ואיך היא בצילומי בהם התאורה גרועה או צילומי לילה? כי למצלמה שיש לי עכשיו ממש קשה איתם.. והאם למישהו יש הצעה למצלמה יותר טובה עד 1700~ (לא כולל כרטיס זכרון ובטריות+מטען) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת דרייבר למצלמת Panasonic DMC-LC33 עבור Win98. תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש אותה עוד כמה ימים.... sony dsc-p200? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם תושבות פלאש הן משהו סטנדרטי, כך שאני יכול לפרק פלאש מכל מצלמה ולחבר אותו לאחת אחרת, או שזה תלוי חברה (כמו עדשות בערך), או שזב בכל תלוי מצלמה ואי אפשר להחליף בין שתי מצלמות....
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! אני מחפש מצלמה בתקציב של 500 שקל (או פחות,פשוט אני לחוץ עכשיו בתקציב ואני לא יכול להרשות לעצמי ביותר), אני קונה אותה בעיקר לטיולים עם המשפחה ולכן התמונות יצולמו בעיקר באור יום בחוץ, ומידי פעם בתוך הבית. אין צורך לשום פונקציות מיוחדות , אין צורך בפלאש טוב , רק שאיכות התמונה תהיה טובה (כמובן שאני לא מצפה למשהו מפציץ , אבל שתהיה האיכות הכי טובה ביחס למצלמות אחרות בטווח המחיר). אני כבר חרשתי את הפורום פה בחיפוש ומצאתי שחלק ממליצים על ה-Canon PowerShot A550 . וכל שאר ההמלצות כבר ישנות ולכן אולי כבר לא רלוונטיות. גם התחלתי למלאות את השאלון אבל הוא לא כל כך מתאים לי , הוא מתאים לאנשים יותר מתקדמים ולכן העדפתי להסביר ככה מה אני צריך. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לדעתי קאנון רשמה כאן מיני הפסד: http://www.dpreview.com/news/0510/05102801canon24105svc.asp לדעתי מה שיקרה עכשיו הוא שאף אחד לא יקנה יותר את העדשה הזאת וגם מי שקנה אותה כבר לא יוכל למכור אותה יד שנייה למרות השילוב המעניין של טווח זום All-Around+IS+עדשה L בעלת איכות אופטית גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית ,מעולם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית כך שאני חדש בתחום זה. עכשיו בדקתי וראיתי שיש כמה מצלמות של פוג'י וכמה של קנון שהן טובות. אני מתלבט בין מצלמה קומפקטית לבין דמוי SLR פוג'י s5600\s5200 זה דגם אחד ודגם אחר שראיתי זה s6500 . עכשיו אני לא יודע עד כמה אני באמת צריך כאלה מצלמות , אולי עדיף משהו כמו f30 של פוג'י או אחת מהמצלמות הקומפקטיות של canon . כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 2000 שקל אבל לא בטוח איזה מצלמה לבחור וצריך בטח גם ציוד נוסף למצלמה. אשמח אם תעזרו לי לבחור . תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש מצלמה דיגטלית(רצוי כיס) עד 280 דולר אין לי העדפה לחברה מסוימתץ תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה לצילום אנשים, תמונות לטיולים בארץ ובחו"ל. זה דיי דחוף לי אני מחר רוצה ללכת לקנות כי אני טס בראשון. והאם ממולץ לקנות בחנויות חשמל או בדיוטי פרי. אזור עכו נהריה. אם מישהו יודע להמליץ על חנות. תודה לעוזרים, דיי דחוף. עריכה: לא ראיתי שצריך שאלון מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?800 +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה של אור יום ולילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא רלוונטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא רלוונטי האם אתה משתמש כיום ב…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חזרתי מטיול אתמול שבמהלכו צילמתי תמונות במצלמה הקומפקטית (קאנון) שלי. את התמונות העברתי למחשב נייד- עד כאן הכל בסדר. הבעייה התחילה שהעברתי את כל התמונות למחשב הביתי באמצעות דיסק און-קי. כל תמונה נראת כאילו אני צופה בה דרך מסגרת של חלון בלגי- קווים מעוותים, צבעים מוזרים, חלקי תמונות פזורות לכל עבר. חשוב לציין שהבעייה לא הופיע עד כה, כמו כן שאני פותח את התיקייה במחשב התמונות נראות תקינות (thumbnails תודה מראש על העזרה וחג פסח שמח וכשר
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי לפני כמה חודשים בA640 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התמונות לא מהוות המלצה כל שהיא להגיע לתערוכה. ואם חסר לכם איזה גלגל נחמד אז קבלו :
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-