צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מה זה אומר בקשר למצלמה?שהבטירות חזקות חלשות? ומה המיספר הכי גבוהה בזה?ומה המיספר הכי נמוך?והאם גבוה זה טוב או ההפך?תודה רבה\\\ (רמת סוללה)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן ! אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש לניקון 3200 שלי שמתישהו תוחלף למצלמה מודרנית יותר. הבעיה היא כזאת: למצלמות חדשות יותר מומלץ זיכרון מהיר (Ultra II) ואני לא יודע אם לניקון שלי הכרטיס יתאים. ההפרש במחיר הוא באמת קטן וברור שעדיף הכרטס המהיר יותר, אבל כמו שאמרתי לא בטוח שהוא יתאים ונורא קשה למצוא אחד במלאי (בראשל"צ לפחות). אני צריך תשובה להיום, אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. נ.ב מדובר בכרטיס SD 1GB ואני לא מתפשר על פחות מ SanDisk. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
(אני מקווה שההודעה מתאימה לפורום, כי לא ממש ידעתי איפה למקם אותה..) היי, יש לי מצלמה Cannon A510 וכרטיס SD של 128. הייתי אצל חבר ורציתי להעתיק משו מהמחשב שלו לשלי, ולכן נעזרתי בכרטיס ישירות והעברתי לו קובץ ושמתי אותו בתיקייה הראשית (העברתי את הקובץ דרך קורא כרטיסי SD). עכשיו כשהגעתי הביתה וניסיתי לפתוח את הקובץ, חיברתי את המצלמה דרך הכבל USB שלה, אבל המחשב מציג לי רק את תיקיית התמונות שבתוך כרטיס הSD, ולכן אני לא יכול לגשת לתיקייה הראשית של הכרטיס ולשלוף את הקובץ. האם ישנה דרך לעשות זאת (להגיע לתיקיה הראשית) בלי להשתמש בקוראי כרטיסי SD למיניהם? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם הייתה לכם אי פעם התלבטות לגבי הפלאש הבא למצלמת הפנטקס שלכם, הינה קישור שיסביר לכם כל פרט קטן וקטן בצורה אובייקטיבית ומעניינת לגבי הפלאשים. יש פה סיקור על רוב הפלאשים, תכונות, איכויות ובקיצור, הכל. http://knol.google.com/k/matthew-miller/pentax-p-ttl-hot-shoe-flash-comparison/3jwk7bitq8i8/1?domain=knol.google.com&locale=en#view תודה למשתמש mattdm מפורום pentaxforum.com על כתיבת המדריך הנפלא הזה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
במקום בבטרית ה lithiom שמצורפת?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
במחיר של 1200 ש"ח כוללת שנה אחריות [ואני יכול אולי לקחת אותה גם ב-1000]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם תושבות פלאש הן משהו סטנדרטי, כך שאני יכול לפרק פלאש מכל מצלמה ולחבר אותו לאחת אחרת, או שזה תלוי חברה (כמו עדשות בערך), או שזב בכל תלוי מצלמה ואי אפשר להחליף בין שתי מצלמות....
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
מחפש חוברת הפעלה בעברית לסוני T100. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת דרייבר למצלמת Panasonic DMC-LC33 עבור Win98. תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לדעתי קאנון רשמה כאן מיני הפסד: http://www.dpreview.com/news/0510/05102801canon24105svc.asp לדעתי מה שיקרה עכשיו הוא שאף אחד לא יקנה יותר את העדשה הזאת וגם מי שקנה אותה כבר לא יוכל למכור אותה יד שנייה למרות השילוב המעניין של טווח זום All-Around+IS+עדשה L בעלת איכות אופטית גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום ראיתי לי סתם מצלמות ושמתי לב שאין למצלמה של מינולטה פלאש http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2746074 אין לה פלאש? יש שם מין חיבור מה צריך לקנות לה פלאש מי שרוצה לקנות אותה ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש שתעזרו לי ותביאו לי שם של מצלמה אמינה שתשמש אותי לצילומים סטנדרטים כמו במצלמה אנלוגית אני מוכן להתפשר על הרבה דברים אבל לא על אמינות ואם אפשר אז שיהיה לה טיימר ופלאש ומנגנון נגד עיניים אדומות וחשוב מאוד שתהיה בעלת צג זה הכול אני מפחד שיעבדו עלי בגלל שאין לי תקציב גבוה לקניית מצלמה וברור לי שהיקרות טובות יותר אבל זה מספיק לי לשימושים שלי וכל הנתונים האלא של המצלמות מבלבלים אותי לחלוטין כי אני לא מבין גדול אשמח לקבל המלצות תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
התמונה בקישור הנ'ל: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=23907767 חוץ מזה קיבלתי לTX1 סוף סוף כרטיס 8 ג'יגה CLASS-6 של קינגסטון שמאפשר לי לצלם וידיאו (באיכות והרזולוציה הכי טובה) 56 דקות ואני שמח וטוב לי
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו מוכר אותה ב-480 ש"ח, בלי כרטיס זיכרון, לא מודשת ועם אחריות לעוד שנתיים. מצלמה ראשונה שלי, מעוניין בצילום רגיל של משפחה, חברים, שכונה וכו'. אולי מדי פעם צילום מיקרו וכאלה בשביל הכיף. אתם ממליצים לי לקנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי לפני כמה חודשים בA640 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקציב שלי בסך הכל גמיש, אבל עדיף שהמצלמה לא תהיה מעל 1500 ש"ח. הדברים שחשובים לי: 1) מייצב אופטי 2) מצלמה שמניבה תמונות טובות עם צבעים כמה שיותר "אמיתיים" בתאורה ביתית, וכל זאת במצב אוטומטי שלא מצריך ממני להתעסק עם חשיפה וכל מיני מאפיינים. 3) שלא תהיה קטנה מדי, כמו למשל אולימפוס 840, שאותה אני לא קונה בגלל שהיא מיניאטורית ולא נוחה לטעמי...מעדיף מצלמה קצת יותר פראקטית. אני לא מצפה למצלמה מושלמת במחיר הזה, אבל שיהיה כמה שיותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מאחד הטיולים שלי ליד גן אירועים בעיר... תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-