צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה זה אומר בקשר למצלמה?שהבטירות חזקות חלשות? ומה המיספר הכי גבוהה בזה?ומה המיספר הכי נמוך?והאם גבוה זה טוב או ההפך?תודה רבה\\\ (רמת סוללה)
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא מבין את המושגים בשאלון שבנעוץ אבל בגדול התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אפשרות להוסיף 250 ש"ח אם תחליטו שזה הכרחי. אני לא בקיא במושגים ולא יודע מה צריך לבדוק ואיזה תכונות צריך. שוב, אני צריך בעיקר לצילומים קצרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צלם ממש ממש מתחיל , לאחרונה קניתי מצלמת אולימפוס SP560UZ ויצאתי לטיול וצילמתי קצת . בינתיים מצאתי תמונה אחת שאני רוצה דעה עלייה אני ימשיך לחפש ויעלה . רק שתדעו לא נדעתי בפוטושופ כי אין לי מושג איך משתמשים בו
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
במחיר של 1200 ש"ח כוללת שנה אחריות [ואני יכול אולי לקחת אותה גם ב-1000]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום לכל החברים שעוזרים ותומכים בעל עת שאלתי היא פשוטה יש לי מצלמה מסוג רייבל D350 של קנון למצלמה שלי יש עדשה של 18-55 ומבזק פלאש מושנה על גבי המצלמה הבנתי שעל מנת שיהיו לי תוצאות יותר טובים אני צריך לחדש קצת את הציוד צילום שלי מכיוון שאני לא מבין המון ויודע רקע טכני החלטתי שתעזרו לי בנושא הפתוח הזה מדובר ב במצלמה שלי מסוג קנון האם אני יכול להתקין עליה עדשות מסוג ניקון מה זאת אומרת צמצם 2.8 מה זאת אומרת עדשה 17 - 55 עדשת רחבה זום מה זה נותן צמצם 2.8 מהעדשה הקיימת שלי הרגילה 18-55 איזה יתרון עדשת רחבת זום נותנת עזרתגם בברכת שנה טובה,
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רציתי לפתח לעצמי תחביב חדש [צילום..] ואני לא הכי מבין בזה ולא בסוגי המצלמות , לכן רציתי המלצה טובה עד סכום של 1500 שח מצלמה בשביל ההתחלה (כמובן שלא תיהיה מצלמה פשוטה , אלא אחת שתיהיה טובה אבל לא מתקדמת ממש] תודה :]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
על איזה מצלמה אתם ממליצים בתקציב של 2200 ש"ח? רצוי שתהיה פשוטה לשימוש...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם תושבות פלאש הן משהו סטנדרטי, כך שאני יכול לפרק פלאש מכל מצלמה ולחבר אותו לאחת אחרת, או שזה תלוי חברה (כמו עדשות בערך), או שזב בכל תלוי מצלמה ואי אפשר להחליף בין שתי מצלמות....
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מומחים בהפקות אלבומים דיגיטליים לארועים, דפוס דיגיטלי ומידע משתנה. מחוייבים לתוצאה הטובה ביותר תוך דגש לשימוש בפרופילי הצבע המתאימים לכל עבודה. http://www.gdigital.co.il http://www.gdigital.co.il/contact.asp
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב עד 2500 ש"ח. המצלמה אינה צריכה להיות מקצועית,אלא לספק תמורה טובה לכסף, כלומר זום אופטי טוב,רזולוציה טובה, נוחה לשימוש,לא חייבת להיות קומפקטית במיוחד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
התמונה בקישור הנ'ל: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=23907767 חוץ מזה קיבלתי לTX1 סוף סוף כרטיס 8 ג'יגה CLASS-6 של קינגסטון שמאפשר לי לצלם וידיאו (באיכות והרזולוציה הכי טובה) 56 דקות ואני שמח וטוב לי
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לדעתי קאנון רשמה כאן מיני הפסד: http://www.dpreview.com/news/0510/05102801canon24105svc.asp לדעתי מה שיקרה עכשיו הוא שאף אחד לא יקנה יותר את העדשה הזאת וגם מי שקנה אותה כבר לא יוכל למכור אותה יד שנייה למרות השילוב המעניין של טווח זום All-Around+IS+עדשה L בעלת איכות אופטית גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית ,מעולם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית כך שאני חדש בתחום זה. עכשיו בדקתי וראיתי שיש כמה מצלמות של פוג'י וכמה של קנון שהן טובות. אני מתלבט בין מצלמה קומפקטית לבין דמוי SLR פוג'י s5600\s5200 זה דגם אחד ודגם אחר שראיתי זה s6500 . עכשיו אני לא יודע עד כמה אני באמת צריך כאלה מצלמות , אולי עדיף משהו כמו f30 של פוג'י או אחת מהמצלמות הקומפקטיות של canon . כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 2000 שקל אבל לא בטוח איזה מצלמה לבחור וצריך בטח גם ציוד נוסף למצלמה. אשמח אם תעזרו לי לבחור . תודה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Canon powershot sd300 ל Fujifilm F10 איזו עדיפה? בעקרון אני מחפש מצלמה איכותית וקטנה שנכנסת לכיס ושאין לה דילי כי יש לי Nikon 4300 כבר שנתיים ויש לה דילי רציני ובעיה בצילום בחושך והיא לא נכנסת לכיס אבל אם אשקיע שוב סכום לא מבוטל אז אני רוצה שזה יהיה עבור מצלמה שארגיש משמעותית שהיא יותר טובה מהניקון מה אתם אומרים? תודה רבה, בועז
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
a630 מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
למה?! זה לא מראה שמה שומדבר על ה400D, חוצמזה שזה מוצא מצלמה שנקראת XTi ונראה די כמו ה400D מה זה צריך להיות? אם למישהו יש מושג..
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש אותה עוד כמה ימים.... sony dsc-p200? תודה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה שתקנה בחו"ל בתקציב של כ350-400 דולר [סינגפור, אבל בגלל שאין לי מושג קלוש מה סדר גודל המחירים שם, אני אצטרך מגוון רחב ממחירים שונים ] אני צריך מצלמה איכותית, עם זה טוב, לא גדולה במיוחד, בעלת מסך גדול ושלא תתקלקל. המצלמה האחרונה שהייתה לי Canon a75 נדמה לי [או משהו בסגנון] שרדה 3 שנים והתפגרה לגמרי, אני אשמח למשהו עמיד קצת יותר. תודה מראש, ארקדי
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-