עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kol209,

פתחתי פעם שעברה הודעה בפרום אני לא יודע איזה פרום אני לא מוצא את הודעה :'( איזה מצלמת אינטרנט הכי טובה ב500 שקל! אחד אמר לי PRO 400 של לג'תיק זות המצלמה הכי טובה ב500 שקל? המצלמה אזות איכותית ביותר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, אין לי יותר מדי מושג בצילום אבל אני מעוניין להתנסות במצלמת MILC טובה במסגרת תקציב צנועה של 500$-600$. אני מעונין במלצמה עם דגש עם על גוף קמפקטי, לא אוהב את דמויות הDSLR. רצוי עם VF אבל גם מסך טוב. סביבת הצילום תהיה יותר outdoor אבל אין לי דרישות מסויימות מהעדשה, עדיף שתהיה ורסטילית עם focal range נורמלי. צילום וידאו פחות חשוב מסטילסז. הNEX-6 של סוני הכי עונה כרגע לדרישות שלי אבל עדיין קצת יותר ממה שהייתי רוצה להוציא. עוד דגמים (דגש #1 על גוף קוממפטי) שכדאי לבדוק?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם! ההורים שלי חושבים לקנות מצלמה של PENTAX לאחר שהם ראו את המצלמה של דוד שלי . אשמח לקבל מכם חוות דעת על המצלמה והאם המחיר שלה טוב? http://netaction.co.il/multi.phtml?item=1837272. אשמח אם תעזרו לי.. אסף.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום פורום צילום אז ככה- אמא שלי עכשיו רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, ובקשה ממני שאני אבדוק בדיוק מה מי ומו... אבל אני מבין במצלמות כמו שאני מבין סינית, אז בשביל זה יש אתכם!.. קיצר תציעו איזה מצלמות כאלה כדאי לקנות, אבל בעיקר גם מה חשוב שיהיה במצלמה, אילו תכונות, אילו חברות הן נחשבות טובות, וכו'.... אין תקציב מדוייק, אני מעריך שזה לא יהיה יותר מ1000ש"ח, ( קצת מדי?....) תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by adam_godin,

אני אוהב את הגישה של פנטקס לאפשרות להוציא את המקסימום מהחישן אפילו על חשבון האיכות מעניין איך זה לעומת הווידאו ב D90 .... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LIRON5721,

בוקר טוב, אני צריך המלצה לעדשה שניה למצלמה canon 600d אני כרגע עם עדשת קיט 18-55 ומה שחסר לי בה זה יותר איכות וחדות, זום פחות מעניין אותי. אני מצלם בעיקר אנשים ורכבים ואני מאוד אוהב לצלם אנשים עם פוקוס ושכל הרקע מטושטש מסביב. תקציב של עד 3000 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח. ראיתי את העדשה EF 17-40 של קנון שנכנסת לי בתקציב מה דעתכם עליה? יש לי ידע של חובב וחשוב לי לשמוע דעת של מישהו מיקצועי תודה [h=1][/h]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתכוון לקנות בארה"ב - על כן עד 600$. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה נופים, רחובות, אנשים, אירועים, גם בתנאי תאורה פחות טובים (נניח בתוך הבית) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני אוהב יותר את התמונות ללא הפלאש אבל אם חשוב לי לתפוס את הרגע אז אני מוכן גם עם פלאש מוקפץ. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פל…

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by idofr,

היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ערררב טוב, לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ... לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות …

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. הכרטיס זיכרון SD והמצלמה pantex optio 30 כמה אני יוכל לשמור בערך על איכות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. היי ראיתי שבצילום מקרו , המצלמה נופלת בזה , אין תמונה חדה אחת , וגם ניראה לי שאין לה עומק וצבעים טובים כל כך, זה נכון? יש לי מצלמה ישנה של אולימפוס C3020 דגיטלית שהמקרו שלה מדהים וגם איכות הצילומים שלה מעולה . מה תגובתכם? רוני

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  12. שלום, אני מחפש לרכוש מצלמת DSLR (אם לא הבנתם מהכותרת. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. אז הנה תשובותיי לשאלון הסטנדרטי: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? תשובה: 600-800$ (גוף+עדשה) 2. מה רמת הידע שלך ? תשובה: רמה סבירה+. בעבר עשיתי קורס בצילום דיגיטלי ומכיר את כל המושגים הבסיסיים. מקפיד לערוך תמונות ב-Adobe Bridge/Photoshop ומאוד אוהב לצלם. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? תשובה: עד עכשיו הייתה לי NIKON P90. מצלמה נחמדה עם זום טוב ומסך מתכוונן. לצערי הפוקוס לא ממש טוב והאיכות וידאו נוראית (640X480). בתנאי תאורה בעייתיים המצלמה לא מצליחה להתמודד. למרות זאת, הצלחתי להוציא ממנה תמונות לא רעות וסה"כ הייתה שווה את המחיר…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by PyroGhost,

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by KoM,

טוב אז אולי כן קצת צילמתי, הנה דוגמא קטנה ממה שיצא לי מתערוכת גלגלים האחרונה...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shoeyal,

לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  16. רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית של Canon FS100 עם כרטיס פלאש של 4GB. רציתי לדעת כמה זמן לערכתכם אפשר לצלם על 4GB ? אני יודע שהיום הכרטיסים האלו זולים מאוד ואפשר להשיג נפחים גדולים יותר.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי). תודה רבה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by overload,

החום גורם לי לראות כפול ? .

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני צריך לצלם איזה 200 תמונות בגודל 1 מטר על 1.6 מטר , איך לצלם כדאי שזה יצא לי הכי טוב ? יש איזו תאורה מומלצת ?? תודה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by roy7777777,

CANON A620 או A700 מה עדיף? אני מתלבט מה לקנות לכל אחת יש חיסרון ויתרון שלשני אין מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by idoza,

שלום לכולם יש לי מצלמת סוני מדגם DSC W50 לאחרונה קניתי כרטיס זכרון MAGICGATE 2GB ויש לי בעיה מלא תמונות שמאוחסנות על הכרטיס נראות טוב על המסך הקטן של המצלמה וכשאני מעלה אותן למחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) הם נראות עם הפרעות דיגיטליות,החלפות צבעים וכל מיני דברים מעצבנים שפשוט הורסים את התמונה לגמרי יש לציין שיש לי כרטיס נוספ שאיתו אין שום בעיה(כנראה הבעיה בכרטיס תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. כרגע אני מצלם עם עדשת הקיט שהגיעה עם המצלמה (17-55 מיוצבת). לפעמים גם יוצא לי לצלם עם עדשת זום ישנה (Canon 75-300 USM) אבל היא באמת לא ברמה של המצלמה אז אין מה לדבר. כשאני מצלם עם ה-17-55 סה"כ יש תוצאות טובות, אבל ממש לא מדהימות, כאשר עיקר הבעיה היא בחדות. קשה להגיע איתה לתמונות 'מדויקות' באמת. כשהתאורה ממש חזקה זה איכשהו נראה יותר טוב, אבל כשמצלמים בתנאים פחות מושלמים אני לא ממש מרוצה. כמובן שבאיזו גבוה כבר נכנס עוד רעש אבל לא על זה אני מדבר. פשוט התמונות לא נראות חדות מספיק חלק גדול מהזמן גם כשאני בפוקוס 100% תקין. זה נראה בסדר, פשוט לא ממש טוב. וזה די מעצבן במצלמה כזאת, לקבל תמונות 'בסדר'. מה עוד, כשהאיזו כבר כן יותר גבוה 400-800 ככה, אז ממש קשה להוציא תמונה שתראה ט…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות פילטר כזה למצלמה שלי NIKON D40. הפילטר יצטרך להתברג על עדשת הקיט 18-55. אני מעוניין להשקיע בו עד 300 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.