עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום תסתכלו בבקשה על המפרט הבא: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-VideoCamera&model_id=36421 האם מישהו יכול לומר לי מה החוזקות ומה החולשות של המצלמה הזו. הציעו לי אותה ב-1600 ש"ח, שזה מחיר יותר נמוך ממה שבד"כ מוצאים בשוק. מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. אין ,אין לדעתי שום תחליף ל-iso גבוהה ולחיישן ccd גדול יחסית (1/1.7) ובקטע הזה אני ממש לא רוצה להיתפשר (חלס ,נימאס לי מתמונות מטושטשות שניגרמו עקב תנועה של האובייקט המצולם או תאורה לא מספקת ) ואני רוצה לבצע צילומים באור טיבעי וללא פלש . היה נחמד גם אם היה גם מייצב תמונה וזה רצוי מאוד אבל עדיין ,זה מישני בחשיבותו ל-iso . הסיבה היחידה שלא קניתי את ה-f31 היא הזום האופטי הנמוך והמאכזב שלה -x3. השאיפה היא לזום גבוהה בהרבה כמו לקומפקטית אחרת tz1 שמיצטיינת בזום x10 (אולם אסור שהזום יבוא על חשבון ה-iso.) התקציב -3500 שח +-. מחכה להמלצות.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by bentzi,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by eli33,

טוב בטח הנושא הזה מוכר לכם אבל לי אין מושג אז אשמח אם תאירו את עיניי בנוגע לעניין הזה שאני מצלם לפעמים בחדר בעיקר(עם תאורה חלשה) וגם בחוץ עם פלאש אז דווקא התמונה יוצאת חשוכה ולא עם "אור" ,יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה או שזה ככה וצריך לכבות את הפלאש. אני אציין כמובן שאני מצלם עם K800I ויכול להיות שהבעיה באמת שזה לא באמת מצלמה, אבל מי יודע. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by ido7,

צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. Started by CyberBot,

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=573701 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573575 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 צריך החלטה פה אחד כמה שיותר מהר!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by kip,

האם זה הפורום הנכון או לא? בכל אופן, משהו סביר במחיר נמוך יחסית, יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. אני צריך רק כמה תמונות ואז היא תשכב בארון ללא שימוש אין לי צורך במשהו מקצועי ממש משהו ברזולוציה כמו 1024 על 700 ומשהו שניתן לחבר למחשב בUSB אני מרים פרויקט מודינג ואני חייב לצלם הכל אז משהו פשוט וזול אבל שיראו טוב אין לי צורך במצלמה חוץ מהעניין הזה תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by DownLoad_Master,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70001&comp=1&saleNo=1749003 אני רוצה משהו איכותי עם עדשה של קרל זייס, למישהו יש המלצה אחרת למצלמה עם עדשה כזאת עד 1200 שקל? מיועדת לשימוש ביתי וטיפה חובבני.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שלום.. בcanon s3 יש אופציה ללחיצה ממושכת על המקרו שנותנת את הסופר מקרו... מישהו מוכן להפנות או להסביר בקצרה על ההבדלים ביניהם? תודה מראש.. אבי

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by tascam,

אני צריך המלצה על כרטיס SD מהיר 2 גיגה למצלמה G7 של CANON האים הכרטיס אולטרה 3 של SUNDISK במהירות 133 יותר מהיר מ PQI במהירות מוצהרת של 150 ? דן

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. אני די נעול על הדגם הזה ויש לי כמה שאלות אחרונות: 1.האם התמונות שלה ממש גרועות בחושך בשל העובדה שהפלאש שלה קטן ולא עוצמתי ויעיל ל1.5M? 2.באיזה פורמט וידאו המצלמה מצלמת?[כדי לדעת האם היא חסכונית ויהי ניתן לדחוס הרבה וידאו] 3.הבנתי שהיא עובדת על סוללת ליטיום,והבנתי שסוללה כזו תחליפית תעלה לי 100 שח,האם בישביל ההחלפה אני אצטרך לפרק את המצלמה בכדי להחליף סוללה,או שההחלפה פשוטה קלה ולא כרוכה בפירוק פיזי של גוף המצלמה? 4.האם שווה לשלם עליה 550 שח[יד שניה,כולל 512 זיכרון דיופרו]? 5.איך הזום אופטי שלה? ואיכות התמונות שלה? תודה מראש.

16. כרטיסים אחרים של SD עולים חצי ובמחיר הזה אפשר 2GB. כלומר ה RS-MMC-DV יותר יקרים לMB פי 3 בערך. מאיפה אני יכול להשיג בזול כרטיס זיכרון 1GB או אפילו 2 GB. אני צריך את זה לטלפון של נוקיה דור 3. בשביל לצלם הרבה תמונות.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. שלא תצא מטושטשת

18. ברוך השם אני מחליף את הסוני עם הקלטות הענקית שלי.. צריך המלצות למצלמת וידאו עם הפרטים הבאים: מחיר עד 2500 שקל... מוכן להתגמש ממש ממש קצת. זום אופטי של 30+ ושיכלול סטילס ברמה טובה. אם מישהו יכול להמליץ לי פה על כמה אפשרויות אני אודה לכם. תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. אני חייב את העזרה שלכם בבקשה רק התחום הזה שאני אוהב אותו ממש זה לעשות קליפים זה החלום שלי אז החלטתי סופית לעזוב הכל ואני רוצה להגשים אותו אז ככה אני מתחיל מכלום. אני צריך מצלמה שתוכל לצלם סרט/קליפים שאני מתכנן לעשות אני לא יודע מה כדאי דיגיטלית או וידאו ומה אתם ממליצים? ואני צריך שיהיה מיקצועי. בקשר לתקציב אני מוכן לשלם עד 2000 שקל צריך שיהיה איכותי . אם אין ברירה אפשר לעלות ל3000 4000 תלוי אם תוכלו גם לפרט לי אני אודה לכם ואם תוכלו תביאו לינקים בבקשה. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by idofr,

היי כולם אז אחרי שקיבלתי את המצלמה הנחמדה והחדשה שלי canon a720is יצאתי לראות איך היא בהשואה לקודמת nikon 4300 בכל מיקרה בלי הרבה חפירות הנה התמונות, תגובות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by GAL_FX,

חילזון -1 http://img172.imageshack.us/my.php?image=dscf4726750x562jx5.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=dscf4718750x562lm1.jpg וחתול סטלן שרצה להיצטלם ( אני יודע שיבצד התמונה שרופה אבל איך מיתגברים על ועם משהו יכול לחתוך אותה זה יעזור תודה ) http://img450.imageshack.us/my.php?image=dscf4684750x562ii2.jpg

22. האם מישהו נתקל בבעיה שעם כרטיס cf sandisk ultra II 1 gb האולימפוס C8080 מוכנה לצלם עליו ואפילו אח"כ לתת לצפות בתמונות אך כשמחברים למחשב את המצלמה היא לא מזהה אותו אלא אם מוציאים את זיכרון ה- 32 MB שמסופק איתה. דרך אגב זה קרה גם עם עוד כרטיס CF של חבר שלי שהוא מחברה גנרית mb 64. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by bluemail,

שמעתי שאפשר לחבר עדשות נוספות לעינית של המצלמה על איזה אתם ממליצים ???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by חננב,

אהלן ! אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש לניקון 3200 שלי שמתישהו תוחלף למצלמה מודרנית יותר. הבעיה היא כזאת: למצלמות חדשות יותר מומלץ זיכרון מהיר (Ultra II) ואני לא יודע אם לניקון שלי הכרטיס יתאים. ההפרש במחיר הוא באמת קטן וברור שעדיף הכרטס המהיר יותר, אבל כמו שאמרתי לא בטוח שהוא יתאים ונורא קשה למצוא אחד במלאי (בראשל"צ לפחות). אני צריך תשובה להיום, אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. נ.ב מדובר בכרטיס SD 1GB ואני לא מתפשר על פחות מ SanDisk. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים