צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת איזה עדשות לקחת ל 2 סוגי מצלמות קנון 350D וניקון D50 קנון: האם עדשת הקיט עדיפה על העדשה Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC? ואיזו עדשה טובה יותר, Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro או CANON EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM ? ניקון שוב, עדשת הקיט עדיפה על ?Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC G ואיזו עדיפה, Nikon AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G או Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro ? (השאלות מתייחסות לאיכות בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
טוב בטח הנושא הזה מוכר לכם אבל לי אין מושג אז אשמח אם תאירו את עיניי בנוגע לעניין הזה שאני מצלם לפעמים בחדר בעיקר(עם תאורה חלשה) וגם בחוץ עם פלאש אז דווקא התמונה יוצאת חשוכה ולא עם "אור" ,יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה או שזה ככה וצריך לכבות את הפלאש. אני אציין כמובן שאני מצלם עם K800I ויכול להיות שהבעיה באמת שזה לא באמת מצלמה, אבל מי יודע. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס SD מהיר 2 גיגה למצלמה G7 של CANON האים הכרטיס אולטרה 3 של SUNDISK במהירות 133 יותר מהיר מ PQI במהירות מוצהרת של 150 ? דן
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=573701 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573575 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 צריך החלטה פה אחד כמה שיותר מהר!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום קודם כל המצלמה לא שלי אלא של מישהו שאמא שלי מכירה שהביאה לאמא שלי את המצלמה לכמה זמן כי אמא שלי רצתה לצלם משהו בכל מקרה באתר של המצלמה כתוב שהיא יכולה לשמש גם בתור מצלמת רשת דרייברים לא היו לי אז הלכתי להוריד מהאתר של מיקרוטק אבל זה לא עזר לי כל כך בגלל שנגיד במסנג'ר לא מזוהת מצלמה מה עושים? חוברת אין לי וגם באתר לא היתה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני די נעול על הדגם הזה ויש לי כמה שאלות אחרונות: 1.האם התמונות שלה ממש גרועות בחושך בשל העובדה שהפלאש שלה קטן ולא עוצמתי ויעיל ל1.5M? 2.באיזה פורמט וידאו המצלמה מצלמת?[כדי לדעת האם היא חסכונית ויהי ניתן לדחוס הרבה וידאו] 3.הבנתי שהיא עובדת על סוללת ליטיום,והבנתי שסוללה כזו תחליפית תעלה לי 100 שח,האם בישביל ההחלפה אני אצטרך לפרק את המצלמה בכדי להחליף סוללה,או שההחלפה פשוטה קלה ולא כרוכה בפירוק פיזי של גוף המצלמה? 4.האם שווה לשלם עליה 550 שח[יד שניה,כולל 512 זיכרון דיופרו]? 5.איך הזום אופטי שלה? ואיכות התמונות שלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
טוב, קודם כל חוות דעת כללית על המצלמה תעזור לי להחליט.. ואיך היא בצילומי בהם התאורה גרועה או צילומי לילה? כי למצלמה שיש לי עכשיו ממש קשה איתם.. והאם למישהו יש הצעה למצלמה יותר טובה עד 1700~ (לא כולל כרטיס זכרון ובטריות+מטען) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש אותה עוד כמה ימים.... sony dsc-p200? תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חייב את העזרה שלכם בבקשה רק התחום הזה שאני אוהב אותו ממש זה לעשות קליפים זה החלום שלי אז החלטתי סופית לעזוב הכל ואני רוצה להגשים אותו אז ככה אני מתחיל מכלום. אני צריך מצלמה שתוכל לצלם סרט/קליפים שאני מתכנן לעשות אני לא יודע מה כדאי דיגיטלית או וידאו ומה אתם ממליצים? ואני צריך שיהיה מיקצועי. בקשר לתקציב אני מוכן לשלם עד 2000 שקל צריך שיהיה איכותי . אם אין ברירה אפשר לעלות ל3000 4000 תלוי אם תוכלו גם לפרט לי אני אודה לכם ואם תוכלו תביאו לינקים בבקשה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אין ,אין לדעתי שום תחליף ל-iso גבוהה ולחיישן ccd גדול יחסית (1/1.7) ובקטע הזה אני ממש לא רוצה להיתפשר (חלס ,נימאס לי מתמונות מטושטשות שניגרמו עקב תנועה של האובייקט המצולם או תאורה לא מספקת ) ואני רוצה לבצע צילומים באור טיבעי וללא פלש . היה נחמד גם אם היה גם מייצב תמונה וזה רצוי מאוד אבל עדיין ,זה מישני בחשיבותו ל-iso . הסיבה היחידה שלא קניתי את ה-f31 היא הזום האופטי הנמוך והמאכזב שלה -x3. השאיפה היא לזום גבוהה בהרבה כמו לקומפקטית אחרת tz1 שמיצטיינת בזום x10 (אולם אסור שהזום יבוא על חשבון ה-iso.) התקציב -3500 שח +-. מחכה להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנה פונקציה שיכולה להפוך את המצלמה למצלמת אינטרנט... תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
למה?! זה לא מראה שמה שומדבר על ה400D, חוצמזה שזה מוצא מצלמה שנקראת XTi ונראה די כמו ה400D מה זה צריך להיות? אם למישהו יש מושג..
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה זה אומר בקשר למצלמה?שהבטירות חזקות חלשות? ומה המיספר הכי גבוהה בזה?ומה המיספר הכי נמוך?והאם גבוה זה טוב או ההפך?תודה רבה\\\ (רמת סוללה)
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ברוך השם אני מחליף את הסוני עם הקלטות הענקית שלי.. צריך המלצות למצלמת וידאו עם הפרטים הבאים: מחיר עד 2500 שקל... מוכן להתגמש ממש ממש קצת. זום אופטי של 30+ ושיכלול סטילס ברמה טובה. אם מישהו יכול להמליץ לי פה על כמה אפשרויות אני אודה לכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
במקום בבטרית ה lithiom שמצורפת?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
(אני מקווה שההודעה מתאימה לפורום, כי לא ממש ידעתי איפה למקם אותה..) היי, יש לי מצלמה Cannon A510 וכרטיס SD של 128. הייתי אצל חבר ורציתי להעתיק משו מהמחשב שלו לשלי, ולכן נעזרתי בכרטיס ישירות והעברתי לו קובץ ושמתי אותו בתיקייה הראשית (העברתי את הקובץ דרך קורא כרטיסי SD). עכשיו כשהגעתי הביתה וניסיתי לפתוח את הקובץ, חיברתי את המצלמה דרך הכבל USB שלה, אבל המחשב מציג לי רק את תיקיית התמונות שבתוך כרטיס הSD, ולכן אני לא יכול לגשת לתיקייה הראשית של הכרטיס ולשלוף את הקובץ. האם ישנה דרך לעשות זאת (להגיע לתיקיה הראשית) בלי להשתמש בקוראי כרטיסי SD למיניהם? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במחיר של 1200 ש"ח כוללת שנה אחריות [ואני יכול אולי לקחת אותה גם ב-1000]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן ! אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש לניקון 3200 שלי שמתישהו תוחלף למצלמה מודרנית יותר. הבעיה היא כזאת: למצלמות חדשות יותר מומלץ זיכרון מהיר (Ultra II) ואני לא יודע אם לניקון שלי הכרטיס יתאים. ההפרש במחיר הוא באמת קטן וברור שעדיף הכרטס המהיר יותר, אבל כמו שאמרתי לא בטוח שהוא יתאים ונורא קשה למצוא אחד במלאי (בראשל"צ לפחות). אני צריך תשובה להיום, אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. נ.ב מדובר בכרטיס SD 1GB ואני לא מתפשר על פחות מ SanDisk. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אמנם אני לא צילמתי אותה, אבל לדעתי התמונה מדהימה מבחינת הצילום הזווית וכל מה שתרצו. כדי שתקבלו השראה בצילומים שלכם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חילזון -1 http://img172.imageshack.us/my.php?image=dscf4726750x562jx5.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=dscf4718750x562lm1.jpg וחתול סטלן שרצה להיצטלם ( אני יודע שיבצד התמונה שרופה אבל איך מיתגברים על ועם משהו יכול לחתוך אותה זה יעזור תודה ) http://img450.imageshack.us/my.php?image=dscf4684750x562ii2.jpg
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפשת דרייבר למצלמת Panasonic DMC-LC33 עבור Win98. תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-