עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ttttt,

שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית CANON ixus 80, וכן המלצה על מצלמות אחרות עדיפות עליה (אם יש) באותו סדר גודל של מחיר (900 ש"ח~)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by kidardas,

היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by natan805,

מה יותר איכותי sx20 או sx210 המחיר של ה sx20 יקר יותר וגם הוא גדול ופחות נוח השאלה אם יש לו יתרונות שעולות על ה sx210 ? {חוץ מהזום הגדול}

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני הולך ליקנות מצלמה דיגיטלית.. אני מתלבת בין.. 12 מגה פיקסל Grandtec מסך 2.5 אינץ'.. או 7.2 מגה פיקסל W-55 Sony + כרטיס זיכורון 1GB.. או Sony dsc w17 + כרטיס זיכרון 512MB.. אני קונה מי יד שנייה אני קונה במקס' ב400ש''ח.. אם יש לכם משהו יותר טוב להציע מי יד שניה.. אז תציעו תודה מראש.. עדיף שיהיה מאזור הצפון אבל אפשר גם שיהיה מהמרכז..

5. Started by Spootnik,

אשמח לדעת חוות דעת שלכם להבדלים ביניהם

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by Maxx,

שלום, יש לי את fx50 שלא כוללת את השפה הרוסית, ברוסיה היא כן נמכרת עם רוסית. האם ניתן להחליף את ה-firmware כך שהיא כן תתמוך בה? אם כן אז איפה אני מוצא דבר כזה, האם ניתן לבקש מהחברה עצמה? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות :) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%96%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%98%d7%99-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%95%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by momi2004,

שלום כולם, רציתי מאוד לקנות את ה Canon S1IS, אבל קצת קשה לי עם ה 3 מגהפיקסל שלה. קפצתי ל Canon G6, ואני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הבחירה הנכונה. האם יש עוד מצלמות ברמתה מבחינת איכות/ביצועים/אפשרויות, ששווה להסתכל עליהן? הן יכולות להיות פחות מ 7 מגהפיקסל, אבל לא יותר מדי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם ותודה. הבר מצווה של אח שלי מגיע (ומהר) ואבא שלי החליט להתחדש במצלמת וידאו. עכשיו אין לי מושג בזה ואנחנו מחפשים המלצה למצלמה המצלמה תיקנה בעזרת ה' מחו"ל ובגדול אין ממש הגבלה למחיר אבל שיהיה סביר והגיוני ויחס מחיר-תועלת טוב. מה חשוב לנו? -ידידותית למשתמש -זום טוב -שעות עבודה טובות -עמידה (אחים קטנים) תודה לעוזרים אהה ואנחנו רוצים שנוכל להקליט בפורמט החדש של ההיי דפניישון שאלה: איזה אמצעי אחסון כדאי לבחור? HD יעשה בלאי לא? מה על הSSD החדש הזה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. היי, הקצבתי לעצמי כ-1700 ש"ח לקניית מצלמה דיגיטלית. אני חושב לקנות את הcanon S1 IS. 1. למישהו יש את המצלמה? איך היא? 2. חושבים שאפשר לקנות מצלמה טובה יותר (SLR) באותו כסף? 3. מה דעתכם על הfuji 5X00? על מינולטה Z3?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by noodle,

מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 1000 +/- קומפקטית, איכות צילום טובה איכותית מבחינת אורך חיים. בעיקר לטיולים אני יודע שאני לא אקבל הכי קומפקטי ועם איכות צילום הכי טובה בתקציב שלי אבל מחפש את המצלמה כי טובה בהתחשב בקריטריונים הנ"ל עיינתי בזאפ אבל יש כל-כך הרבה מצלמות שכולן נראות לי אותו דבר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by pazi,

בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by ינון ישראלי,

מי יכול להמליץ לי על מצלמה לרכב לנהגת חדשה, ב300-600 כולל התקנה,עדיף ללא צורך במתקין שרואה מה נעשה מלפנים ומאחור,עם מסך 3 אינץ' לפחות,עם קבל במקום סוללה, שיכולה לעזור לנהג בשדה ראיה, ולתעד תאונה ח"ו עדיף שנתיים אחריות תודה

19. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. זקוק למשהו פשוט, עדיף עם גודל מסך סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המצלמה FUJIFILM S2000HD. מה היתרונות שלה ומה חסרונותיה? האם היא תספק את הצלם המתחיל? האם הווידאו הוא ברמה כגבוהה כי רשום שזה HD אבל האם כמות הפריימים היא מספקת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by KoM,

מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by eliil1,

בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. אהלן , תודה על העזרה . אני לא ממש מבין במצלמות .. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר שאוכל להשיג במסגרת התקציב שלי , גם אם היא מעבר לשימושים , מכיוון שהיא תשמש לתקופה ארוכה ביותר . שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 650 ש"ח . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות כלליות , אין משהו ספציפי . נוף , משפחה וכד' . באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום בעיקר . האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא , במידה והאור חלש העדיף להשתמש בפלאש . האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא . האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעיד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.