עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by LF,

שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by yuvyuv,

ראיתי את המצלמה הזו בכמה מקומות במחיר מאוד מפתה (1000 ש"ח עם כרטיס זיכרון 256MB, לא מחודשת עם אחריות לשנתיים), והשאלה היא האם היא שווה את ההשקעה ?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by orlupo,

האם יש עוד כרטיסי זיכרון עם 10 שנים אחריות? ראיתי לפני כמה זמן באתר של לירה כרטיסים של PQI והורידו ל-3 שנים אחריות או מצאתי כרטיסים של חברת Dane-Elec. האם יש עוד דבר כזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by adam_godin,

הראשונה קרופ ענק... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by R0ck,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אז ככה אין לי שמץ של מושג בצמצם, בזמני חשיפה ב ISO או בפונקציה הזאת מאקרו.... יש איזה שהם מדריכים לצלם המתחיל ללמוד להשתמש במצלמה שלו בצורה קצת יותר מקצועית מ POINT AND SHOOT???

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by KoM,

ומסוכנת ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by Overclocker,

תפסתי אותם על חם

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by KRS1,

לפניי שבועיים פרסמתי נושא זהה אך כעבור כמה ימים הוא נמחק משום מה.. אז אם מישהו יכול לעזור ( ע"י מדריך או הסבר בהודעה) לתקן את הצבעים בתמונות כמו זאת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by nivn,

היי אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR ומחפש אחת במחיר לא גבוה מדי מצאתי שני דגמים אפשריים ואני אשמח לעזרה אם מישהו מכיר אותם KODAK EASYSHARE Z5010 FujiFilm FinePix S2940 מישהו מכיר? יש אולי המלצות אחרות? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות מצלמה, מה שהכי חשוב לי במצלמה זה 1) שהתמונות יצאו איכותיות בלי רעש דיגיטלי כשמגדילים אותם. 2) צילום וידאו HD עם קול. 3) נטענת(סוללת ליטיום). 4) אני מעדיף גם שהתמונות יצאו איכותיות גם עם צילום אוטומטי. 4) מחיר לא מעל 750 ש"ח בחנויות או באינטרנט, (כאילו איזו מצלמה הכי עונה על הדרישות שלי במחיר הכי נמוך, או לא מעל 750 ש"ח) 1.מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.: הרמה שלי היא 50 מתוך 100 בערך. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? היה לי fujifilm A600 מה שהגבי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by davidreznic,

http://img237.imageshack.us/img237/6022/0052.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9165/0053v.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5563/0055y.jpg http://img220.imageshack.us/img220/2932/0057.jpg האיכות לא משהו...צולם עם פלאפון

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by Demon.M,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 בערך אפשר בלי סוללות כ.זכרון אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Chrysler,

שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by AsD[eyal],

העיין שלי

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by joel_p,

הכרטיס: http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=659 את המצלמה כולם מכירים. זה אמור לעבוד? עריכה: כן! המצלמה נקנתה ב-camera4less והכרטיס בתמליל (זול יותר), אין שום בעיה והכל עובד.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by pms111,

שלום צריך המלצות לכמה מצלמות שמצאתי כולם בתקציב שלי Panasonic TZ30 Nikon Coolpix S6500 Sony Cyber-shot DSC-HX10V Canon PowerShot SX260 HS מה אתם ממליצים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Sprut,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by Chrysler,

שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by lolik78,

שלום, אני לא רוצה להסתבך עם המצלמות , אני גם לא חולה צילום. היום יש לי canon a510, רוצה לשדרג. מאוד לא אהבתי במצלמה: איטית, עיניים אדומות, מריחות). רוצה המלצה למצלמה טובה. מניח עד 2000 ש"ח , אולי לי יספיק גם מצלמה יותר זולה. חשוב ש: תמונות טובות, לא איטית מדי, ללא עינים אדומות, וצילומי וידאו סביר. אשמח להמלצות. הסתכלתי על קנונים: g10, sx10is, sx100is הבדלים של 1000 ש"ח, מה תמליצו? (לא חייב להיות canon) לא חצובה ולא נעליים, צילום באור סביר....

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by dor_dru,

אני רוצה לעשות אלבום שהתמונות עוברות בו באופן אוטומטי עם מוזיקה משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.