צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי גם שיהיה בה DVI/VO >>>> טובע בשלל הדגמים והאפשרויות : : THX
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם יש מצלמה טובה יותר או מומלצת מהפוג'י S5600 במסגרת התקציב שלה (הפוג'י עולה קצת יותר מ1000)? האם הקודאק, אולימפוס/כל האחרות במחיר דומה (עד 1400 בערך) טובות יותר או פחות? אני שואל כי קראתי המלצות בקטגוריה הזאת, במסגרת התקציב הזה על הפוג'י הנ"ל, שהיא הטובה ביותר, אז אפשר מעט ייעוץ לפני רכישה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ על MiniDV נורמלית עד 2000 ש"ח? זאת תהיה מצלמה למטרות ביתיות.. מישהו יכול להגי לי משהו על VDRD150 Panasonic תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
השוואה שפורסמה בין DSLR למצלמות טלפון. מעניין! http://crave.cnet.co.uk/mobiles/0,39029453,49289927-1,00.htm
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
השימוש הוא ביתי בעיקר ... אני לא מבין בתחום הזה בגלל זה אני גם לא יודע את טווח המחירים של האיכותיות לעומת הפחות . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
חבר שלי אמר לי שהמצלמות שמקליטות על DVD הם לא משהו מסיבה מסוימת אני לא זוכר למה... זה נכון? ושמתי עין על 2 אלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCgs60 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCGRD750PAL
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אשמח לעזרה והכוונה לגבי אפשרויות בניית גלריה פרטית (ואני לא מתכוון לפתיחת יוזר בפליקר ) אילו אפשרויות/סקריפטים ישנם לבניית גלריה קלה לשימוש /התקנה? משהו בסגנון simple viewer .. תודה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה זה אומר בקשר למצלמה?שהבטירות חזקות חלשות? ומה המיספר הכי גבוהה בזה?ומה המיספר הכי נמוך?והאם גבוה זה טוב או ההפך?תודה רבה\\\ (רמת סוללה)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אני מנסה להעלות אלבום, הוא רושם Error: authentication failed מה לעשות? Aviko
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי תמונה די חשובה בשבילי והיא יצאה מאוד מטושטשת. היש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו יקפוץ ויאמר לי לעשות חיפוש כי "יש 100,000 ת'ראדים על הנושא" אבל אני רוצה שיענו לי על השאלות שלי ולא על מה שאחרים שאלו. טוב אז ככה, התקציב הוא 1500-1600 שקל אני מתאר לעצמי. אני רוצה מצלמה כי אני מאוד נמשך לתחום, כרגע המצלמה המשפחתית היא Canon A80 ואני רוצה עכשיו מצלמה "רצינית" לעצמי שאני יוכל להתקדם איתה. דרישות שלי מהמצלמה: גודל לא משנה. איכות תמונה הכי חשובה לי. וזהו אין הרבה דרישות בכללי. אז מה שהבתי שמומלץ עד עכשיו הם ה: FUJI S6500 וה- Canon s3 עכשיו מי מהם יותר טובה? אני נוטה יותר לכיוון של הפוג'י בגלל העדשה הרחבה. תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-