צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עוד תמונה מהטיול של אתמול לנחל תנינים. הלכתי בשביל ופתאום ראיתי על עלה זבוב ירוק מוזר כזה.. התקרבתי אליו בשקט בשביל שלא יברח והופתעתי לגלות שלא רק שהוא לא עף הוא גם מסתכל למצלמה כאילו הוא מחכה שאני יצלם אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
-
המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה canon a70 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 1GB. איך בוחרים סוג כרטיס (secure digital,compactflash..)? ובכלל נא להציע לי מה לקנות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש ברשותי את הF700 של Fuji ביחד עם שני כרטיסי זכרון, אחד של 16MB שסופק עם המצלמה ואחד 64MB שקנינו, לרגל טיסה לארה"ב אנחנו רוצים לקנות כרטיס זכרון 1GB מסוג , והשאלה שלי היא איזה עדיף, של פוג'י או אולימפוס? האם הפוג'י מהיר יותר או להפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה בעיקרון ההבדלים בין הסדרות a500 - a600 - a700 sd1000 ? 2. במה תלוי חדות התמונה ? יש לי כיום A530 וראיתי את הSD1100 ואין בכלל השוואה לחדות של התמונה, ממה נובע ההבדל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הינה המדריך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3644335,00.html
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ביררתי לגבי קניית מצלמה קומפקטית (קנון SD400/IXUS50). ומצאתי אותה כחדשה במחירים של 1700-2500 ש"ח. במקביל , קיבלתי הצעה שלא הצלחתי לסרב לה של מצלמה מאותו דגם ב-1000 ש"ח. אמה מה ? המצלמה מחודשת... מה זה אומר ? עפ"י החנות (פוטו ניסים, י-ם) יש אחריות ל-3 שנים ,אבל לא אצל היבואן הרישמי (קרט) אלא אצל חברה בשם 4H. על פניו , חוץ ממדבקה על המצלמה ועל המארז, לא מצאתי סימנים לבעיות במצלמה. דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה במחיר של מקסימום 2500 ש"ח דרישות : 1. כמה שיותר זום אופטי (חשוב) 2. כמה שיותר שהמצלמה עצמה תהיה קטנה (חשוב) 3. המתשמש במצלמה יהיה מישהו שרק רוצה להדליק ולצלם ולא להסתבך בהגדרות כי אין לו ידע נירחב 4. מצלמה שמצלמת סירטונים באיכות ובגודל טובים (גם חושב) תודה לכל הממליצים (אפשר להמליץ על כמה מצלמות) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-