עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by n.L,

אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  3. לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Aurora Borealis,

ההודעה דיי נמצאת בכותרת... בכ"א, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. הפילו עלי לקנות מצלמה , אני בתחום הזה דיי לא בקיא , אבל לגמרי , הייתי שמח לקבל המלצה או 2 על מצלמה באזור הסכום הזה , מה יותר טוב , מה פחות טוב , ומה עדיף . ההעדפה היא למצלמת DV , לא לאחת שצורבת ישירות על DVD . אודה על כל התייחסות , פבל .

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by shai11,

אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by benor,

היום צלמתי קצת שם, מקום יפה ממליץ. מקווה שתאהבו. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by etay34,

שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by arkadur,

רכשתי את הIXUS הזאת לא מזמן רק שהיום היא עשתה לי קטע קצת מסריח אני מחבר אותה למחשב כדי להעביר קצת תמונות, ואני מגלה שעל כרטיס הזיכרון יש תמונות כפולות! זה נכון לגבי התמונות שצילמתי בשבוע האחרון, לגבי השאר, שום דבר לא השתנה חיברתי את המצלמה גם למחשב אחר.. אותו דבר במצלמה עצמה, אני רואה רק עותק אחד. יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by gshhar,

המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by em28,

ביררתי לגבי קניית מצלמה קומפקטית (קנון SD400/IXUS50). ומצאתי אותה כחדשה במחירים של 1700-2500 ש"ח. במקביל , קיבלתי הצעה שלא הצלחתי לסרב לה של מצלמה מאותו דגם ב-1000 ש"ח. אמה מה ? המצלמה מחודשת... מה זה אומר ? עפ"י החנות (פוטו ניסים, י-ם) יש אחריות ל-3 שנים ,אבל לא אצל היבואן הרישמי (קרט) אלא אצל חברה בשם 4H. על פניו , חוץ ממדבקה על המצלמה ועל המארז, לא מצאתי סימנים לבעיות במצלמה. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by eranir,

אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. המצלמה צריכה להיות דיגטלית בעת חברה מוכרת ... בטחח המחירים של 500 עד 1000 שח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by wzeedan,

שלום יש לי מצלמה canon a70 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 1GB. איך בוחרים סוג כרטיס (secure digital,compactflash..)? ובכלל נא להציע לי מה לקנות. תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by tascam,

FIRMWARE תמיכה RAW ל CANON http://digicanon.narod.ru/rawenabler.htm על אחריותכם בילבד.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by doker,

שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  17. אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by K0sTa,

יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  20. הינה המדריך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3644335,00.html

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by bababai,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית ואיכותית. ממש אין לי כוח לעשות חקר שוק עכשיו על כל המצלמות ואיזה חברה הכי עדיפה.. אתם מאוד תעזרו לי אם תציעו על מצלמה שתיהיה כמה שיותר וקומפקטית ואיכותית. המצלמה הקודמת שלי הייתה מצלמת פילם תבינו.. אז אני ממש לא מעודכן במצלמות החדשות. רק יש לי שאלה מזאת מצלמת סטילס והאם זה מה שאני צריך מבחינת מה שכתבתי למעלה?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by n.L,

עוד תמונה מהטיול של אתמול לנחל תנינים. הלכתי בשביל ופתאום ראיתי על עלה זבוב ירוק מוזר כזה.. התקרבתי אליו בשקט בשביל שלא יברח והופתעתי לגלות שלא רק שהוא לא עף הוא גם מסתכל למצלמה כאילו הוא מחכה שאני יצלם אותו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה היום יצאתי עם חברים צילמתי הרבה תמונות עם פלאש והכל פתאום צלימתי תמונה הפלאש פעל והתמונה יצאה בלי פלאש תודה לעוזרים...!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים