עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני לא מבין את המושגים בשאלון שבנעוץ אבל בגדול התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אפשרות להוסיף 250 ש"ח אם תחליטו שזה הכרחי. אני לא בקיא במושגים ולא יודע מה צריך לבדוק ואיזה תכונות צריך. שוב, אני צריך בעיקר לצילומים קצרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. הינה המדריך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3644335,00.html

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by K0sTa,

יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Dvich,

יש ברשותי את הF700 של Fuji ביחד עם שני כרטיסי זכרון, אחד של 16MB שסופק עם המצלמה ואחד 64MB שקנינו, לרגל טיסה לארה"ב אנחנו רוצים לקנות כרטיס זכרון 1GB מסוג , והשאלה שלי היא איזה עדיף, של פוג'י או אולימפוס? האם הפוג'י מהיר יותר או להפך? תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. Started by dima_ga,

שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by eli33,

חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by PeteRoy,

GoPro 8 Black + נהיגה ממבט ראשון

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  13. המצלמה צריכה להיות דיגטלית בעת חברה מוכרת ... בטחח המחירים של 500 עד 1000 שח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by [NOS],

7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה היום יצאתי עם חברים צילמתי הרבה תמונות עם פלאש והכל פתאום צלימתי תמונה הפלאש פעל והתמונה יצאה בלי פלאש תודה לעוזרים...!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. אני מחפש כבר הרבה זמן מצלמת DSLR טובה יש לי חבר שיכל להביא לי אחת מניו יורק עד עכשיו חשבתי לכיוון של פנטאקס K10D אבל הבנתי שאין במלאי , לפחות ב H&B אני מחפש אלטרנטיבה טובה במחיר של 700$ +- המצלמה לצילומי נוף אנשים וספורט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by h_yoav,

שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by chadash,

מה בעיקרון ההבדלים בין הסדרות a500 - a600 - a700 sd1000 ? 2. במה תלוי חדות התמונה ? יש לי כיום A530 וראיתי את הSD1100 ואין בכלל השוואה לחדות של התמונה, ממה נובע ההבדל ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by shai11,

אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by navk2,

לדוד שלי יש את ה- S2 והיא פשוט מעולה ! היא גם קטנה יחסית וגם יש לה הרבה מאוד הגדרות שימושיות ! ואני מכיר מישהו שעבר קורס צילום והוא ממש מבין וזה וששאלתי אות לגבי המלצה על מצלמה ב 1400-1800 הוא אמר ישר S3.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. עכשיו מה ההבדל בין x150 לרגיל אני לא מצליח להבין=/ ד"א המצלמה ממש נחמדה כמה תמונות שצילמתי הורדתי את הרזולציה כי אין לי הרבה מקום על המחשב=/ אני צלם גרוע אני יודע... עכשיו מה אתם ממלצים לגבי כרטיס זיכרון כפי שידוע הצלמה היא גם נגן PMP וMP3 אז כרטיס של 1gb לא מספיק בכלל.... חשבתי על משהו בסיגנון של 4gb תקציב אני יודע עד 300... כמובן שזה SD אם זה לא הפורום אני מבקש להעביר תודה :-*

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

האם יש סיכוי לשחזר תמונות שנמחקו מכרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. Started by dsane,

עכל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

24. יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by silky,

נא לא לקטול כיוון שאין לי מושג בצילום NOR בעריכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים