צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות דיגטלית בעת חברה מוכרת ... בטחח המחירים של 500 עד 1000 שח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך מבצעים בפוטושופ כזה אפקט? (כל התמונה בש/ל ורק אובייקט מסויים בצבע) (הקרדיט על התמונה שייך למשתמש ARON מהאתר d-spot.co.il) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי בבקשה תגידו גם מאיפה עם מגבלת כסף עד 5000 שקל כולל חצובה וציוד נלווה שצריך
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דוד שלי מקבל הנחה מהמפעל שבו הוא עובד על המצלמה הנ"ל והוא רוצה לדעת איך היא? איך האיכות? האם זה תופס הרבה כשמעבירים למחשב? ורושם כללי ממנה. תודה מראש לעוזרים! :]
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא כרגע בברזיל קניתי כרטיס זכרון של סוני 2 ג'יגה והתחלתי לצלם כשניסיתי לראות את התמונות במחשב לא הצלחתי להכנס לתקיה שבמצלמה במקום זה הופיעו לי שני קבצים משונים: Foto Pre-staller DCIM.Vscr יש לציין שכשאני מכניס את הכרטיס למצלמה ניתן לראות את התמונות על הצג הדיגיטלי וכמו כן שאני מכניס כרטיס אחר אז אפשר לראות את תכולתו על המחשב כך שהבעיה היא בכרטיס עצמו רציתי לדעת אם יתכן שזה וירוס ואם כן מה ניתן לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה. יש לי סכום של 1000 ש"ח +- למצלמה. איזה מצלמות מומלצות בתקציב הזה?איך המצלמות של CASIO?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
פשוט שאלתי פה שאלה דיי חשובה לפני כמה זמן ואף אחד לא ידע את התשובה, אני מחפש אתר\פורום שממש מבינים עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204505.0
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם ההבל במצלמות שווה את ההבדל במחירים?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רכשתי את הIXUS הזאת לא מזמן רק שהיום היא עשתה לי קטע קצת מסריח אני מחבר אותה למחשב כדי להעביר קצת תמונות, ואני מגלה שעל כרטיס הזיכרון יש תמונות כפולות! זה נכון לגבי התמונות שצילמתי בשבוע האחרון, לגבי השאר, שום דבר לא השתנה חיברתי את המצלמה גם למחשב אחר.. אותו דבר במצלמה עצמה, אני רואה רק עותק אחד. יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-