צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
המצלמה צריכה להיות דיגטלית בעת חברה מוכרת ... בטחח המחירים של 500 עד 1000 שח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
האם ההבל במצלמות שווה את ההבדל במחירים?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הינה המדריך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3644335,00.html
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מצלמת DSLR טובה יש לי חבר שיכל להביא לי אחת מניו יורק עד עכשיו חשבתי לכיוון של פנטאקס K10D אבל הבנתי שאין במלאי , לפחות ב H&B אני מחפש אלטרנטיבה טובה במחיר של 700$ +- המצלמה לצילומי נוף אנשים וספורט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני חושב עכשיו לקנות מצלמה. והסתכלתי על ביקורות וחוות דעת, בחלק מהמקרים כתוב שאין לה פוקוס ידני ובחלק כתוב שיש. למי שיש את המצלמה הזאת, האם יש לה פוקוס ידני או רק אוטומטי? ומה ההתרשמות שלכם מהמצלמה? האם היא שווה את הכסף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
FIRMWARE תמיכה RAW ל CANON http://digicanon.narod.ru/rawenabler.htm על אחריותכם בילבד.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-