צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני חייב את העזרה שלכם בבקשה רק התחום הזה שאני אוהב אותו ממש זה לעשות קליפים זה החלום שלי אז החלטתי סופית לעזוב הכל ואני רוצה להגשים אותו אז ככה אני מתחיל מכלום. אני צריך מצלמה שתוכל לצלם סרט/קליפים שאני מתכנן לעשות אני לא יודע מה כדאי דיגיטלית או וידאו ומה אתם ממליצים? ואני צריך שיהיה מיקצועי. בקשר לתקציב אני מוכן לשלם עד 2000 שקל צריך שיהיה איכותי . אם אין ברירה אפשר לעלות ל3000 4000 תלוי אם תוכלו גם לפרט לי אני אודה לכם ואם תוכלו תביאו לינקים בבקשה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס SD מהיר 2 גיגה למצלמה G7 של CANON האים הכרטיס אולטרה 3 של SUNDISK במהירות 133 יותר מהיר מ PQI במהירות מוצהרת של 150 ? דן
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0611/06111603nikond40handsonpreview.asp
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא נחשב הפרה של מדיניות האתר (כי האתר בחו"ל). אם כן אז אני כבר אסתדר. יש למישהו נסיון עם קניית מצלמה ב newegg? כלומר מבחינת המחירים הם 10. האם האספקה והאמינות בסדר לדעתכם/מנסיונכם? מה עושים אם זקוקים למימוש אחריות? שולחים לחברה ישירות? והאם ניתן לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי או שחייב להיות מונפק ע"י בנק אמריקאי - לא הצלחתי להבין מהאתר.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו מכיר עורך EXIF טוב שניתן לשנות בוא את השדה של Date Picture Taken ? יש לי בסביבות ה-500 תמונות מעורבבות מ-3 מצלמות , הבעיה שהייתה רק מצלמה אחת מכוונת. אני צריך להעביר קדימה שעה אחת (ודקה )ביתר התמונות משאר המצלמות. מצאתי תוכנה שאפשר לשנות את השדה , אבל צריך לעבור קובץ קובץ וזה יהיה מטורף לעשות את זה.... :s05: שורה תחתונה: אני מחפש תוכנה לשינוי EXIF לכמות גדולה של תמונות (להעביר שעה אחת ודקה אחת קדימה בתמונות) . מישהו מכיר תוכנה כזאת?? תודה !
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית.. מכוונים לעד 2000 ש"ח, אבל אם זה חשוב אני אוכל להוסיף עוד.. לא צריכה להיות מדהימה.. אף אחד מאיתנו לא מבין כלום בצילום.. רק שתעבוד, שתהיה עמידה (מבחינת מכות), אולי אם היא באה עם איזה כיסוי שאפשר לשים וכו'.. בסה"כ זה לתמונות סטילס משפחתיות \ הסרטות קצרות של אירועים משפחתיים ואני ואח שלי מתכננים לצלם סרט כדורסל שזה צריך הרבה זמן צילום.. וזה גם אומר שצריכים לראות בה סבבה תנועהו כאלה.. לא יודע בדיוק מה צריך כי אינ לא מבין כלום.. בסה"כ אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שלדעתכם יתאים לי.. שימו לב מצלמת וידאו דיגיטלית, לא מצלמה דיגיטלית רגילה. אה וצריך שיהיה סאונד (ממה שהבנתי יש מצלמות שאין בהן).. אני אשמח אם תמליצו על מצלמות ותכתבו על חסר…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני מחפש מצלמת וידאו (דיגיטלית) אבל משהו טוב לא סתם. -או DVD או MINIDV -בעלת חיבור מיקרופון חיצוני -נוחה לשימוש אמממ התקציב שלי בערך 3000 אבל ניתן לחרוג מעט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפניי שבועיים פרסמתי נושא זהה אך כעבור כמה ימים הוא נמחק משום מה.. אז אם מישהו יכול לעזור ( ע"י מדריך או הסבר בהודעה) לתקן את הצבעים בתמונות כמו זאת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מבין שכדאי לקנות מגן מסך למסכי ה LCD של מצלמות. השאלה היא מה לבחור. בעיקרון יש מדבקות גמישות - אני מניח שזה מן סוג של ניילון דביק שמגן בפני שריטות. ויש מזכוכית שאמורים גם להגן כנראה בפני מכות. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=e-digitalcamaccecories&orderby=price&DB188682=261677&DB140787=140799&pageInfo=1 מה לבחור ואיך למסך 2" והאם כל מגן מתאים לכל מצלמה? האם יש מישהו שקנה/משתמש ויכול לחלוק את הידע שלו כאן.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות עוד מצלמה בקרוב אני עכשיו משתמש ב710IS אבל אני הולך להעביר אותה לאחי אני חשב בכיוון של DMC-LX2 או הLEICA D-LUX 3 או שאולי יש משהו עדיף על שניהם (מחיר לא ממש משנה לי) מה שחשוב לי זה קומפקטיות, עדשה רחבה, מייצב, ואפשרות צילום 16:9 אמיתית (חישן) דבר נוסף רציתי לדעת אם שני המצלמות הם באמת אותה מצלמה ב100% או שיש איזה הבדל? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה את המצלמה הזאתי ליום הולדתי ועכשיו אני רוצה ללמוד לצלם בה יותר טוב וללמוד את האפשרויות שלה . יש לי דיסקים של 30 דקות ורציתי לדעת בעיקרון אם יש דיסקים ליותר זמן או שאפשר לשנות את האיכות כדי שאפשר יהיה לצלם יותר. ועוד דבר זה האם קיים ספר הדרכה בעיברית(PDF) למצלמה תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כיצד ניתן לוודאות שמצלמה חדשה? אני חושש שיביאו לי מצלמה מחודשת... :-\
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שי ואני חדש פה! יש לי כמה שאלות לגבי תחילת העבודה עם מצלמת וידאו עד סופה. נגיד יש לי מצלמת וידאו ואני רוצה לצלם נגיד אני מצלם מכונית שיוצאת מהחניה נוסעת וחונה (סתם דוגמא) איך אני יכול לשמור איך אני יכול להכניס למחשב כדי לצרוב את זה לדיסק (או משהו אחר אני לא כל כך מבין) או איך אני מוסיף לזה כל מיני תוספות נגיד ש הולך הסרט אז אני יכול כזה להעביר קטע וכל מיני דברים כאלה פליזז אני חייב לדעת את כל אלה אם מישהו יודע...אז תודה לעוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון גם באמצעי אחסון, אבל מכיון שרוב האנשים שמבינים בכרטיסי זכרון בטח נמצאים פה, אני אשאל גם פה. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וודיאו איכותית עד 6000 ש"ח מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שתיהיה נוחה קטנה ושתוציא תמונות טובות אני לא צלם מיקצועי או משהו קרוב לזה.. סתם לצילומים של המישפחה וכאלה.. לא יותר מיזה לא נופים מדהימים לאיזה ערוץ טבע ... משהו פשוט ונחמד אם אפשר מידע על המצלמה מידע מפורט שמתי את העיין על זאתי : איך ? היא http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369908
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
דוד שלי מקבל הנחה מהמפעל שבו הוא עובד על המצלמה הנ"ל והוא רוצה לדעת איך היא? איך האיכות? האם זה תופס הרבה כשמעבירים למחשב? ורושם כללי ממנה. תודה מראש לעוזרים! :]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת HD - על אילו דגמים אתם ממליצים? איזה גודל מינימלי של HD מומלץ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5200. עברתי על האפשרויות של המצלמה ונאמר לי שניתן ע"י צילום באפשרות הידנית לקבל תמונות יותר איכותיות. מישהו היה אמור ללמד אותי להשתמש בה אבל בסוף זה לא הסתדר. נכון שהמצלמה היא לא SLR אבל בכל זאת אפשרויות צילום יש לה. האם מישה מכיר מדריך פשוט למצלמה הזאת (יש לי את הPDF שלה) או בכלל לצילום שיכול לתת לי קצת יותר מושג על שימוש נכון במצלמה?. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-