עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הפילו עלי לקנות מצלמה , אני בתחום הזה דיי לא בקיא , אבל לגמרי , הייתי שמח לקבל המלצה או 2 על מצלמה באזור הסכום הזה , מה יותר טוב , מה פחות טוב , ומה עדיף . ההעדפה היא למצלמת DV , לא לאחת שצורבת ישירות על DVD . אודה על כל התייחסות , פבל .

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by EliranC,

אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. בעבר פתחתי נושא דומה אך הוא נעלם ועבר מאז קצת זמן... אז כמו שהבנתם אני צריך מצלמה משפחתית פשוטה עד סכום של 700-800 לא איזה משהו מיוחד יותר מדיי הבנתי שהCANON 590 הכי חזה בקטגוריה והאמת שכבר ממש תכננתי לקנות אותה אבל אני רואה שהיא נעלמת מהשוק לאט לאט וכבר אין אותה בחנויות ליד הבית שלי,אני גר בקריות, יש ל590 איזו מתמודדת ראויה ששווה לקנות? ומוכרים אותה בחנויות כמו,CAMERA,KSP,באג,אופיס דיפו,ביג בוקס או שאר חנויות באזור חיפה והקריות,אין לי אפשרות עם אשראי... אני רוצה לקנות ממש בקרוב זה כבר דחוף אנחנו חייבים מצלמה בבית. עדיפות ממש גבוהה יש לי לFUJI F50 או F40,לא משנה למה,אבל זה מה שאני הכי רוצה עכשיו.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום ! אבא החליט שהוא רוצה לעבור למצלמה דיגיטלית וללמוד על התחום, אז בימים אלו אנחנו מתלבטים בין כמה מצלמות שונות : (כמובן שאופציות אחרות גם יתקבלו בברכה) Canon A95 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 Sony P93 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=298&cID=34 Nikon CoolPix 5200 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=364&cID=35 כל המצלמות סביבות 1600 ש"ח, ועם רזולוציות דומות.. הייתי רוצה ייעוץ קצת יותר מקצועי (תוך התחשבות בדברים כמו פוקוס\צמצם\חשיפה\פלאש\זיכרון\חיי סוללה\צילום בלילה\צילום עם אור חזק ברקע וכו'....) תודה רבה ! תומר.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by scylla,

איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by R0ck,

עדיין לא יצאה הכרזה רשמית, אבל קנון מכריזה על מבצע Rebate עבור מספר גופים ועצמיות. למי שיש קרובים/אנשי קשר כלשהם בארה"ב, מוזמן לנסות וללכת על המציאה. כביכול, המבצע רץ החל מהיום עד ל 15 בינואר, 2006! לפרטים נוספים - http://www.bobatkins.com/photography/digital/rebates.html

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום רב, כמו שכבר יכולתם להבין מהכותרת, אני מחפש מצלמה להורים שלי. המצלמה תשמש בעיקר לצילומי משפחה, אירועים וכד' .. לא לצילומים מקצועיים. התקציב - 700 ש"ח. אני יודע שזהו תקציב יחסית נמוך, אבל לא אני רוכש את המצלמה, אז קצת קשה להתפרע. חשבתי על מס' דגמים עיקריים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת המצלמה המתאימה במסגרת התקציב. Fuji FinePix S5700 - דמוי SLR, האם נחשבת כבר כישנה מדיי ולא כדאית לרכישה ? Fuji FinePix F40 Canon PowerShot A590IS במידה וקיימות מצלמות מומלצות נוספות אשר לא הוזכרו כאן, במסגרת התקציב כמובן, אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה מראש, שבת שלום, סופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by GHOST,

שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה? :s05:

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by PeteRoy,

GoPro 8 Black + נהיגה ממבט ראשון

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by shelly,

שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי יש לי את האפשרות לרכוש את הCANON S5-IS ב900 ואת הFZ8 ב700. מדובר במצלמות שהיו בשימוש מועט מאוד ונבדקו (1500 קליקים לקנון ו3600 לפנסוניק). אני מצלם הכול מהכול מחפש איכות תמונה גבוהה,אני מצלם לרוב פואטרטיים וגם תמונות מאקרו. אשמח להמלצה מביניהן כרגע DSLR לא מתאים לי.

16. Started by shaico,

אני מתלבט בין FZ 20 ל- FZ 30 של פנסוניק : מה דעתכם ? א. ה-30 יקרה יותר בכ-500 ש"ח, אבל אני מבין שהיא נוחה יותר לשימוש (זום ופוקוס ידני, ועוד...) השאלה היא אם הנוחות הזו והביצועים שלה, לעומת ה-20, שווים את ההפרש ? ב. ואיך הקאנון S2 IS בהשוואה אליהן ? (במחיר היא זולה מה- FZ 20 בכ-500 ש"ח). אשמח מאד לקבל תגובות ממי שמכיר את המצלמות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מצלמה טובה והתחלתי לקרא מאמרים אך ללא הצלחה בהבנת היסודות לכן אני פונה בבקשה להמלצה על מצלמה טובה בין 500 ל 1000 שקל מטרת המצלמה כמו שכתוב לבית ולטיולים (לפעמים כשמטיילים הלילה) ראיתי כמה מצלמות אבל שוב אין לי מושג בנתונים שלהם.

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by חובב,

מקווה שזה שייך לפורום זה קניתי לאחרונה XIAOMI YI ורציתי לשאול האם אביזרי גופרו (חוץ מהקייס נגד מים ) מתאימים למצלמה (לקייס נגד מים)?מישהו בדק במיקרה?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by rhin0,

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  20. מחפש מצלמה לצרכי צילום ביתיים שוטפים (טיולים, ארועים, בית וכו'), התקציב הוא כ 1,000 ש"ח, אשמח לשמוע איזו מצלמה הכי איכותית אפשר לקבל בתקציב הנ"ל. בנוסף, חשוב שהמצלמה תהיה יחסית קלה ודקה, כנקודת ייחוס אני לוקח את Canon Powershot A720 IS, ואני רוצה משהו יותר קל ודק ממנה. (לא המצלמות הכי קלות ודקות, אבל משהו יותר קליל מהמצלמה הנ"ל) להמלצתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  21. הדרישות : יכולת לצלם לוח בחדר הרצאות באיכות גבוהה בתנאי תאורה של חדר מואר באור פלורסנטי וללא פלש יכולת לצלם באיכות טובה טקסט מודפס מספר זום אופטי מקסימלי מצלמה קומפקטית שניכנסת לכיס אפשרות לצילום רחב זוית כך שאני אוכל לתפוס בצילום אחד את כול הלוח אין שום צורך בצילום סרט וידיאו רצוי סוללות סטנדרטיות רצוי מסך מסתובב ואפשרות לחצובה ושלט רחוק לצילום לילה בחשיפות ארוכות זהו פירטתי מה שאני רוצה ומה שאני לא צריך מהמצלמה בצורה הכי מפורטת שאני יכול זה מדורג מהכי חשוב להכי פחות חשוב הכסף לא משחק תפקיד קריטי, אם כי רצוי כמה שפחות חשבתי על pentax optio 555 or 550 המצלמה היחידה למיטב הבנתי שמאפשרת זום כפול 5 בגוף של מצלמת כ…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  22. מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ישנו מבצע מבית היבואן של חצובות מקצועיות Manfrotto ותיקי KATA לסטודנטים (לדעתי גם מי שלא סטודנט יכול לקנות). החצובה המוצעת היא Manfrotto 055XB עם ראש 804RC2 ותיק KATA-467BG. המחיר הוא 999ש"ח לכל החבילה (רק החצובה והראש עולים כ- 1,200ש"ח, שווי התיק כ- 350ש"ח). קישורים (אני מאמין כי ניתן להשיג את המבצע בכל חנות צילום) - http://www.erlich.co.il//ViewProduct.asp?ID=1211 http://www.cameramia.co.il//ViewProduct.asp?ID=2567 אין לי כל קשר ליבואן/חנויות, פשוט זהו מבצע שקשה להתעלם ממנו (מחירים זולים יותר מחו"ל). תהנו...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by berner,

שלום חברי הפורום אשמח כאן לסייע במציאת והמלצות למצלמת רכב בברכה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.