צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, אחותי בהודו ושואלת אותי לגבי קניית מצלמה בעד 100$, מכיוון שאני לא מבין ש*ט במצלמות אמרתי לה שאני אשאל. אז מה אפשר לקנות ב100$? אני מתאר לעצמי ששם זה יותר זול אז קחו את זה בחשבון. המצלמה צריכה להיות דיגיטלית, לשימוש חובבני. מעבד לזה אין ממש עוד דרישות ספציפיות. תודה. ----- תסתכלו למטה יותר תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש מצב שקונים מצלמה דיגיטלית אבל מארה"ב ורציתי לדעת מה מומלץ כאילו מבחינה כספית בישראל רצינו עד 1000 ש"ח אבל בארה"ב זה יוצא זול יותר. ואני לא הכי מבין במצלמות אז אולי יש להם הצעות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך מבצעים בפוטושופ כזה אפקט? (כל התמונה בש/ל ורק אובייקט מסויים בצבע) (הקרדיט על התמונה שייך למשתמש ARON מהאתר d-spot.co.il) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא כרגע בברזיל קניתי כרטיס זכרון של סוני 2 ג'יגה והתחלתי לצלם כשניסיתי לראות את התמונות במחשב לא הצלחתי להכנס לתקיה שבמצלמה במקום זה הופיעו לי שני קבצים משונים: Foto Pre-staller DCIM.Vscr יש לציין שכשאני מכניס את הכרטיס למצלמה ניתן לראות את התמונות על הצג הדיגיטלי וכמו כן שאני מכניס כרטיס אחר אז אפשר לראות את תכולתו על המחשב כך שהבעיה היא בכרטיס עצמו רציתי לדעת אם יתכן שזה וירוס ואם כן מה ניתן לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום המתאים!) קיימת ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית מסוג JVC דגם GR-SXM180 כאשר אני לוכד חומר עם תוכנת WINDVR מופיע לי לאחר הלכידה (במהלך צפייה בקובץ) את הסימון של הסוללה ומין כיתוב TBC כיצד ניתן לבטל זאת והצג יהיה חלק ממש ריק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אחרי התלבטויות ומחשבות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334414.0 בסוף קניתי את ה- K100D Super בסופו של דבר מה שהכריע זה המחיר, המצלמה עלתה לי סה"כ - 1618 ש"ח(בארה"ב). קיבלתי אותה לפני כמה ימים, וזה פשוט תענוג להתחיל לצלם, אחרי מצלמת פילם(מינולטה). בינתיים אני לאט לאט לומד אותה, ופשוט נהנה מאיכות התמונות. בכל מקרה, רציתי להודות לכל מי שיעץ ועזר, תודה רבה עזרתם לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין הגירסה 5600 ל 9600 חוץ מה גודל המגה פיסקל
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי בבקשה תגידו גם מאיפה עם מגבלת כסף עד 5000 שקל כולל חצובה וציוד נלווה שצריך
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות WB ידני על צבע ירוק למשל (צילומי אינפרא) אני מקבל הודעה שהWB לא התקבל זה קורה גם כשהפילטר על המצלמה וגם כשהוא לא עליה.. ניסיתי על כל מיני צבעים,כמו כחול --> לא עבד אבל כחול בהיר זה עבד,כנ"ל לגבי ירוק--> לא עבד,ירוק בהיר כן עבד לא ניסיתי את זה עם הפילטר. נ.ב המצלמה היא Sony DSC-F828
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה canon a560 ואני צריך חוברת הוראות העיברית, משהוא יודע מאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה. יש לי סכום של 1000 ש"ח +- למצלמה. איזה מצלמות מומלצות בתקציב הזה?איך המצלמות של CASIO?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רכשתי את הIXUS הזאת לא מזמן רק שהיום היא עשתה לי קטע קצת מסריח אני מחבר אותה למחשב כדי להעביר קצת תמונות, ואני מגלה שעל כרטיס הזיכרון יש תמונות כפולות! זה נכון לגבי התמונות שצילמתי בשבוע האחרון, לגבי השאר, שום דבר לא השתנה חיברתי את המצלמה גם למחשב אחר.. אותו דבר במצלמה עצמה, אני רואה רק עותק אחד. יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-