עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. לפי האתר הזה, נראה שהמקסימום זה 1GB, אבל זה לא נראה מי-יודע-מה אמין. בא לי לקנות 2GB ולהכניס כ-1200 תמונות, אם זה אפשרי כמובן. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by orlupo,

דני ואני מתנגדים להצעה של קובי ליישר: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אהלן, אחותי בהודו ושואלת אותי לגבי קניית מצלמה בעד 100$, מכיוון שאני לא מבין ש*ט במצלמות אמרתי לה שאני אשאל. אז מה אפשר לקנות ב100$? אני מתאר לעצמי ששם זה יותר זול אז קחו את זה בחשבון. המצלמה צריכה להיות דיגיטלית, לשימוש חובבני. מעבד לזה אין ממש עוד דרישות ספציפיות. תודה. ----- תסתכלו למטה יותר תודה.

5. שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. שלום. אז ככה יש מצב שקונים מצלמה דיגיטלית אבל מארה"ב ורציתי לדעת מה מומלץ כאילו מבחינה כספית בישראל רצינו עד 1000 ש"ח אבל בארה"ב זה יוצא זול יותר. ואני לא הכי מבין במצלמות אז אולי יש להם הצעות? תודה מראש

8. Started by Drazick,

לינק חובה לכל בעל מצלמת F30. כולל תחום העיבוד שלאחר הצילום: http://www.pbase.com/arn/fuji_f30#TOC תהנו ממצלמה מדהימה ומסקירה בול...

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. קניתי את המצלמה canon a560 ואני צריך חוברת הוראות העיברית, משהוא יודע מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה. יש לי סכום של 1000 ש"ח +- למצלמה. איזה מצלמות מומלצות בתקציב הזה?איך המצלמות של CASIO?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by KoM,

ברוח הימים... (צולם עם W800)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by bluemail,

מה ההבדלים העיקריים בין הגירסה 5600 ל 9600 חוץ מה גודל המגה פיסקל

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by n.L,

אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by K0sTa,

יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  15. לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  16. הפילו עלי לקנות מצלמה , אני בתחום הזה דיי לא בקיא , אבל לגמרי , הייתי שמח לקבל המלצה או 2 על מצלמה באזור הסכום הזה , מה יותר טוב , מה פחות טוב , ומה עדיף . ההעדפה היא למצלמת DV , לא לאחת שצורבת ישירות על DVD . אודה על כל התייחסות , פבל .

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by dsane,

תתנו טיפים להמשך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by shai11,

אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by benor,

היום צלמתי קצת שם, מקום יפה ממליץ. מקווה שתאהבו. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  21. מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by eli33,

חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by [NOS],

7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by em28,

ביררתי לגבי קניית מצלמה קומפקטית (קנון SD400/IXUS50). ומצאתי אותה כחדשה במחירים של 1700-2500 ש"ח. במקביל , קיבלתי הצעה שלא הצלחתי לסרב לה של מצלמה מאותו דגם ב-1000 ש"ח. אמה מה ? המצלמה מחודשת... מה זה אומר ? עפ"י החנות (פוטו ניסים, י-ם) יש אחריות ל-3 שנים ,אבל לא אצל היבואן הרישמי (קרט) אלא אצל חברה בשם 4H. על פניו , חוץ ממדבקה על המצלמה ועל המארז, לא מצאתי סימנים לבעיות במצלמה. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by bababai,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים