עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית עם הנתונים הבאים (או משהו מאוד קרוב לכך) : עד 2200 ש"ח . 7 מגה פיקסל. זום אופטי X10 . זיכרון של מינימום 512MB . ושתהיה אפשרות להכניס למצלמה כרטיס זיכרון שאני אקנה בנפרד של 1GB ,כלומר שתתמוך באפשרות הזו. שיהיה ניתן לעשות גם תמונות וגם וידאו דיגיטליים. איכותית ויצרנית וחנות מוכרים . עכשיו אלה לגבי דגם מסוים שמצאתי : olympus sp 510 - יש לו זום אופטי כפי שרציתי,יש לו מגהפיקסל כפי שרציתי,וזיכרון מינימלי כפי שרציתי,והוא מתאים לתקציב . השאלה היא האם ניתן להכניס שם כרטיס זיכרון שאקנה בנפרד שישמש בעצם "מחסנית" זיכרון נוספת למקרה שזאת שבאה עם המצלמה תיגמר? זאת השאלה העיקרית...אשמח לתשובה , תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by eranir,

אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by etay34,

שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. יש לי חבר שמתעניין בזה.. איפה אפשר למצוא עוד מידע על הנושא? איזה מצלמות צריך? האם מספיק מצלמת IP שמתחברת לאינטרנט? או שצריך מחשב/מכשיר ששולט בהן (אם יש צורך במספר מצלמות) ? ואיזה נתונים יש לחפש כדי לקבל צילום יחסית איכותי.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by wzeedan,

שלום יש לי מצלמה canon a70 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 1GB. איך בוחרים סוג כרטיס (secure digital,compactflash..)? ובכלל נא להציע לי מה לקנות. תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. Started by Nick_Less,

כשאני מנסה לעשות WB ידני על צבע ירוק למשל (צילומי אינפרא) אני מקבל הודעה שהWB לא התקבל זה קורה גם כשהפילטר על המצלמה וגם כשהוא לא עליה.. ניסיתי על כל מיני צבעים,כמו כחול --> לא עבד אבל כחול בהיר זה עבד,כנ"ל לגבי ירוק--> לא עבד,ירוק בהיר כן עבד לא ניסיתי את זה עם הפילטר. נ.ב המצלמה היא Sony DSC-F828

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Drazick,

לינק חובה לכל בעל מצלמת F30. כולל תחום העיבוד שלאחר הצילום: http://www.pbase.com/arn/fuji_f30#TOC תהנו ממצלמה מדהימה ומסקירה בול...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. למרות ש-Boren כבר לא מעדכן אותו בפורום, כדאי שהוא עדיין יהיה בסטיקי. כנראה שהוא נשמט מכל העברת הפורומים החדשה. הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0 נ.ב: רגע, אם הוא קיים בפורום טכנולוגיה ("HWzone > טכנולוגיה > צילום דיגיטלי") אז זה אומר שהוא כן קיים בפורום פה, אבל הוא בעמודים אחרים? בקיצור, אני חושב שכדאי להחזיר אותו לסטיקי לטובת הפורום. איתי.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by benor,

היום צלמתי קצת שם, מקום יפה ממליץ. מקווה שתאהבו. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by n.L,

עוד תמונה מהטיול של אתמול לנחל תנינים. הלכתי בשביל ופתאום ראיתי על עלה זבוב ירוק מוזר כזה.. התקרבתי אליו בשקט בשביל שלא יברח והופתעתי לגלות שלא רק שהוא לא עף הוא גם מסתכל למצלמה כאילו הוא מחכה שאני יצלם אותו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by doker,

שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by KoM,

ברוח הימים... (צולם עם W800)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מצלמה לשימושים ביתיים ולטיולים דברים כאלו לא משהו מקצועי ומפוצץ כזה. הייתי רוצה שיהיה זום סביר, איכות תמונה טובה מאוד ואפשרות לצלם סרטונים, לא חשוב האורך שלהם. חשוב גם שתסופק עם כרטיס זיכרון ושאוכל למצוא אותה בארץ. התקציב הוא מקסימום 1200 שקל. תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by yukii,

בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by tom123,

אז הנה אפשר בלי דימר אולי יצא לי קצת יותר קר משלך P: אבל עדיין רואים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by em28,

ביררתי לגבי קניית מצלמה קומפקטית (קנון SD400/IXUS50). ומצאתי אותה כחדשה במחירים של 1700-2500 ש"ח. במקביל , קיבלתי הצעה שלא הצלחתי לסרב לה של מצלמה מאותו דגם ב-1000 ש"ח. אמה מה ? המצלמה מחודשת... מה זה אומר ? עפ"י החנות (פוטו ניסים, י-ם) יש אחריות ל-3 שנים ,אבל לא אצל היבואן הרישמי (קרט) אלא אצל חברה בשם 4H. על פניו , חוץ ממדבקה על המצלמה ועל המארז, לא מצאתי סימנים לבעיות במצלמה. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Aurora Borealis,

ההודעה דיי נמצאת בכותרת... בכ"א, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by dima_ga,

שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים