עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by etay34,

שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. למרות ש-Boren כבר לא מעדכן אותו בפורום, כדאי שהוא עדיין יהיה בסטיקי. כנראה שהוא נשמט מכל העברת הפורומים החדשה. הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0 נ.ב: רגע, אם הוא קיים בפורום טכנולוגיה ("HWzone > טכנולוגיה > צילום דיגיטלי") אז זה אומר שהוא כן קיים בפורום פה, אבל הוא בעמודים אחרים? בקיצור, אני חושב שכדאי להחזיר אותו לסטיקי לטובת הפורום. איתי.

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by dsane,

האם ההבל במצלמות שווה את ההבדל במחירים?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  5. איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by bluemail,

מה ההבדלים העיקריים בין הגירסה 5600 ל 9600 חוץ מה גודל המגה פיסקל

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by eranir,

אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. Started by shlomom,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מצלמת ווידאו לשימוש כללי, ילדים טיולים מסיבות. התקציב בערך 3000 או באיזור 500$ בארה"ב מה אתם ממליצים, האם יש כל מיני פרמטרים שיש להתחשב בהם שקונים מארה"ב (תאימות וכו')

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by doker,

שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by Drazick,

לינק חובה לכל בעל מצלמת F30. כולל תחום העיבוד שלאחר הצילום: http://www.pbase.com/arn/fuji_f30#TOC תהנו ממצלמה מדהימה ומסקירה בול...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by yaakovd,

אני צריך אותה לצילומים כלליים; בעיקר אנשים, נוף או וידאו פה ושם. לאחר עיון בפורום, מתלבט בין A710, R4, A700, FX07 ו-F30. הבנתי שהחיסרון העיקרי של ה-F30 הוא הזום. עד כמה הדבר משמעותי? מהי המלצתכם? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by yukii,

בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אני לא מבין את המושגים בשאלון שבנעוץ אבל בגדול התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אפשרות להוסיף 250 ש"ח אם תחליטו שזה הכרחי. אני לא בקיא במושגים ולא יודע מה צריך לבדוק ואיזה תכונות צריך. שוב, אני צריך בעיקר לצילומים קצרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by benor,

היום צלמתי קצת שם, מקום יפה ממליץ. מקווה שתאהבו. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by tom123,

אז הנה אפשר בלי דימר אולי יצא לי קצת יותר קר משלך P: אבל עדיין רואים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by em28,

ביררתי לגבי קניית מצלמה קומפקטית (קנון SD400/IXUS50). ומצאתי אותה כחדשה במחירים של 1700-2500 ש"ח. במקביל , קיבלתי הצעה שלא הצלחתי לסרב לה של מצלמה מאותו דגם ב-1000 ש"ח. אמה מה ? המצלמה מחודשת... מה זה אומר ? עפ"י החנות (פוטו ניסים, י-ם) יש אחריות ל-3 שנים ,אבל לא אצל היבואן הרישמי (קרט) אלא אצל חברה בשם 4H. על פניו , חוץ ממדבקה על המצלמה ועל המארז, לא מצאתי סימנים לבעיות במצלמה. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Dvich,

יש ברשותי את הF700 של Fuji ביחד עם שני כרטיסי זכרון, אחד של 16MB שסופק עם המצלמה ואחד 64MB שקנינו, לרגל טיסה לארה"ב אנחנו רוצים לקנות כרטיס זכרון 1GB מסוג , והשאלה שלי היא איזה עדיף, של פוג'י או אולימפוס? האם הפוג'י מהיר יותר או להפך? תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by K0sTa,

יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by n.L,

עוד תמונה מהטיול של אתמול לנחל תנינים. הלכתי בשביל ופתאום ראיתי על עלה זבוב ירוק מוזר כזה.. התקרבתי אליו בשקט בשביל שלא יברח והופתעתי לגלות שלא רק שהוא לא עף הוא גם מסתכל למצלמה כאילו הוא מחכה שאני יצלם אותו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by Aurora Borealis,

ההודעה דיי נמצאת בכותרת... בכ"א, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים