עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by orlupo,

דני ואני מתנגדים להצעה של קובי ליישר: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by h_yoav,

שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. עכשיו מה ההבדל בין x150 לרגיל אני לא מצליח להבין=/ ד"א המצלמה ממש נחמדה כמה תמונות שצילמתי הורדתי את הרזולציה כי אין לי הרבה מקום על המחשב=/ אני צלם גרוע אני יודע... עכשיו מה אתם ממלצים לגבי כרטיס זיכרון כפי שידוע הצלמה היא גם נגן PMP וMP3 אז כרטיס של 1gb לא מספיק בכלל.... חשבתי על משהו בסיגנון של 4gb תקציב אני יודע עד 300... כמובן שזה SD אם זה לא הפורום אני מבקש להעביר תודה :-*

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. מישהו יודע אולי איך מבצעים בפוטושופ כזה אפקט? (כל התמונה בש/ל ורק אובייקט מסויים בצבע) (הקרדיט על התמונה שייך למשתמש ARON מהאתר d-spot.co.il) תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. שלום לכולם אני נמצא כרגע בברזיל קניתי כרטיס זכרון של סוני 2 ג'יגה והתחלתי לצלם כשניסיתי לראות את התמונות במחשב לא הצלחתי להכנס לתקיה שבמצלמה במקום זה הופיעו לי שני קבצים משונים: Foto Pre-staller DCIM.Vscr יש לציין שכשאני מכניס את הכרטיס למצלמה ניתן לראות את התמונות על הצג הדיגיטלי וכמו כן שאני מכניס כרטיס אחר אז אפשר לראות את תכולתו על המחשב כך שהבעיה היא בכרטיס עצמו רציתי לדעת אם יתכן שזה וירוס ואם כן מה ניתן לעשות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by Parallel,

החלטתי לקנות את ה-A510 ...ואני צריך לקנות זיכרון למצלמה.. האמת היא שאני ממש חובבן..אין לי דרישות(כי אני לא יודע כ"כ מה לדרוש)...ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=550&aff=zap ועוד שאלה..מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לקנות בו את המצלמה והכרטיס...ויודע שהמקום אמין ולא עושה בעיות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. שלום. אז ככה יש מצב שקונים מצלמה דיגיטלית אבל מארה"ב ורציתי לדעת מה מומלץ כאילו מבחינה כספית בישראל רצינו עד 1000 ש"ח אבל בארה"ב זה יוצא זול יותר. ואני לא הכי מבין במצלמות אז אולי יש להם הצעות? תודה מראש

8. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by dsane,

האם ההבל במצלמות שווה את ההבדל במחירים?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום, אני חושב עכשיו לקנות מצלמה. והסתכלתי על ביקורות וחוות דעת, בחלק מהמקרים כתוב שאין לה פוקוס ידני ובחלק כתוב שיש. למי שיש את המצלמה הזאת, האם יש לה פוקוס ידני או רק אוטומטי? ומה ההתרשמות שלכם מהמצלמה? האם היא שווה את הכסף? תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by [NOS],

7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

אהלן, אחותי בהודו ושואלת אותי לגבי קניית מצלמה בעד 100$, מכיוון שאני לא מבין ש*ט במצלמות אמרתי לה שאני אשאל. אז מה אפשר לקנות ב100$? אני מתאר לעצמי ששם זה יותר זול אז קחו את זה בחשבון. המצלמה צריכה להיות דיגיטלית, לשימוש חובבני. מעבד לזה אין ממש עוד דרישות ספציפיות. תודה. ----- תסתכלו למטה יותר תודה.

13. Started by dsane,

תתנו טיפים להמשך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  14. פשוט אני לא מוצא היחסות לכך בחוברת המצלמה הגיוני שהחיבור יהיה USB 2.0 נכון? THX

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  15. אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. למרות ש-Boren כבר לא מעדכן אותו בפורום, כדאי שהוא עדיין יהיה בסטיקי. כנראה שהוא נשמט מכל העברת הפורומים החדשה. הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0 נ.ב: רגע, אם הוא קיים בפורום טכנולוגיה ("HWzone > טכנולוגיה > צילום דיגיטלי") אז זה אומר שהוא כן קיים בפורום פה, אבל הוא בעמודים אחרים? בקיצור, אני חושב שכדאי להחזיר אותו לסטיקי לטובת הפורום. איתי.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by eli33,

חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  18. שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Drazick,

לינק חובה לכל בעל מצלמת F30. כולל תחום העיבוד שלאחר הצילום: http://www.pbase.com/arn/fuji_f30#TOC תהנו ממצלמה מדהימה ומסקירה בול...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  23. איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by dima_ga,

שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by bluemail,

מה ההבדלים העיקריים בין הגירסה 5600 ל 9600 חוץ מה גודל המגה פיסקל

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים