צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון - Fujfilm type H 512MB ועשיתי לו פירמות במצלמה שלי - Fujifilm FinePix A205 ,המצלמה שומרת עליו וקוראת ממנו מצויין, המחשב אינו קורא את כרטיס הזיכרון בכלל (אני מוציא את הכרטיס מהמצלמה ומחבר דרך קורא זיכרונות ל USB במחשב) והוא כן קורא זיכרון ישן שלי של 16MB. על הקורא זיכרון שלי לא רשומה חברה והוא היה הכי זול, רשום עליו memory adapter...USB2.0 הוא מזוהה ב Windows XP כ - Myson CS8819A2-105 00 USB Device. כאשר אני מנסה לפתוח את הכונן של הקורא זיכרון אני מקבל שגיעה שהכרטיס אינו מפורמט ושאלה אים לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו דרך המחשב אבל אז הוא לא קריא במצלמה. כלומר הפירמוט של המחשב מתאים רק למחשב והפירמוט של המצלמה מתאים למצלמה... אני למרות זא…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה הזאתי.? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=100
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, אחותי בהודו ושואלת אותי לגבי קניית מצלמה בעד 100$, מכיוון שאני לא מבין ש*ט במצלמות אמרתי לה שאני אשאל. אז מה אפשר לקנות ב100$? אני מתאר לעצמי ששם זה יותר זול אז קחו את זה בחשבון. המצלמה צריכה להיות דיגיטלית, לשימוש חובבני. מעבד לזה אין ממש עוד דרישות ספציפיות. תודה. ----- תסתכלו למטה יותר תודה.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין הגירסה 5600 ל 9600 חוץ מה גודל המגה פיסקל
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות WB ידני על צבע ירוק למשל (צילומי אינפרא) אני מקבל הודעה שהWB לא התקבל זה קורה גם כשהפילטר על המצלמה וגם כשהוא לא עליה.. ניסיתי על כל מיני צבעים,כמו כחול --> לא עבד אבל כחול בהיר זה עבד,כנ"ל לגבי ירוק--> לא עבד,ירוק בהיר כן עבד לא ניסיתי את זה עם הפילטר. נ.ב המצלמה היא Sony DSC-F828
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם מצלמת וידאו דיגיטלית כמו ה CG6 של SANYO (שמצלמות וידאו ב 640*480) מציגות איכות טובה יותר ממצלמות המיני DV הממוצעות שיש בשוק?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לינק חובה לכל בעל מצלמת F30. כולל תחום העיבוד שלאחר הצילום: http://www.pbase.com/arn/fuji_f30#TOC תהנו ממצלמה מדהימה ומסקירה בול...
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה canon a560 ואני צריך חוברת הוראות העיברית, משהוא יודע מאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון גם באמצעי אחסון, אבל מכיון שרוב האנשים שמבינים בכרטיסי זכרון בטח נמצאים פה, אני אשאל גם פה. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי חבר שמתעניין בזה.. איפה אפשר למצוא עוד מידע על הנושא? איזה מצלמות צריך? האם מספיק מצלמת IP שמתחברת לאינטרנט? או שצריך מחשב/מכשיר ששולט בהן (אם יש צורך במספר מצלמות) ? ואיזה נתונים יש לחפש כדי לקבל צילום יחסית איכותי.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מצלמת וידאו של סמסונג 353I. יש לה יציאת USB. אני רוצה להקליט למחשב את מה שצילמתי למצלמה שמצלמת בפורמט MINIDV. עכשיו בעזרת הדיסק שקיבלתי אני יכול רק לצפות במה שצילמתי וכל הקדימה אחורה פאוז וכל זה אני עושה רק דרך המצלמה, בקיצור אני רואה את מה שאני רואה על המסך של המצלמה ללא כל אפשרויות. אני פונה אליכם בבקשה למצוא לי תוכנה שבאמצעותה אני אוכל להקליט את מה שצילמתי על קלטת. יש לי כרטיס טלויזיה אבל דרכו אני לא אוכל להקליט משום שאין לי סנכרון בין קול ותמונה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
למרות ש-Boren כבר לא מעדכן אותו בפורום, כדאי שהוא עדיין יהיה בסטיקי. כנראה שהוא נשמט מכל העברת הפורומים החדשה. הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0 נ.ב: רגע, אם הוא קיים בפורום טכנולוגיה ("HWzone > טכנולוגיה > צילום דיגיטלי") אז זה אומר שהוא כן קיים בפורום פה, אבל הוא בעמודים אחרים? בקיצור, אני חושב שכדאי להחזיר אותו לסטיקי לטובת הפורום. איתי.
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-