עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by natan805,

ראיתי באיזה מקום שמשהו המליץ בלילה לשנות הגדרות iso ואז הוא יתמוך ב3200iso אני לא כזה הבנתי אבל משהו שקשור להגדרות של המצלמה שתצלם טוב בלילה .אם יש למשהו מושג בהגדרות מומלצות ללילה אשמח לשמוע. ואם אפשר הסבר על התוכנה שבמצלמה is שלא הבנתי מה היא עושה ואיך משתמשים איתה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  2. היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה (בסכום של כ- 2000 ש"ח) + כ.זיכרון ונרתיק. חשבתי על המצלמה שכתבתי בכותרת. תנו דעותיכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by shaico,

אני מתלבט בין FZ 20 ל- FZ 30 של פנסוניק : מה דעתכם ? א. ה-30 יקרה יותר בכ-500 ש"ח, אבל אני מבין שהיא נוחה יותר לשימוש (זום ופוקוס ידני, ועוד...) השאלה היא אם הנוחות הזו והביצועים שלה, לעומת ה-20, שווים את ההפרש ? ב. ואיך הקאנון S2 IS בהשוואה אליהן ? (במחיר היא זולה מה- FZ 20 בכ-500 ש"ח). אשמח מאד לקבל תגובות ממי שמכיר את המצלמות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by orlupo,

דני ואני מתנגדים להצעה של קובי ליישר: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by D-M-X,

צורך פחות חשמל? למה הכוונה REDUCED SIZE? למה הכוונה DUAL VOLTAGE? מתח זוגי? מה זה אמור להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by ^Z^,

אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל : praktica digi 3LM http://www.praktica.de/index.php?iL=2&iO=0&iM=5&iSM=7&iSM2=235 kodak easyshare C300 http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/19/32/6720&pq-locale=en_US איזו אחת עדיפה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by ex_,

היי יש פה למישהו את המצלמה הזו? יש לי הזדמנות להביא אותה דרך חבר אבל אני לא בטוח(אני קנון בכל מה שקשור לצילום...) תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. עד 2500 גג. עכשיו אין לי מושג בזה בכלל אז עם אפשר גם פרטים מה צריך לחפש במצחמה נורמלית במחיר הנקוב... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by pini240,

אני מחפש תקופה ארוכה פלש למצלמה יש לי אפשרות לפלש פשוט חדש בכ 400 ש"ח אבל נאמר לי שעדיף פלש של ניקון יד שניה אבל אני לא מוצא במחיר טוב מבקשים על פלש ניקון SB80DX 700 ש"ח נראה לי יקר איפה ניתן למצא פלש במחיר טוב?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=655 שווה? יש משהו יותר שווה במחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by KoM,

ברוח הימים... (צולם עם W800)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by liran2003,

פה: http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=130&page=1

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by itaysp,

שלום, לפני כמה זמן צילמתי את התמונה הזו עם ה D70 של דוד שלי אצל סבא שלי. הציפור היא תור.. לא יודע איזה בדיוק אני לא מבין בזה בדיוק כמו סבא שלי.. הוא רצה שאני אצלם לו כמה דברים והצלחתי לתפוס את התור בשלבי המראה.. לא הצלחתי למצוא שם יותר טוב לתמונה קצת ערכתי בפוטושופ.. אני מקווה שלא הרסתי....

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by alon15,

ברשותי מצלמת וידיאו jvc grd53. יש לי את הדיסק של התוכנה ואחרי ההתקנה לא ניתן לראות את הצילומים במחשב. אשמח לעזרה בתודה מראש אלון פרידמן

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by bezadon,

טוב, שלום לכולם. רובכם פה עוסקים במצלמות סטילס דיגיטליות, אבל אני צריך עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגיטלית. זה מה שאני רוצה במצלמה: צורה ומשקל - חשוב מאוד שתהיה מצלמה קטנה, קלה, קומפקטית ונוחה. קלות שימוש - שתהיה קלה לתפעול וכמובן שתהיה בה האופציה של צילום אוטומטי לחלוטין. גודל מסך - הרוב זה 2.5, אבל לא אתנגד ליותר אם יש... זום אופטי של X20 חיישן גדול (הרוב זה 1/6 אז כנראה אלך על זה, אבל אם יש משהו יותר טוב בלי השפעה גדולה על המחיר אני אעדיף כמו 1/3). רזולוצייה גבוהה של צילום הווידאו - הבנתי שהנפוץ זה 500 אלף פיקסלים ומעלה... אז כמה שיותר, יותר טוב. מייצב תמונה איכותי (נגד זעזועים). כניסה למיקרופון חיצוני ולאוזניות. מוכנה לחצובה. מגיעה עם תאורה מובנת למקרה שאני …

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. אני צריך חוברת הפעלה בעיברית לfx01 , איך אפשר להשיג תודה אם למישהו יש מדריך או משהו שיעזור..................... תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by bommer,

שלום לכולם למישהו היה התנסות עם המצלמה הזאת?אני יכול לקנות אותה ב3500 +מתנה 300 ש"ח קניית ציוד

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by Spootnik,

אני מקווה שפה זה המקום ואם לא אז שיעיברו את זה. אני צריך מצלמת בטחון שתצלם ממרחק של 20-25 מטר בלילה ושתיהיה איכותית זה למען תפיסת גנב מכוניות שפועל בשכונה שלי ובקרוב מגיע ה GOLF החדשה שלי צריך המלצה וגם איך זה עובד עם הקלטות אני צריך שבמשך שעות הלילה היא תצלם זאת אומרת מ 00:00 עד 06:00 שהיאר תצלם ותקליט באופן ברור. וכמה זה אמור לקחת ג'יגה על המחשב כל לילה כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by Doctor Robert,

קניתי את המצלמה לפני כמה ימים. הוידאו שלה מעולה, אך ישנה הפרעת רקע בסאונד, הרעש ברקע נשמע כאילו מישהו נושף לתוך המיקרופון של המצלמה. להדגמה: http://members.lycos.co.uk/elad1343/43.wav השאלה היא האם למי שמכיר את המצלמה (Canon A610), האם הסאונד הוא ירוד כזה או שאפשר לשפר אותו? או לפחות להתגבר על ההפרעות ברקע. בעיה נוספת: אני מנסה להוריד סרטון ודיאו באורך 10 דקות שצלמתי במצלמה למחשב שלי, עד כה לא היו בעיות להוריד סרטונים באורך של עד 3 דקות למחשב - אבל שזה מגיע ל-10 דקות, התוכנה שאמורה לעשות את העבודה פשוט קורסת באמצע וההתהליך נתקע כתוצאה מזה. הבעיה היא רק במחשב שלי שהוא ישן יותר, במחשב השני שהוא חדיש וחזק יותר אין את הבעיה הנ"ל. מה לדעתכם גורם לבעיה? תודה רבה ושנה טובה.

22. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by dsane,

אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. היי! קניתי מצלמת וידאו JVC דגם GRD-350 האיכות לא משהו ,יש אפשרות לשפר? קיימות עיניים אדומות כיצד מבטלים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. הכוונה למחירים של ה f30 ,f10 ו f11 של fuji? וכמה זה ישפיע עם בכלל? תודה מראש והכוונה היא הערכה גסה כמובן אף אחד לא דורש חיזוי עתידות

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים