צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני מצלם כבר תקופה ב fuji s7000 ולאחרונה קראתי כמה מגזינים שבהם מופיעות התכונות הבאות באנגלית. אני לא מצליח למצוא את תרגומן לעברית ולהבין מה האופיוצ האלה בצילום אומרות ואיך הם משפיעות על התמונה אשמח אם תעזרו לי : 1) bracketing 2) exposure 3)exposure compensation 4) -/+ ev exposure compensation זהו בינתיים...... תודה רבה רבה לעונים אני מעריך את זה מאוד !!!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זה שהיא מתחממת פשוט הפריע לי נורא ואפילו קצת כאב,בשירות לקוחות אמרו לי שככה זה ולי אישית זה הפריע,איזו מצלמה אחרת אתם ממליצים לי עד 1800 שקל, אפשרות לטיפה יותר יקר. שיהיה אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו. מה לגבי קאנון SX100 IS?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה לפני כמה ימים. הוידאו שלה מעולה, אך ישנה הפרעת רקע בסאונד, הרעש ברקע נשמע כאילו מישהו נושף לתוך המיקרופון של המצלמה. להדגמה: http://members.lycos.co.uk/elad1343/43.wav השאלה היא האם למי שמכיר את המצלמה (Canon A610), האם הסאונד הוא ירוד כזה או שאפשר לשפר אותו? או לפחות להתגבר על ההפרעות ברקע. בעיה נוספת: אני מנסה להוריד סרטון ודיאו באורך 10 דקות שצלמתי במצלמה למחשב שלי, עד כה לא היו בעיות להוריד סרטונים באורך של עד 3 דקות למחשב - אבל שזה מגיע ל-10 דקות, התוכנה שאמורה לעשות את העבודה פשוט קורסת באמצע וההתהליך נתקע כתוצאה מזה. הבעיה היא רק במחשב שלי שהוא ישן יותר, במחשב השני שהוא חדיש וחזק יותר אין את הבעיה הנ"ל. מה לדעתכם גורם לבעיה? תודה רבה ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה שתתאים לתקציב שבכותרת, שמתי עין על Canon A2100, A2200, A1200. המצלמה מיועדת לצילומי אאוטדור בעיקר, נופים וכד' אשמח להמלצותיכם בנושא להלן תשובות לשאלות ההכרחיות: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 למצלמה, כ.זיכרון לא רלוונטי, אם יידרש - אוסיף אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, תמונות אאוטדור כמעט באופן בלעדי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא, במידה והאור יהיה חלש אשתמש בפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיע…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב על רכישת מצלמה חדשה, כשהדגשים העיקריים הם הקטנת הגודל הפיזי, פוקוס מהיר יותר ושיפור יכולות וידאו. עפ"י לא מעט חוות דעת בפורום הזה, וסקירות שקראתי, הפנסוניק נראית כאופציה מצויינת - לפחות על הנייר. החשש שלי הוא שהתמונות "הרגילות" יצאו פחות טוב. החשש נובע מהתנסות קצרצרה עם האח הקטן - ה TZ5 - צילמתי כמה תמונות פורטרט מחוץ לבית, בשעות אחה"צ, על מצב iA (אאל"ט) ולא מעט תמונות יצאו מטושטשות. הייעוד העיקרי הוא תמונות משפחתיות, בעיקר של ילדים קטנים, בתוך ומחוץ לבית ובמצב אוטומטי. אני חייב לציין שה G3 עושה עבודה טובה מאוד, ואילו היתה קומפקטית יותר, לא הייתי שוקל בכלל החלפה. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
איפה אני יכול למצוא ריכוז טיפים והמלצות צילום למצלמה הנ"ל? כמו כן, האם מישהו יודע אם קיים מדריך למצלמה כמו ה Pdf מהאתר של קנון אבל בעברית?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צריך המלצה על מצלמה קומפקטית בתקציב של עד 1000ש"ח כרגע על הכוונת יש את ה Canon IXUS220 HS
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום המתאים!) קיימת ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית מסוג JVC דגם GR-SXM180 כאשר אני לוכד חומר עם תוכנת WINDVR מופיע לי לאחר הלכידה (במהלך צפייה בקובץ) את הסימון של הסוללה ומין כיתוב TBC כיצד ניתן לבטל זאת והצג יהיה חלק ממש ריק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך כיוון בקניית מצלמת DSLR חדשה בארה"ב. בשני המקרים מדובר בקיט של שתי עדשות 14-42 ו-40-150 של אולימפוס אחרי חרישה של האינרטנט בשביל למצוא את המחירים הטובים ביותר סגרתי על האופציות הנ"ל: 1. אולימפוס E520 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 500 דולר 2. אולימפוס E620 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 705 דולר 3. קצת שונה, אבל K2000 של פנטקס ב-565 דולר עם עדשות 18-55 ו-50-200 נראה לי מצד אחד חבל לשים עוד 65 דולר בפנטקס על ה-E520, מה אתם אומרים? האם שווה לשים עוד 200 דולר ולקחת כבר את הקיט של ה-E620? נ.ב. אל תתחילו לשאול איפה מצאתי ומה.. מי שרוצה שישלח הודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0907/09073007nikond300s.asp שיפורים עיקריים: 720p HD video, including autofocus while recording SD card slot in addition to existing CF slot Faster continuous shooting (7fps, vs. 6fps) Socket for external microphone Live View and Info buttons Discrete 'OK' button in multi controller Interactive settings display screen Auto and Extra High Active D-Lighting options Quiet drive mode Virtual horizon
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
מה המצב חברה תראו אחרי הרבה התלבתויות ומחקר החלטתי שאני הולך על ה SONY DCR-PC350E (וידאו) והצלחתי להשיג אותה ב 6300 ש"ח עם אחריות של 3 שנים מישפאר שזה דיי זול אני רק רוצה לדעת 2 דברים 1. המחיר מצדיק את הקניה? 2. הסטילס במצלמה הזאת יהיה גרוע כמו בכל המצלמות וידאו או שדווקא בזאת הוא יכול להיות לא רע? הא והוספתי קישור למי שלא מכיר את המצלמה ופה השוואה של ZAP שימו לב שהאחריות היא של ישפאר ל3 שנים
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, מחפש מצלמה(או סט מצלמות) באיכות גבוהה שמסוגלת לצלם 360 מעלות מסביב לרכב כל הזמן (הכוונה כם כשהרכב מכובה) - 24/7. האם יש דבר כזה בכלל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_669345.html?wid=21 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח שימליץ
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקציב שלי בסך הכל גמיש, אבל עדיף שהמצלמה לא תהיה מעל 1500 ש"ח. הדברים שחשובים לי: 1) מייצב אופטי 2) מצלמה שמניבה תמונות טובות עם צבעים כמה שיותר "אמיתיים" בתאורה ביתית, וכל זאת במצב אוטומטי שלא מצריך ממני להתעסק עם חשיפה וכל מיני מאפיינים. 3) שלא תהיה קטנה מדי, כמו למשל אולימפוס 840, שאותה אני לא קונה בגלל שהיא מיניאטורית ולא נוחה לטעמי...מעדיף מצלמה קצת יותר פראקטית. אני לא מצפה למצלמה מושלמת במחיר הזה, אבל שיהיה כמה שיותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאחר שהמצלמה שלי נגנבה בפראג לפני כ 3 חודשים קניתי את הפוגי' F40. לצערי המצלמה מאוד מאכזבת ויש לי קושי להסתדר איתה. התמונות על AUTO יוצאות על הפנים וב ISO גבוה היא לא נותנת תוצאות כמצופה. העניין שלכל תמונה צריך חצובה זה מאוד מגביל ולאחר חשיבה רבה החלטתי להחליף אותה. כשהיה לי את ה canon מאוד נהנתי מהתפריטים שלה ואחרי הפוגי' הבנתי עד כמה היא הייתה קלה לשימוש ונוחה. בנוסף חשוב לי לציין שהרבה מהתמונות שלי הם פתאומיות ובלי הכנה מראש ככה שאני צריך מצלמה שתוכל לתת תמונות טובות ביותר על מצב AUTO, בעצם זה המצב היחיד שאני משתמש בו.. חשוב לי שתתמוך בזיכרון SDHC (מכיוון שזה הזיכרון הנוכחי שלי ולהחליף אותו לא ממש בא לי). לאור ההשוואה האחרונה עם canon חשבתי ללכת על מצלמה נוספת שלהם ixu…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Coolpix 4300 ישנה שלפעמים עובדת ולפעמים נכבית מייד אחרי שמדליקים אותה. אני רוצה לתת אותה לאנשים שאין להם כסף לקנות מצלמה דיגיטלית אבל לא יכול לתת אותה ככה. יכול להיות שמחיר התיקון לא יוצא שווה ועדיף לקנות מצלמה חדשה... רציתי לדעת אם יש מקום שאוכל לתת בו את המצלמה ויתנו לי ללא תשלום הערכת מחיר לתיקון. אני גר באזור בית-שמש אז כל מקום בירושלים/תל-אביב/רחובות/ראשל"צ בא בחשבון. תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בבחירת מצלמה חדשה. יש 4 דגמים שמצאתי ונראים לי אחרי קריאה פה בפורום וקצת גיגול ברשת Panasonic Lumix DMC-FZ18 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1954&p=20 Panasonic Lumix DMC-FZ28 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2631&p=20 Nikon COOLPIX P80 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2533&p=14 Canon PowerShot SX100 IS http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1936&p האחרונה של קנון , במחיר של 1100 ש"ח בערך .. אני מאמין ששאר האחרות קצת יותר טובות ממנה.. ? לגבי ניקון אני יודע שהם טובים במצלמות לגבי פנסוניק , אף פעם לא שמעתי המלצות על פנסוניק , תמיד זה היה קנון או ניקון או פוג'י .. אני צריך את העזרה שלכ…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחפש ישום שיבצע העתקת שם הקובץ של כל התמונות ל- caption באופן אוטומטי
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה לטיול בחו"ל. זום זה נחמד, רצוי קצב צילום מהיר ותמונות איכותיות. סיננתי מה שקראתי והבנתי שכיום אלה שתי המצלמות הבחירות. מי העדיפה?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-