צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון חדש,שצריך לעמוד בתנאים הבאים: שיהיה אמין,2 ג'יגה,מהיר שיהיה אפשר לצלם איתו ברצף ולא לחכות שעתיים אחרי זה/צילום בRAW התקציב הוא 600-700 שקל,רצוי חנות מת"א. המצלמה היא Sony DSC F828 אני מצלם כמעט תמיד על 8 מ"פ (תמונה שוקלת בערך 3.5 מ"ב) פרט למיקירים של חוסר זיכרון ואז צריך להוריד את גודל הקובץ 256 על ממורי סטיק איטי זה דיי מגביל הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש נ.ב כתוב שהמצלמה תומכת בCFI/II אבל לא כתוב כלום על 3,יש מצב שזה בגלל שהמצלמה יחסית ישנה? תודה,בר
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמנם שאלה של מתחיל, אבל חשוב לי לדעת: אם אני רוצה להדפיס את התמונות שאני מצלם, האם כדאי לצלם אותן מראש באיכות וברזולוציה הגבוהות ביותר, או שאין לזה משמעות כשמדפיסים תמונה קטנה ? (המצלמה אגב היא COOLPIX 4300 של Nikon) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ניסיונות ראשונים עם המצלמה הזאת : http://www.dpreview.com/news/0602/canon/canon_ixus800is_frontback.jpg מצב ידני בלבד,ISO800 , One Shot ללא פלאש. (אני יודע, יש על עוד הרבה מה לעבוד..)
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית עם הנתונים הבאים (או משהו מאוד קרוב לכך) : עד 2200 ש"ח . 7 מגה פיקסל. זום אופטי X10 . זיכרון של מינימום 512MB . ושתהיה אפשרות להכניס למצלמה כרטיס זיכרון שאני אקנה בנפרד של 1GB ,כלומר שתתמוך באפשרות הזו. שיהיה ניתן לעשות גם תמונות וגם וידאו דיגיטליים. איכותית ויצרנית וחנות מוכרים . עכשיו אלה לגבי דגם מסוים שמצאתי : olympus sp 510 - יש לו זום אופטי כפי שרציתי,יש לו מגהפיקסל כפי שרציתי,וזיכרון מינימלי כפי שרציתי,והוא מתאים לתקציב . השאלה היא האם ניתן להכניס שם כרטיס זיכרון שאקנה בנפרד שישמש בעצם "מחסנית" זיכרון נוספת למקרה שזאת שבאה עם המצלמה תיגמר? זאת השאלה העיקרית...אשמח לתשובה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם ההבל במצלמות שווה את ההבדל במחירים?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רצוי שתהיה קומפקטית. זום - לא ממש צריך כי אני לא הולך לצלם ממרחק וגם ככה אני מתכנן קנייה של מצלמה רצינית יותר אבל לא כרגע. אם אפשר גם אפשרויות לשליטה על הצמצם וכו' והסבר מה זה נותן ואם זה שימושי בכלל אז אני אשמח. חשבתי על ה-SONY DSC-W17 או על ה-Nikon Coolpix 7900 מי עדיף מבין השניים או שאולי כדאי ללכת על הקנון כי אני רואה פה הרבה המלצות על ה-A95 או על ה-A510/520 מה עדיף? אגב חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית במסגרת התקציב.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מצלמה olympus c-50 קניתי כרטיס זיכרון חדש.. 1GB.. וזה עושה לי שגיאה.. לפני זה היה לנו 32MB.. קנינו היום 1GB.. (כרטיס ) וכשאני מפעיל.. זה עושה לי כזה.. card setup.. ויש לי שתי אפשרויות.. Power off ו- format אני עושה פורמט.. ואחרי זה כשאני כבר בא במצב לצלם.. זה כותב לי על המסך "card error!" מה הבעיה? =\
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם יש לה נרתיק מקורי...אם לא אז המלצה לרנתיק שלא יהיה גדול מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך מבצעים בפוטושופ כזה אפקט? (כל התמונה בש/ל ורק אובייקט מסויים בצבע) (הקרדיט על התמונה שייך למשתמש ARON מהאתר d-spot.co.il) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לפי הנותנים הטכניים האלה: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/DVD_Digital/dc100/index.asp?specs=1 איך אני יכול לדעת כמה מגה פיקסל יש למצלמה בתמונות סטילס? תודה .
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא כרגע בברזיל קניתי כרטיס זכרון של סוני 2 ג'יגה והתחלתי לצלם כשניסיתי לראות את התמונות במחשב לא הצלחתי להכנס לתקיה שבמצלמה במקום זה הופיעו לי שני קבצים משונים: Foto Pre-staller DCIM.Vscr יש לציין שכשאני מכניס את הכרטיס למצלמה ניתן לראות את התמונות על הצג הדיגיטלי וכמו כן שאני מכניס כרטיס אחר אז אפשר לראות את תכולתו על המחשב כך שהבעיה היא בכרטיס עצמו רציתי לדעת אם יתכן שזה וירוס ואם כן מה ניתן לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי חבר שמתעניין בזה.. איפה אפשר למצוא עוד מידע על הנושא? איזה מצלמות צריך? האם מספיק מצלמת IP שמתחברת לאינטרנט? או שצריך מחשב/מכשיר ששולט בהן (אם יש צורך במספר מצלמות) ? ואיזה נתונים יש לחפש כדי לקבל צילום יחסית איכותי.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום המתאים!) קיימת ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית מסוג JVC דגם GR-SXM180 כאשר אני לוכד חומר עם תוכנת WINDVR מופיע לי לאחר הלכידה (במהלך צפייה בקובץ) את הסימון של הסוללה ומין כיתוב TBC כיצד ניתן לבטל זאת והצג יהיה חלק ממש ריק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה-A510 ...ואני צריך לקנות זיכרון למצלמה.. האמת היא שאני ממש חובבן..אין לי דרישות(כי אני לא יודע כ"כ מה לדרוש)...ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=550&aff=zap ועוד שאלה..מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לקנות בו את המצלמה והכרטיס...ויודע שהמקום אמין ולא עושה בעיות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני לא רוצה להסתבך עם המצלמות , אני גם לא חולה צילום. היום יש לי canon a510, רוצה לשדרג. מאוד לא אהבתי במצלמה: איטית, עיניים אדומות, מריחות). רוצה המלצה למצלמה טובה. מניח עד 2000 ש"ח , אולי לי יספיק גם מצלמה יותר זולה. חשוב ש: תמונות טובות, לא איטית מדי, ללא עינים אדומות, וצילומי וידאו סביר. אשמח להמלצות. הסתכלתי על קנונים: g10, sx10is, sx100is הבדלים של 1000 ש"ח, מה תמליצו? (לא חייב להיות canon) לא חצובה ולא נעליים, צילום באור סביר....
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון - Fujfilm type H 512MB ועשיתי לו פירמות במצלמה שלי - Fujifilm FinePix A205 ,המצלמה שומרת עליו וקוראת ממנו מצויין, המחשב אינו קורא את כרטיס הזיכרון בכלל (אני מוציא את הכרטיס מהמצלמה ומחבר דרך קורא זיכרונות ל USB במחשב) והוא כן קורא זיכרון ישן שלי של 16MB. על הקורא זיכרון שלי לא רשומה חברה והוא היה הכי זול, רשום עליו memory adapter...USB2.0 הוא מזוהה ב Windows XP כ - Myson CS8819A2-105 00 USB Device. כאשר אני מנסה לפתוח את הכונן של הקורא זיכרון אני מקבל שגיעה שהכרטיס אינו מפורמט ושאלה אים לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו דרך המחשב אבל אז הוא לא קריא במצלמה. כלומר הפירמוט של המחשב מתאים רק למחשב והפירמוט של המצלמה מתאים למצלמה... אני למרות זא…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עכשיו מה ההבדל בין x150 לרגיל אני לא מצליח להבין=/ ד"א המצלמה ממש נחמדה כמה תמונות שצילמתי הורדתי את הרזולציה כי אין לי הרבה מקום על המחשב=/ אני צלם גרוע אני יודע... עכשיו מה אתם ממלצים לגבי כרטיס זיכרון כפי שידוע הצלמה היא גם נגן PMP וMP3 אז כרטיס של 1gb לא מספיק בכלל.... חשבתי על משהו בסיגנון של 4gb תקציב אני יודע עד 300... כמובן שזה SD אם זה לא הפורום אני מבקש להעביר תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה לשימושים ביתיים ולטיולים דברים כאלו לא משהו מקצועי ומפוצץ כזה. הייתי רוצה שיהיה זום סביר, איכות תמונה טובה מאוד ואפשרות לצלם סרטונים, לא חשוב האורך שלהם. חשוב גם שתסופק עם כרטיס זיכרון ושאוכל למצוא אותה בארץ. התקציב הוא מקסימום 1200 שקל. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות WB ידני על צבע ירוק למשל (צילומי אינפרא) אני מקבל הודעה שהWB לא התקבל זה קורה גם כשהפילטר על המצלמה וגם כשהוא לא עליה.. ניסיתי על כל מיני צבעים,כמו כחול --> לא עבד אבל כחול בהיר זה עבד,כנ"ל לגבי ירוק--> לא עבד,ירוק בהיר כן עבד לא ניסיתי את זה עם הפילטר. נ.ב המצלמה היא Sony DSC-F828
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-