עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by boom!,

התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. שלום, יש לי הרבה תמונות להעלות ובפייסבוק אפשר רק עד 60 תמונות ויש לי יותר, בערך 200 תמונות. האם יש אתר טוב שאפשר להעלות אליו?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. כן, אני יודע שזה תקציב ממש נמוך למצלמה, אבל בשבילי בתור חובבן זה בינתיים מספיק. או שאם יש לכם משהו אחר סביר להציע בתקציב הזה אז בכיף.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by redti,

האדום בעיניים שיוצא בתמונות של מצלמה זה כלי דם?

6. אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  7. חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. Started by alon15,

ברשותי מצלמת וידיאו jvc grd53. יש לי את הדיסק של התוכנה ואחרי ההתקנה לא ניתן לראות את הצילומים במחשב. אשמח לעזרה בתודה מראש אלון פרידמן

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. רצוי שתהיה קומפקטית. זום - לא ממש צריך כי אני לא הולך לצלם ממרחק וגם ככה אני מתכנן קנייה של מצלמה רצינית יותר אבל לא כרגע. אם אפשר גם אפשרויות לשליטה על הצמצם וכו' והסבר מה זה נותן ואם זה שימושי בכלל אז אני אשמח. חשבתי על ה-SONY DSC-W17 או על ה-Nikon Coolpix 7900 מי עדיף מבין השניים או שאולי כדאי ללכת על הקנון כי אני רואה פה הרבה המלצות על ה-A95 או על ה-A510/520 מה עדיף? אגב חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית במסגרת התקציב.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by KoM,

ברוח הימים... (צולם עם W800)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by urinka,

שלום לפני שבוע קניתי אחרי תקופה ארוכה מצלמה finepix 9500 אני יודע שכולם אומרים שהיא קשה וכל מני דברים כאלה כי אין לי ביכלל ניסיון עם צילום אבל יש לי קליטה מהירה אני בטוח שאני יסתדר אם יש לכם עצות (חוץ ממה שכתוב בסטיקי כבר קראתי אותו) אז זה המקום אני במשך השבוע בעזה או בגבול הצפון אז כנראה שאני יעל תמונות סוף שבוע הבא

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by mDs,

יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by benor,

מה אומר הנתון הזה? http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page14.asp האם הכרחי לבחון אותו, כאשר רוכשים מצלמה חדשה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. פשוט אני לא מוצא היחסות לכך בחוברת המצלמה הגיוני שהחיבור יהיה USB 2.0 נכון? THX

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. אני נוסע בעוד כחודש למסע של 8 ימים בפולין והכרטיס ג'יגה מספיק רק ל250~ תמונות אני יודע שאפשר להוריד איכות אבל השאלה שלי אם אפשרי להעביר את התמונות ישירות מהמצלמה (או דרך חלק נוסף שצריך לקנות) לאייפוד או לנגן MP3 אם חיבור USB רגיל?? תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. המצלמה הזו היא עם מאגה פיקסל מטורף! = 7 מגה! הבנתי שתמונות ברזולוצייה כזו - שוקלות כ6 מגה 1. איזה רזולוצייה מספקת לצילום איכותי סביר ויומיומי ( ארועים משפחתיים בתוך הביית וגם מיחוצה לו) 2. איזה כרטיס זיכרון = מבחינת הגודל כדאי לירכוש?...למשל 512 מגה - מספיק לכמה תמונות ? 3. מתלבט כאן פעמיים - כי 512 מול 1 ג'יגה זה 50בש"ח הפרש...וכשמדובר בוידאו - אולי עדיף ללכת על 1 ג'יגה למשל ישנם ארועים שאתה רוצה לצלם גם קצת וידאו בקטנה אין לי כל כך מושג על הנפחים הרצויים תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  20. קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?

22. עכשיו מה ההבדל בין x150 לרגיל אני לא מצליח להבין=/ ד"א המצלמה ממש נחמדה כמה תמונות שצילמתי הורדתי את הרזולציה כי אין לי הרבה מקום על המחשב=/ אני צלם גרוע אני יודע... עכשיו מה אתם ממלצים לגבי כרטיס זיכרון כפי שידוע הצלמה היא גם נגן PMP וMP3 אז כרטיס של 1gb לא מספיק בכלל.... חשבתי על משהו בסיגנון של 4gb תקציב אני יודע עד 300... כמובן שזה SD אם זה לא הפורום אני מבקש להעביר תודה :-*

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by navk2,

לדוד שלי יש את ה- S2 והיא פשוט מעולה ! היא גם קטנה יחסית וגם יש לה הרבה מאוד הגדרות שימושיות ! ואני מכיר מישהו שעבר קורס צילום והוא ממש מבין וזה וששאלתי אות לגבי המלצה על מצלמה ב 1400-1800 הוא אמר ישר S3.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. יש לי חבר שמתעניין בזה.. איפה אפשר למצוא עוד מידע על הנושא? איזה מצלמות צריך? האם מספיק מצלמת IP שמתחברת לאינטרנט? או שצריך מחשב/מכשיר ששולט בהן (אם יש צורך במספר מצלמות) ? ואיזה נתונים יש לחפש כדי לקבל צילום יחסית איכותי.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים