צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית עם הנתונים הבאים (או משהו מאוד קרוב לכך) : עד 2200 ש"ח . 7 מגה פיקסל. זום אופטי X10 . זיכרון של מינימום 512MB . ושתהיה אפשרות להכניס למצלמה כרטיס זיכרון שאני אקנה בנפרד של 1GB ,כלומר שתתמוך באפשרות הזו. שיהיה ניתן לעשות גם תמונות וגם וידאו דיגיטליים. איכותית ויצרנית וחנות מוכרים . עכשיו אלה לגבי דגם מסוים שמצאתי : olympus sp 510 - יש לו זום אופטי כפי שרציתי,יש לו מגהפיקסל כפי שרציתי,וזיכרון מינימלי כפי שרציתי,והוא מתאים לתקציב . השאלה היא האם ניתן להכניס שם כרטיס זיכרון שאקנה בנפרד שישמש בעצם "מחסנית" זיכרון נוספת למקרה שזאת שבאה עם המצלמה תיגמר? זאת השאלה העיקרית...אשמח לתשובה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום לפני שבוע קניתי אחרי תקופה ארוכה מצלמה finepix 9500 אני יודע שכולם אומרים שהיא קשה וכל מני דברים כאלה כי אין לי ביכלל ניסיון עם צילום אבל יש לי קליטה מהירה אני בטוח שאני יסתדר אם יש לכם עצות (חוץ ממה שכתוב בסטיקי כבר קראתי אותו) אז זה המקום אני במשך השבוע בעזה או בגבול הצפון אז כנראה שאני יעל תמונות סוף שבוע הבא
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה אומר הנתון הזה? http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page14.asp האם הכרחי לבחון אותו, כאשר רוכשים מצלמה חדשה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית סביב ה2000 שקל והמליצו לי על אולימפוס C765. חשוב לי שהתמונות יהיו באיכות גבוהה ובכלל לא חשוב לי מוידיאו במצלמה.אז איך איכות התמונה במצלמה זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לפי הנותנים הטכניים האלה: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/DVD_Digital/dc100/index.asp?specs=1 איך אני יכול לדעת כמה מגה פיקסל יש למצלמה בתמונות סטילס? תודה .
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה הזאתי.? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=100
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היום צילמתי כמה תמונות בשלג וגיליתי ששתיים מתוכן נהרסו, אחת בכלל לא קריאה והשנייה יצאה ככה: עכשיו אני לא יודע אם זה שהכרטיס זכרון דפוק (סתם כרטיס), המצלמה דפוקה, או שפשוט בטמפרטורות האלה קורות פשלות... הכרטיס והמצלמה שניהם בני חודש ולא אמורה להיות לי בעייה עם אחריות.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
או שכדאי לוותר ולהסתפק ב A4?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קודם כל, תווח המחירים שלי נע בין ה-1000~1500 ש''ח. אז עכשיו, אני לא צריך מצלמה מקצועית, אך גם לא מעוניין במצלמה קומפקטית. אני הולך לכיוון האמצע, שאלו הן החצי מקצועיות לפי המונחים ששמעתי. אז הבקשה שלי היא בעצם, קודם כל, אילו מצלמות איכותיות, ואיזו הכי מומלצת אני יכול להשיג בתווח המחירים הזה, והאם יש שידרוגים הכרחיים שעלי לבצע למצלמה? (עדשה, חצובה, וכ') ע''מ להגיע לתוצאות מכובדות. עריכה: השכלתי קצת בכל הנוגע למצלמות, ומצאתי מתחרה אני משער די מובהקת ל-S800, ה- Fuji finepix-9600 . שאם אני לא טועה נקראת גם S9600 ו-S9100. בכל אופן, זאתי אומנם 2000 אך יש לה זום אופטי, ועל פני השטח נראת יותר טוב. אשמח לקבל דעה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון חדש,שצריך לעמוד בתנאים הבאים: שיהיה אמין,2 ג'יגה,מהיר שיהיה אפשר לצלם איתו ברצף ולא לחכות שעתיים אחרי זה/צילום בRAW התקציב הוא 600-700 שקל,רצוי חנות מת"א. המצלמה היא Sony DSC F828 אני מצלם כמעט תמיד על 8 מ"פ (תמונה שוקלת בערך 3.5 מ"ב) פרט למיקירים של חוסר זיכרון ואז צריך להוריד את גודל הקובץ 256 על ממורי סטיק איטי זה דיי מגביל הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש נ.ב כתוב שהמצלמה תומכת בCFI/II אבל לא כתוב כלום על 3,יש מצב שזה בגלל שהמצלמה יחסית ישנה? תודה,בר
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
צולם באחד מהימים המוזרים שהגשם התחיל לרדת פתאום הלכתי לצוד קשת בענן ... לא מצאתי כזאת אבל מצאתי כזה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחרי שאני מצלם ואני רואה את התמונות התאריך והשעה מופיעים על התמונה ואחרי כמה שניות נעלמים! כשאני מעביר את התמונות למחשב אני לא רואה את התאריך בתמונה! מישהו יכול להסביר יל איך אני יכול לשים את התאריך והשעה על התמונות אחרי שאני מעביר אותם מהמצלמה למחשב? תודה מראש~!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-