צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הפילו עלי לקנות מצלמה , אני בתחום הזה דיי לא בקיא , אבל לגמרי , הייתי שמח לקבל המלצה או 2 על מצלמה באזור הסכום הזה , מה יותר טוב , מה פחות טוב , ומה עדיף . ההעדפה היא למצלמת DV , לא לאחת שצורבת ישירות על DVD . אודה על כל התייחסות , פבל .
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה פוקוס במקום מסויים לדוגמא פרח והרקע יהיה מטושטש או כמו שעשו פה בפורום http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=128872.0;id=52335;image ויש לי עוד שאלה יש לי אפשרות במצלמה שיש שם כאלה אותיותP, A, S, M מה היא עושה? יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש אלכס
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה אומר הנתון הזה? http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page14.asp האם הכרחי לבחון אותו, כאשר רוכשים מצלמה חדשה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם מצלמת וידאו דיגיטלית כמו ה CG6 של SANYO (שמצלמות וידאו ב 640*480) מציגות איכות טובה יותר ממצלמות המיני DV הממוצעות שיש בשוק?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/pics/13943/Freezelight/?gpage=1#show אחלה רעיון
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי את ה fuji s5600 ואני חושב על לקנות לה עדשת הסבה X0.45. איך ניתן לחשב את רוחב העדשה שתתקבל לאחר חיבור העדשה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמנם שאלה של מתחיל, אבל חשוב לי לדעת: אם אני רוצה להדפיס את התמונות שאני מצלם, האם כדאי לצלם אותן מראש באיכות וברזולוציה הגבוהות ביותר, או שאין לזה משמעות כשמדפיסים תמונה קטנה ? (המצלמה אגב היא COOLPIX 4300 של Nikon) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
האם יש לה נרתיק מקורי...אם לא אז המלצה לרנתיק שלא יהיה גדול מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה-A510 ...ואני צריך לקנות זיכרון למצלמה.. האמת היא שאני ממש חובבן..אין לי דרישות(כי אני לא יודע כ"כ מה לדרוש)...ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=550&aff=zap ועוד שאלה..מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לקנות בו את המצלמה והכרטיס...ויודע שהמקום אמין ולא עושה בעיות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
רצוי שתהיה קומפקטית. זום - לא ממש צריך כי אני לא הולך לצלם ממרחק וגם ככה אני מתכנן קנייה של מצלמה רצינית יותר אבל לא כרגע. אם אפשר גם אפשרויות לשליטה על הצמצם וכו' והסבר מה זה נותן ואם זה שימושי בכלל אז אני אשמח. חשבתי על ה-SONY DSC-W17 או על ה-Nikon Coolpix 7900 מי עדיף מבין השניים או שאולי כדאי ללכת על הקנון כי אני רואה פה הרבה המלצות על ה-A95 או על ה-A510/520 מה עדיף? אגב חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית במסגרת התקציב.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, אחותי בהודו ושואלת אותי לגבי קניית מצלמה בעד 100$, מכיוון שאני לא מבין ש*ט במצלמות אמרתי לה שאני אשאל. אז מה אפשר לקנות ב100$? אני מתאר לעצמי ששם זה יותר זול אז קחו את זה בחשבון. המצלמה צריכה להיות דיגיטלית, לשימוש חובבני. מעבד לזה אין ממש עוד דרישות ספציפיות. תודה. ----- תסתכלו למטה יותר תודה.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צולם באחד מהימים המוזרים שהגשם התחיל לרדת פתאום הלכתי לצוד קשת בענן ... לא מצאתי כזאת אבל מצאתי כזה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית סביב ה2000 שקל והמליצו לי על אולימפוס C765. חשוב לי שהתמונות יהיו באיכות גבוהה ובכלל לא חשוב לי מוידיאו במצלמה.אז איך איכות התמונה במצלמה זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חברים, בכל הנוגע לתפיסה טובה של מרחב בצילום אני עדיין טירון מסתבר. מבקש לדעת מה זה בדיוק TELEFOTO ו- FLEXIZONE מה זה פוקוס של 9 נקודות, איך ליצור עומק שדה טוב? איך לקבל פוקוס מושלם על אובייקט (אני רק יודע שפורטקייט טוב לעשות בזום מוגדל כי זה יוצר עומק טוב וחדות לאובייקט אבל האם להשתמש בפוכוס נקודתי, ממורכז, ע"פ תווי שטח ?) אני מנסה להעזר באתר המעולה של ACDSEE אך השפה המקצועית לא תמיד ברורה לי.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-