עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by benor,

מה אומר הנתון הזה? http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page14.asp האם הכרחי לבחון אותו, כאשר רוכשים מצלמה חדשה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. Started by boom!,

התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by alon15,

ברשותי מצלמת וידיאו jvc grd53. יש לי את הדיסק של התוכנה ואחרי ההתקנה לא ניתן לראות את הצילומים במחשב. אשמח לעזרה בתודה מראש אלון פרידמן

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by Dan4,

אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית סביב ה2000 שקל והמליצו לי על אולימפוס C765. חשוב לי שהתמונות יהיו באיכות גבוהה ובכלל לא חשוב לי מוידיאו במצלמה.אז איך איכות התמונה במצלמה זאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by axon,

צולם באחד מהימים המוזרים שהגשם התחיל לרדת פתאום הלכתי לצוד קשת בענן ... לא מצאתי כזאת אבל מצאתי כזה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by tom123,

אז הנה אפשר בלי דימר אולי יצא לי קצת יותר קר משלך P: אבל עדיין רואים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by bad-sector,

מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. Started by moris,

שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5200. עברתי על האפשרויות של המצלמה ונאמר לי שניתן ע"י צילום באפשרות הידנית לקבל תמונות יותר איכותיות. מישהו היה אמור ללמד אותי להשתמש בה אבל בסוף זה לא הסתדר. נכון שהמצלמה היא לא SLR אבל בכל זאת אפשרויות צילום יש לה. האם מישה מכיר מדריך פשוט למצלמה הזאת (יש לי את הPDF שלה) או בכלל לצילום שיכול לתת לי קצת יותר מושג על שימוש נכון במצלמה?. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. כן, אני יודע שזה תקציב ממש נמוך למצלמה, אבל בשבילי בתור חובבן זה בינתיים מספיק. או שאם יש לכם משהו אחר סביר להציע בתקציב הזה אז בכיף.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. היי חברים, בכל הנוגע לתפיסה טובה של מרחב בצילום אני עדיין טירון מסתבר. מבקש לדעת מה זה בדיוק TELEFOTO ו- FLEXIZONE מה זה פוקוס של 9 נקודות, איך ליצור עומק שדה טוב? איך לקבל פוקוס מושלם על אובייקט (אני רק יודע שפורטקייט טוב לעשות בזום מוגדל כי זה יוצר עומק טוב וחדות לאובייקט אבל האם להשתמש בפוכוס נקודתי, ממורכז, ע"פ תווי שטח ?) אני מנסה להעזר באתר המעולה של ACDSEE אך השפה המקצועית לא תמיד ברורה לי.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. אחרי שאני מצלם ואני רואה את התמונות התאריך והשעה מופיעים על התמונה ואחרי כמה שניות נעלמים! כשאני מעביר את התמונות למחשב אני לא רואה את התאריך בתמונה! מישהו יכול להסביר יל איך אני יכול לשים את התאריך והשעה על התמונות אחרי שאני מעביר אותם מהמצלמה למחשב? תודה מראש~!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by mDs,

יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. קודם כל, תווח המחירים שלי נע בין ה-1000~1500 ש''ח. אז עכשיו, אני לא צריך מצלמה מקצועית, אך גם לא מעוניין במצלמה קומפקטית. אני הולך לכיוון האמצע, שאלו הן החצי מקצועיות לפי המונחים ששמעתי. אז הבקשה שלי היא בעצם, קודם כל, אילו מצלמות איכותיות, ואיזו הכי מומלצת אני יכול להשיג בתווח המחירים הזה, והאם יש שידרוגים הכרחיים שעלי לבצע למצלמה? (עדשה, חצובה, וכ') ע''מ להגיע לתוצאות מכובדות. עריכה: השכלתי קצת בכל הנוגע למצלמות, ומצאתי מתחרה אני משער די מובהקת ל-S800, ה- Fuji finepix-9600 . שאם אני לא טועה נקראת גם S9600 ו-S9100. בכל אופן, זאתי אומנם 2000 אך יש לה זום אופטי, ועל פני השטח נראת יותר טוב. אשמח לקבל דעה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. יש לי את ה fuji s5600 ואני חושב על לקנות לה עדשת הסבה X0.45. איך ניתן לחשב את רוחב העדשה שתתקבל לאחר חיבור העדשה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Thant,

http://www.kontraband.com/pics/13943/Freezelight/?gpage=1#show אחלה רעיון

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by avihai007,

שלום, אחרי התלבטויות ומחשבות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334414.0 בסוף קניתי את ה- K100D Super בסופו של דבר מה שהכריע זה המחיר, המצלמה עלתה לי סה"כ - 1618 ש"ח(בארה"ב). קיבלתי אותה לפני כמה ימים, וזה פשוט תענוג להתחיל לצלם, אחרי מצלמת פילם(מינולטה). בינתיים אני לאט לאט לומד אותה, ופשוט נהנה מאיכות התמונות. בכל מקרה, רציתי להודות לכל מי שיעץ ועזר, תודה רבה עזרתם לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. אני נוסע בעוד כחודש למסע של 8 ימים בפולין והכרטיס ג'יגה מספיק רק ל250~ תמונות אני יודע שאפשר להוריד איכות אבל השאלה שלי אם אפשרי להעביר את התמונות ישירות מהמצלמה (או דרך חלק נוסף שצריך לקנות) לאייפוד או לנגן MP3 אם חיבור USB רגיל?? תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. היי בבקשה תגידו גם מאיפה עם מגבלת כסף עד 5000 שקל כולל חצובה וציוד נלווה שצריך

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by dd7,

מה אתם אומרים על המצלמה הזאתי.? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=100

דיונים חדשים בפורומים