צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית סביב ה2000 שקל והמליצו לי על אולימפוס C765. חשוב לי שהתמונות יהיו באיכות גבוהה ובכלל לא חשוב לי מוידיאו במצלמה.אז איך איכות התמונה במצלמה זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
או שכדאי לוותר ולהסתפק ב A4?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה פוקוס במקום מסויים לדוגמא פרח והרקע יהיה מטושטש או כמו שעשו פה בפורום http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=128872.0;id=52335;image ויש לי עוד שאלה יש לי אפשרות במצלמה שיש שם כאלה אותיותP, A, S, M מה היא עושה? יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש אלכס
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/pics/13943/Freezelight/?gpage=1#show אחלה רעיון
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5200. עברתי על האפשרויות של המצלמה ונאמר לי שניתן ע"י צילום באפשרות הידנית לקבל תמונות יותר איכותיות. מישהו היה אמור ללמד אותי להשתמש בה אבל בסוף זה לא הסתדר. נכון שהמצלמה היא לא SLR אבל בכל זאת אפשרויות צילום יש לה. האם מישה מכיר מדריך פשוט למצלמה הזאת (יש לי את הPDF שלה) או בכלל לצילום שיכול לתת לי קצת יותר מושג על שימוש נכון במצלמה?. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צולם באחד מהימים המוזרים שהגשם התחיל לרדת פתאום הלכתי לצוד קשת בענן ... לא מצאתי כזאת אבל מצאתי כזה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האם יש לה נרתיק מקורי...אם לא אז המלצה לרנתיק שלא יהיה גדול מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז הנה אפשר בלי דימר אולי יצא לי קצת יותר קר משלך P: אבל עדיין רואים.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה תקציב ממש נמוך למצלמה, אבל בשבילי בתור חובבן זה בינתיים מספיק. או שאם יש לכם משהו אחר סביר להציע בתקציב הזה אז בכיף.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קודם כל, תווח המחירים שלי נע בין ה-1000~1500 ש''ח. אז עכשיו, אני לא צריך מצלמה מקצועית, אך גם לא מעוניין במצלמה קומפקטית. אני הולך לכיוון האמצע, שאלו הן החצי מקצועיות לפי המונחים ששמעתי. אז הבקשה שלי היא בעצם, קודם כל, אילו מצלמות איכותיות, ואיזו הכי מומלצת אני יכול להשיג בתווח המחירים הזה, והאם יש שידרוגים הכרחיים שעלי לבצע למצלמה? (עדשה, חצובה, וכ') ע''מ להגיע לתוצאות מכובדות. עריכה: השכלתי קצת בכל הנוגע למצלמות, ומצאתי מתחרה אני משער די מובהקת ל-S800, ה- Fuji finepix-9600 . שאם אני לא טועה נקראת גם S9600 ו-S9100. בכל אופן, זאתי אומנם 2000 אך יש לה זום אופטי, ועל פני השטח נראת יותר טוב. אשמח לקבל דעה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מצלמה olympus c-50 קניתי כרטיס זיכרון חדש.. 1GB.. וזה עושה לי שגיאה.. לפני זה היה לנו 32MB.. קנינו היום 1GB.. (כרטיס ) וכשאני מפעיל.. זה עושה לי כזה.. card setup.. ויש לי שתי אפשרויות.. Power off ו- format אני עושה פורמט.. ואחרי זה כשאני כבר בא במצב לצלם.. זה כותב לי על המסך "card error!" מה הבעיה? =\
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי בבקשה תגידו גם מאיפה עם מגבלת כסף עד 5000 שקל כולל חצובה וציוד נלווה שצריך
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון חדש,שצריך לעמוד בתנאים הבאים: שיהיה אמין,2 ג'יגה,מהיר שיהיה אפשר לצלם איתו ברצף ולא לחכות שעתיים אחרי זה/צילום בRAW התקציב הוא 600-700 שקל,רצוי חנות מת"א. המצלמה היא Sony DSC F828 אני מצלם כמעט תמיד על 8 מ"פ (תמונה שוקלת בערך 3.5 מ"ב) פרט למיקירים של חוסר זיכרון ואז צריך להוריד את גודל הקובץ 256 על ממורי סטיק איטי זה דיי מגביל הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש נ.ב כתוב שהמצלמה תומכת בCFI/II אבל לא כתוב כלום על 3,יש מצב שזה בגלל שהמצלמה יחסית ישנה? תודה,בר
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמנם שאלה של מתחיל, אבל חשוב לי לדעת: אם אני רוצה להדפיס את התמונות שאני מצלם, האם כדאי לצלם אותן מראש באיכות וברזולוציה הגבוהות ביותר, או שאין לזה משמעות כשמדפיסים תמונה קטנה ? (המצלמה אגב היא COOLPIX 4300 של Nikon) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני לא רוצה להסתבך עם המצלמות , אני גם לא חולה צילום. היום יש לי canon a510, רוצה לשדרג. מאוד לא אהבתי במצלמה: איטית, עיניים אדומות, מריחות). רוצה המלצה למצלמה טובה. מניח עד 2000 ש"ח , אולי לי יספיק גם מצלמה יותר זולה. חשוב ש: תמונות טובות, לא איטית מדי, ללא עינים אדומות, וצילומי וידאו סביר. אשמח להמלצות. הסתכלתי על קנונים: g10, sx10is, sx100is הבדלים של 1000 ש"ח, מה תמליצו? (לא חייב להיות canon) לא חצובה ולא נעליים, צילום באור סביר....
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אחרי שאני מצלם ואני רואה את התמונות התאריך והשעה מופיעים על התמונה ואחרי כמה שניות נעלמים! כשאני מעביר את התמונות למחשב אני לא רואה את התאריך בתמונה! מישהו יכול להסביר יל איך אני יכול לשים את התאריך והשעה על התמונות אחרי שאני מעביר אותם מהמצלמה למחשב? תודה מראש~!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-