עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אהלן, 2 שאלות: 1. האם יכול להיות שזמן הסוללה של פנסוניק TZ6 ארוך בהרבה מזה של FinePix F100fd? 2. האם כדאי להגיע עם סוללת הליתיום למצב של פריקה מלאה ורק אז טעינה מחודשת? ז"א... נניח שנשארה לי מעט מאוד סוללה - האם שווה לרוקן אותה עד הסוף ורק אז לטעון או שעדיף כל הזמן לשמור אותה טעונה? או... אופציה אחרת? איך הכי "נכון" להתנהג עם הסוללה? תודה רבה, גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ben N,

אהלן חברים. ההורים שלי, קנו מצלמה חדשה, אך הם לא מבינים מה תפקידם של כמה לחצנים ודברים בה ואיך משתמשים בהם, וגם אני לא מבין גדול בצילום ככה שאיני יכול לעזור להם. מדובר על מצלמה של פנסוניק מדגם DMC-FZ100. 1) על העדשה בצד שמאל יש לחצן שניתן להזיז ויש לו 3 מצבים - AF, AF (עם תמונה של פרח ליד) ו-MF. אני יודע שמדובר בעצם על סוג הפוקוס - אוטומט, חצי אוטומט וידני. אבל איך משתמשים בזה? למה כל אחד משמש? איזה מהם עדיף למצבים שונים? 2)בחזית המצלמה ישנו לחצן AF/AE Lock. ממה שנראה לי מדובר גם במשהו שקשור לפוקוס. ברגע שלחצתי עליו הוא הציג כאילו הוא עושה פוקוס על כמה איזורים שונים בפריים, אבל עדיין לא ברור לי מה הפעולה המדוייקת שלו ולמה זה בכלל שימושי.. אשמח לדעת. 3) בחזית המצלמה בצד ימ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  4. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לשירות שלהם. איך עברה הקניה? היו בעיות כלשהן? איך היה היחס של החנות לפני ואחרי הקניה? האם ניצלתם את האחריות,איפה ואיך? (איפה קיבלתם אחריות בארץ?) ושאלה בנוגע לMack Warranty- האם האחריות הזו שווה משהו? האם אפשר לממש אותה בארץ? והאם מישהו התנסה או ניצל את האחריות הזו בארץ? סורי על כמות השאלות, אבל זה די דחוף לי ואני אודה לכם אם תענו עליהן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Access Denied,

חבר שנמצא בארה"ב מחפש מצלמה לא מקצועית עד 400 דולר. הוא שלח לי שאלה אם אני מכיר את הדגם Lumix DMC-ZS3 של פנסוניק, הבעיה שאני לא מכיר.. העדשה נראית מצויינת (טווח של 25-300 מ"מ) ויש גם וידאו HD שזה בונוס נחמד משהו מכיר את ביצועי החיישן הרגיל במשפחת המצלמות של פנסוניק? (גודל 1/2.33) לא מדובר בחיישן של ה-LX3 שהוא 1/1.6 אופציה שעלתה מולה היא ה-F200FXR החדשה של פוג'י.. השאלה אם לצילומי נוף יהיה הבדל? האם יש מצלמה בשוק כרגע שעדיפה עליהן?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by unfair,

היי רציתי לדעת איזה עדשות לקחת ל 2 סוגי מצלמות קנון 350D וניקון D50 קנון: האם עדשת הקיט עדיפה על העדשה Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC? ואיזו עדשה טובה יותר, Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro או CANON EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM ? ניקון שוב, עדשת הקיט עדיפה על ?Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC G ואיזו עדיפה, Nikon AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G או Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro ? (השאלות מתייחסות לאיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by axon,

טוב נו פחות או יותר אבל זאת הבחירה שלי סו פאר עכשיו ... איפה כדאי לקנות ? מה אני צריך לברר, יש עדשה טובה יותר שששוה לקחת במקום עדשת הקיט ? וכל מידע נוסף יתקבל בברכה (: דנקה

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  8. אני עושה צילומים היום בקיסריה והסוללה שלי גמורה - יש מישהו מהסביבה שיכול לעזור בזה היום? אני אקפוץ אליו לקחת/לקנות... משהו כזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=266 http://www.photonegba.co.il/products...x?page_id=4364 תודה!

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן, את כל הרכישות הגדולות שלי אני אוהב לעשות במזומן, מכין קצת כסף מראש, חוסך ואז הולך וקונה, אני רוצה להתחיל לשים כסף בצד בשביל DSLR עם ערכה בסיסית למתחיל (דוגרי אני לא יודע מה זה אומר מבחינת עדשות/פילטרים וכל מה שמסביב) השאלה שלי היא בראיתכם ומנסיונכם, כמה עליי לחסוך לתענוג זה?

10. השאלה בכותרת: אפשר לחבר איזשהו מיקרופון כזה או אחר למצלמה הדיגיטלית שלי על-מנת להגביר את עוצמת השמע בוידאו שאני מצלם באמצעות המצלמה? משהו אלחוטי שאני אשא על הגוף או איזו מדונה שאפשר יהיה להקליט את השמע בצורה טובה וחדה. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by adam_godin,

שימו לב לכיתוב למטה בכחול [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by orlupo,

מטריד אותי האובר על הקופסא, איך שלא ניסיתי לסדר בעריכת RAW בפוטושופ לא הצלחתי:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KoM,

צולם עם המצלמה המעפנה יותר...

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by T-Flash,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tapeworm,

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

18. מצלם כיום ב-40D כאשר נושאי הצילום הינו נוף אורבני ואנושי ופורטרטים. האם השדרוג ל-5D יביא לשינוי משמעותי בעיקר בהיבט של טווח דינמי וצילום בתנאי תאורה קשים?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Danix60,

אחרי הת'רד הקודם של Canon 70-300 IS USM נגד Canon 70-200 4L USM קניתי את הCanon 70-200 4L USM ואני חייב להגיד שזאת עדשה מאוד איכותית ושווה כל שקל ! ממש חדה, ויש לה צבעים נהדרים. עכשיו יש לי התלבטות נוספת, Tamron 17-50 הגרסא ללא IS (יותר חדה) או Sigma 17-70 הגרסא ללא IS הראשונה הטמרון עולה 1900 ש"ח והסיגמא אוכל להשיג ב1000 ש"ח יד 2 במצב מעולה ! מה אתם חושבים ? ואם על הדרך אוכל לקבל הצעה לעדשת מאקרו בסגנון של Canon 60mm או Tamron 90mm של עד 2000 ש"ח תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by Jack Sparrow,

אנשי צוות האיצטדיון במינכן מוסיפים עוד שערים לצורך אימוני הקבוצות. תמונה משעשעת (לדעתי..) בקרוב תמונות מהמשחקים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by HORADRiM,

מאקרו קצת שונה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  22. Started by aleXtazi,

שלום לכל חברי הפורום יש לי אפשרות לקנות A95 עם 128 מגה + מטען ו 4 סוללות 2300 או 2100 לא ממש זוכר ב 2100 ~ 2200 זה שווה? מה יותר שווה S5500 או A95 מבחינת איכות ביצועים וכל הנתונים החשובים?? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by kikoos,

היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  24. הי חברים יש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 , בחנות מציעים לי לעשות אחריות ל 3 שנים ב500 שקל כולל שברים,מים,חול וכו' .. מה אתם אומרים שווה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by R0tem1,

פלאש, שתי עדשות למינולטה ומכפיל X2 שחבר שלי מצא בעליית הגג: http://img185.imageshack.us/img185/1139/imgp7021vk8.jpg http://img124.imageshack.us/img124/8836/imgp7023oq4.jpg http://img124.imageshack.us/img124/3529/imgp7024dg3.jpg

• 3 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.