צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית שתשרת אותי במהלך טיול להודו/תאילנד/נפאל: אצלם בעיקר בשעות היום לא צריך הרבה המגה-פיקסל, איני מתכוון להדפיס פוסטרים וכד'... הכי הרבה שאעשה עם התמונות זה לפתח אותן / לצפות במחשב. חשוב שיהיה כרטיס זכרון של 1GB תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לאח שלי יום הולדת, וזה התקציב. הייתי רוכש לו את ה F20 שהחלטתי לרכוש לעצמי, שכן אני משער שהיא הדבר הטוב ביותר ב 850 ש"ח, אך היא לא במלאי והיום הולדת היום. האם יש לכם המלצה על דגם טוב בסכום הזה? שאלת אגב: camera4less טוענים שהם ממתינים ליבוא מחו"ל והם מתחייבים על 21 ימי עסקים. מניסיונכם, הם יכולים בכלל להבטיח דבר כזה? ראו מקרה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232645.0. אחרת ארכוש לעצמי (לא לאחי) את ה F31 שנמצאת במלאי מיידי.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מצלמה (S6500, יש כבוד ) בכל מקרה אני רוצה לקנות לה איזה כרטיס זכרון...בגלל שאני מצלם דיי הרבה תמונות אז אני מעדיף כרטיס של גיגה.... אני מעדיף שהמחיר לא יעלה על 250 שקל.... אני צריך כרטיס טוב שלא יהיה איטי וישגע אותי...אני לא ממש מכיר חברות והכל אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד... אהה ובאמת יש הבדל משמעותי בין המהירות 133 או 60 וכל אלה? תמליצו לי בבקשה על כרטיס זכרון טוב של גיגה לפי הדרישות שלי.. http://www.zap.co.il/c-C-FlashMemory תודה...
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מצלמות ואני צריך את הדעה שלכם... הראשונה CASIO S600 והשניה CANON IXUS 60 אני סגור על שניהן בגלל שהן קטנות ולפי המפרט הם מספיקות לי...השאלה היחידה איזו מן המצלמות יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה פוקוס במקום מסויים לדוגמא פרח והרקע יהיה מטושטש או כמו שעשו פה בפורום http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=128872.0;id=52335;image ויש לי עוד שאלה יש לי אפשרות במצלמה שיש שם כאלה אותיותP, A, S, M מה היא עושה? יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש אלכס
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי את המדריך שלה פשוט. לדוגמא המאקרו שלה הוא ל 10 CM ולא ל 1 כמפורסם
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי את fx50 שלא כוללת את השפה הרוסית, ברוסיה היא כן נמכרת עם רוסית. האם ניתן להחליף את ה-firmware כך שהיא כן תתמוך בה? אם כן אז איפה אני מוצא דבר כזה, האם ניתן לבקש מהחברה עצמה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל להזמין מצלמה דרך האתר של SAKAL. עכשיו, מי שייתן את השירות (האחריות) למצלמה הוא י.ד.זוהר יבוא ושיווק מנתניה. מישהו מכיר אותו, יכול לתת לי חוות דעת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
או שכדאי לוותר ולהסתפק ב A4?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. בחלק מהאתרים מצויין כי סוגי הכרטיסים האפשריים למצלמה זו הם SD ו MMC, ובחלק מהאתרים כתוב שאפשר גם SDHC, מישהו יודע מה באמת אפשר/אי אפשר ? 2. בגדול, מה ההבדל בין MMC, SD ו SDHC, ומי מהם עדיף ? 3. אני מעוניין לרכוש כרטיס של בין 4GB - 16GB, ע"מ שישמש אותי לטיול ארוך (יש לי כרטיס לש 1GB לגיבוי), איזה סוג כרטיס כדאי לבחור, ובאיזה נפח (מבחינת עלות תועלת) ? 4. אוכל לרכוש בניו יורק במקום בארץ, האם יש פער מחירים גדול, ועדיף לעשות זאת ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד לחיבור מצלמת וידאו למחשב ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במצלמת וידאו דיגיטלית... יש לי התלבטות בין miniDV למצלמות MPEG על כרטיס זיכרון.. אני נוטה למצלמות הMPEG בגלל שהן קומפקטיות בהרבה. רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון איתן, אם הוא ראה צילום שלהן.... מה האיכות של הוידאו? כתוב באתר של סמסונג שזה איכות DVD.. אבל אני רוצה לדעת.. בקיצור הן שוות? האיכות טובה? אני מדבר על מצלמות דוגמת: Sanyo c5 samsung SC-X210L
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה. בעיקרון החלטתי לקנות מצלמה של SONY. עכשיו אני מתלבט בין הדגמים שלהם .. יש את הדגמים שאני ראיתי לפחות DSC-T3 DSC-T9 DSC-T100 לפחות לפי מה שאני ראיתי ה T100 היא הכי איכותית מבין כולן .. יש לי מישהו פשוט בארצות הברית שיכול להביא לי מצלמה ואני צריך להחזיר לו תשובה איזה דגם אני רוצה .. אז בבקשה אם מישהו יודע בוודאות איזה הכי איכותית, שיעזור לי. תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-