צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 2 מצלמות ואני צריך את הדעה שלכם... הראשונה CASIO S600 והשניה CANON IXUS 60 אני סגור על שניהן בגלל שהן קטנות ולפי המפרט הם מספיקות לי...השאלה היחידה איזו מן המצלמות יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה. בעיקרון החלטתי לקנות מצלמה של SONY. עכשיו אני מתלבט בין הדגמים שלהם .. יש את הדגמים שאני ראיתי לפחות DSC-T3 DSC-T9 DSC-T100 לפחות לפי מה שאני ראיתי ה T100 היא הכי איכותית מבין כולן .. יש לי מישהו פשוט בארצות הברית שיכול להביא לי מצלמה ואני צריך להחזיר לו תשובה איזה דגם אני רוצה .. אז בבקשה אם מישהו יודע בוודאות איזה הכי איכותית, שיעזור לי. תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי את המדריך שלה פשוט. לדוגמא המאקרו שלה הוא ל 10 CM ולא ל 1 כמפורסם
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היום צילמתי כמה תמונות בשלג וגיליתי ששתיים מתוכן נהרסו, אחת בכלל לא קריאה והשנייה יצאה ככה: עכשיו אני לא יודע אם זה שהכרטיס זכרון דפוק (סתם כרטיס), המצלמה דפוקה, או שפשוט בטמפרטורות האלה קורות פשלות... הכרטיס והמצלמה שניהם בני חודש ולא אמורה להיות לי בעייה עם אחריות.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. בחלק מהאתרים מצויין כי סוגי הכרטיסים האפשריים למצלמה זו הם SD ו MMC, ובחלק מהאתרים כתוב שאפשר גם SDHC, מישהו יודע מה באמת אפשר/אי אפשר ? 2. בגדול, מה ההבדל בין MMC, SD ו SDHC, ומי מהם עדיף ? 3. אני מעוניין לרכוש כרטיס של בין 4GB - 16GB, ע"מ שישמש אותי לטיול ארוך (יש לי כרטיס לש 1GB לגיבוי), איזה סוג כרטיס כדאי לבחור, ובאיזה נפח (מבחינת עלות תועלת) ? 4. אוכל לרכוש בניו יורק במקום בארץ, האם יש פער מחירים גדול, ועדיף לעשות זאת ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש לאח שלי יום הולדת, וזה התקציב. הייתי רוכש לו את ה F20 שהחלטתי לרכוש לעצמי, שכן אני משער שהיא הדבר הטוב ביותר ב 850 ש"ח, אך היא לא במלאי והיום הולדת היום. האם יש לכם המלצה על דגם טוב בסכום הזה? שאלת אגב: camera4less טוענים שהם ממתינים ליבוא מחו"ל והם מתחייבים על 21 ימי עסקים. מניסיונכם, הם יכולים בכלל להבטיח דבר כזה? ראו מקרה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232645.0. אחרת ארכוש לעצמי (לא לאחי) את ה F31 שנמצאת במלאי מיידי.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט והיתי מעונין לדעת על מה אני צריך לבדוק במפרט שלה כדי להבחין אם היא תיתן תוצאות טובות או פחות טובות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה אומר הנתון הזה? http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page14.asp האם הכרחי לבחון אותו, כאשר רוכשים מצלמה חדשה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל להזמין מצלמה דרך האתר של SAKAL. עכשיו, מי שייתן את השירות (האחריות) למצלמה הוא י.ד.זוהר יבוא ושיווק מנתניה. מישהו מכיר אותו, יכול לתת לי חוות דעת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
תודה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-