עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by boom!,

התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש

3. Started by benor,

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by alon15,

ברשותי מצלמת וידיאו jvc grd53. יש לי את הדיסק של התוכנה ואחרי ההתקנה לא ניתן לראות את הצילומים במחשב. אשמח לעזרה בתודה מראש אלון פרידמן

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by amos700,

אני רוצה לחבר עדשה במצלמה שלי canon a520 האם זה אפשרי ואיזה עדשה לקנות???

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  6. שלום לכולם, מקווה שההודעה בפורום הנכון ושהחבר'ה פה מבינים גם בוידאו ולא רק בסטילס.. מבקש המלצה לקניית מסרטת/מצלמת וידאו דיגיטלית לפי הפרמטרים הבאים: (אין לי ניסיון בכלל עם מצלמות וידאו דיגיטליות וגם לא יותר מדי עם סטיילס, בקיצור הבנתם) 1. צילום וידאו באיכות טובה עם סאונד 2. יכולת לצלם סרטים עד חצי שעה לפחות 3. נוח למשתמש, אינטואיטיבי 4. קלות עריכה של הסרטים במחשב 5. זום אופטי טוב אבל לא צריך להתפרע 6. אפשרות להרכבה על חצובה 7. הקניה תתבצע בארה"ב, ועדיף חברה מוכרת ואמינה 8. עדיפות למסרטה דיגיטלית, ולא למצלמה דיגטלית רגילה עם יכולות וידאו ניסיתי להגדיר כמה שיותר טוב את הצרכים ומקווה שתענו כמה שיותר מהר. תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. היי בבקשה תגידו גם מאיפה עם מגבלת כסף עד 5000 שקל כולל חצובה וציוד נלווה שצריך

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by big foot,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1G למצלמה OLYMPUS מה המחיר המומלץ ללקוח?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  12. טוב אז קניתי מצלמה (S6500, יש כבוד ) בכל מקרה אני רוצה לקנות לה איזה כרטיס זכרון...בגלל שאני מצלם דיי הרבה תמונות אז אני מעדיף כרטיס של גיגה.... אני מעדיף שהמחיר לא יעלה על 250 שקל.... אני צריך כרטיס טוב שלא יהיה איטי וישגע אותי...אני לא ממש מכיר חברות והכל אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד... אהה ובאמת יש הבדל משמעותי בין המהירות 133 או 60 וכל אלה? תמליצו לי בבקשה על כרטיס זכרון טוב של גיגה לפי הדרישות שלי.. http://www.zap.co.il/c-C-FlashMemory תודה...

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by tehnodrom,

אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. או שכדאי לוותר ולהסתפק ב A4?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by rangerman,

למי שפספס: http://hwzone.co.il/articles/2006_summary/7

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. אני זוכר שעם המצלמה שלי,Canon PowerShot A620 הצלחתי פעם להגדיר אותה כמצלמת אינטרנט וזה עבד. אבל עכשיו כשאני מנסה אין לי אפשרות לבחור בה כמצלמת אינטרנט במנסג'ר. כנראה שהדרייבר נמחק לי,ובכל מקרה אני לא מוצא את הדיסק. מישהו יכול להסביר לי למה אני לא יכול? אם זה הדרייבר אפשר בבקשה לינק לדרייבר?אני לא מוצא בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by amit_amit,

שלום לכולם, מישהו כאן יכול להמליץ על מקום שאפשר ללמוד בו צילום דיגטלי בחיפה? וגם איפה יש מדריכים טובים באינטרנט

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. אחרי שאני מצלם ואני רואה את התמונות התאריך והשעה מופיעים על התמונה ואחרי כמה שניות נעלמים! כשאני מעביר את התמונות למחשב אני לא רואה את התאריך בתמונה! מישהו יכול להסביר יל איך אני יכול לשים את התאריך והשעה על התמונות אחרי שאני מעביר אותם מהמצלמה למחשב? תודה מראש~!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by RainCheck,

1. בחלק מהאתרים מצויין כי סוגי הכרטיסים האפשריים למצלמה זו הם SD ו MMC, ובחלק מהאתרים כתוב שאפשר גם SDHC, מישהו יודע מה באמת אפשר/אי אפשר ? 2. בגדול, מה ההבדל בין MMC, SD ו SDHC, ומי מהם עדיף ? 3. אני מעוניין לרכוש כרטיס של בין 4GB - 16GB, ע"מ שישמש אותי לטיול ארוך (יש לי כרטיס לש 1GB לגיבוי), איזה סוג כרטיס כדאי לבחור, ובאיזה נפח (מבחינת עלות תועלת) ? 4. אוכל לרכוש בניו יורק במקום בארץ, האם יש פער מחירים גדול, ועדיף לעשות זאת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by moris,

שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. יש לי את ה fuji s5600 ואני חושב על לקנות לה עדשת הסבה X0.45. איך ניתן לחשב את רוחב העדשה שתתקבל לאחר חיבור העדשה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by MODI,

קודם כל יש לי את המצלמה CANON 350D עם עדשת קיט אני בעיקרון מצלם את כל מה שיפה... אני מחפש חצובה שתחזיק את המצלמה שלי והכי חשוב שיהיה לה את הידית הזאת בראש שיהיה אפשר לשנות את זוויות המצלמה. ועשה חשוב שיהיה לה הרבה זום. תקציב, כמה שפחות :-\

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים