צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להדפיס תמונה שצולמה ב8 מגה פיקסל לגודל של 80 על 60 ס"מ? אם צריך להגדיל את התוכנה במחשב,איך הכי כדאי לעשות את זה בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את המדריך שלה פשוט. לדוגמא המאקרו שלה הוא ל 10 CM ולא ל 1 כמפורסם
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
האם הבטריות האלו של GP יחזיקו CANON POWER SHOT-A-40? הבטריות: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=168 המצלמה: http://foto.b52.pl/aparatcyfrowycanonpowershot_a40f.html http://www.imaging-resource.com/PRODS/A40/A40A.HTM http://www.dcresource.com/reviews/canon/a40-review/ ובאופן כללי המצלמה הזו עדיין נחשבת ליציבה\טובה? יש לי אותה כבר 4-5 שנים ואני נהנה מכל רגע איתה...
-
שלום,האם ניתן לצלם תמונות מאקרו במצלמה כמו fuji a500 ?,כל המצלמות של פוגי הקטנות שוות לתחת שמתי לב עם ניסיון של כמה... ולמישהו יש מדריך או שיכול להסביר לי בקצרה איך מצלמים מאקרו? תודה ושוב תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט והיתי מעונין לדעת על מה אני צריך לבדוק במפרט שלה כדי להבחין אם היא תיתן תוצאות טובות או פחות טובות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום רב אחי הקטן משחק כדורגל בקבוצת נוער של איזה מועדון ואבא שלי רוצה לצלם את המשחקים שלו[אתם יודעים.. למכור בהרבה שהוא יהיה מפורסם ]. התקציב הוא בערך 3000 שקל... יש מצלמת וידאו שמתאימה לצרכים האלה? כמובן שהיא צריכה גם להתאים לכל דבר אחר כי קשה לי להאמין שנצלם בה רק משחקי כדורגל. חשוב לציין שהמשחקים מתקיימים בשעות הבוקר והצהריים שהשמש חזקה האם הסרט יצא ברור בתנאים כאלה? תודה מראש, אבי.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם יש לה נרתיק מקורי...אם לא אז המלצה לרנתיק שלא יהיה גדול מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במצלמת וידאו דיגיטלית... יש לי התלבטות בין miniDV למצלמות MPEG על כרטיס זיכרון.. אני נוטה למצלמות הMPEG בגלל שהן קומפקטיות בהרבה. רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון איתן, אם הוא ראה צילום שלהן.... מה האיכות של הוידאו? כתוב באתר של סמסונג שזה איכות DVD.. אבל אני רוצה לדעת.. בקיצור הן שוות? האיכות טובה? אני מדבר על מצלמות דוגמת: Sanyo c5 samsung SC-X210L
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מצלמות ואני צריך את הדעה שלכם... הראשונה CASIO S600 והשניה CANON IXUS 60 אני סגור על שניהן בגלל שהן קטנות ולפי המפרט הם מספיקות לי...השאלה היחידה איזו מן המצלמות יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תודה.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה תמונות להעלות ובפייסבוק אפשר רק עד 60 תמונות ויש לי יותר, בערך 200 תמונות. האם יש אתר טוב שאפשר להעלות אליו?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית שתשרת אותי במהלך טיול להודו/תאילנד/נפאל: אצלם בעיקר בשעות היום לא צריך הרבה המגה-פיקסל, איני מתכוון להדפיס פוסטרים וכד'... הכי הרבה שאעשה עם התמונות זה לפתח אותן / לצפות במחשב. חשוב שיהיה כרטיס זכרון של 1GB תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5200. עברתי על האפשרויות של המצלמה ונאמר לי שניתן ע"י צילום באפשרות הידנית לקבל תמונות יותר איכותיות. מישהו היה אמור ללמד אותי להשתמש בה אבל בסוף זה לא הסתדר. נכון שהמצלמה היא לא SLR אבל בכל זאת אפשרויות צילום יש לה. האם מישה מכיר מדריך פשוט למצלמה הזאת (יש לי את הPDF שלה) או בכלל לצילום שיכול לתת לי קצת יותר מושג על שימוש נכון במצלמה?. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה פוקוס במקום מסויים לדוגמא פרח והרקע יהיה מטושטש או כמו שעשו פה בפורום http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=128872.0;id=52335;image ויש לי עוד שאלה יש לי אפשרות במצלמה שיש שם כאלה אותיותP, A, S, M מה היא עושה? יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש אלכס
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה תקציב ממש נמוך למצלמה, אבל בשבילי בתור חובבן זה בינתיים מספיק. או שאם יש לכם משהו אחר סביר להציע בתקציב הזה אז בכיף.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מצלמת canon a520 הקלטתי איתה כמה סרטונים שברצוני לערוץ אותם עם התוכנה sony vegas אבל משום מה התוכנה לא מראה את קובץ הוידאו הזה.. אז חיפשתי תוכנה שיכולה להמיר קובץ mvi לavi אבל לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור לי? או שזו בכלל לא הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-