צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
השאלה העיקרית בכותרת המצלמה חדשה לא מחודשת/תצוגה שווה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי חברים, אמנם זהו לא צילום אלא סריקה דיגיטלית אבל אני רוצה לעבוד על פרוייקט ולסרוק את כל התמונות של סבתא שלי מתקופת השואה בבולגרייה, לתקן ולשפץ ולפתח אותן מחדש. רציתי לדעת אם יש תוכנה יעודית לתיקון קמטים וכתמים בתמונות (במיוחד כתמים). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צילמתי תמונה וזה יצא לי מתושתש איך אני יכול לעשות את התמונה לא מטושתשת???? אפשר איך שהוא בפוטושופ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום ! אבא החליט שהוא רוצה לעבור למצלמה דיגיטלית וללמוד על התחום, אז בימים אלו אנחנו מתלבטים בין כמה מצלמות שונות : (כמובן שאופציות אחרות גם יתקבלו בברכה) Canon A95 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 Sony P93 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=298&cID=34 Nikon CoolPix 5200 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=364&cID=35 כל המצלמות סביבות 1600 ש"ח, ועם רזולוציות דומות.. הייתי רוצה ייעוץ קצת יותר מקצועי (תוך התחשבות בדברים כמו פוקוס\צמצם\חשיפה\פלאש\זיכרון\חיי סוללה\צילום בלילה\צילום עם אור חזק ברקע וכו'....) תודה רבה ! תומר.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים כרטיס מהאינטרנט בנפח של 256mb. הכרטיס הוא כרטיס פנורמי...מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס פנורמי לכרטיס רגיל??? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר ליד הים והיתה אתמול סופת ברקים מהממת של ברקים בים ורציתי נורא לתפוס איזה ברק אחד לצלם אבל זאות הבעיה אני לא יודע איך להגדיר את המצלמה שלי לצלם במהירות גבוהה או כמה תמונות במכה אחת שיתאים לתפוס ברק המצלמה שלי זה canon a80 תודה מראש לכול העוזרים אם יהו כאלה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לצלם כמה פעמים תתמונה למטה יהלדים נימרחים לי איך אני יכול לצלם בלי הקישקושים ניסיתי מכמה זויות וכלום... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב.. אז אני ממש ממש על גבול קניית המצלמה הזאת : קוניקה מינולטה Z3 (יותר נכון ההורים.. ) אז רק באתי לקבל חוות דעת אחרונה על האם היא מצלמה ששווה את זה? או שמה יש מצלמות באותו תקציב (לא יותר!!) שעדיפות?? האם למשהו יש נסיון עם המצלמה הזאת או אחותה הקטנה Z2 ויכול לתת חוות דעת.. (גם על המסך שיחסית קטן)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה, אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים לסקירות ו\או השוואות בין מצלמות חדשות כולל המלצות וכל מה שיכול לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מצלמת סטילס דיגיטלית, עם כרטיס זיכרון טוב, ואפשרות לצלם וידאו ... תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם! הקדמה: ****** מי שרוצה לדלג לת'כלס שיקפוץ לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת שלמטה - אבל אשמח אם תקראו הכל ****** אני הייתי די סגור על זה שאני קונה A75 של CANON ממקום מסויים, ואז לפתע פתאום אחותי האירה והעירה את עיני למס' נקודות שדרשה התייחסות לגביהן. מה הקשר לאחותי?? בוא נגיד שהיא מממנת "קצת" מהמצלמה העתידית שלי (אין לי כסף חייל ) בקיצור- לפתע התקציב של ה1000 ש"ח לא הספיק לי לקניית מצלמה כמו שתכננתי על אתר ספציפי. אחותי "דרשה" שאקנה ממקום עם אחריות לטווח ארוך = 3 שנים ושהיבואן יהיה רשמי ולא "צ'יקימוקו" ששומעים עליו לראשונה , ואולי לאחרונה!?!? ************ *לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת* ************ ********** שאלותי: 1.…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות מעניינות לצילום תמונות שקשורות בפיזיקה (מכניקה)?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב אז יש לי אולימפוס סי 50 ומצאתי כמה תמונות http://www.pbase.com/marrozik/image/32550095 http://www.pbase.com/marrozik/image/32550096 ורציתי לדעת איך לצלם ככה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חברים, סוג התמונות שלדעתי מצלמות קנון מתמחות בהן אלו תמונות המאקרו, לכן יצאתי עם ה- a95 לסיבוב קצר בגינה של סבתא. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. לשים חריף על הכל ? והתמונה החביבה עליי ....
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. אני לא מבין בזה אז רציתי המלצות למצלמה חבבנית + כי אני לא מקצוען. בקיצר שיהיו את כל הפונקציות שיש היום ויראו טוב. תודה נ.ב שמעתי על מצלמה canon a95 איך היא? ב1890 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-