צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמתי לרגע בצד את עניין דגמי מצלמות הווידאו, ע"מ להבין משהו בסיסי יותר, וזאת מכיוון שלחלק מהמצלמות יש פערי מחיר גדולים בין הארץ לחו"ל (לעיתים כמעט 100%). להבנתי, לאחר קריאה בפורומים שונים : אין בעיה לערוך חומר NTSC במחשב, כאשר מדובר בצפייה בפלזמה/LCD, אין בעיה לראות חומר שצולם ב NTSC (ואפילו בחלק מטלויזיות ה CRT) ולרוב המכשירים כיום (נגני DVD וכו'), ואפילו ישנים יחסית, אין בעיה לנגן NTSC, כלומר, אם אני משתמש במסרטת NTSC, אין בעיה לערוך את החומר, לייצא אותו ל DVD ולנגן אותו ב DVD שמחובר לפלזמה/LCD. הבעיה שקראתי עליה עד כה היא כאשר מעוניינים לערוך חומר ממספר מצלמות, כאשר מצלמה אחת היא NTSC והשניה היא PAL (למשל), ואז תתכן בעיה. אשמח לדעת האם הנ"ל מדוייק, והבעיה היחידה היא ערי…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם איזה מצלמה מבין השניים אפשר להגיע לאיכות צילום גבוהה יותר? אני מודע לזה שהם שונות, וזה תלוי בהמון דברים, השאלה היא מבחינת פוטנציאל צילום? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני צריך כיוון בקניית מצלמת DSLR חדשה בארה"ב. בשני המקרים מדובר בקיט של שתי עדשות 14-42 ו-40-150 של אולימפוס אחרי חרישה של האינרטנט בשביל למצוא את המחירים הטובים ביותר סגרתי על האופציות הנ"ל: 1. אולימפוס E520 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 500 דולר 2. אולימפוס E620 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 705 דולר 3. קצת שונה, אבל K2000 של פנטקס ב-565 דולר עם עדשות 18-55 ו-50-200 נראה לי מצד אחד חבל לשים עוד 65 דולר בפנטקס על ה-E520, מה אתם אומרים? האם שווה לשים עוד 200 דולר ולקחת כבר את הקיט של ה-E620? נ.ב. אל תתחילו לשאול איפה מצאתי ומה.. מי שרוצה שישלח הודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בעבר פתחתי נושא דומה אך הוא נעלם ועבר מאז קצת זמן... אז כמו שהבנתם אני צריך מצלמה משפחתית פשוטה עד סכום של 700-800 לא איזה משהו מיוחד יותר מדיי הבנתי שהCANON 590 הכי חזה בקטגוריה והאמת שכבר ממש תכננתי לקנות אותה אבל אני רואה שהיא נעלמת מהשוק לאט לאט וכבר אין אותה בחנויות ליד הבית שלי,אני גר בקריות, יש ל590 איזו מתמודדת ראויה ששווה לקנות? ומוכרים אותה בחנויות כמו,CAMERA,KSP,באג,אופיס דיפו,ביג בוקס או שאר חנויות באזור חיפה והקריות,אין לי אפשרות עם אשראי... אני רוצה לקנות ממש בקרוב זה כבר דחוף אנחנו חייבים מצלמה בבית. עדיפות ממש גבוהה יש לי לFUJI F50 או F40,לא משנה למה,אבל זה מה שאני הכי רוצה עכשיו.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות פילטר כזה למצלמה שלי NIKON D40. הפילטר יצטרך להתברג על עדשת הקיט 18-55. אני מעוניין להשקיע בו עד 300 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות פלאש ועדשה לאולימפוס e-510 אני רוצה לקבל שיפור משמעותי במהירות הפוקוס של המצלמה בתאורה נמוכה. מה עדיף לקנות פלאש fl-50 או עדשת 14-54 2.8-3.5 דור ראשון. שאלה נוספת משהוא מכיר את שני המוצרים אני מפחד שהפלש גדול מידי על המצלמה. ואך העדשה הזאת מבחינה אופטית .והאם יכולת המקרו שלה מספיק טובות. והאם אני יקבל שיפור בפוקוס רק אם אני יחליף את העדשה. יש לי שני עדשות קיט.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הדפסתי בחנות צילום שתי תמונות בשביל הנסיון ואני מאד מרוצה מהתוצאה אז אני רוצה לתלות אותן בבית - כל אחת בגודל 25 על 38 ס"מ. יש לי לוח מוקצף עם גימור לבן פשוט - בעקרון אני רק רוצה להדביק את זה על הלוח, לחתוך מסביב (להשאיר קצת מסגרת לבנה) וזהו. השאלה מה הדרך הכי טובה - הבנתי שיש דברים שממיסים תמונות או מעוותים צבעים וכאלה אפילו שזה מודבק מאחורה. אין לי מושג איזה דבק מתאים ואם יש איזה שיטה להחליק את זה וכו'. למישהו יש נסיון עם זה? אני יודע שזאת לא בדיוק שייך ל'צילום דיגיטאלי' אבל אני מניח שזה עדיין הפורום הכי רלוונטי כי בשום פורום אחר לא מבינים בנייר צילום מן הסתם :-\
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מצלמת דמוי SLR . אני מתכוון לצלם הרבה דברים - נוף, אנשים, אוביקטים נייחים. לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני. אני לא מתכוון להשתמש בחצובה. לא מתכוון לצלם ספציפית באור חלש יש ברשות הוריי Minolta Dimage 7i והיא בערך מה שאני מחפש מבחינת נוחות צילום - זום זז באופן ידני (ולא כפתור ששולט עליו) גודל המצלמה והפרקטיות שלה. אני לא מתכוון להדפיס תמונות ממדפסת, אבל כן ארצה לשים תמונות כטפט על המסך. טווח עדשה: כמה שיותר גדולה ורחבה - ככה טוב יותר לא אתפשר על מצלמת כיס, אני רוצה מצלמה בגודל מלא. אני לא נעול על יצרן מסויים, אבל בטווח המחירים הנ"ל בדקתי באינטרנט את כל הFUJI למיניהם; הם נראו לי מתאימים. ואין לי פשוט מושג מה ההבדלים בין הדגמים שלהם S1000FD לבין S2000HD או 57…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה על מצלמת דיגיטלית עד 1000 ש"ח אך ורק של Canon ו 8 מגה פיקסל ומעלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בבחירת מצלמה לחבר. והרי השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5K האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? בינתיים לא האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא, חדשה בלבד האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נושאים מגוונים, גם בלילה ותנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? כן מקרו בעיק…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בשטוןטי ברשת מצאתי את המצלמה הנ"ל. פיצ'ר הוידיאו מאד קוסם לי ושמתי לב כי היא יכולה להקליט כזה אפילו ב-1080P תיאורטי, אפילו 720P מאד קוסם לי. מה יכולות המצלמה האחרות (למשל ניקון D5000) ומול מה היא בערך מתחרה ? האם היא עשויה להוות קנייה טובה ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כנ"ל קניתי את המצלמה לפני שנתיים בערך (אם זה משנה...)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? בקניה הראשונית אני רוצה גוף ועדשת קיט לטווח קצר, התקציב הוא באזור ה-4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא כרגע האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן, אך בשלב מאוחר יותר. כרגע לא ברור לי מה הסכום שאשקיע בזה האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא גופים או עדשות. לגבי שאר הציוד, אין לי בעיה האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט יש ברשותי חצובה קלה ופלאש חיצוני מדגם Nikon SB-28, למיטב הבנתי הוא ישן מדי כדי לעבוד עם המצלמות העדכניות. מבדיקה…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עם זום אופטי של X20 לפחות ויכולת צילום סיטלס סבירה ורצוי קומפקטית ככל הניתן בתודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, מהי מהירות כרטיס הזיכרון הנדרשת בכדי לצלם סרטון לא מקוטע ברזולוציה המירבית במצלמה הנ"ל? האם X100 יספיק או שיש צורך בכרטיס במהירות של X200? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-