עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי 2300 של gp שקניתי במיוחד בשביל המוסטק שלי, והן גדולות מדי בשבילה מזה זה?! זה בטריות aa זה הכל אותו גודל מה קורה פה? זה מוסטק MDC300 אולי למישהו יש אותה וקרה לו דבר דומה והוא הצליח לסדר את זה? ואם לא, אתם יכולים להמליץ לי על בטריות ומטען? איך המוצרים מהדף הזה (חוץ מהתיק כמובן) http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01199 ? המצלמה הזאת אוכלת את ה1300 הישנות שלי ביומיים של צילומים...O_o שאלה חדשה: איך אלה? ראיתי שמישהו המליץ על הסט הזה בפורום... http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=500 האתר אמין? כתוב שם 2-3 שעות... זה באמת יטעין סוללות 2004 כל כך מהר? אני בספק... למישהו יש נסיון איתו? לא תהיה איתן הבעיה המוזרה של הגודל? אתם ממליצים להזמין?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עם 256 MB ... מקווה שיספיק ... - לכמה תמונות בערך על האיכות הכי גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום רציתי שתגידו לי חוות דעת שלכם על המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182710

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. אז ככה, אני מעוניין לרכוש מצלמת canon, דגם A85. סוג זכרון Compact Flash )128 זום דיגיטלי 3.6 x זום אופטי 3 רזולוציה 4.2 מגה פיקסל. 1800 שווה? יורידו לי במחיר אני מניח. במיוחד לצילומי אקווריום יפים תודה, למבינים בלבד!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zniibidl,

אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by afekchaos,

איך עושים שלא יהיו עיניים אדומות עם פוטו שופ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. Started by mgm,

שלום, יש למישהו מושג אם מצלמת canon A85 יכולה לתפקד כמצלמת אינטרנט? ואם כן איזו תוכנה צריך? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מייצב עד 4000 ש"ח אשמח שהזום האופטי יהיה גבוה מ2.5 כמו כן, אני מחפש מצלמת וידאו DV. מישהו יכול להמליץ על מצלמה שכזאת עם זום אופטי של לפחות 15? (עד 6000 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז כככה שלום לכולם ראיתי שכולם פה מעלים תמונות של הדברים שהם מצלמים,וכן גם אני רציתי לעלות לכם את הגלרית מאקרו שלי כמובן רק את המובחרים שלי!! אז הנה הם וכמובן תנו בבקשה תגובות והערות המצלמה שצילמתי איתה היא CANON A80

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shamir87,

מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  13. Started by zniibidl,

התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. איך המצלמה של אולימפוס C-370? האם היא שווה 888 ש"ח? 2. איך החברה Fujifilm? כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה.... 3. איך החברה Kodak? 4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by NOSTREDAMUS,

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by Shadowman,

קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום! האם קיימת בשוק מצלמה דיגיטלית ואנלוגית(עם פילם) במצלמה אחת? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. TOSHIBA PDR-M71 3.2MP אין לי מושג במצלמות דיגיטליות , אני ישאיר לכם את העבודה , תנו עליה ביקורת.... עריכה : הנה 2 תמונות שצולמו איתה על 1024X768 תמונות ראשונות : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shamir87,

יש לי אולימפוס סי 50 אבל יש לי אפשרות להחליף אותה ל c765 תמורת 800 שקל נוספים...מה אתם אומרים על הc765??? שווה לי להסויף 800 שקל ולקחת אותה או להשאר עם הc50?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  20. Started by avivmoshe2,

שמעתם פעם על המצלמה הזאת???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב. חבר שלי מעונין במצלמת מיני דיוי פשוטה, שתשמש אותו לצילומים בייתיים. ניסיתי לחפש ולתור באנטרנט, ואין שום מקום שבאמת משווה ובוחן את הענין, וכל הענין נשאר מאוד מעורפל.. מה שנותן למוכרים בטרקלין חשמל לדחוף לנו זבל, ועוד במחיר מופרז. אז התקציב הוא עד 2500 שקלים, הדרישות מהמצלמה לא מופלגות. היא לא צריכה לצלם סטילס. היא לאוו דווקא צריכה להיות קטנה וקומפקטית (למרות שאם זה בא בתור בונוס במחיר הזה אז זה רק בונוס.) לא צריך זום אופטי מטורף..(כי במילא עם זום הכל רועד אם לא מצלמים עם חצובה) לא זקוק לאפשרויות עריכה מטורפות.. פשוט שתדע לצלם טוב. שלא יהיה לה בעיה עם צילומים פנים.. שתיהיה איכותית. ושיהיה קל להוריד הכל למחשב, וגם להוריד לוידאו האנולוגי הרגיל (לקלטת) בסקירה בYNET…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. לתוכנה קוראים ACD fotoslate 3 תוכנה מצויינת! זהו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by RazorJunior,

בכוונה פתחתי את הסקר הזה בפורום צילום דיגיטלי ולא בפורום תצוגה וגרפיקה! המטרה היא לראות באיזה מסכים(CRT VS LCD בעיקר) משתמשים חובבי צילום דיגיטלי... לא גיימרים... אז לא להעביר בבקשה! לעניינינו: כל אחד שיפרט באיזה מסך הוא משתמש לצפייה בכל התמונות שלו נתונים עיקריים: CRT\LCD, SIZE("), MODEL. תודה!

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אבל אין לי ואני לא רוצה וצריך מצלמה איכותית ב2000+ ש"ח. התקציב שלי עומד פחות או יותר על 1000 ש"ח (אפשר קצת לסטות). הדרישות שלי- - מצלמה עם זכרון שיספיק לצילום הרבה תמונות. - איכות תמונה סבירה לא יותר מזה. - חשוב שיהיה אפשר לכוון את האיכות של התמונות - יתרון:סרטי וידאו קצרים עם קול - כמובן שיהיה מסך. - עדיפות לקומפקטית. אם אין מצלמות כאלו בתקציב הזה, אז איזה אופציות קצת יותר יקרות קיימות? בכל מקרה המטרה היא אינה צילום מקצועי, אלא צילום דברים מצחיקים בבצפר, חברים, טיולים, וכל מיני שטויות, בפירוש לא נופים ותמונות עם איכות...

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים