צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן מצלמה חדשה. CANON SD790. מצלמה ממש מעולה. אבל יש בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה. כשאני רוצה להעביר וידאוים שצילמתי המחשב כל הזמן נותן לי את ההודעה "התקן המצורף למערכת אינו פועל" ושאני מנסה להעביר דרך התוכנה של CANON זה רושם לי "THE CAMERA HAS BEEN DISCONNECTED" תמונות אני עוד מצליח להעביר. הצלחתי להעביר איזה 2 וידאוים. אבל זהו. מאז לא. איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם משתלם לקנות את הפלאש 430ex ii מחו"ל? יש על זה מיסים? אף פעם לא קניתי דרך האינטרנט מחו"ל, אפשר לקבל הסבר קצר על התהליך? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מצלמה משפחתית + כרטיס זיכרון 2GB ב- 1000ש"ח. במצלמה הולכים להשתמש אנשים שלא מבינים בצילום יותר מדי ומחפשים מצלמה כמה שיותר פשוטה לשימוש ושתביא את התוצאות הטובות ביותר על אוטומט. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת? ביחס למצלמה שנועדה למשפחה [לוקח אותה גם בגגל שבעיברית] ביחס למחירה שווה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני נוסעת אוטוטו לטיול ארוך במזרח ומחפשת מצלמה ששוקלת מעט הכי איכותית שיש. (כבר די אובדת עצות...) יש לציין כי אני חובבת צילום וברשותי מצלמת slr אך אינני רוצה לסחוב את המצלמה איתי (בטרקים יהיה קצת קשה עם המשקל שלה..) חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית (כמה שאפשר), אני לא נעולה על הקומפקטיות, רק חשוב לי שהיא תהיה לא כבדה מידי נאמר שעד 500 גרם בערך עם הסוללות. שיהיה לה זום לפחות 7x, מהירות התגובה שלה חשובה לי, שהסוללה שלה לא תגמר מהר ועדיף שתעבוד על סוללות AA (למקרה שלא יהיה איפה להטעין את הסוללות, את ה AA ניתן להשיג בהרבה מקומות) התקציב שלי הוא (בערך) 2000 ש"ח. תודה רבה,מעין.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000-1500 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אור וגם תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?אולי האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטל…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי עדשות פריים. השימושים הם: 1. צילום מאקרו עם reverse ring/טבעת הארכה 2. צילום בתנאים המצריכים עדשה מהירה אז המועמדות הן: Minolta f/245mm 1:2 ו MINOLTA 50MM F1.7 שניהן מתחברות עם M42. על ה50 קראתי שבחים, שהיא חדה ויש לה אחלה בוקה, ועל ה45 קראתי שהיא ממש ממש חדה. מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המצלמה FUJIFILM S2000HD. מה היתרונות שלה ומה חסרונותיה? האם היא תספק את הצלם המתחיל? האם הווידאו הוא ברמה כגבוהה כי רשום שזה HD אבל האם כמות הפריימים היא מספקת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את ה Canon G10, ועכשיו נשאר לקנות ציוד היקפי - תיק, כרטיס זיכרון וסוללה נוספת. בעבר היה לי תיק של Lowepro ומאוד אהבתי אותו. איזה דגם שלהם מתאים למצלמה? בקשר לכרטיס זיכרון, אני מחפש כרטיס בנפח 8GB וראיתי את ה Extreme III של Sandisk שעולה כ-200 ש"ח. איך הוא יתאים למצלמה? או שאפשר ללכת על כרטיס זול יותר? ואחרון חביב - סוללה נוספת. הסתכלתי ב eBay ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי. יש שם כמות עתק של סוללות, רובן לא מקוריות. האם חשוב בכלל ללכת על סוללה נוספת מקורית, או שאפשר להתפשר? וכמה בערך אמורה לעלות סוללה נוספת? והכי חשוב - איך אני מזהה אחת מקורית? תודה, תום
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני לא רוצה להסתבך עם המצלמות , אני גם לא חולה צילום. היום יש לי canon a510, רוצה לשדרג. מאוד לא אהבתי במצלמה: איטית, עיניים אדומות, מריחות). רוצה המלצה למצלמה טובה. מניח עד 2000 ש"ח , אולי לי יספיק גם מצלמה יותר זולה. חשוב ש: תמונות טובות, לא איטית מדי, ללא עינים אדומות, וצילומי וידאו סביר. אשמח להמלצות. הסתכלתי על קנונים: g10, sx10is, sx100is הבדלים של 1000 ש"ח, מה תמליצו? (לא חייב להיות canon) לא חצובה ולא נעליים, צילום באור סביר....
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מדבר על CHDK
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים אוטוטו טסים לאמריקה ורוצים לקנות מצלמת וידאו אחרי שהגיעו למסקנה שעם סטילס לא ממש "מרגישים" את הטיול אחרי זה בבית (אל תסקלו אותי זה מה שהם אמרו). אז כמה פרטים כדי שתוכלו לתת את ההמצלה המותאמת ביותר- -מצלמה פשוטה. ההורים שלי יצלמו ומצלמים רק במצבים אוטומטיים, הם לא מסתדרים עם גאדג'טים ועם הפלאפון רק למדו לשלוח אס.אמ.אס אז תפעול פשוט וממשק מאוד נוח להפעלה וקל ללמידה זה חובה. -מסך גדול כמה שיותר, בלי לחצנים מיניאטורים, מסך מגע עדיף. -זום גדול - לא יודע כמה זום נחשב גדול אבל שיהיה מכובד. -גודל - כמה שיותר קטן יותר טוב כנ"ל משקל. -זכרון - אני לא כ"כ מתמצא מה הנפח הממוצע בשוק אבל אני יודע שיש מבוססי הארדיסק או די וי די וכו' - העיקר שיספיק לפחות לסביב 5-8 במקרה…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפשרות לבחור מצלמה בין 2 אופציות: Pentax Optio L60 או Canon Powershot A570 IS. השימוש הוא בית / חוץ / טיול למישהו שלא מבין במצלמות (point & click). שימו לב שעלות היא לא פרמטר ולא ניתן לבחור אף דגם אחר - אלו האפשרויות. מבחינת פרמטרים נראה לי שה-pentax חדשה יותר ומובילה במספר פרמטרים אבל שה-Canon איכותית יותר - אשמח לחוות דעתכם המקצועית. בברכה, אבירם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://img237.imageshack.us/img237/6022/0052.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9165/0053v.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5563/0055y.jpg http://img220.imageshack.us/img220/2932/0057.jpg האיכות לא משהו...צולם עם פלאפון
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
========================\======================================== לא רלוונטי, הנושא נפתר ע"י מעבר למערכת ההפעלה Windows 7. הWMP 12 שם תומך במקור בקבצי AVCHD ! ================================================================= זו המצלמה החדשה עם עדשת SONY G וחיישן Exmor המדהים. תמונות חשוכות ללא רעש בכלל ? כן, השמועות היו נכונות. אני מצלם על ההגדרה 1080P 30FPS ולא מבין למה אני מקבל תמונה "פרוסה" עם קווים שמפריעים נורא. למישהו יצא להכיר את התופעה ? אולי לעבור למצב 1080I 60FPS ? העניין היא שהאיכות שלה מדהימה, על המסך של המצלמה רואים את התמונה חלקה כמו טוסיק של תינוק בלי הפרעות. אבל במחשב רואים ככה. אפילו בלכידת תמונה זה נראה היטב: ראיתי תגובה של נציג סוני לשאלה אחרת א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יופי !!! אז אחרי שקנו לי מצלמה חדשה מדגם SONY T500 עם כרטיס זכרון 4 GB ובטריה ספייר לכבוד הולדת בתי הבכורה, הצלחתי לאבד את המצלמה עם הבטריה הספייר בהמלך ההליכה מהבית לאוטו בדרך ל..............איך לא ? לבריתה. לאחר חיפוש נרחב ותליית שלטים במקום מגוריי הגעתי להשלמה שאת המצלמה הזו אף אחד לא יחזיר לי וביום שישי אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. השאלה היא האם לקנות מצלמה זהה 1:1 כפי שהיתה לי או לקנות מצלמה אחרת . האמת היא שנורא אהבתי את המצלמה הזו (במיוחד את מסך המגע שלה), את איכות הצילום והאפשרות לצלם ב 16:9 אך יחד עם זאת היו לה שני חסרונות בולטים לטעמי 1. מצלמה זללנית מאוד - דבר שלא כל כך מפריע לי כאשר יש לי בטריה ספייר אך נראה לי שככל שהבטרייה נטענת היא , כמו כל סוג של בטריה,…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בקנון G9 אפשר לסדר שהסרט שיצולם בהגדרות ברירת המחדל יצולם נורמאלי ??????
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסרטת FHD עם דיסק קשיח, המצלמה הינה בייתית בעיקר להסרטה ועריכת ארועים משפחתיים, אך האיכות הסופית שתוצג על מסך LCD/פלזמה FHD חשובה לי מאוד. אני מעוניין לרכוש בישראל, למרות פער המחירים, וזאת על מנת לקבל אחריות וראש שקט, מבלי לסמוך על פתרונות כגון MACK. הפרמטרים הם : מסרטה לא מאסיבית מידי, שמירה ב FHD 1080p כולל תמיכה בפורמט AVCHD וייצוב אופטי. התקציב הוא 2,500 - 5,000 ש"ח, עדיפות לא להגיע לתקרה העליונה מחיפוש וקריאה רבה העלתי בחכתי את הדגמים הבאים (שפורסמו בעבר), אשמח לדעת : א. האם יש דגמים רלוונטים המתאימים לדרישו שלי מהמצלמה ? ב. מה דעתכם עדיף מתוך הרשימה מטה ? פנסוניק HDCSD9 בעלות של כ 3,300 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 קנון HG20 דיסק…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמה לתיעוד הטיול. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$. כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה הזאת טובה וכדאית לקנייה? (מכל הבחינות ,מחיר וכו'...) מחכה לתשובה ברק גונן.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה טובה? ורואים טוב על מסך LCD?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-