צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי כרטיס זיכרון חדש למצלמה שלי מסוג SANDISK SD EXTREME III 8GB X200. כיצד אני יכול לדעת שהוא מקורי? ועוד שאלה, האם ישנה תוכנה מסוימת שבודקת את מהירות הכתיבה והקריאה של כרטיס הזכירון? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום בחנות והתעניינתי בדגם הנ"ל.המוכר אמר שבעקבות ה-RECALL שהיה מלפני כמה חודשים אין כעת להשיג אותו וגם כשיגיע עדיף לחכות כמה חודשים כדי לוודא שאין בעיות, הוא אמר שככה זה לגבי כל RECALL ולא ספציפי לגבי זה בלבד. אז חשבתי לתומי שזה היה מלפני כמה חודשים רבים ואני מניח שניקון כבר תיקנו ולא ייתכן שאין מלאי תקין. האם ייתכן שאכן המוכר צדק ולהאמין לו או שפשוט בגלל שלא היה לו את הדגם בחנות הוא בחר לסבן אותי? דבר נוסף, בחנות היו D90 ו-D60 שניהם הרגישו לי נוח אך ה-60 הרגישה BULKY בעיקר בחלק האחורי אך היא מאוד קורצת לעין.הרגשתי גם את ה-500D ולא היה לי נוח משום מה למרות שהיא לא בתכנון שלי בכלל. השאלה לגבי ה-60 (כנ"ל לגבי ה-D5000) היא האם היעדר מנוע פוקוס פנימי הוא קריטי וחשוב? …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי כמה שנים טובות הגיע הזמן לקנות מצלמה אחרי הCANON A20 שהיא עם 2.1 מגה פיקסל, אז צריך לקנות: הנה השאלון שמבקשים לענות עליו, אז אני אענה: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 שקל רק למצלמה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? שיהיה פלאש חזק גם ביום וגם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? סביר להניח שיהיה פה ושם האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? זום אופטי והרבה מגה פיקסל ה…
-
- 33 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש כבר המון זמן פלאש טוב (חוץ מהמובנה) ל MINOLTA DIMAGE 7... חיפשתי ב ZAP ולא מצאתי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית לטיולים לחול התקציב שלי הוא 1200. אני רוצה שהזום יהיה 10X ומעלה ושהמצלמה תהיה טובה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זקוק להמלצות למצלמה עד 1350 ש"ח לשימוש ביתי לטיולים מה אומרים? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לטיול ביפן וכמובן שאצטרך מצלמה (וידאו) אני חושב לקנות אחת בבאג דיוטי פרי (יש עוד חנויות בדיוטי פרי שמוכרות ציוד כזה?) או ביפן עצמה. אשמח להמלצות על דגמים. . מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 500 דולר בלחץ. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אני יודע מה זה פוקוס מה זה צמצם וכל השאר לא ממש יודע. = ניסיון אפסי, מצלמה של פלאפון לא נחשבת. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה של פלאפון, ומצלמה משנות ה90 שיש עינית עם מסך כחול (חחח איזה מצחיק זה נראה היום) 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, וב…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
וואהל סנטר – כנסים, אמנות ואירועים מתכבד להזמינכם לתערוכתו של אדוארד אלמשי - אמן רב-תחומי מלאכת מחשבת אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס ואנה ווב) מול אוניברסיטת בר-אילן (בכיכר הגדולה) לתיאום ביקור: 037360662 למידע נוסף על התערוכה של: אדוארד אלמשי - מלאכת מחשבת http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=726 אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי וואהל סנטר, כנסים, אמנות ואירועים - ינואר 2010 תאריך הנעילה: 31.01.2010 [br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 17:24:42 אורי מחלב - צלםאוסף הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס וא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם את המצלמה שיכולים לתת חוות דעת לגבי הצילום שלה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לפי הנתונים הבאים: לפחות 2 מגה סנסור פנימי. מסך LCD. מאוד חשוב ! - עינית. צילומי סטילס. קטעי וידיאו באיכות טובה ב29 פריימים לשנייה, כולל הקלטת קול וללא הגבלה של זמן. (לא מצלמת אינטרנט!!) פלאש. כרטיס זיכרון לפחות 128, אשמח אם יהיה בה גם אופציה לשמיעת MP3 אבל אז ארצה כרטיס 256. אם אפשר (אבל לא חייב) שבאור ממוצע של חדר יראו באופן טוב ולא חשוך את התמונה! תקציב: 1000
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם חזרתי מחופשת סקי במריבל היפה שבמזרח צרפת והבאתי איתי כמה תמונות. המצלמה היא Canon Powershot A520 שקניתי בדיוטי פרי, ואלו הם בעצם התמונות הדיגיטליות הראשונות שלי. התמונות עברו תיקון צבעים קל בפוטושופ. אם מישהו מעוניין יש לי את התמונות גם בגדלים של 1024*768 אשמח לתגובות והצעות שיפור. ד"א - אני לא בדיוק חדש, עד עכשיו נכנסתי לפורום מהמשתמש של הדוד.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באתר של ישפאר מופיע דגם מצלמת וידאו CX105 אבל באתר של BIGBOX מופיע דגם CX115 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021&ProductID=19670&VariantID=19671 האם זהו דגם חדש מה ההבדלים בינו ל CX105 , לא מצאתי איזכורים שלו באף אתר ישראלי ומעט מאד בעולם
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473597 זה הדגם שאני הולך לקנות משהו מהפורום פה המליץ לי עליו, אז לפני שאני סוגר, אני רוצה לשמוע כמה חוות דעת!! תודה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שום מושג איזה טובה איזה לא, איזה חברה יותר איכותית וכו... היא צריכה להיות טובה ושתיתן את התמורה הכי טובה לכסף שלי, כמו כן הייתי רוצה מצלמה שיכולה לצלם וידאו כמה שיותר.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לנסות ולפתח את התחביב שפיתחתי לאחרונה של צילום ובדרך שמעתי על החצובות ולא הבנתי די הרבה דברים בקשר אליהן. אז הנה השאלות: 1. מהו תפקיד החצובה? 2. איך המצלמה יושבת על החצובה ולא נופלת? 3. לפי מה אפשר לדעת שהחצובה היא איכותית או לא? 4. האם יש הבדל בין חצובה איכותית ללא איכותית? 5. כמה תעלה חצובה רגילה (לא שולחנית, כזו שאפשר לקחת איתך למקומות שונים מחוץ לבית למשל) וטובה? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://img99.imageshack.us/img99/5562/imgp2926borderwm7.jpg http://img89.imageshack.us/img89/5027/imgp2622ce4.jpg http://img513.imageshack.us/img513/1120/imgp3072en1.jpg http://img150.imageshack.us/img150/4568/imgp2922bwwb4.jpg תגובות,הצעות לשיפור,ביקורת , הכל יתקבל בברכה,בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
פשוט אני לא מוצא היחסות לכך בחוברת המצלמה הגיוני שהחיבור יהיה USB 2.0 נכון? THX
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-