צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם כשאני מפתח תמונות ממצלמה דיגיטלית ניתן למחוק את כל התמונות מהכרטיס זכרון ולצלם מחדש על אותו אחד?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
1. מה זה הכרטיס הזה של firewire? מהו עושה ולמה הוא משמש? 2. מה זה כרטיס לכידת ווידאו? אילו חיבורים יש לו? 3. מה ההבדל בינהם? ומה יותר טוב אם אני רוצה להעביר וודיאו למחשב ולערוך אותו? 4. האם הם צריכים אחד את השני על מנת להעביר ווידאו למחשב? בבקשה תענו לי, כי זה ממש דחוף...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך עדשת טלה למצלמת Pentax K100D בשביל צילום טלה. הצילום כנראה יהיה בלילה בסופ"ש, האובייקטים הם אופנועים. אפשרות להצטרף אם אתם מפחדים על העדשה (בכל מקרה אף פעם לא הפלתי מצלמה טפו טפו טפו).
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המצלמה עם USB אני מקבל סאונד של שגיאה של USB. אתם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה כי אני רוצה להעביר תמונות וסרטים למחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=655 שווה? יש משהו יותר שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב ! אני הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון , כלומר מה מסמלת כל אות ? M ? S ? H ? ומה ההבדל במהירויות ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצאות לי תמונות ממש אבל ממש זבל (!!!), אז רציתי שמי שמבין פה במצלמות שילמד אותי קצת על דרך הצילום הטובה ביותר ועל כל מיני הפונקציות שיש למצלמה שלי. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה.. דודה שלי מחפשת מצלמת וידאו. התקציב : 1500-2000 הדרישות : *צילומי הופעות בלט. *אירועים משפחתיים. חשוב שהמצלמה תיהיה נוחה להפעלה, עדיף שתדע להתשמש בכרטיסי SDHC. זהו בינתיים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
גם שאני מצלם בחדר שצריך פלאש הפלאש לא קופץ. ואם אני מצלם בחוץ שיש אור והפלאש פתוח הוא מצלם עם פלאש. האם יש איזה פונקציה במצלמה שצריך להפעיל עלמנת שהפלאש יקפוץ אוטומטי מתי שיהיה צריך כי אם לא אז מתי אני אדע שצריך פלאש ? נראה לי מוזר כי במצלמות הרבה יותר ישנות הפלאש קופץ לבד.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 450 שקל לקניית מצלמת אולימפוס בלבד אני רוצה להוסיף 500 שקל ולקנות מצלמה חדשה יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסרטת FHD עם דיסק קשיח, המצלמה הינה בייתית בעיקר להסרטה ועריכת ארועים משפחתיים, אך האיכות הסופית שתוצג על מסך LCD/פלזמה FHD חשובה לי מאוד. אני מעוניין לרכוש בישראל, למרות פער המחירים, וזאת על מנת לקבל אחריות וראש שקט, מבלי לסמוך על פתרונות כגון MACK. הפרמטרים הם : מסרטה לא מאסיבית מידי, שמירה ב FHD 1080p כולל תמיכה בפורמט AVCHD וייצוב אופטי. התקציב הוא 2,500 - 5,000 ש"ח, עדיפות לא להגיע לתקרה העליונה מחיפוש וקריאה רבה העלתי בחכתי את הדגמים הבאים (שפורסמו בעבר), אשמח לדעת : א. האם יש דגמים רלוונטים המתאימים לדרישו שלי מהמצלמה ? ב. מה דעתכם עדיף מתוך הרשימה מטה ? פנסוניק HDCSD9 בעלות של כ 3,300 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 קנון HG20 דיסק…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. איזה מבין 3 הדגמים יותר טוב? DSCT300Sony DSCT500Sony DSCT700Sony בעיקרון לפי מה שראיתי הם כולם די דומים. אז מה ההבדל? חשוב לי בעיקר שתיהיה סוללה חזקה. אני בקטע של סוני כי אבא שלי מסדר הנחה. האם יש עוד דגמים מומלצים של סוני במחיר הזה (עד 1500)? חשוב כמו שאמרתי סוללה, לא חייב קומפקטית אבל נראה לי שמצלמה דמוי SLR זה ממש הכרחית.... המצלמה לשימוש ביתי, חשוב לי מייצב תמונה טוב, ושיהיו צבעים עשירים וחדים מחכה לתשובות בהקדם. תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמעתי פה ושם על תופעה בכרטיס זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה שי בעיה לצלם קטעי וידאו מעל זמן מסוים בגלל הדחיסה בכרטיס או משהו כזה.. מישהו שמע על תופעה/בעיה כזאת? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום,הייתי בחוף ים לפני כמה ימים,וצילמתי תמונה - רציתי לשאול מה דעתכם. האיכות לא עד כדי כך טובה,היא צולמה בפלאפון.(W800I,מה שכן זה לא היה ממש בפוקוס) תיקנתי קצת.(אגב,תעלמו מהמסגרת,אני בכלל לא מצליח לעשות מסגרת שחורה,הכוונה שאני לא מצליח לעשות את המילוי,עד לשלב של היצירת מסגרת אני יכול,אני מניח שזה בגלל שעל הLayer של הBackground יש שם Lock,ואני לא יכול לפתוח אותו) מתכנן על מצלמה דיגטלית חדשה בקרוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שגיא בן 16 ולומד אלקטרו-אופטיקה. במסגרת הפרוייקט הזה אנחנו אמורים לעשות אב-טיפוס שקשור בעיקר באופטיקה אני בחרתי ללכת לתחום של הצילום כי זה הנושא שאני הכי חזק בו. אשמח אם תעלו לכאן את כל הבעיות שאתם נתקלים בהן בזמן הצילום. תודה על העזרה, שגיא אבסקר
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית דקה שתיכנס לכיס עד 1000 ש"ח (מוכן גם לחרוג) , עם זום גדול (חשוב זום גדול) המצלמה הראשונה שלי . לצילום רגיל ... חובבני.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-