צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צולם במקדש הקופים - אי שם בנפאל הרחוקה והמדהימה.
-
בזמן האחרון יוצאות לי תמונות ממש אבל ממש זבל (!!!), אז רציתי שמי שמבין פה במצלמות שילמד אותי קצת על דרך הצילום הטובה ביותר ועל כל מיני הפונקציות שיש למצלמה שלי. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה האופציה הזאת ולמה זה משמש...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. איזה מבין 3 הדגמים יותר טוב? DSCT300Sony DSCT500Sony DSCT700Sony בעיקרון לפי מה שראיתי הם כולם די דומים. אז מה ההבדל? חשוב לי בעיקר שתיהיה סוללה חזקה. אני בקטע של סוני כי אבא שלי מסדר הנחה. האם יש עוד דגמים מומלצים של סוני במחיר הזה (עד 1500)? חשוב כמו שאמרתי סוללה, לא חייב קומפקטית אבל נראה לי שמצלמה דמוי SLR זה ממש הכרחית.... המצלמה לשימוש ביתי, חשוב לי מייצב תמונה טוב, ושיהיו צבעים עשירים וחדים מחכה לתשובות בהקדם. תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
דגש על מעבד מהדור האחרון , יצוב תמונה , עם סוללה נטענת , עדשה רחבה וקומפקטית .
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב ! אני הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון , כלומר מה מסמלת כל אות ? M ? S ? H ? ומה ההבדל במהירויות ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
מצלמה זו זולה יותר מהמצלמה אותו סוג שפועלת בשיטת PAL שאלתי:האם בעת המרה ל PAL האיכות יורדת? תודה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שגיא בן 16 ולומד אלקטרו-אופטיקה. במסגרת הפרוייקט הזה אנחנו אמורים לעשות אב-טיפוס שקשור בעיקר באופטיקה אני בחרתי ללכת לתחום של הצילום כי זה הנושא שאני הכי חזק בו. אשמח אם תעלו לכאן את כל הבעיות שאתם נתקלים בהן בזמן הצילום. תודה על העזרה, שגיא אבסקר
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה.. דודה שלי מחפשת מצלמת וידאו. התקציב : 1500-2000 הדרישות : *צילומי הופעות בלט. *אירועים משפחתיים. חשוב שהמצלמה תיהיה נוחה להפעלה, עדיף שתדע להתשמש בכרטיסי SDHC. זהו בינתיים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למצלמה, בעיקר לצילום בטיולים/חברים/משפחה, חשוב מאוד אורך סוללה ארוך + סוללה נטענת עם מטען של המצלמה, לא סוללות AA חד פעמיות או משהו כזה. עדיפות לקומפקטית/אחת שגם ניתן לצלם איתה וידאו. מבקש המלצה למצלמה הכי איכותית וכדאית שניתן למצוא, בתקציב של עד כ- 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו כאן יכול להמליץ על מקום שאפשר ללמוד בו צילום דיגטלי בחיפה? וגם איפה יש מדריכים טובים באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שמעתי פה ושם על תופעה בכרטיס זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה שי בעיה לצלם קטעי וידאו מעל זמן מסוים בגלל הדחיסה בכרטיס או משהו כזה.. מישהו שמע על תופעה/בעיה כזאת? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 450 שקל לקניית מצלמת אולימפוס בלבד אני רוצה להוסיף 500 שקל ולקנות מצלמה חדשה יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית דקה שתיכנס לכיס עד 1000 ש"ח (מוכן גם לחרוג) , עם זום גדול (חשוב זום גדול) המצלמה הראשונה שלי . לצילום רגיל ... חובבני.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום,הייתי בחוף ים לפני כמה ימים,וצילמתי תמונה - רציתי לשאול מה דעתכם. האיכות לא עד כדי כך טובה,היא צולמה בפלאפון.(W800I,מה שכן זה לא היה ממש בפוקוס) תיקנתי קצת.(אגב,תעלמו מהמסגרת,אני בכלל לא מצליח לעשות מסגרת שחורה,הכוונה שאני לא מצליח לעשות את המילוי,עד לשלב של היצירת מסגרת אני יכול,אני מניח שזה בגלל שעל הLayer של הBackground יש שם Lock,ואני לא יכול לפתוח אותו) מתכנן על מצלמה דיגטלית חדשה בקרוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי מה קורה? אז ככה אני די מתלבטת בין כמה מצלמות שהציעו לי המצלמה הנוכחית שלי היא CANON A75 אני מתלבטת אם להמשיך בסדרת המצלמות "הרגילות" וללכת על PowerShot SX10 IS שהבנתי שהיא מצלמה טובה עם 10 מיליון מגה פיקסלים ו20* זום או לקפוץ ל"גדולים" ולהשקיע עוד כסף על מצלמה מקצועית/חצי מקצועית כמו : CANON D450 או NIKON D60 הבנתי שניקון מעולים, אבל להחליף עדשה בעתיד יעלה לי כמו חצי מצלמה וזה לא הכי מתאים ואמרו לי בעבר, שמי שניסה עם קנון, לא ירוץ וייחפש משהו אחר, כי קנון זה קנון... אז אשמח אם מישהו ייתן לי כיוון ,המלצה וכדו'... בגדול הצילומים הם בשביל צילומיי משפחה, אירועים, נופים, טבע, אנשים, וכו'... השאלה המתבקשת אם להישאר בשביל ההגדרות צילום האלה עם מצלמה כגון הSX10 (שצ…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות 2 מצלמות דיגיטליות: אחת-עד תקציב של 600 ש"ח והשניה עד תקציב של 1000 ש"ח אפרט לפי הסעיפים הבאים: 1.מצלמה של עד 1000 ש"ח: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 100-1100 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בבית, אירועים משפחתיים, בטבע, בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא קריטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? מהירות הצילום האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מ…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-