צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב panasonic dmc -lz2 בזמן האחרון התמונות שמצולמות עם פלאש יוצאות יותר מדי בהירות ו"שרופות" בתמונה הבאה אמור להיות פרצוף של חתול http://img47.imageshack.us/img47/8329/p1030746bp9.jpg הקטע המוזר הוא שלפני כמה זמן היא לא הייתה עושה את הבעיות האלה ועם הפלאש ודברים לבנים היא הייתה מצלמת טוב עכשיו יכול להיות שעשיתי משהו בהגדרות של המצלמה שגרם לה להיות בהירה יותר מדי? או לפלאש חזק מדי? האם יש דרך לערוך תמונה כזאת ולשפר את מה שקרה לה(חוץ מauto color/levels/contrast)? וד"א מה זה iso? איך מנמיכים אותו/מגבירים? ואיך זה יכול לעזור? תודה רבה לכם מראש.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
מצלמה זו זולה יותר מהמצלמה אותו סוג שפועלת בשיטת PAL שאלתי:האם בעת המרה ל PAL האיכות יורדת? תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית CANON ixus 80, וכן המלצה על מצלמות אחרות עדיפות עליה (אם יש) באותו סדר גודל של מחיר (900 ש"ח~)
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה.. דודה שלי מחפשת מצלמת וידאו. התקציב : 1500-2000 הדרישות : *צילומי הופעות בלט. *אירועים משפחתיים. חשוב שהמצלמה תיהיה נוחה להפעלה, עדיף שתדע להתשמש בכרטיסי SDHC. זהו בינתיים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
גם שאני מצלם בחדר שצריך פלאש הפלאש לא קופץ. ואם אני מצלם בחוץ שיש אור והפלאש פתוח הוא מצלם עם פלאש. האם יש איזה פונקציה במצלמה שצריך להפעיל עלמנת שהפלאש יקפוץ אוטומטי מתי שיהיה צריך כי אם לא אז מתי אני אדע שצריך פלאש ? נראה לי מוזר כי במצלמות הרבה יותר ישנות הפלאש קופץ לבד.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
דגש על מעבד מהדור האחרון , יצוב תמונה , עם סוללה נטענת , עדשה רחבה וקומפקטית .
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עדיין לא יצאה הכרזה רשמית, אבל קנון מכריזה על מבצע Rebate עבור מספר גופים ועצמיות. למי שיש קרובים/אנשי קשר כלשהם בארה"ב, מוזמן לנסות וללכת על המציאה. כביכול, המבצע רץ החל מהיום עד ל 15 בינואר, 2006! לפרטים נוספים - http://www.bobatkins.com/photography/digital/rebates.html
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שגיא בן 16 ולומד אלקטרו-אופטיקה. במסגרת הפרוייקט הזה אנחנו אמורים לעשות אב-טיפוס שקשור בעיקר באופטיקה אני בחרתי ללכת לתחום של הצילום כי זה הנושא שאני הכי חזק בו. אשמח אם תעלו לכאן את כל הבעיות שאתם נתקלים בהן בזמן הצילום. תודה על העזרה, שגיא אבסקר
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למצלמה, בעיקר לצילום בטיולים/חברים/משפחה, חשוב מאוד אורך סוללה ארוך + סוללה נטענת עם מטען של המצלמה, לא סוללות AA חד פעמיות או משהו כזה. עדיפות לקומפקטית/אחת שגם ניתן לצלם איתה וידאו. מבקש המלצה למצלמה הכי איכותית וכדאית שניתן למצוא, בתקציב של עד כ- 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. איזה מבין 3 הדגמים יותר טוב? DSCT300Sony DSCT500Sony DSCT700Sony בעיקרון לפי מה שראיתי הם כולם די דומים. אז מה ההבדל? חשוב לי בעיקר שתיהיה סוללה חזקה. אני בקטע של סוני כי אבא שלי מסדר הנחה. האם יש עוד דגמים מומלצים של סוני במחיר הזה (עד 1500)? חשוב כמו שאמרתי סוללה, לא חייב קומפקטית אבל נראה לי שמצלמה דמוי SLR זה ממש הכרחית.... המצלמה לשימוש ביתי, חשוב לי מייצב תמונה טוב, ושיהיו צבעים עשירים וחדים מחכה לתשובות בהקדם. תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=655 שווה? יש משהו יותר שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמעתי פה ושם על תופעה בכרטיס זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה שי בעיה לצלם קטעי וידאו מעל זמן מסוים בגלל הדחיסה בכרטיס או משהו כזה.. מישהו שמע על תופעה/בעיה כזאת? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום,הייתי בחוף ים לפני כמה ימים,וצילמתי תמונה - רציתי לשאול מה דעתכם. האיכות לא עד כדי כך טובה,היא צולמה בפלאפון.(W800I,מה שכן זה לא היה ממש בפוקוס) תיקנתי קצת.(אגב,תעלמו מהמסגרת,אני בכלל לא מצליח לעשות מסגרת שחורה,הכוונה שאני לא מצליח לעשות את המילוי,עד לשלב של היצירת מסגרת אני יכול,אני מניח שזה בגלל שעל הLayer של הBackground יש שם Lock,ואני לא יכול לפתוח אותו) מתכנן על מצלמה דיגטלית חדשה בקרוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 450 שקל לקניית מצלמת אולימפוס בלבד אני רוצה להוסיף 500 שקל ולקנות מצלמה חדשה יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית דקה שתיכנס לכיס עד 1000 ש"ח (מוכן גם לחרוג) , עם זום גדול (חשוב זום גדול) המצלמה הראשונה שלי . לצילום רגיל ... חובבני.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות 2 מצלמות דיגיטליות: אחת-עד תקציב של 600 ש"ח והשניה עד תקציב של 1000 ש"ח אפרט לפי הסעיפים הבאים: 1.מצלמה של עד 1000 ש"ח: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 100-1100 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בבית, אירועים משפחתיים, בטבע, בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא קריטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? מהירות הצילום האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מ…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים על המצלמה הבא : PowerShot A720 IS Canon אני מתכוון לקנות אותה והדברים החשובים לי שהיו בה הם: *איכות תמונה גבוהה ומדויקת *צילום בחושך *צילום וידיאו באיכות סבירה המצלמה הזואתי תספק לי את אלו ? אם לא אז תוכלו להציע לי מלמה טובה יותר בסכום דומה לזו הנוכחית ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-