עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by royko7,

מה עדיף CANON S-2 או CANON A620?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by doker,

שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by ^DaGoN^,

הכותרת די אומרת הכל.. צריך דרייבר למצלמה - MegaCam WF-029 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by axon,

מה שמוצאים בדרך ל AMPM ביום תל אביבי חם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. מצלמה זו זולה יותר מהמצלמה אותו סוג שפועלת בשיטת PAL שאלתי:האם בעת המרה ל PAL האיכות יורדת? תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

שלום אני מחפש מצלמת וידאו לשימוש ביתי בסביבות המחירים הנ"ל ואם יש הצעות טובות בפחות. אני מעוניין שהיא תהיה מבוססת על זיכרון. הצילומים הם בעיקר משפחתיים בבית ובטיולים. תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by avivlevy,

מצלמה הכי זולה שאפשר בין 600-900 אבל שתיהיה כמה שיותר איכותית לא משנה לי עם 3 או 5M אבל שיהיהו איכותית (כמה שאפשר מה ההבדל בין PowerShot A520ו PowerShot A510ו חוץ מהמקפי'?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by MODI,

בטעות פירמטתי את הכרטיס זיכרון (CF) דרך המצלמה (CANON DS126071) האם יש דרך להחזיר את התמונות ולא דרך חברה שמתמחה בזה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by itaysp,

שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by izhakizhaki,

במצלמת finepix f-420 התחילו להופיע על המסך קוים לרוחב המסך שיורדים מידי פעם מלמעלה למטה מה גורם לכך? מה ניתן לעשות לתיקון?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות G10 בזמן הקרוב מאוד, ♦ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=8 האם אתם ממליצים? האם אתם חושבים שיש הצדקה לקנות את הגירסה של ה-X200? ההפרש הוא דיי גדול - 90 ש"ח... מבחינת מהירות האם הוא יספיק לי או שאתם חושבים שעלי לקנות משהו יותר מהר? תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by ophir555,

יש ברשותי את המצלמה שבנדון כ 3 שנים. עד עכשיו היה לי כרטיס זכרון של 32 מגה(לא לצחוק) האם היא מסוגלת לקבל כרטיס זכרון בנפח של 2 גיגה או 1 גיגה. המוכר בחנות אומר אין בעיה, האומנם? תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by אלפקה סורית,

פרטו כמובן איזה סוג, כמה מגהפיקסלים (אם היא דיגיטלית) וזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  17. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בסביבות ה 2000 ש"ח אני מיטלבת בין Mini-DV לבין DVD-RW , מיצד אחד DVD יותר נוח , אבל על קלטת של Mini-DV אפשר לצלם 60 דקות לעומת 30 על דיסק של 1.4 גיגה גודל חיישן 1/6" , מעדיף כמובן 1/3" אבל אני לא בטוח שיש מצלמות שניכנסות לתקציב הזה. יש אפשרות לחריגה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by TheReaper,

יש לי את ה sony cybershot dsc-V3 מישהו יכול לתת לי בערך ביקורת עליה או אתר עם ציונים לגביה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום לכולם, מישהו כאן יכול להמליץ על מקום שאפשר ללמוד בו צילום דיגטלי בחיפה? וגם איפה יש מדריכים טובים באינטרנט

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by kodanny,

אז מה לדעתכם יותר טוב? האולימפוס או הקנון? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע המלצות נוספות על עוד מצלמות ... תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. דגש על מעבד מהדור האחרון , יצוב תמונה , עם סוללה נטענת , עדשה רחבה וקומפקטית .

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. תקשיבו ,אני יודע שזה לא הכי מתאים לפה (בכל זות מדובר על פלאפון ) ,אבל אני רוצה לשאול ,האם מישהוא יודע מה זה flicker cancellation בnokia n93 . בנוסף לכך יש לי שם שתיי אפשרויות ,אחת 50 hz ואחת 60 hz ,מה לשים מיבינהם בשביל לקבל איכות תמונה (אני יודע שעדיף מצלמה אמיתי ,ואכן יש לי לרשותי רוב הזמן שתיי dslr נחמדות ,אבל אני לא יכול להיסתובב אין כל הזמן ,ויוצא לי לצלם הרבה דברים מעניינים . עוד שאלה בלי קשר ,האם את יודעם על עדשות שאפשר לחבר לפלאפונים ,בשביל עוד זום למשל או זווית גדולה יותר ? העם יש כאלו עדשות ל n93 ? או לעוד פלאפונים ?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by bv_beaver,

טוב אז ככה... אני מחפש מצלמת וידאו (דיגיטלית) אבל משהו טוב לא סתם. -או DVD או MINIDV -בעלת חיבור מיקרופון חיצוני -נוחה לשימוש אמממ התקציב שלי בערך 3000 אבל ניתן לחרוג מעט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by ברק,

סוללות 2600 מיליאמפר איכותי מבית MDK! מה זה? מה ההבדל בין 2300 ל2600. איזה ספק טוב למטענים. מה הבדל המחירים בין הספקים והאם הוא שווה את ההבדל. מה המלצתכם לגבי משך הטעינה יחסית למחיר המטען. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. אהלן! אני מצלם כבר תקופה ב fuji s7000 ולאחרונה קראתי כמה מגזינים שבהם מופיעות התכונות הבאות באנגלית. אני לא מצליח למצוא את תרגומן לעברית ולהבין מה האופיוצ האלה בצילום אומרות ואיך הם משפיעות על התמונה אשמח אם תעזרו לי : 1) bracketing 2) exposure 3)exposure compensation 4) -/+ ev exposure compensation זהו בינתיים...... תודה רבה רבה לעונים אני מעריך את זה מאוד !!!!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים