עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by zoman,

תצלום שנעשה דרך זכוכית מלוכלכת

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by adam_godin,

1 איזו 1600 חשיפה 30 שניות (הסרת רעשים במצלמה) 100% קרופ 2 איזו 1600 20 שניות (ללא הסרת רגשים במצלמה) 100% קרופ 3 גודל מלא + noiseware [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by shloosh,

היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!

4. Started by MODI,

בטעות פירמטתי את הכרטיס זיכרון (CF) דרך המצלמה (CANON DS126071) האם יש דרך להחזיר את התמונות ולא דרך חברה שמתמחה בזה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by TheReaper,

יש לי את ה sony cybershot dsc-V3 מישהו יכול לתת לי בערך ביקורת עליה או אתר עם ציונים לגביה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. בסביבות 2500 לקנייה מידית דחוף היי הכותרת אומרת הכל אם יש מישהו שמבים ויכול לעזור אני ישמח זה דחוף

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Nasok,

מישהו יכול לעזור לי בנושא אך אני מגדיר את המצלמה שלי D40X ד"א

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. אני מתלבט בין שתי המצלמות - את הF11 אני יכול לרכוש ב 1770 שח עם שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי את הF10 ב1700 עם אותה אחריות (אבל גם עם תלושים משי חג לפסח) ההבדלי מחיר לא כל כך מפריעים לי כי אני יכול להשתמש בתלושים גם למשהו אחר... השאלה היא אם ההבדלים בין המצלמות הם משמעותיים? (אני צלם מתחיל) תודה!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by Moo,

יש לי מצלמה של CANON שהתקלקלה חשבתי ללכת גם הפעם על מצלמה של CANON . מה אתם אומרים על זו: Canon Powershot A620 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369863 הדרישות לא גבוהות, מדובר על מצלמה לשימוש ביתי כמובן. אבל חשוב שיהיה זום אופטי, מהירות תגובה מהירה. כל המגה פיקסל האלה לא אומרים לי הרבה. תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by gabig12,

היי אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 1300 ש"ח שתיהיה איכותית ולפחות 4 מגה פיקסל, אני לא כל כך מבין במצלמות אז אני אודה לכם אם תציעו לי דגם איכותי (אין לי העדפה ליצרן מסוים) תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by ^DaGoN^,

הכותרת די אומרת הכל.. צריך דרייבר למצלמה - MegaCam WF-029 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by ophir555,

יש ברשותי את המצלמה שבנדון כ 3 שנים. עד עכשיו היה לי כרטיס זכרון של 32 מגה(לא לצחוק) האם היא מסוגלת לקבל כרטיס זכרון בנפח של 2 גיגה או 1 גיגה. המוכר בחנות אומר אין בעיה, האומנם? תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by אלפקה סורית,

פרטו כמובן איזה סוג, כמה מגהפיקסלים (אם היא דיגיטלית) וזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by dsane,

ניסוי בפילטר פולריזציה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by nadavov,

שךןם קניתי מצלמה חדשה ויש לי שאלה לא הייה לי ליפניח המצלמה הזות מלמה דיגיטלית אחרת ורציתי לישאול למה המצלמה לא מיתחברת לחיבור שניקרא firewire ולפי מה שהבנתי מצלמות דיגיטליות אמורות להיתחבר לחיבור הזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה.??? תודה?????

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by T-Flash,

יש לי מצלמה MINOLTA DIMAGE 7... ואני לא מרוצה מהתוצאות בצילומי לילה... לפני כמה דקות יצאתי לצלם כמה תמונות כדי להראות לכם במה הבעיה... זאת תמונה שיצאה לי כששמתי מהירות תריס ידנית ל 1\30...(כלומר 1 חלקי 30 )... רואים עננים מאוד ברורים בעין... אבל לא כאן.... אם אני מצלם בלי הגדרת מהירות תריס... אז מהירות התריס היא 4 שניות (זה המקסימאלי)... ויוצא לי עיגול לבן מרוח... גם כשאני לא מזיז את המצלמה בכלל... אז במה הבעיה? אפשר לעשות איזשהו טריק במצלמה?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by bv_beaver,

טוב אז ככה... אני מחפש מצלמת וידאו (דיגיטלית) אבל משהו טוב לא סתם. -או DVD או MINIDV -בעלת חיבור מיקרופון חיצוני -נוחה לשימוש אמממ התקציב שלי בערך 3000 אבל ניתן לחרוג מעט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by axon,

מה שמוצאים בדרך ל AMPM ביום תל אביבי חם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. Started by gabbay,

אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. תודה מחכה בקוצר רוח..

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by ophir555,

אני מתלבט בין שתי מצלמות - פוג'י 6500 והקנון s3.( כ 2000 שקל לקנון לעומת כ 2300 לפוגי מה שחשוב לי זה איכות תמונה ואפשרות הגדלה לגודל עד a3 דבר שני הבנתי שלפוגי' אין מייצב ולקנון יש אמינות בנוסף בזאפ לא ראיתי שום חוות דעת על הפוגי,( האם זו מצלמה חדשה) מוזר לא מה דעתכם

24. Started by coron10,

מבקש חוות דעתכם על המצלמות הבאות. ומבין שניהם מה מומלצת יותר ומה ההבדלים ביניהם (כמובן חוץ מאלו שבולטים כגון גודל מסך וכו). http://www.adorama.com/ISODSCT70B.html http://www.adorama.com/ISODSCT200.html?searchinfo=T200&item_no=1

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by izhakizhaki,

במצלמת finepix f-420 התחילו להופיע על המסך קוים לרוחב המסך שיורדים מידי פעם מלמעלה למטה מה גורם לכך? מה ניתן לעשות לתיקון?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.