צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו ,אני יודע שזה לא הכי מתאים לפה (בכל זות מדובר על פלאפון ) ,אבל אני רוצה לשאול ,האם מישהוא יודע מה זה flicker cancellation בnokia n93 . בנוסף לכך יש לי שם שתיי אפשרויות ,אחת 50 hz ואחת 60 hz ,מה לשים מיבינהם בשביל לקבל איכות תמונה (אני יודע שעדיף מצלמה אמיתי ,ואכן יש לי לרשותי רוב הזמן שתיי dslr נחמדות ,אבל אני לא יכול להיסתובב אין כל הזמן ,ויוצא לי לצלם הרבה דברים מעניינים . עוד שאלה בלי קשר ,האם את יודעם על עדשות שאפשר לחבר לפלאפונים ,בשביל עוד זום למשל או זווית גדולה יותר ? העם יש כאלו עדשות ל n93 ? או לעוד פלאפונים ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
סוללות 2600 מיליאמפר איכותי מבית MDK! מה זה? מה ההבדל בין 2300 ל2600. איזה ספק טוב למטענים. מה הבדל המחירים בין הספקים והאם הוא שווה את ההבדל. מה המלצתכם לגבי משך הטעינה יחסית למחיר המטען. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו לשימוש ביתי בסביבות המחירים הנ"ל ואם יש הצעות טובות בפחות. אני מעוניין שהיא תהיה מבוססת על זיכרון. הצילומים הם בעיקר משפחתיים בבית ובטיולים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז מה לדעתכם יותר טוב? האולימפוס או הקנון? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע המלצות נוספות על עוד מצלמות ... תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני משתמש ב panasonic dmc -lz2 בזמן האחרון התמונות שמצולמות עם פלאש יוצאות יותר מדי בהירות ו"שרופות" בתמונה הבאה אמור להיות פרצוף של חתול http://img47.imageshack.us/img47/8329/p1030746bp9.jpg הקטע המוזר הוא שלפני כמה זמן היא לא הייתה עושה את הבעיות האלה ועם הפלאש ודברים לבנים היא הייתה מצלמת טוב עכשיו יכול להיות שעשיתי משהו בהגדרות של המצלמה שגרם לה להיות בהירה יותר מדי? או לפלאש חזק מדי? האם יש דרך לערוך תמונה כזאת ולשפר את מה שקרה לה(חוץ מauto color/levels/contrast)? וד"א מה זה iso? איך מנמיכים אותו/מגבירים? ואיך זה יכול לעזור? תודה רבה לכם מראש.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות G10 בזמן הקרוב מאוד, ♦ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=8 האם אתם ממליצים? האם אתם חושבים שיש הצדקה לקנות את הגירסה של ה-X200? ההפרש הוא דיי גדול - 90 ש"ח... מבחינת מהירות האם הוא יספיק לי או שאתם חושבים שעלי לקנות משהו יותר מהר? תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
מצלמה זו זולה יותר מהמצלמה אותו סוג שפועלת בשיטת PAL שאלתי:האם בעת המרה ל PAL האיכות יורדת? תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בוקר טוב... אני מתלבט בין 4 סוגי מצלמות וידאו: 1. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={8FF8AEE7-8A45-4EA5-A5A2-AF6DA9302676} 2. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={E72B60A9-1082-46F6-9269-6D4A8E30904B} 3. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={0B4D2BAB-5BD9-4FBF-8B64-2FC0B3DD9EDA} 4. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={C22E8D69-88A7-4172-ACA4-725CF30A49C1} אשמח לקבל עזרה. 10x.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני משנה את הגודל של התמונה לגודל של תמונת פספורט(3.5*4.5) אבל משום מה הוא מאוד מותח לי אותה,למרות שחתכתי בגובה התמונה המקורית זה עדיין קורה למישהו יש הצעות? לא רלוונטי יותר,FREE TRANSFORM זה אחלה כלי מסתבר
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל.. צריך דרייבר למצלמה - MegaCam WF-029 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש ברשותי את המצלמה שבנדון כ 3 שנים. עד עכשיו היה לי כרטיס זכרון של 32 מגה(לא לצחוק) האם היא מסוגלת לקבל כרטיס זכרון בנפח של 2 גיגה או 1 גיגה. המוכר בחנות אומר אין בעיה, האומנם? תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למסגרת יפה? כמה אמורה לעלות מסגרת בערך? תנו דוגמא למסגרת יפה. אני חושב לפתח את התמונה בגודל מעל A3. משהו כמו 70סמ או 50 או משהו כזה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
יש לי את ה sony cybershot dsc-V3 מישהו יכול לתת לי בערך ביקורת עליה או אתר עם ציונים לגביה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
שלום מבקש המלצה למצלמה, בעיקר לצילום בטיולים/חברים/משפחה, חשוב מאוד אורך סוללה ארוך + סוללה נטענת עם מטען של המצלמה, לא סוללות AA חד פעמיות או משהו כזה. עדיפות לקומפקטית/אחת שגם ניתן לצלם איתה וידאו. מבקש המלצה למצלמה הכי איכותית וכדאית שניתן למצוא, בתקציב של עד כ- 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
במצלמת finepix f-420 התחילו להופיע על המסך קוים לרוחב המסך שיורדים מידי פעם מלמעלה למטה מה גורם לכך? מה ניתן לעשות לתיקון?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מכיר צלם מסויים שטוען כי הוא שידרג את הכרטיס של המצלה שלו לטענתו יש במצלמה הספציפית שלו קנון די 300 כרטיס מסויים של ההפעלה שהוא שידרג אותו בעזרת עדכון מסויים מהאינטרנט האם זה נכון ואיך אפשר לעשות זאת \
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי מצלמה MINOLTA DIMAGE 7... ואני לא מרוצה מהתוצאות בצילומי לילה... לפני כמה דקות יצאתי לצלם כמה תמונות כדי להראות לכם במה הבעיה... זאת תמונה שיצאה לי כששמתי מהירות תריס ידנית ל 1\30...(כלומר 1 חלקי 30 )... רואים עננים מאוד ברורים בעין... אבל לא כאן.... אם אני מצלם בלי הגדרת מהירות תריס... אז מהירות התריס היא 4 שניות (זה המקסימאלי)... ויוצא לי עיגול לבן מרוח... גם כשאני לא מזיז את המצלמה בכלל... אז במה הבעיה? אפשר לעשות איזשהו טריק במצלמה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-