צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האני מחפש מצלמה שיהיה לה זום גדול (אופטי) שיהיה אפשר לצלם איתה תמונות ספורט ושזה לא יהיה מטושטש והכי חשוב זה איכות אבל איכות טובה ( 5~6 mp) ועם אפשר שיהיה עם בטרית ליטיום כמו שיש במצלמות וידאו .....
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שבחרתי מתוך כמה עשרות שצילמתי בחודשים האחרונים בהר החרמון (במפלס העליון, לא באתר למטה): קצת תמונות של רמת הגולן במבט מלמעלה: גם כשלמטה אין שלג, למעלה יש - והרבה: ינשוף שיושב בשלג: וינשוף שטס באוויר (הלבן מתחתיו זה עננים, לא שלג) שקיעה: וזה מה שקורה אם פותחים את הדלת באמצע סופת שלגים: זהו בינתיים, אולי בעוד שבועיים אני אוסיף עוד כמה תמונות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה Aiptek Pocket Cam3Mega (אני מודה שהמצלמה לא טובה...) עכשיו, צילמתי בה הרבה תמונות ואני רוצה להעביר אותם למחשב. הבעיה היא שאני לא מצליח... אחרי שאני מחבר את הכבל המחשב נתקע העברתי אותו למצב של מצלמת אינטרנט והמצלמה מצלמת ממש גרוע. כאילו לא שהאיכות גרועה אלא שרואים מידי פעם פסים בכל מיני צבעים שעוברים על התמונה וזה קורה לעיתים קרובות. מה יכול להיות הבעיה שלה? ??? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן קצת נמאס לי מהZ2 ואני רוצה לעבור למשהו יותר טוב... רציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הנ"ל והאם אתם ממליצים על מצלמה אחרת באותו תקציב?(3500-4000 ש"ח) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה ..עכשיו אני רוצה לשאול איזה תוכנה מומלצת שתשפר לי את הצילום או האיכות? או שתוכנה שאני יכול קצת לערוך תתמונה..שתהיה פשוטה ואיכותית יש אחת כזאת? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'. דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע? דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון שיהיה ג'יגה והכי מהיר שאפשר.. (NIKON D70)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מכירים את זה שלא לוחצים לפני צילום חצי לחיצה ואז כל התמונה בלי פוקוס וקצת מטושטשת? יש דרך לתקן את זה בפוטושופ? וגם מה אם אני רוצה לעשות פוקוס על אובייקט מסויים בתמונה שיהיה הכי ברור כמו אנשים וכו... את זה אפשר? תודה מראש אם לא הבנתם תגידו אני יעלה דוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעותיכם בקשר לצילום שלי. www.rc-parts.info/files/36_1106902619.jpg www.rc-parts.info/files/39_1106902843.jpg www.rc-parts.info/files/95_1106902996.jpg תמונה מהמהת מאיטליה www.rc-parts.info/files/81_1106903175.jpg
-
לפני איזה חודשיים קיבלתי את המצלמה הזאתי HP PHOTOSMART M307 בעלת 3.2 מגהפיקסל... אני יודע שזו לא מצלמה משהו משהו והאיכות די גרועה אבל בכל זאת החלטתי לשתף אתכם בתמונות היפות ביותר שיצאו לי, אני צלם מתחיל וזו היתה הפעם הראשונה שלי עם המצלמה החדשה... תמונות חמודות אשמח אם תגידו לי איך אפשר לערוך אותם בפוטושופ שיראו יותר טוב והערות שיעזרו לי בתמונות הבאות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
תמונות נוספות בהמשך... (שוב התמונות צולמו עם אולימפוס פשוטה לפני כמה חודשים, וכן אני יודע שהיה צריך להזיז תילדים קצת הצידה כדי לפתוח קצת תתמונה)
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הכרטיס זיכרון SD והמצלמה pantex optio 30 כמה אני יוכל לשמור בערך על איכות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה? אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח.. שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחר הסערה הקצרה והחזקה שהייתה אתמול יצאתי לצלם את העננים שפשוט טסו בשמיים, לדעתי יצא אפקט מעניין... התמונות צולמו עם ה-C8080WZ, חצובה, וזמני חשיפה ארוכים יחסית.
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים.. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Canon A85 Olympus C460 Nikon Coolpix 4100 לכולם יש 4MP וזה פחות או יותר מה שאני מחפש. בעקרון הלב שלי נוטה לA85 למרות שהבנתי שהיא צורכת 4 סוללות, והיא די מסובכת לתפעול (זה בשבילי לא בעיה, אלא להורים שלי!)... הA85 עולה כ100 ש"ח יותר, אבל זה דגם שאני בטוח שהוא מוצלח. (אולימפוס וניקון- כ1150 ש"ח, קאנון- כ1250 ש"ח) כמו כן חשוב לי וידאו עם קול, באיכות סבירה ושלא יהיה איזה 10 שניות מקסימום, או לחילופין, ש10 שניות יקחו 100 מגה~... יש חנויות לא וירטואליות (או חנויות וירטואליות בעלות סניפים) שמוכרות את הדגמים הללו במחירים דומים? אני אשמח אם תמליצו על חנות וירטואלית אמינה, זולה ומומלצת. בעקרון הדרישות שלי ממצלמה הן: -לא גדולה ומגושמת, לא קטנה ומצועצעת (של…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-