עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by avivlevy,

מצלמה הכי זולה שאפשר בין 600-900 אבל שתיהיה כמה שיותר איכותית לא משנה לי עם 3 או 5M אבל שיהיהו איכותית (כמה שאפשר מה ההבדל בין PowerShot A520ו PowerShot A510ו חוץ מהמקפי'?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by ob,

שלום לכולם, אני צלם חובבן שמחפש מצלמה טובה "לטיול הגדול" שאחרי הצבא ... יש העדפה לזום ידני (שתהיה מקצועית \ חצי מקצועית) .. ואל תשאלו אותי בבקשה לעוד פרטים כי אין לי מושג בזה , אני יסתמך כאן על אלה שמבינים תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by gabig12,

היי אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 1300 ש"ח שתיהיה איכותית ולפחות 4 מגה פיקסל, אני לא כל כך מבין במצלמות אז אני אודה לכם אם תציעו לי דגם איכותי (אין לי העדפה ליצרן מסוים) תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by HairyAss,

* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. Started by AMD-GUY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by shlomom,

9. Started by doker,

שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. בסביבות 2500 לקנייה מידית דחוף היי הכותרת אומרת הכל אם יש מישהו שמבים ויכול לעזור אני ישמח זה דחוף

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  11. כמו שכתבתי יש לי Z5 ואני מעוניין להחליף אותה למצלמה קומפקטית ואיכותית (גם בלילה). חשבתי על - EXILIM Z70,מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by bitoNNz,

אני מחפש מצלמה בסביבות ה1500 שקל. ויש לי כמה שאלות נכנסתי לזאפ וראיתי ש Fuji Finepix S700 נחשבת קומפקטית אז זה בלבל אותי ולכן השאלה מה ההבדל בין קומפקטית לבין דמוי SLR והאם יש הבדל משמעותי בביצועים? לדוגמא ה Panasonic DMC FZ5 מה עושה אותה קומפקטית [לפי זאפ] ולא דמוי SLR? יש קומפקטיות או דמוי SLR שהזום שלהם הוא בסיבוב ידני של העדשה ולא במקש? הגודל של המצלמה די חשוב לי אני לא רוצה מצלמה קטנה ממש שתיכנס לי בכיס של המכנס בגלל זה הלכתי על הדמוי SLR אבל עכשיו אני רואה שיש קומפקטיות בכמעט אותו גודל אם לא אותו דבר.. וביצועים לא רעים..[אני חושב... יש לי ידע די בסיסי בנושא] אשמח לעזרה ומצלמות שאתם ממליצים עליהם. תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by fungiman,

לקחתי את המצלמה המהוללת שלי לסופ"ש בצפון הרחוק. להלן התוצאות העגומות (חלק א'). מבט מהטיילת של עכו - הנושא של אנשים על רקע השמש השוקעת f/7.1 1/1250 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820371705111666 דייג על החוף מול צפון עכו - חיתוך מהמקור f/4.5 1/1250 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820376000078978 הסיילון, עמדה ישנה על החוף מול בוסתן הגליל f/4.1 1/640 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820380295046290 אותה עמדה הפעם כנגד השמש השוקעת f/4 1/1250 http://picasaweb.google.co.uk/fungiman/NorthernExposure/photo#5162820384590013602 איזור ההרחבה של בוסתן הגליל עם ענני שכבה "מאיימים" ממ…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by בר שאטי,

יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......

15. Started by MODI,

בטעות פירמטתי את הכרטיס זיכרון (CF) דרך המצלמה (CANON DS126071) האם יש דרך להחזיר את התמונות ולא דרך חברה שמתמחה בזה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. צילום עם אולימפוס C5060 קומפקטית, מגובה הרצפה ובעזרת המסך המסתובב: צילום עם מינולטה 7D רפלקסית, ב-ISO 400:

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Nasok,

מישהו יכול לעזור לי בנושא אך אני מגדיר את המצלמה שלי D40X ד"א

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by royko7,

מה עדיף CANON S-2 או CANON A620?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. אני מתלבט בין שתי המצלמות - את הF11 אני יכול לרכוש ב 1770 שח עם שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי את הF10 ב1700 עם אותה אחריות (אבל גם עם תלושים משי חג לפסח) ההבדלי מחיר לא כל כך מפריעים לי כי אני יכול להשתמש בתלושים גם למשהו אחר... השאלה היא אם ההבדלים בין המצלמות הם משמעותיים? (אני צלם מתחיל) תודה!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. שלום לקחתי קובץ של 1.7 מגה, לאחר ששיפרתי את האיכות תמונה שלו (קצת אור וכו') עשיתי שמירה פשוטה (לחצתי על הלחצן פשוא של השמירה) ופתאום הקובץ הוא בגודל של 400K מה קרה? איך אני יכול למנוע את זה? זה לא מרויד את האיכות בסופו של דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. Started by shlomom,

שתי תמונות מהכיכר ליד הבית.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. לא הצלחתי לימצוא אף סקירה בנושא הזה....בעברית אז כמה שאלות- סליחה על הבורות המוחלטת! 1. האם נכון ש MicroDV הוא פורמט הקלטה טוב יותר מהקלטה ישירות על DVD ? 2. האם HD הוא ערובה לאיכות הצילום 3. פעם היו לקנון מצלמות של 3CCD ב 3000 ש"ח - האם עדיין קיימות כאלו מצלמות כיום ? של חברות אחרות? 4.מה דעתכם על היטאצ'י כמותג למצלמות ? 5. מה דעתכם על המצלמה Hitachi דגם: DZ-GX5100SW ( היא הושקה לפני כשנה - האם שווה למרות שזולה מאוד? ) http://www.getit.co.il/Group/43357/ תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. הייתי רוצה לדעת מה האופציה הזאת ולמה זה משמש...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים