צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מחפש מצלמת וידאו איכותית אבא שלי נתן לי אוקיי להתחיל לבדוק ולברר וזה מה שאנ עושה .. אני מחפש מצלמה וידאו שתיהיה איכותית שיהיה לה זום אופטי גבוהה שאיכות הccd יהיה גבוה חשוב שיתמוך בכל סוגי הקבצים ושהאיכות תמונה הפיקסלים תיהיה גבוהה אני די מחפש ורוצה משהו טוב ולא סתם משהו.. יש לי מצלמה סטילס דיגיטלית לכן זאיכות התמונה כאשר אני יצלם תמונה ידוע שלא יצא איכות טובה. בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את המצלמה הנ"ל תנו לי בבקשה ביקורת עליה והאם כדאי לקנות אותה, פרטים וכו'
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0907/09073007nikond300s.asp שיפורים עיקריים: 720p HD video, including autofocus while recording SD card slot in addition to existing CF slot Faster continuous shooting (7fps, vs. 6fps) Socket for external microphone Live View and Info buttons Discrete 'OK' button in multi controller Interactive settings display screen Auto and Extra High Active D-Lighting options Quiet drive mode Virtual horizon
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
צריך המלצות למצלמת ווידיאו דיגיטלית עד 2500 ש"ח אם תוכלו להוסיף לינקים ומידע חיוני יהיה מצויין תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 13:35:10 שכחתי להוסיף חשוב לי שיהיה דיסק קשיח למצלמה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית שתצלם כמה שיותר טוב במצב האוטומטי שלה. התקציב הוא עד 1K, עדיף קצת פחות. אין דרישות מיוחדות, זום גדול יחסית נחשב לבונוס רצוי בהחלט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי רוצים לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 2000-3000 שקל אין לי מושג בנושא הזה ואשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ על מצלמות טובות בתקציב [את המצלמה כנראה נקנה בהונג קונג- אם זה משנה משהו] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בסביבות 2500 לקנייה מידית דחוף היי הכותרת אומרת הכל אם יש מישהו שמבים ויכול לעזור אני ישמח זה דחוף
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמו שכתבתי יש לי Z5 ואני מעוניין להחליף אותה למצלמה קומפקטית ואיכותית (גם בלילה). חשבתי על - EXILIM Z70,מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות - את הF11 אני יכול לרכוש ב 1770 שח עם שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי את הF10 ב1700 עם אותה אחריות (אבל גם עם תלושים משי חג לפסח) ההבדלי מחיר לא כל כך מפריעים לי כי אני יכול להשתמש בתלושים גם למשהו אחר... השאלה היא אם ההבדלים בין המצלמות הם משמעותיים? (אני צלם מתחיל) תודה!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי המצלמות וזה די דחוף! תודה למי שיכול לעזור! אם אפשר לציין חסרונות ויתרונות זה יעזור!
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בדירה הקודמת שלי היה לי נוף מהחדר לשקיעה וצילמתי כמה תמונות מדהימות... מכיוון שאני תמיד מסתבך בלשים תמונות באתר הזה פשוט תראו אותם בבלוג שלי.. (וזה לא למטרת פרסום P: ) http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=159978&blogcode=4485145 תהנו
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
פרטו כמובן איזה סוג, כמה מגהפיקסלים (אם היא דיגיטלית) וזה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום מושג במצלצות דיגטליות. עקב זב שהמצלמה הלא דגטלית נשברה אני חושב להתקדם למצלמה דיגטלית. אני צריך את המצלמה ל2 דברים לתמונות ולצילום וידאו. לגבי התמונות אני מבין שיש רצולוזיה ניראה לי ש-3-4 תספיק לי .זום דיגטלי ניראה לי ש3 יספיק לי .רזולוציה תמונה בין 1000 ל2000 לכל פרמטר פחות או יותר. עכשיו לגבי צילום אז דבר ראשון שלא תהיה הקבלה שלל צילום ווידאו ושיהיה גם קול כמובן .ואם אפשר אכות נורמלית טוב פה כבר הסתבכתי לגבי הרזולוציה אני מעדיף 480*640 ופה ראתי שיש כל מני פורמטים AVI.MPEG. אני מעדיף כמובן את הפורמט הכי איכותי . הא ושזה יתחבר למחשב .ושאר הדברים שיהיה ממוצע. לגבי המחיר אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אני בסה"כ מחפש לצלם תמונות וודיאו לבית לא יותר מיזה…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מצלמה זו זולה יותר מהמצלמה אותו סוג שפועלת בשיטת PAL שאלתי:האם בעת המרה ל PAL האיכות יורדת? תודה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לצילום במשחקי כדורגל. כמובן אני צריך שתמונות קהל ושחקנים יצאו כמו שצריך, אבל הדבר העיקרי זה שהמיקרופון יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם חובבן שמחפש מצלמה טובה "לטיול הגדול" שאחרי הצבא ... יש העדפה לזום ידני (שתהיה מקצועית \ חצי מקצועית) .. ואל תשאלו אותי בבקשה לעוד פרטים כי אין לי מושג בזה , אני יסתמך כאן על אלה שמבינים תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
סוללות 2600 מיליאמפר איכותי מבית MDK! מה זה? מה ההבדל בין 2300 ל2600. איזה ספק טוב למטענים. מה הבדל המחירים בין הספקים והאם הוא שווה את ההבדל. מה המלצתכם לגבי משך הטעינה יחסית למחיר המטען. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
enjoy and the last one is for my brilliant friends:
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לאחר שהמצלמה שלי נגנבה בפראג לפני כ 3 חודשים קניתי את הפוגי' F40. לצערי המצלמה מאוד מאכזבת ויש לי קושי להסתדר איתה. התמונות על AUTO יוצאות על הפנים וב ISO גבוה היא לא נותנת תוצאות כמצופה. העניין שלכל תמונה צריך חצובה זה מאוד מגביל ולאחר חשיבה רבה החלטתי להחליף אותה. כשהיה לי את ה canon מאוד נהנתי מהתפריטים שלה ואחרי הפוגי' הבנתי עד כמה היא הייתה קלה לשימוש ונוחה. בנוסף חשוב לי לציין שהרבה מהתמונות שלי הם פתאומיות ובלי הכנה מראש ככה שאני צריך מצלמה שתוכל לתת תמונות טובות ביותר על מצב AUTO, בעצם זה המצב היחיד שאני משתמש בו.. חשוב לי שתתמוך בזיכרון SDHC (מכיוון שזה הזיכרון הנוכחי שלי ולהחליף אותו לא ממש בא לי). לאור ההשוואה האחרונה עם canon חשבתי ללכת על מצלמה נוספת שלהם ixu…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-