צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שפקפק במצלמה, תראו איזה תמונות יפות אפשר להפיק איתה . http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D מהתמונה הזאת התרשמתי לטובה: http://www.dpexpert.com.au/gallery/PentaxK100D/StPauls_001 (ISO 3200) בהחזקת יד . נ.ב. אני רואה שאנשים מתעסקים יותר מדי עם הציוד שיש להם, אני חושב שזה בכלל לא משנה אם יש לך Pentax, Nikon Canon או מה שזה לא יהיה ... תתעסק בצילום עצמו ותניח את הציוד לרגע בצד.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איזה כידי לי חשבתי אל Canon PowerShot A620 או Canon PowerShot A700 אבל אני לא יודע בדיוק (אני מעדיף בסביבות 1000-1500)
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום =] כרגע יש לי Olympus FE-110 שאני מתעב אותה כ"כ!!! אני רוצה לקנות מצלמה מהמשכורת שלי ואני מוכן לשלם עד 1500 שקל, כמובן שאני מעדיף פחות. אני רוצה מצלמה שלא תהיה מאוד מסובכת ושאני יוכל להשתמש בה גם כשאהיה קצת יותר ממתחיל. חשבתי על שתי מצלמות בנתיים: Canon S3 IS ששמעתי מחבר שקנה שהיא מצלמה מצונית. Canon Powershot A630 ששמעתי מדוד שלי שהיא מצלמה גם כן מצוינת. [הבדל של איזה 350 שקל בין שתי המצלמות - הS3 יקרה יותר] עוד מצלמות ? המלצות? טענות? הערות? הארות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש עוד כרטיסי זיכרון עם 10 שנים אחריות? ראיתי לפני כמה זמן באתר של לירה כרטיסים של PQI והורידו ל-3 שנים אחריות או מצאתי כרטיסים של חברת Dane-Elec. האם יש עוד דבר כזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לקחתי קובץ של 1.7 מגה, לאחר ששיפרתי את האיכות תמונה שלו (קצת אור וכו') עשיתי שמירה פשוטה (לחצתי על הלחצן פשוא של השמירה) ופתאום הקובץ הוא בגודל של 400K מה קרה? איך אני יכול למנוע את זה? זה לא מרויד את האיכות בסופו של דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
אז מה לדעתכם יותר טוב? האולימפוס או הקנון? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע המלצות נוספות על עוד מצלמות ... תודה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
סוללות 2600 מיליאמפר איכותי מבית MDK! מה זה? מה ההבדל בין 2300 ל2600. איזה ספק טוב למטענים. מה הבדל המחירים בין הספקים והאם הוא שווה את ההבדל. מה המלצתכם לגבי משך הטעינה יחסית למחיר המטען. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מצלמה הכי זולה שאפשר בין 600-900 אבל שתיהיה כמה שיותר איכותית לא משנה לי עם 3 או 5M אבל שיהיהו איכותית (כמה שאפשר מה ההבדל בין PowerShot A520ו PowerShot A510ו חוץ מהמקפי'?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בטעות פירמטתי את הכרטיס זיכרון (CF) דרך המצלמה (CANON DS126071) האם יש דרך להחזיר את התמונות ולא דרך חברה שמתמחה בזה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
תקשיבו ,אני יודע שזה לא הכי מתאים לפה (בכל זות מדובר על פלאפון ) ,אבל אני רוצה לשאול ,האם מישהוא יודע מה זה flicker cancellation בnokia n93 . בנוסף לכך יש לי שם שתיי אפשרויות ,אחת 50 hz ואחת 60 hz ,מה לשים מיבינהם בשביל לקבל איכות תמונה (אני יודע שעדיף מצלמה אמיתי ,ואכן יש לי לרשותי רוב הזמן שתיי dslr נחמדות ,אבל אני לא יכול להיסתובב אין כל הזמן ,ויוצא לי לצלם הרבה דברים מעניינים . עוד שאלה בלי קשר ,האם את יודעם על עדשות שאפשר לחבר לפלאפונים ,בשביל עוד זום למשל או זווית גדולה יותר ? העם יש כאלו עדשות ל n93 ? או לעוד פלאפונים ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
enjoy and the last one is for my brilliant friends:
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היום דודה שלי נפלה והמצלמה עפה לה מהיד. הפלסטיק הכי חיצוני שעל העדשה נשבר אבל אני לא בטוח שעדה נפגמה מבפנים, בנוסף העשה לא זזה... (כשמדליקים ומכבים את המלצה העדשה לא 'מתקפלת' למצלמה') כמדליקים את המלצמה יש מסך שחור, וגם כשמעבירים לתמונות יש מסך שחור. מישהו יודע איפה אפשר לתן את המלצמה (של CANON נקנת בחול לפני שנתים שלוש) וכמה זה אמור להעלות? לפי דעתי כדאי לקנות מצלמה חדשה. אז יש לכם המלצות? A470 A560 זה מה שאני ראיתי והנראה לי מתאים (מחיר 580+-) המצלמה השוברה זו 75A ככה שבמחינת איכות, כל מה שתביאו לפי דעתי יהיה מספיק.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי את ה sony cybershot dsc-V3 מישהו יכול לתת לי בערך ביקורת עליה או אתר עם ציונים לגביה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מכיר צלם מסויים שטוען כי הוא שידרג את הכרטיס של המצלה שלו לטענתו יש במצלמה הספציפית שלו קנון די 300 כרטיס מסויים של ההפעלה שהוא שידרג אותו בעזרת עדכון מסויים מהאינטרנט האם זה נכון ואיך אפשר לעשות זאת \
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בסביבות 2500 לקנייה מידית דחוף היי הכותרת אומרת הכל אם יש מישהו שמבים ויכול לעזור אני ישמח זה דחוף
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-