צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
החיישנים, המגיעים עם יכולות לכידה של לפחות 20 מגה-פיקסל, מציגים לנו את הדור הבא של טכנולוגיית ה-HDR - צילום מהיר והתמקדות מהירה מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%90%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%aa-sony-%d7%95-omnivision-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
את Sony NEX 6 החלטתי לקנות בין היתר בגלל שקראתי על אפליקציות שדי התלהבתי מהן, כמו Time-lapse ושלט רחוק מהטלפון... אחרי שקיבלתי אותה גיליתי להפתעתי שהאפליקציות אינן ניתנות להורדה / רכישה בישראל. את אפליקציית השלט הרחוק החינמית הצלחתי בסופו של דבר להתקין אחרי שרשמתי כתובת בארה"ב, אבל האפליקצייה של Time-lapse עולה $10 ואני לא יכולה לקנות אותה כי סוני דורשים כרטיס אשראי עם כתובת בארה"ב או באחת המדינות האחרות שהם עובדים איתן (ישראל, כאמור, לא אחת מהן ). מישהו נתקל בזה? יש מה לעשות (חוץ מלפתוח חשבון בנק בחו"ל)?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. תקציב, עד 3000 ש״ח כולל עדשה, כאשר יש עדיפות להגיע יותר לכיוון ה2000. 2. אישתי אינה צלמת מקצועית, אבל יש לה הבנה במונחים כמו קומפוזיציה, פוקוס, חשיפה. אורך מוקד לדעתי הוא לא מונח מוכר לה. 3. התנסתה במגוון קנונים וניקונים שונים מהשנים האחרונות בעלויות של עד 5k של ההורים שלי ושלה, אבל מעולם לא הייתה הבעלים של מצלמה. 4. צילום בדרך כלל בבית, משפחה וחתולים. תנאי תאורה בדרך כלל טובים. פה ושם יש גם צילום נוף. 5. אין צורך לשים דגש גדול על גדלי ההדפסה. מעטות מהתמונות מפותחות וגם אז בגדלים סטנדרטיים 10על 15 או A4. 6. אין צורך ביכולות זום מטורפות. 7. מדובר באישה עם כפות ידיים קטנות, אבל אני לא חושב שזה מהותי במיוחד. 8. לא. 9. קנון וניקון, כי היא מכירה אותן. 10. לא. 11. הרבה צילום…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באיזה מצלמת פוקט יש מיצב תמונה הכי טוב ? (כיום יש לי פנסוניק TZ10 בצילום הוידאו אינני מרוצה מייצוב התמונה)
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מבקש עזרה מחברי הפרום אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את חבילת המפות לGPS של המצלמה . המפות אמורות להיות בדיסק בבאנדל אך הוא נאבד לי אשמח לעזרה !
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה טובה והתחלתי לקרא מאמרים אך ללא הצלחה בהבנת היסודות לכן אני פונה בבקשה להמלצה על מצלמה טובה בין 500 ל 1000 שקל מטרת המצלמה כמו שכתוב לבית ולטיולים (לפעמים כשמטיילים הלילה) ראיתי כמה מצלמות אבל שוב אין לי מושג בנתונים שלהם.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת MIRRORLESS כמו SONY A6000, לצילום וידאו. יש לי איזה סמארטפון או 2 להציע להחלפה על משהו בסגנון. אם למישהו יש, צרו איתי קשר בבקשה: 0548013374, גם בSMS
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/562267-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%A7-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-S4-ZOOM?p=5039374#post5039374 אשמח אם תענו שם - שייך קצת לשני התחומים. תודה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קבוצה צילומית חדשה שנפתחה בפייסבוק- מוקדשת לשיתוף תמונות בתחום צילום רחוב,(וגם צילום ברחוב, צילום אנושי-אורבאני) מוזמנים ליטול חלק ו\או לשתף ולהזמין צלמים שייתכן וז'אנר צילום הרחוב מעניין אותם. מוזמנים לבקר ולהצטרף https://www.facebook.com/groups/streetphotographyisrael/
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני טס בעוד שבוע לצפון מרכז ודרום אמריקה ואני מחפש מצלמה כבר תקופה שתלווה אותי במהלך הטיול: אני מתכנן לקנות 3+BLACK GOPRO בנוסף ככה שצילום וידאו לא מעניין אותי במצלמה שאני מחפש. תקציב: 300$+- ידע מקצועי: ללא סוג תמונות: הכל בעיקר ביום ובשמש. רצוי מצלמה קטנה, שנכנסת לכיס ולא בולטת. *עדיפות לאיכות תמונה על גודל מצלמה. התמונות לא יודפסו לגדלים ענקיים, בעיקר חשוב שיהיה באיכות גבוהה מאד במסך המחשב. ומאד מושך אותי תמונות שיוצאות חדות עם פוקוס טוב. 2 מצלמות ששמתי לב אליהם: NIKON AW130, מאד אמידה, למים אבק וקטנה. WIFI NIKON S9900 , קטנה קצת חורגת: RX100, קטנה ונראה שנותנת תמונות יפות עריכה: החלטתי לזרוק את הניקון לפח ואני כרגע מתלבט אם כדאי לי לקנות RX100 מתוקנת מהחברה (עם אחרי…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חצובה שתעמוד בתנאים הבאים: 1. תתאים לטיולים - היא תשמש אותי בין השאר לטרקים, לכן כדאי שתהיה קלה ולא תשבר בקלות (אם כי הדגש על המשקל). 2. תתאים לציוד שלי - nikon d7100+nikon 18-140, לא צופה שינוי דרסטי בציוד. 3. מחיר כמה שיותר זול, מוכן להתפשר על יציבות, איכות החומרים, ורסטיליות וכו'... (מצטער, אין לי כל כך תקציב כי אני לא מספיק מבין במחירים של חצובות). הרבה תודה,
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המצלמת Fuji S5600 שהייתה אצלי שנים רבות פשוט הפסיקה לעבוד אז צריך לקנות ציוד צילום חדש. בעבר הרחוק היתה לי לתקופה קצרה ניקון D90 וגם יצא לי לצלם הרבה עם ניקון D5100 של קרוב משפחה ולכן אני רוצה לקנות מצלמת DSLR+עדשה. התקציב בסה"כ (עדשה+מצלמה) הינו בערך 2,700 ש"ח. לקנות מחו"ל מאתר דוגמת אמאזון בהחלט אפשרות. פרמטרים שחשובים לי: א) מסך - גודל של "3 לפחות, רזולוציה גבוהה ואיכות טובה. ב) עינית - גדולה ונוחה לשימוש. ג) בנוסף לצילום סטילס אני מתכוון לצלם גם וידיאו ולכן האיכות של הוידיאו חשובה לי מאוד. בנוסף, נדרש יכולת צילום וידיאו ב- 1080P ועדיף עם יכולת לצילום ב- 60 fps. ד) תמיכה בכרטיסי זיכרון מסוג SDXC. תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצלמת האקסטרים החדשה של GoPro היא הקטנה ביותר שלה מאז ומעולם, אך זה ממש לא אומר שהיא הזולה מכולן לכתבה: http://hwzone.co.il/gopro-session-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%95%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מקווה שזה שייך לפורום זה קניתי לאחרונה XIAOMI YI ורציתי לשאול האם אביזרי גופרו (חוץ מהקייס נגד מים ) מתאימים למצלמה (לקייס נגד מים)?מישהו בדק במיקרה?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מבצעי ה-Prime Day של אמאזון מתרחשים היום, ב-24 השעות הקרובות בלבד, ואנחנו מעדכנים אתכם בכל מה שחם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עכשיו-באמזון-200-דולר-הנחה-על-באנדל-gopro/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה ללא מראה ושוקל לחכות. האם שווה ומחירים ירדו לפני ראש השנה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב של 2000 עד 2500 שקל מקסימום. שמתי עין על 2 דגמים: Panasonic Lumix DMC-TZ60 או Sony CyberShot DSC-RX100 II אני מחפש זום (לא חובה מטורף), תמונות איכותיות, צילום טוב בלילה ומצלמה קומפקטית! מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon PowerShot SX610 HS עד איזה נפח של כרטיס זיכרון היא תומכת? האם זה משנה אם אני משתמש בכרטיס SD רגיל או בMicroSD עם מתאם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר שיהיה ככל הנראה הוריאציה האחרונה של ה-Zenfone 2 מקבל תאריך השקה ומחיר רשמיים, סוף כל סוף שנת 2015 הייתה מוצלחת מאוד לעסקי הסמארטפונים של אסוס, עם מכירות של מעל ל-20 מיליון יחידות (שעדיין פיספסו את השאיפה המרכזית שעמדה על 30 מיליון, אגב) לעומת כ-2 מיליון בלבד בשנת 2014, וזה קרה בעיקר תודות לסמארטפון ה-Zenfone 2, שהוכרז בתערוכת CES 2015 עם מפרט תחרותי ומחיר נהדר, ובהמשך גם הוכיח שאין כאן רק עניין של כמות, אלא גם של איכות. מאז, מלווים אותנו מגוון כמעט חסר תקדים של דגמים ותתי-דגמים שונים אשר מתבססים כולם, במידה זו או אחרת, על אותו Zenfone 2 מוצלח – ה-Selfie, ה-Laser, ה-Max וה-Deluxe, כשלצד כל אלו הוצג גם ה-Zenfone Zoom, עם מצלמה מתקדמת בעלת מנגנון זום אופטי א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לפני רכישת 70D ורציתי לדעת איזו עדשה צריך כעדשה ראשונית ובסיסית לצילומי פורטרט וקצת ספורט. בנוסף, אני לא מוצא כאן באתר לוח של מצלמות משומשות, האם קיים? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה את ה-Yi Action Camera 2 שלה, אשר מתיימרת להיות אלטרנטיבה לדגמים היקרים ביותר של GoPro המפורסמת, בפחות מחצי העלות עוד לא הספקנו לסיים את התרשמותנו מפאבלט ה-Mi Max הענק שלה, והנה נראה ששיאומי שוב כאן בכדי להפתיע אותנו ולעשות את מה שהיא מתמחה בו – לנפץ את הסטנדרטים של השוק, לפחות בכל הנוגע למחיר. המוצר שינסה לעשות את זה כעת הוא מצלמת האקשן הקומפקטית החדשה של תת המותג Xiaoyi, אשר נקראת Yi Action Camera 2 4K (לא להתבלבל עם מצלמת ה-Yi Home Camera 2 הביתית המקוונת שהושקה לפני כמה חודשים) ונראית כמו מתחרה מרכזית עבור ה-GoPro Hero 4 Black, אשר מתומחרת נכון להיום בכ-450 עד 500 דולרים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמה D5300 של ניקון. במצלמות קומפקטיות קודמות שהיו לי (של קנון) הייתה אפשרות שהמצלמה תשמור תמונות מתאריכים שונים בתיקיות שונות, כלומר בכל יום המצלמה יצרה תקייה חדשה ושמרה שם את התמונות מאותו יום. חיפשתי אפשרות כזאת במצלמה הנוכחית שלי ולא מצאתי. האם אני סתם לא מוצא את זה או שזה בלתי אפשרי במצלמה שלי? במידה ואין אפשרות כזאת, האם תוכנות כמו לייטרום מסוגלות להעביר את התמונות למחשב לפי תאריכים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כותרת http://www.ebay.ca/itm/5-1080P-HD-Car-Rear-View-Mirror-DVR-Dual-Lens-Camera-GPS-Navigation-WIFI-U6CA-/121831541157
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצה למצלמת אקסטרים בFHD עד 400 ש"ח והמלצה לחנות שבא אפשר לקנות אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-