עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by !!צפעון!!,

שאני מצלם חפצים בלי פלאש האיכות יוצאת זבל איזה פורמט או מה אני צריך לשנות בשביל שיצא חלק כמו בפלאש? תודה לכם...

2. Started by NOSTREDAMUS,

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by Green,

היי אני חושב לקנות עוד מצלמה בקרוב אני עכשיו משתמש ב710IS אבל אני הולך להעביר אותה לאחי אני חשב בכיוון של DMC-LX2 או הLEICA D-LUX 3 או שאולי יש משהו עדיף על שניהם (מחיר לא ממש משנה לי) מה שחשוב לי זה קומפקטיות, עדשה רחבה, מייצב, ואפשרות צילום 16:9 אמיתית (חישן) דבר נוסף רציתי לדעת אם שני המצלמות הם באמת אותה מצלמה ב100% או שיש איזה הבדל? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by kisin,

שלום, אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בעלת המאפיינים הבאים: 1. הקלטה ישירות לדיסק די וי די. 2. פשוטה וסבירה באיכותה. 3. שיהיה אפשר לקחת ישר את הדיסק ולראות בדי וי די, בלי לערוך או לבצע משהו במחשב. 4. שתעלה עד 1400 שקל. המצלמה מיועדת לאבא שלי שאין לו מחשב והוא בסך הכל רוצה לצלם את הנכד שלו ולראות אחר כך את מה שהוא צילם בדי וי די בבית. יש כזאת מצלמה? אני מאוד אשמח לקבל המלצות על מצלמות תודה מראש על העזרה...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. יש לי מצלמה D5300 של ניקון. במצלמות קומפקטיות קודמות שהיו לי (של קנון) הייתה אפשרות שהמצלמה תשמור תמונות מתאריכים שונים בתיקיות שונות, כלומר בכל יום המצלמה יצרה תקייה חדשה ושמרה שם את התמונות מאותו יום. חיפשתי אפשרות כזאת במצלמה הנוכחית שלי ולא מצאתי. האם אני סתם לא מוצא את זה או שזה בלתי אפשרי במצלמה שלי? במידה ואין אפשרות כזאת, האם תוכנות כמו לייטרום מסוגלות להעביר את התמונות למחשב לפי תאריכים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסכום 400-600 ש"ח (אם ישנה חריגה והיא מומלצת - מתקבלת) הקנייה תתבצע באילת בגלל המחירים ללא מע"מ (יום ראשון אני יורד לשם). אז גם אשמח להמלצה על חנות / רשת שאוכל לרכוש שם את המצלמה. בנוסף אשמח לקבל דגשים/טיפים לגבי המצלמה/צילום וכל מה שקשור לנושא. אגב, לשם השוואה, המצלמה שלי כרגע היא FUJIFILM FinePix S3500 אשמח לדעת איך המצלמה שתיתנו לי המלצה עליה לעומת זו (למרות שזו לא קומפקטית וישנה יותר) תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מצלמת אולימפוס דגם IR-500 לאחרונה מזה כחודשיים,התמונות והכתוביות(תפריטים וכו') נראים במהופך בצורת ראי ,כדי שאפשר יהיה לקרוא מה כתוב צריך להציב ראי מול המסך. ניסיתי לאפס את ההגדרות אך ללא הועיל. אודה לכל מי שיודע מה הפיתרון לבעיה תודה שימי

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by omrit,

אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Gimel,

http://www.bhphotovideo.com/explora/photography/news/unveiled-canon-eos-7d-mark-ii?cm_mmc=EML-_-NewAnnouncement-Canon7D2-_-140915-_-Body_Explora_Canon-7D-MarkII-ReadMoreText

10. Started by barakgonen9,

שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המצלמה נפלה ולא פועלת , הראש עדשה 'נתקע' באמצע. הכפתור של ברירת צילום יצא (נשבר) השאלה היא כמה זה אמור לעלות (אם אפשר לדעת), ובעיקר לאן שווה לי לשלוח אל המצלמה לתיקון? לחנות הפרטית שממנה קניתי או לרשת כלשהי? את המצלמה קניתי מחנות פרטית לפני כ5 שנים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

האחות הקטנה של ה D800 הוכרזה היום ותכיל חיישן 24 מ"פ, עקספיד 3, עסע 100-6400 (עם בוסט, 50-25600), צג 3.2" (אותה רזולוציה כמו בקודמים), וידאו 1080p. תג מחיר מעט גבוה (כצפוי מניקון) - כ 2,000$. http://www.dpreview.com/previews/nikon-d600

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. משנת 2006 ולמעשה עד היום עשיתי שימוש במצלמה של פנסוניק מודל DMC-F27 http://cameras.about.com/od/digitalcamerareviews/a/pandmcf27.htm אני מחפש מצלמה חדשה שתכלול בתוכה כמה שיותר מהאלמנטים הבסיסיים הבאים: 1. שתהיה עד כמה שיותר קומפקטית ונוחה לנשיאה 2. צילום תמונות + וידאו באיכות HD 3. עדיפות לבטריות רגילות ולא בטריה מובנית של המצלמה שיש להטעין כל פעם. 4. לאחר שמתחילים צילום בוידאו שיהיה אפשר לעשות זום אין ואאוט תוך כדי הצילום (נשמע אולי בנאלי אבל במצלמה שלי אין את האופציה הזו מרגע שמתחילים את הוידאו). 5. פוקוס ברמה גבוהה ואני אסביר - למשל אם מצלמים אדם על רקע של הר מושלג מרוחק אז בדר"כ מה שקורה זה שלא רואים את ההר ברקע בגלל האור - וזאת בעוד שהעין קולטת את ההר ברקע בל…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by DownLoad_Master,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70001&comp=1&saleNo=1749003 אני רוצה משהו איכותי עם עדשה של קרל זייס, למישהו יש המלצה אחרת למצלמה עם עדשה כזאת עד 1200 שקל? מיועדת לשימוש ביתי וטיפה חובבני.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by Yuron,

שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית למטרת טיולים, צילום ביתי וכו'. התקציב שיש בידי הוא 1000 ש"ח. דרישות במצלמה: זום אופטי גבוה (מאוד חשוב), כרטיס זיכרון גדול, רצוי על סוללות אצבע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by raananan,

שלום, רציתי לדעת איך המצלמה החדשה של אולימפוס דגם c765. היא עושה רושם טוב אבל יש כמה דברים לא בטוחים לגביה. ראשית אומרים שבתנאי אור לא טובים היא מוציאה תמונות גרועות, שנית יש לה סוללה מיוחדת שזה אומר שאם היא נגמרת אז אתה תקוע (אפשר לקנות עוד סוללה אבל זה יקר). בקיצור אם יש כאן מישהו שיש לו אותה והוא יכול להמליץ או לא אז שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. מי שמתכנן לקנות מצלמת D7000/DSLR בקרוב, אולי יתעניין ברכישה הקבוצתית שמתארגנת בפורום D-Spot. מספר האנשים בקבוצה כרגע עומד על 28, והוא עולה בהתמדה. רק לאנשים רציניים. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=240268

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by hararim,

שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 מצלמות וידאו panasonic sd60 או sony cx115. יש למישהו המלצה?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by hichkock,

im wondering what camcorder to buy... my budget is about $700 i need big screen if it can take stills in a good quality it's a plus high-end camcorder i thought of buying this one: http://www.shopping.com/xPF-Sony_Sony_DCR_HC85_MiniDV_Handycam_Camcorder_DCR_HC85 http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=DCRHC85&Dept=dcc_DICamcorders&CategoryName=dcc_DICamcorders_MiniDVHandycamCamcorders (the same one, 2 different websites) i can get it in $700 if you can recommand me about a different one, that would be wonderfull i dont have to waste of all of my budget :-P oh... and only (!!!) …

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. התמונות לא מהוות המלצה כל שהיא להגיע לתערוכה. ואם חסר לכם איזה גלגל נחמד אז קבלו :

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by zaq1,

האם משתלם לקנות את הפלאש 430ex ii מחו"ל? יש על זה מיסים? אף פעם לא קניתי דרך האינטרנט מחו"ל, אפשר לקבל הסבר קצר על התהליך? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמה משפחתית + כרטיס זיכרון 2GB ב- 1000ש"ח. במצלמה הולכים להשתמש אנשים שלא מבינים בצילום יותר מדי ומחפשים מצלמה כמה שיותר פשוטה לשימוש ושתביא את התוצאות הטובות ביותר על אוטומט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שלום רב, יש לי אפשרות לבחור מצלמה בין 2 אופציות: Pentax Optio L60 או Canon Powershot A570 IS. השימוש הוא בית / חוץ / טיול למישהו שלא מבין במצלמות (point & click). שימו לב שעלות היא לא פרמטר ולא ניתן לבחור אף דגם אחר - אלו האפשרויות. מבחינת פרמטרים נראה לי שה-pentax חדשה יותר ומובילה במספר פרמטרים אבל שה-Canon איכותית יותר - אשמח לחוות דעתכם המקצועית. בברכה, אבירם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כן, אני יודע שזה תקציב ממש נמוך למצלמה, אבל בשבילי בתור חובבן זה בינתיים מספיק. או שאם יש לכם משהו אחר סביר להציע בתקציב הזה אז בכיף.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by RAN178,

שלום וחג שמח! כבר ימים שאני קורא סקירות ומאמרים באינטרנט, ואני פשוט לא מצליח להחליט- איזו מצלמה עדיפה יותר? PANASONIC LUMIX DMC ZS1 / TZ6 או PANASONIC LUMIX DMC ZS3/ TZ7 אתרים שונים סותרים לפעמים אחד את השני מה שעוד יותר מקשה על הבחירה: ב- TZ7 המסך גדול ואיכותי יותר.. אבל אור משתקף בו? ב- TZ7 ניתן לצלם וידאו באיכות HD.. שבכלל לא איכותית כל כך? ועל הפלאש, עוד אתר אחד הצליח לערער את בטחוני. אם מתעלמים לרגע מהמחיר, מה היתרונות של זה מול זה? ועל מה אתם ממליצים? ועוד שאלה כללית על העדשה- במאמר נפלא שקראתי בפורום נטען כי עדשה 28 מ"מ עדיפה על 35 מ"מ.. אז עדשה 25 מ"מ טובה עוד יותר על אחת כמה וכמה, נכון? תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.